четвъртък, 31 януари 2013 г.

1112. ЛЮБОВТА ЩЕ ПОБЕДИ ОМРАЗАТА!...ТОВА Е ПЪТЯТ КЪМ ТЪРЖЕСТВОТО НАД ЗЛОТО!





МНЕНИЕТО МИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВЛАСТИ, ОКАЗВАЩИ ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЖИВОТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО /по повод на едно изказване за ЛИСАБОНСКИЯ ДОГОВОР по СКАТ- има го в Ю-туб, вижте го - изказването е на Валентин Фъртунов/...



ТО Е ЯСНО - ПОЛИТИКАТА Е СТРАШНО ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ НА НЯКОИ НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ИНДИВИДИ, КОИТО СЕ СТРЕМЯТ ЕДИНСТВЕНО КЪМ  ТРОНА НА ВЛАСТТА, ЗА ДА ПРЕВРЪЩАТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ, ЦЕЛИ НАЦИИ, В СВОИ ВАСАЛИ. Но - нека да си го кажем - засега все още не е открит НОВ НАЧИН ЗА ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ. И това ще стане. Само че се изисква време. Не мисля, че като знаем истинското лице на ЛИСАБОНСКИЯ ДОГОВОР, трябва да се хвърлим в кръвопролитни битки за неговото обществено детрониране - това ще доведе само до много жертви и овълчване на света, ще доведе до вземане на превес на ОМРАЗАТА И ЗЛОБАТА в душите ни. А целта ни е да растем духовно, за да стане възможно нашите МНОГО НА БРОЙ ДОБРОДЕТЕЛИ ДА ПРОМЕНЯТ НАЧИНА НА ДНЕШНОТО ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ СВОЯ ПОЗИТИВЕН ЗАРЯД, КОЙТО ОПРЕДЕЛЕНО ПРИТЕЖАВА ЧУДОТВОРНИ СПОСОБНОСТИ. ЩОМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СА ХОРА СЪС СТАБИЛНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА, ТЕ ЩЕ ИЗБЕРАТ И ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ.
В ПРОТИВНИЯ СЛУЧАЙ ВИЖДАМЕ НЕОРИЕНТИРАНИ БУНТУВАЩИ СЕ СЪЩЕСТВА,  НОСИТЕЛИ НА НЕГАТИВНИ ЧУВСТВА И МИСЛИ, ИЗЛЯЗЛИ ПО ПЛОЩАДИТЕ. 

КЪРВАВИТЕ БИТКИ НЕ СА ВЕРНИЯТ ПЪТ. ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА, ЧЕ С ВОЙНИ И С ОМРАЗА СЕ УНИЩОЖАВА ЧОВЕШКОТО В НАС, А ПОСЛЕДИЦИТЕ МОГАТ ДА СА КАТАСТРОФАЛНИ...ИЗБРАНОТО ОТ НАСИЛНИЦИ ПРАВИТЕЛСТВО  Е ПРАВИТЕЛСТВО НА ЗЛОТО...  ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СЕ ТЪПЧЕ ОТ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, УЗУРПИРАЛИ ВЛАСТТА ЧРЕЗ ПРОЛЯТАТА КРЪВ НА НАИВНИТЕ СИ ПОДДРЪЖНИЦИ, КОИТО СКАНДИРАТ: "МНОГО СМЕ! СИЛНИ СМЕ!". 
И още нещо - считам, че ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ РАЗПРОСТРАНЯВА СТРАХ, И ОМРАЗА МЕЖДУ БЪЛГАРИТЕ, КАТО ГИ НАСЪСКВА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. ТЯ Е ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ НА ЗЛОТО - С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРОБУЖДА ТЪМНИТЕ СИЛИ В ДУШИТЕ НА ХОРАТА. НИКОЙ!... ЧРЕЗ ТЪРПЕНИЕ, ЧРЕЗ ТВОРЧЕСКИ ПОСТИЖЕНИЯ И ЧРЕЗ ЛЮБОВ КЪМ ДОБРОТО, КОЕТО ВСИЧКИ ДО ЕДИН НОСИМ В СЕБЕ СИ, ЩЕ СЕ ДОСТИГНЕ ДО ОКОНЧАТЕЛНА ПОБЕДА НАД ЗЛИТЕ СИЛИ, ТЛАСКАЩИ ХОРАТА С ЦЯЛАТА ИМ ТЪМНА СЪЩНОСТ КЪМ НАСИЛСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ.
НУЖНО Е ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА СЕ ВГЛЕДА В СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕДОСТАТЪЦИ И УСИЛЕНО ДА ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА СВОЯТА ДУХОВНОСТ, Т.Е. НА ДОБРОДЕТЕЛНИТЕ ЧЕРТИ НА ХАРАКТЕРА СИ. ТОГАВА ЖИВОТЪТ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОТАЛНО И ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО ТОЛКОВА КРАСИВ, КОЛКОТО ИСКАМЕ ДА БЪДЕ.

---------

ИЗКАЗВАНИЯ ПО ВЪПРОСА НА ПРИЯТЕЛИ ОТ ФЕЙСБУК:


ВИОЛЕТА
Като народ сърбаме всички надробеното от ченгета и родоотстъпници.

МАРИ
Ти да не би да призоваваш също към кървави сблъсъци по площадите?... 
МАРИЯ С.
Да, за съжаление никой май не обръща внимание на това, че има и колективна отговорност, така че и групите и народите си тъкат своята карма... 

ВИОЛЕТА
Не, не призовавам към кървави сблъсъци. Призовавам към отговорност и към съд за всички онези, които не мислят за България, а за собствените си кисии, за собственото си благополучие, за чужди интереси.

 РУМИНА:
В такива моменти смятам, че идва времето на размисъл Трябва да се опитаме да игнорираме подобни събития, като им изпращаме нашата всеотдайна любов, вместо да участваме в тях и да ги осъждаме. Правейки това, ние несъзнателно ставаме участници, а не искаме да е така, нали? Затова е най-добре всеки да се състредоточи върху това как да изпрати на съответното място своята всеотдайна любов. И ако това се прави постоянно, няма как да не я приемат.

МАРИ:
Мила Виолета! Съдията е ОНЗИ  горе...Ако трябва да се стигне до земно осъждане, това ще се случи. Но не забравяйте, че МАФИЯТА е пуснала дълбоки корени - както в правосъдието, така и в полицията, така и в администрацията...Тя е октопод с дълги пипала, който действа хитро - на думи е с всяка власт, а държи компромати и стреля, и ограбва хазната...Ако можеше така лесно да се сложат на подсъдимата скамейка предишните правителства, Бойко Борисов да го е направил - той не е страхлив, доказал го е. Но не става така лесно - просто не се е родил ПОЛИЦЕЙСКИ СЛЕДОВАТЕЛ КАТО КАТАНИ от италианския филм "Октопод", който да прежали семейството си и главата си, за да поведе битка срещу мафията на ОЛИГАРСИТЕ. Нали знаете, че тя има свои маскирани слуги сред властта и изнудва членовете на всички  правителства?...Не се е родил и толкова смел прокурор, който да се превърне в ГЛАВЕН ОБВИНИТЕЛ НА МАФИЯТА...Кой е този, който ще се заеме да разобличи УБИЙЦИТЕ, разполагащи с оръжия, които са готови с кръв да бранят своите пари и своите наркодилърски игри?...
Просто трябва да се изчака търпеливо -  ВЪЗМЕЗДИЕТО ВИНАГИ ИДВА СВИШЕ!... БОГ ВЕЧЕ РЕШИТЕЛНО СЕ Е ЗАЕЛ С ТОВА - НЕБЕСНАТА ПРИМКА СЕ СТЯГА ВСЕ ПОВЕЧЕ ОКОЛО ШИЯТА НА ЗЛОТО И СКОРО ЩЕ ВИДИМ РЕЗУЛТАТИТЕ. САМО НАЙ-ДУХОВНИТЕ ХОРА, НАСОЧВАНИ ОТ СВЕТЛАТА СИ СЪЩНОСТ, СА В СЪСТОЯНИЕ ДА  ВОДЯТ ПЛАНЕТАРНАТА  БИТКА СЪС ЗЛОТО, КОЯТО НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ ВИЛНЕЕ, А НАВСЯКЪДЕ...


РУМИНА
Съгласна съм с теб, Мари, трябва преди всичко да сме добри и търпеливи. 

ВИОЛЕТА
Не мисля, че трябва само да стоим и да чакаме. Казано е: Бог помага, но в кошара не вкарва! Ако всеки от нас поне в средата, където се намира и според силите си действа, за да станат невъзможни дори дребните лъжи и подлости, тоест, ако не гледа безучастно на онова, което се случва, може да имаме надежда, че и колективната карма на българския народ ще стане по-чиста. 

МАРИ
Да, Руми - защото тогава светлината извираща от нас, която може да прави истински ЧУДЕСА /лично съм се убедила в това - практически/, ще довете планетарната битка срещу злото до победен край за онеправданите, за дългогодишните мъченици...
Но добри и търпеливи означава и друго - непримирими срещу злото, само че бунтът е вътре в нас, което ни превръща в невидима ЛАВА, лава, която ще помете злото в душите на всички черногледи и зли хора. Тогава лошите ще станат добри, хипнотизирани от БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА вътре в нас - армия от  извисени същности.


РУМИНА
Мила Виолета, не съм казвала да чакаме, напротив, казвам да действаме, но от нашата позиция на доброто.

ВИОЛЕТА
 Позицията на ДОБРОТО  е позицията на СПРАВЕДЛИВОСТТА. А точно това липсва.

РУМИНА
И ако ние всички вярваме в силата на доброто, то ще знаем какво да правим, нали, Мари?  Нека да не чакаме Бог да ни помага, нека използваме неговата сила и да помогнем заедно на света. 

МАРИ
Виолета, ние с теб май говорим на различни езици. Нужно е всеки да действа, но със средствата на миролюбието, а не воден от омраза. Защото никой не е виновен, че е обладан от злото, което го убива и му носи болести, носи му лични трагедии, а и наранява околните по всякакъв начин. Като проумеете тази ИСТИНА, ще разберете и великата мъдрост на ЦАР СОЛОМОН, който е учил своята войнствена съпруга - амазонката царица Македа, говорейки ѝ ето как:
"НИКОГА С МЕЧ, А С ЛЮБОВ!"
Ще дам пример от личния ми живот. Преди 7-8 години моят приятел беше на моменти доста избухлив, използвайки думите на омразата, като негодуваше срещу нередностите в света. С огромно търпение и с любов  изслушвах яростните му изблици, но нито веднъж не съм му отговорила със същото, винаги слушах мълчаливо - знаех, че това не е той. Знаех, че това е злото, което аз мога да унищожа само като мълча. Тази негативна енергия влизаше у мен, докато той вилнееше срещу злите хора в живота, после моята СИЛНА СВЕТЛИНА я разграждаше. Така постепенно той спря да избухва, стана мъдър, промени се коренно. Сега не можеш да го познаеш.
Това ще се случи и с всички, които са преизпълнени с бесове и сеят омраза - убедена съм. И България ще добие нов облик. Целият свят също ще се промени коренно - вече сме в нова ера, скъпа Виолета.


ВИОЛЕТА
Предлагам първо да помогнем на България, светът си има средства да си помага сам. 

РУМИНА
А България къде е, нали е част от света?
Кой може да каже кое е справедливо и кое не? Както казах преди, трябва да игнорираме осъдителните си мисли, защото те са по-лоши от...

ВИОЛЕТА

Да, може би говорим на различни езици. Трябва човек да мрази Злото като проявление, за да му се противопостави. Дори и Иисус не е изтърпял търговците в храма, а ги е изгонил със сила. Не мразя бандита Златко Баретата. Но мразя Злото, което той олицетворява. Мразя комунизма като най-голямото и разрушително Зло, което е съществувало, като най-голямото отдалечаване на човечеството от Истината, от Любовта, от Бог. 

МАРИ
Прочетете по-горе последното ми изказване, де...Там пише и за мястото на България в това преобразяване на света.

РУМИНА
Всички хора са творение на Господ. Всички са еднакви, а това, че в процеса са се отклонили от пътя...си носят последствията. Ние ако искаме да им помогнем, трябва само да ги ОБИЧАМЕ.

МАРИ
Виолета, ти да не мислиш, че има човек на Земята, който ОБИЧА ЗЛОТО?...Но този, който въобще използва тази грозна дума МРАЗЯ, също е  източник на смъртоносна енергия.Думата МРАЗЯ е врата, през която злото влиза в теб. При всяко нейно изговаряне, то се трупа в душата ти, без да го знаеш...Човекът, който има тази дума в речника си,  трябва да се замисли сериозно, дали пък злото, влязло в него, не е в твърде голямо количество, способно да го насъсква срещу другите, които също използват тази дума. Именно мракът в душите на хората, който ги прави слепи и погубва мъдростта им,  обича да говори с този език: АЗ МРАЗЯ ТОВА, АЗ МРАЗЯ ОНОВА...Омразата, скъпа не е донесла нищо добро на света. Още от дете винаги съм заменяла със синоними тази отвратителна думичка и казвам: АЗ НЕ ОБИЧАМ ЗЛОТО, АЗ НЕ ОБИЧАМ ЗЛОБАТА У ХОРАТА...Но добавям, че мога да се справя със злото само ако съм добра и не му отвръщам с омраза...Светлината е любов, Бог е любов. Следователно хората, излъчващи светлина никога и нищо не са способни да мразят. Те мълчаливо разграждат ЛЕДА В ДУШИТЕ, без да му съскат: - АЗ ТЕ МРАЗЯ, ЛЕД ПРОКЛЕТ!... 

ВИОЛЕТА
Съжалявам. Не съм толкова извисена. Мога да кажа, че не обичам месо, не обичам чалгата, но това, че не ги обичам, не е проблем, защото имам избор. А изборът ми е, че не ям месо и не слушам чалга, защото има плодове, хляб, зеленчуци и класическа музика. Но не мога да кажа, че "не обичам комунизма", защото тази политическа и идеологическа система разруши живота ми, както и живота на милиони хора по света. Когато си принуден да живееш в лъжа и с лъжа, не можеш да кажеш единствено "не обичам". Към помирение, към примирение, към поемане вината наравно с комунистите и ченгетата ни призоваваха и продължават да ни призовават онези с левите, с комунистическите убеждения, мимикриращи като вярващи, благочестиви, извисени, православни и т.н. Но Иисус е казал, че онези, които следват Неговия път, ще седнат ОТДЯСНО на Отца Му, а не "у лЕво"! 

МАРИ
Виолета, ти говориш точно като комунистите и цитираш само удобни за теб думи от проповедите на Иисус. Той никога не е твърдял, че трябва да МРАЗИМ, а напротив - че ако те ударят по едната буза, е добре да подадеш и другата...Това говори за мъдрост и за сила на ДУХА.Имаш още много да растеш. Мисля, че твоят приятелски кръг можеш да го откриеш не тук, а сред хора, които използват с удоволствие думата МРАЗЯ, без да си дават сметка, че дори и сред комунистите /чиято идеология по принцип не е лоша, но те я използват, за да черпят облаги от наивниците/, да - дори и сред тях има свестни хора. Във всеки човек живее и СВЕТЛИНА и МРАК. Аз не отричам комунизма, а само злото, което внушава на неговите поддръжници заблуди и желание, лъжейки хората,  да ги превръщат в роби и в средство за лични облаги.
Мила Виолета, ще се наложи да се разделим. Тук няма да ти бъде интересно, защото ти приемаш ДОБРОДЕТЕЛНИТЕ СЪЩЕСТВА като нищожества, които били едва ли не сподвижници на греховете на комунистите. Аз също съм живяла в оня политически строй, но не съм със съсипан живот. Който е извисен, който е с ценностна система, имаща дълбоки корени, той никога не може да бъде унищожен от злото. Не виждаш ли, че в ежедневието ни има ДВА ЗВЯРА, владеещи душите на хората? Тези зверове се ненавиждат и мразят, воювайки до кръв - единият е по-малък звяр, който е от страна на множеството, а другият е по-големият и силен звяр, който е узурпирал властта. 
Всичко останало е СВЕТЛИНА, ЛЮБОВ И МИРОЛЮБИЕ -  това е един ТРЕТИ СВЯТ. Той пак живее в телата ни, но вече взема надмощие над зверовете, които от векове водят война помежду си чрез пушки и саби, чрез атомни бомби, атентати  и пр.
Пожелавам ти по-скоро да прогледнеш - ако можеш. Ще ти помагам от разстояние, защото вече поех голяма част от твоя енергиен ЗВЯР и сега ще го превръщам в светлина, която ще ти изпращам, независимо дали искаш, или не. Това го изисква законът за КОСМИЧЕСКАТА ХАРМОНИЯ, в който вярвам.


ДИАНА Д.
 Всеки е чел приказката за двата вълка...Оцелява онзи от тях, който  храниш.

--------



























1111. ЛЮБОВТА Е СЛЪНЦЕТО В ТЕБ!.../1.02.2013/




ВИСШАТА ЛЮБОВ  С НЕЙНАТА КРАСОТА И НЕБЕСНА СИЛА   ЩЕ СПАСИ СВЕТА!

Всевечната добродетел, наречена ЧОВЕКОЛЮБИЕ, призовава:
чуй гласа на моята всеотдайна ласка,
чуй гласа на птичите ми пориви,
чуй гласа на доброто, което облива света с  огнените си благослови,
дори когато мракът е непрогледен...

ЛЮБОВТА Е СЛЪНЦЕТО В ТЕБ!

---
На Тим Скайлер, моят звезден любим!
----
Нарекох слънце любовта ти,
затуй сияние бъди!
Бъди вълшебен лъч в душата
и ключ към мъдрите звезди.
Бъди закрилник на мечтите.
Бъди мой свише грейнал свят!

Дари живот на дни убити...
Бъди поет! Бъди крилат!
А аз с лъчите си копнежни
ще ти се радвам мълчешком...
С любов, по-свята от безбрежност,

за нас градя сакрален дом!


26.12, 2018, 21ч. 
-----
АКО СИ ИЗДИГНАЛ ХРАМ В ДУШАТА СИ - ЗЛАТЕН ХРАМ НА ЛЮБОВТА,
ТОВА Е ЗНАК, ЧЕ С ДОВЕРИЕ СИ СЛЕДВАЛ СТЪПКИТЕ НА СВЕТЛИНАТА...
Мари Хигелс
-------
С ОБИЧ КЪМ НЕБЕСНИТЕ ЛЪЧИ ВЪТРЕ В НАС...

----
ОБИЧАМ СЛЪНЦЕТО ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ ИЗМЕРЕНИЯ:
СЛЪНЦЕТО, ОБВИЛО СЪС СИЯНИЯ ХОРИЗОНТА,
СЛЪНЦЕТО, ДОКОСНАЛО С НЕЖНОСТТА НА СВОЯ ИЗГРЕВ ДУШАТА МИ...
СЛЪНЦЕТО, ДОВЕЛО ТВОРЕЦА НА СИЯНИЯ ДО ЕКСТАЗ,
СЛЪНЦЕТО, ВДЪХНОВИЛО ДНЕШНИЯ ИКАР ДА ЛЕТИ С ВЪЛШЕБНИТЕ СИ КРИЛА КЪМ СВОЯТА ЖАДУВАНА ЛЮБОВ!
СЛЪНЦЕТО, ПОБЕДИЛО МРАКА В ДУШИТЕ НА ОБЕЗВЕРЕНИТЕ...
ДА, ПРИЯТЕЛИ МОИ,
ВИЕ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ ОСВОБОЖДАВАТЕ ОТ ВЕРИГИТЕ НА ТЪМНИНАТА В СЕБЕ СИ - ЧУЙТЕ МЕ:
ОБОЖАВАМ СЛЪНЦЕТО,
ЗАЩОТО ТО МЕ НАУЧИ КАК ВСЕОТДАЙНО ДА РАЗДАВАМ
НА СВЕТА ЛЪЧИТЕ НА НЕОБХВАТНАТА СИ ЛЮБОВ, КОЯТО Е
КЛЮЧ КЪМ СЪРЦАТА ВИ...
1.02.2013, 8ч.
----
02.2013, 8ч.

1110. ИНТЕРЕСЕН РАЗГОВОР ПО ФЕЙСБУК ПРЕЗ 2011г.




МАРИ ХИГЕЛС:

ДОБРО УТРО НА ГРУПАТА НА ВЛЮБЕНИТЕ В ЖИВОТА!
ЕТО  ГО МАЛКИЯТ ПРИНЦ, ЗА ДА НИ РАЗКАЖЕ, ДОКАТО ПИЕМ СУТРЕШНОТО СИ КАФЕ, КАК Е ТАМ НА СЕДМОТО НЕБЕ И КАК Е ОТКРИЛ СРЕД ЗВЕЗДНИЯ БЕЗБРОЙ ТОЧНО РОЗАТА НА СВОИТЕ МЕЧТИ...
ПРИЯТЕЛИ, ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ЕДНА ПЕСЕН, КОЯТО СЪМ ПОСВЕТИЛА НА МАЛКИЯ ПРИНЦ И НА НЕГОВАТА ЕДИНСТВЕНА И НЕПОВТОРИМА ЛЮБОВ.
НЕКА ДЕНЯТ ВИ ДНЕС ДА БЪДЕ НАЙ-ВЛЮБЕНИЯТ ДЕН!

ГЕОРГИ Д.
Ухаааа...Де тоя късмет, мила!!!
Аз съм беззъб змей и фъфля!!! Коя ли ще ме хареса???

МАРИ:
-Ха-ха-ха...Беззъб?...Сложи си протезите, де! Или още си сънен и не знаеш къде са?

ЕЛИЗАБЕТ:
- Добро утро, Мари! Добро утро на всички на нейната стена, където се зареждаме не само със светлина за сърцата и душите ни!!! Мари, мога ли да си поръчам зелен чай с 2 сметанки, мила? Не си падам по кафенцето...А на кафеджиите - да ви е сладко, приятели!!! Да се влюбваме по-често, няма да е лошо. Но когато си открил човека до себе си, освен да поддържаш тази любов, друго няма нужда да правиш...Така мисля, а и животът ми го показва всеки ден...

МАРИ:
- Келнер, моля един двоен зелен чай за най-чаровната музикантка на света...И две сметанки към него...Ели, днес келнерът е лично МАЛКИЯТ ПРИНЦ...Каква чест,а? В деня на голямото влюбване ни обслужва самата любов.

ЕЛИЗАБЕТ:
-Еееее, че ми хареса това за голямото влюбване!...Оооо...каква благословия ми е отправена, Мари, че  лично той ме обслужва?!? Това е най-любимата ми книжка и винаги съм се чудила защо  образователната ни система още в началните класове я дава за прочит на дечицата, които не биха могли да разберат скритите послания на Екзюпери...

МАРИ:
- И на мен тази книжка ми е пътеводител в живота...Виждаш ли колко са ни сродни предпочитанията? Ще дойде време и посланията на Екзюпери ще се изучават в горните нива на училището като висша мъдрост. Щом всички го искаме, децата ще станат толкова интуитивни, че непременно ще разкодират мъдростите на великия писател, бащата на "Малкия принц"...

ЕЛИЗАБЕТ:
- От твоите уста в божиите уши, Мари!...Но малко се съмнявам, като гледам как младите ги завладява неграмотността, като гледам безхаберието и чалГисването...За да бъде разбран Екзюпери, трябва тънка чувствителност на възприятията и нежна душа...Ще трябва мноооооого да се постараем не само двете с теб...и не само тук трябва да се говори и пише...Семейството - там е проблемът на днешното ни общество! Но къде отидох - започнахме с твоята прекрасна сутрешна покана, а се разфилософствах...Раничко е още за това, а?!?

МАРИ:
- Не, не е излишно това задълбочаване, мила. Нали затова темата ни е ЕКЗЮПЕРИ? Аз имам вътрешната убеденост, че ще дойде време и този писател ще се изучава задължително, оставяйки следи в душите на най-мъдрите сред децата. Няма значение, че малко от младите  хора го разбират. Но пък те ще бъдат факленият огън в мрака на живота, миличка. Не се отчайвай от днешното ниско ниво на масовата духовност...

ЕЛИЗАБЕТ:
- Екзюпери и сега се изучава задължително, Мари! Но в неподходяща възраст...според мен...Но пък, кой знае - може точно тогава, в най-ранните години да е най-сензитивното време за посяване на семената на добродетелите, които Екзюпери изповядва чрез своите герои?!? Аз по природа съм оптимист, така че...

МАРИ:
- Имах предвид да се изучава задължително и в гимназията, дори в университетите...

ГЕОРГИ Д.
- Айде, големият принц е буден вече! Атакааааа...Кой ще се влюбва в мене дами????
Благодаря, Елизабет!!! Защо ли ми се струва, че си от мойта кръвна група?

МАРИ:
- Ти пратеник на Екзюпери ли си, драги? А РОЗАТА, която всички обичаме - тя къде е?

ГЕОРГИ Д.
- Дааа...Всичко е на линия... Искаме романтика, сестро...Дълбаете в сериозните теми и то на дълбоко....Дай по-отгоре, та да стане весело!!!

ГАЛЯ Я.
- Една от най-красивите истории...

ГЕОРГИ Д.
-Класиката си е класика...Ама твойта аудитория,Мари, е доста притеснителна!!!!
Хора, изживейте момента сега, защото той след малко ще е минало...Отворете душите си и се радвайте на утрото от сърце...

АНЯ
- Малкият принц е срещнал своята РОЗА, но е срещнал и Лисицата, която успял да опитоми!...Най-хубавите неща на този свят са невидими за очите - те се виждат със сърцето!...Дали ако всички се научим да виждаме невидимото със сърцата си, този свят ще стане по-добър?...Уверена съм, че е така! Благодаря за Малкия принц, Мари!

МАРИ
-Оооооо...страхотно мнение, Аня! Мъдро, дълбоко, искрено, крилато...Благодаря, миличка! Споделям всяка една твоя думица. Наистина е опитомил Лисицата, която е вътре във всеки един от нас. Светлината е неговата вълшебна пръчица за опитомяване. Светлината с нейните хипнотични свойства...
Ето го например нашият Малък-голям принц Джордж...Той като един истински психолог очевидно отдавна е овладял хипнозата на словото, затова наляво и надясно опитомява лисици...Много е добричък...душица е и е истински приятел! Учи ни как да търсим и да се доверяваме на веселите моменти в живота...Защото смехът е здраве. Нали, Жоржи?

ГЕОРГИ Д.
- Точно така, Мари...Благодаря за топлите думи, с които ме описа!!!Да, във всеки един от нас дреме един лисунгер, на който се поддаваме! Но във вселената всичко върви по две...Лисицата - олицетворение на пошлото...Добрият принц - носителят на светлината...Сами трябва да изберем чия ръка да хванем...Аз избирам ръката на смеха...Тук трябва да кажа, че съм голяма лудетина...
Аня, очарован съм!...

МАРИ
-Да живее смехът и всички, които го създават!!! Без смях не бих могла да съществувам...А ако имаш един такъв усмихнат Жорж към своя списък с приятели, си е чист късмет...Ти какво мислиш за ролята на смеха в живота ни, мила Аня?

ГЕОРГИ Д.
- Айдееее...станах вече светия!!! Марииии, целият съм червен от срам!!!

МАРИ
- Ха-ха-ха... Дали всички светии се изчервяват от срам като тебе, Жоржи?...Няма от какво да се срамуваш, момче! Да караш хората да се смеят, това е нещо красиво...

ДИАНА ЛУНА:
-Красота и любов, Мари! С грейнали усмивки по лицета...

МАРИ
-Да, мила Ди!...Светът изглежда красив, когато хората са усмихнати и радостни!...

ДИАНА Л.
- Защото си...светлина!...Как няма да ти се радваме?!...

МАРИ:
- Днес имам повод да съм истински весела...Защото много от лисиците, които познавам, вече се превърнаха в безобидни пухкави зайчета...

ГЕОРГИ Д.
- А такааааа...Вържете лисунгеритеееее!!! И нека бъде светлина!...

ДИАНА Л.
- Е, миличка, винаги ще го има различното...Всички са УЧИТЕЛИ в нашия живот. И ни учат какви трябва да бъдем и не трябва да бъдем! Да си отговарят  пред когото трябва тези "лисици и зайчета". Техен си е проблемът, ако не носят светлина и любов, нали?

СВЕТЛА Б.
-Обожавам философията на Малкия принц! С пожелание, Мари, да изживееш един прекрасен юнски ден!

МАРИ
- Благодаря, Светличка! И на теб ти пожелавам Малкият принц да ти донесе с пълни шепи от звездната любов!!! Радвам се, че и ти се прекланяш пред гения на Екзюпери! Сърдечен поздрав!

Мила Ди! Благодаря ти за милите думи по-горе! Различните, които са с образи на лисици и зайчета, винаги ще ги има - права си. Но важното е да  отключваме красивото съдържание в душите им, за да спрат да пречат на духовното израстване на света. Прекалено агресивни бяха, прекалено много жертви взеха...Но добре, че знаем закона за вселенската хармония, който винаги ни тласка към равновесие. Затова не се отчайвахме през годините, нали?

АНЯ
- Не мога да се меря с теб, Мари, но ще кажа нещо за смеха! Смехът ни е даден, за да ни подскаже, че в този свят животът има нужда и от радост. Човек трябва да улови радостните мигове дори, когато му е тъжно! Смях през сълзи от нещо много весело. Смях през сълзи, когато много те наранят, но, макар че душата ти плаче, ти се смееш - не искаш да им покажеш колко те боли! Смях през сълзи, когато се чувстваш победител, а наградата получава този, който не я заслужава! И накрая - смях през сълзи за всичко онова, което се случва с милата ни родина!
Казват, че Ада имал девет кръга, но аз се питам какво ли има зад деветия?...Дали от там не започва онова съвършенство и хармония, които всички наричат Рай?

МАРИ
- Еееее...невероятно силно изказване,мила!!! Благодаря ти! Ти си с много дълбока и нежна чувствителност! Имаш рядък талант, умееш да говориш със сърцето си и да докосваш сърцата!
Ето, заради такива българи като теб отказах да остана някога в чужбина, когато искаха да ме "купят" с предложенията си за много пари и с други житейски съблазни. Ето, затова е силна вътрешната ми убеденост, че моята родина е специална, че е светица и че ражда специални хора като теб. Ето, затова  започнах своите 17 дена пълен глад  и така принудих ония костюмирани властници от Германия да ме заведат на самолета и да ме върнат у дома!
Благодаря ти, Аня, че те има и че се докоснаха лъчите на нашите две вселени! Желая ти да останеш вярна на светлината в себе си и мъдро да преодоляваш клопките на злите сили, заложени по пътищата на съдбите ни. Вярвам, че си силна - личи си отдалече. Да, смехът ни спасява от натрупаните разочарования и от тъгата, която ни атакува... Смехът върши чудеса за нас...Точно за това  великият Чарли Чаплин ни завеща една от най-мъдрите сентенции на всички времена: СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЕ Е СМЯЛ!





събота, 19 януари 2013 г.

1109. НЕБЕСНИЯТ СВЕТИЛНИК.../20.01.2013/



Следвай слънцето, за да стигнеш до онзи,
към когото летиш с крилата на своята огнена същност!
Мари Хигелс

----
 СЛЪНЦЕТО Е ЛЮБОВТА НИ СВЯТА.
ТО Е КРАСОТА С МИСТИЧЕН ГЛАС.
СЪС ЛЪЧИ ИЗВАЙВА ДОБРОТАТА,
БУДИ В НАС ВЪЛШЕБНИЯ ЕКСТАЗ.
СЛЪНЦЕТО Е ОГНЕНА НАДЕЖДА,
ТРЪГНАЛА ПО ВЛЮБЕНИ СЛЕДИ...
ТО Е ПЛАМЪК В НЕБЕСА БЕЗБРЕЖНИ,
КОЙТО И СМЪРТТА ЩЕ ПОБЕДЍ.
СЛЪНЦЕТО Е ВЯРА ЗВЕЗДОЛИКА -
КЛЮЧ ЗА ЧУДОТВОРНОТО СЕЗАМ. 
ОТ КОПНЕЖА МУ ФОНТАНИ БЛИКАТ,
А СЪРЦЕТО МУ Е БОЖИ ХРАМ.


20.01.2013, 7ч.




вторник, 15 януари 2013 г.

1108. ТИ СИ СТИМУЛЪТ МИ ДА ЖИВЕЯ /5.04.2009/







Духовният човек се чувства най-самотен
без истинската  си любов, когато е в морето от радости на чужди хора...
-----
КОГАТО МЕ ОБСЕБИ САМОТАТА,
ЗЕМЯТА СЕ ПОКРИВА СЪС ПЕЧАЛ.
И ЗНАМ, ЧЕ САМО ЛЮБОВТА ТИ СВЯТА
ЩЕ ОКРИЛЍ ЖИВОТА МИ ЗАМРЯЛ...
БЪДИ МОЙ СТИМУЛ, ВЕТРЕ ВОЛЕН!
ТАКА ЩЕ ПОБЕДИМ ДОРИ СМЪРТТА,
КОЯТО В ХРАМА МИЛОСТ ЩЕ ИЗМОЛВА, 
НО В ОГЪНЯ НИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ТЯ!


5.04.2009, 16ч.01мин. ,
Когато МАРИ и ТИМ напълно се подготвят енергийно
за своя общ чудотворен живот, това всички хора на планетата
ще го усетят осезаемо с всяка своя клетка.
Позитивните промени в живота ше блеснат ослепително! ----- С човека, чрез когото изпращах телепатично своите стихове до истинския ми любим-моята звездна половина, сме на разходка в Буново.Там написах това послание - знак, че се чувствам безкрайно самотна, макар да има някой до мен сред красивата природа...Когато я няма истинската любов, красотата наоколо е покрита със сянка, а хлябът горчи...
На снимката съм до онзи човек, последният двойник на Тим Скайлер. В неговия дом бях най-самотна и то цели 9 години...Беше бизнесмен и материалните неща ги имах, но любовта, за която съм се подготвяла цял живот, я нямаше в мен и около мен...
И с моят Тим е същото - може в този момент да живее с най-красивата, с най-нежната и всеотдайна жена, но тя е само мое бегло подобие, защото в нея е само малка част от светлината ми и любовта й е просто...секс, с неговата преходност и изневери...А той копнее за мен, за жената, която е божествена любов, която прави чудеса, която е вечно млада, вечно огнена и вечно различна! Никоя друга  на тази планета не притежава мощното ми чудодейно излъчване - никоя! Защото тази специална светлина съм я градила, ходейки по пътеки от жарави и много душевни болки през всичките си трудни минали животи, нещо, което при всички останали  го няма.


1107. ТИ СИ ЗВЕЗДНАТА ЛЮБОВ!....




Тим до Мари.
------
ИСКАМ ВСИЧКО ДА ТИ ДАМ,

ГРЕЙНАЛА ОСАННА!
ТИ СИ ЗВЕЗДНОТО СЕЗАМ.
ВЕЧНО СИ ОГРЯНА!
ТИ СИ ПРИПНАЛО ДЕТЕ
СЛЕД ДЪГА КРАСИВА.
СВЕТЛИНАТА В ТЕБ РАСТЕ,
А СМЪРТТА СЕ СВИВА.
ЗНАЕШ ЛИ КОЯ СИ ТИ? -
КАТО ТЕ ПОГЛЕДНА,
С ВИСШИ ИСТИНИ БЛЕСТИШ
В МРАКА НЕПРОГЛЕДЕН.
ТИ ПОСОЧВАШ ПЪТЯ НОВ.
ТИ СИ ПТИЦА БЯЛА.
ТИ СИ ЗВЕЗДНАТА ЛЮБОВ,
МОЯ ХРАМ ОГРЯЛА!

5.04.2009, 15ч.39мин., Буново /там сме с Б./

понеделник, 14 януари 2013 г.

1106. ХРАМЪТ НА ИЗГРЕВИТЕ!.../15.01.2013/

  ИЗГРЕВЪТ Е ОТ ДНЕС - 15.01.2013г.




НЕБЕТО ПАК Е РОЗОВО-ЛИЛАВО
И УТРОТО ОТ ВИСША РАДОСТ БЛЕСВА!
ВСЕЛЕНСКАТА ЛЮБОВ ВЪВ НАС ИЗГРЯВА!
ДУШАТА ПЕЕ ХЕРУВИМСКИ ПЕСНИ...
ЩАСТЛИВА СЪМ!... НЕЗЕМНО СЪМ ЩАСТЛИВА!...
САМОТО УТРО МЕ ЦЕЛУНА, ХОРА!
НАЙ-СЕТНЕ МРАКЪТ ЛЕДЕН СИ ОТИВА!
НА ИЗГРЕВИТЕ ХРАМЪТ СЕ ОТВОРИ!

15.01.2013, 7ч.53мин.








неделя, 13 януари 2013 г.

1105. ДА БЪДЕМ ПТИЦИ, ВЛЮБЕНИ В ЗОРАТА.../13 .01.2013/

 

ОТНОВО ИЗГРЕВЪТ ТРЕПТИ РАЗНЕЖЕН...
ОТНОВО УТРИНТА НИ ПРИЛАСКА...
ВЪЛШЕБНО СЛЪНЦЕ СЕ ВСЕЛИ В КОПНЕЖА
И НИ ПОГАЛИ С ПЛАМНАЛА РЪКА.
ДА БЪДЕМ ПТИЦИ, ВЛЮБЕНИ В ЗОРАТА.
ДА БЪДЕМ ВОЛНОСТ И НЕЗЕМНА СТРАСТ.
ДА СЕ ОБИЧАМЕ СЪС ОБИЧ СВЯТА,
ПОВЯРВАЛА В НЕБЕТО И В ПЕГАС!
ДА БЪДЕМ ОРЕОЛ НА МИСЛИ ЧИСТИ
И ДА ПРОБУДИМ СВОЯ ОГНЕН ГЕН.
ТАКА ДУШИТЕ КАЛНИ ЩЕ ИЗБИСТРИМ!
СВЕТЪТ ЩЕ БЛЕСНЕ, СВИШЕ ОСВЕТЕН!

13.01.2013, 8ч., неделя.
----
На днешната дата са родени Алеко - Щастливеца,
Яворов и Калоянчев - светла им памет!
---
ПЕГАС - крилат бял кон, символ на вдъхновената поезия.






четвъртък, 10 януари 2013 г.

1104. И ВСЕМИРЪТ ТЕ ПОЗДРАВЯВА!.../11.01.2013/

  


На дъщеря ми и на всички по света,
родени на днешната дата 11-ти януари! - ЧРД!
----
БЪДИ ОТ ПЪРВАТА ЗОРА ПО-ЧИСТА!
БЪДИ КАТО ЛАЗУР - ЗЛАТИСТО БЯЛА!
С ЛЪЧИТЕ СИ НАДВИВАЙ АНТИХРИСТА -
ЛЪЧИ, КОИТО С ОБИЧ СЪМ ТИ ДАЛА!
ДОКАЗВАШ СЕ, ЗАТУЙ ПЛАМТИШ НЕЗРИМО...
В ОПАСНИ БИТКИ ХВЪРЛЯ ТЕ НЕБЕТО.
РОДИХ ТЕ, ДА ПРОГОНВАШ ЗЛИТЕ ЗИМИ
И ДА СЕ УЧИШ В ТЪМНОТО ДА СВЕТИШ!
ПОНЯКОГА Е ТРУДНО ДО ПОЛУДА.
ПОНЯКОГА СЕ ЧУВСТВАШ ИЗТОЩЕНА.
НО В ТЕБЕ СЪМ ВГРАДИЛА ЗВЕЗДНО ЧУДО,
КОЕТО ВЛИВА СИЛИ В ТВОЙТЕ ГЕНИ.
ВЪВ  ПРАЗНИЧНИЯ ДЕН БЪДИ ОГРЯНА
НА ЛЮБОВТА СЪС СЛЪНЦЕТО ВСЕВЕЧНО!
КЪМ ТЕБ ВСЕМИРЪТ ПРАЩА ЗЛАТНА ПРАНА,
ВАЯТЕЛКА НА ВИСШАТА ЧОВЕЧНОСТ!

11.01.2013, 7ч.11мин.ПЕТЪК.
Ден на благодарността е!
Благодаря ти господи за щедрия дар!
Дъщеря ми се роди в СЪБОТА= СВЕТЛИНА=ОГНЕНА ЖЕНА
-----
11.01.2013 +ПЕТЪК = 124 = САКРЕ КЬОР /Ангелско сърце/
ПЕТЪК = 79 =ЛОТОС 

ЕДИНАЙСТИ/91/ ЯНУАРИ/91/ = 91+91= 182
СЪРЦЕ/91/+ СЪРЦЕ/91/ = 182
182 = АНГЕЛЪТ СПАСИТЕЛ
182 = ЖЕНАТА ПЕРЛА/100/ + СВЕТЛИНА/82/
182 = ПРЕЧИСТАТА ПЕРЛА /така са наричали жената на цар Соломон - Савската царица/
182= ВСЕМИР/66/ + БЯЛ ГЪЛЪБ /бял гълъб=116= Мария Иванова /аз/
ЕДИНАЙСТИ ЯНУАРИ/182/ +ПЕТЪК/79/ = 261
261 = ВЛАДЕТЕЛКА НА УТРОТО/200/ + ЛЮБОВ/61/
261 = ЖЕНАТА ПЕРЛА+ СВЕТЛИНА + ЛОТОС/79/

понеделник, 7 януари 2013 г.

1103. КОГАТО СИЯНИЕТО ТИ СЕ УСМИХНЕ.../7.01.2013/





 

УСМИВКАТА НА БЕБЕ ЗАКАЧЛИВО
ПРОБУЖДА ЗВЕЗДНАТА ДУША ВЪВ НАС.
И ОБЛАЦИТЕ МИГОМ СИ ОТИВАТ.
И ВСИЧКО В ТЕБ ПРЕЛИВА ОТ ЕКСТАЗ...

УСМИВКАТА НА ВСЯКА СЪЩНОСТ ЧИСТА
ТЕ ПРАВИ ХРИСИМ, БЛАГ И ВЪЗРОДЕН.
ТЯ С ЛЕКОТА ПРОГОНВА АНТИХРИСТА.
ДЕНЯТ ПРЕВРЪЩА В ЧУДОТВОРЕН ДЕН.

УСМИВКАТА, БЕЗГРИЖНО РАЗЦЪФТЯЛА,
Е ЛЪЧ ВЪВ ХРАМ СРЕД ЛОТОСНИЯ СВЯТ.
ТЯ Е ВЪЛШЕБНИЦА С МИЛУВКА БЯЛА.
ОТКЛЮЧИЛА В ДОБРОТО  ДУХ КРИЛАТ!

СИЯНИЕТО ЩОМ ТИ СЕ УСМИХНЕ,
СЕ СЛИВАШ С НЕОБЯТНИ ВИСОТИ...
И ОМАГЬОСАНИЯТ СВЯТ УТИХВА,
РАЗБРАЛ, ЧЕ ЛЮБОВТА, ТОВА СИ ТИ! 

7.01.2013, 13ч., Ивановден. 

събота, 5 януари 2013 г.

1102. КРЪСТЪТ СТЪПКИТЕ НИ ОСВЕЩАВА!.../6.01.2013,Йордановден/


 




Нека на Йорданов ден висшата светлина да озари онези,
чиито сърца туптят в синхрон с безсмъртната любов!
-------
КАКВО КАТО ЖИВОТЪТ ВЪН ТЪМНЕЕ?...
В ДУШАТА СВЕТЛА СЛЪНЦЕТО ГО ИМА!
НЕ ПИТАЙТЕ ВЪЛШЕБСТВОТО КЪДЕ Е -
ПРИ ЛЮБОВТА Е - ВРАГ НА ЗЛОТО ЗИМНО!
СЕГА Е ВАЖНО СИНЕВАТА НАША
ДА БЪДЕ ОТ ВСЕЛЕНСКА СТРАСТ ОГРЯНА.
ЗАСМЕЕМ ЛИ СЕ, МРАКЪТ ДА СЕ ПЛАШИ!
ЩАСТЛИВИ ЛИ СМЕ, ДА ГЪРМИ БАЛКАНА!
СЕГА Е ВАЖНО ДА СМЕ ОГНЕН ГЕЙЗЕР.
ОТ СИЛАТА НИ ЧУДЕСА ДА БЛИКАТ.
ДОРИ И ДЯВОЛЪТ С ИНАТ ИЗПЛЕЗЕН
ДА СЕ СНИШЍ ПРЕД ЗВЕЗДНИТЕ РЕЛИКВИ.
КАК ИСКАМ ВЕЧЕ ВСИЧКИ ДА УСЕТЯТ,
ЧЕ СВИШЕ ПРОМЕНЕНИ СА НЕЩАТА!
ДОРИ ОНЕЗИ, С ЛЕДЕН КЪС В СЪРЦЕТО,
ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ДОБРОТА КРИЛАТА...
ДА ЛИТНЕ ВСЯКО ЧУВСТВО ВДЪХНОВЕНО
И СРОДЕН ДУХ ДА ТЪРСИ СРЕД БЕЗБРОЯ.
ТАКА ЩЕ МОЖЕ НАШАТА ВСЕЛЕНА
ДА ОЗАПТИ КОШМАРИТЕ НА ГОЯ!
КАКВО ЧЕ ЗЛИЯТ БЯС НИ СЛЕДВА МРАЧНО -
РАЗПАДА СЕ ОМРАЗАТА СТОГЛАВА!
ПЛАНЕТАТА ПО ЗВЕЗДЕН ПЪТ ЗАКРАЧИ,
А КРЪСТЪТ СТЪПКИТЕ НИ ОСВЕЩАВА!

6.01.2013, неделя, 8ч.40мин.
---
ЙОРДАНОВДЕН Е!
ДНЕС ОРЕОЛНИЯТ КРЪСТ ЩЕ ПОБЕДИ ЛЕДЕНИТЕ
ВОДЍ НА ЖИВОТА!
ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ, НАДВИЛИ СТУДА В ИМЕТО НА
НЕБЕСНАТА СВЕТЛИНА, КОЯТО ТОПЛИ ДУШИТЕ НИ!
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ, СРЕД КОИТО СА НАШАТА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА, КАКТО И МОЯТА МАЙЧИЦА!
ДА ПОЛУЧАТ ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ ВСЕКИ ЙОРДАН И ВСЯКА ЙОРДАНКА!
ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА ОТКЛЮЧВАТ В СЕБЕ СИ ВЪЛШЕБСТВОТО НА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, КОИТО СА ИМ ИЗПРАТЕНИ КАТО НЕБЕСЕН ДАР.
----

петък, 4 януари 2013 г.

1101. НОВИЯТ СВЯТ НА ПЕПЕЛЯШКА.../5.01.2013/


 



-----
ДОЙДЕ...СРЕД МРАКА МЕ НАМЕРИ
И ВСИЧКО, ВСИЧКО  ЗАИСКРИ!...
ДОРИ ЖИВОТЪТ НАЧУМЕРЕН
ИЗЛЪЧВА ПОМИСЛИ ДОБРИ...
БЯХ ЗОВ НА МАЛКА ПЕПЕЛЯШКА...
МЕЧТА БЯХ, СВИТА В ЪГЪЛ ТИХ.
КОПНЕЖ БЯХ, ОТ ЗЛИНИ НАПЛАШЕН
И ВОПЪЛ БЯХ В СРЕДНОЩЕН СТИХ...
НО ТИ ИЗПРАТИ МИ КАЛЯСКА
ЧРЕЗ ФЕЯТА НА ЛЮБОВТА...
ТАНЦУВАХМЕ В НОЩТА ПРЕКРАСНА -
НЕБЕСЕН ВАЛС НИ ЗАВЪРТЯ!...
ВЪЛШЕБНИК СИ...НАЛИ, ЛЮБИМИ?
ДУШАТА ТИ ДВОРЦИ ГРАДИ...
ОТ ЗВЕЗДНО ЗЛАТО РОКЛЯ ИМАМ,
А ТИ - КОРОНА ОТ ЗВЕЗДИ!
С КРИЛА ОТ ОГНЕНИ КОПНЕЖИ
МЕ ИЗВИСЯВАШ ДЕН СЛЕД ДЕН.
С ЦЕЛУВКИ ОТ ОМАРА НЕЖНА
СИЯНИЯ ПРОБУЖДАШ В МЕН!

5.01.2013, 7ч.07мин., събота...
---

СЪБОТА =82=СВЕТЛИНА

четвъртък, 3 януари 2013 г.

1100. ГЛЪТКА ОТ ЧУДОТВОРНИЯ ИЗВОР.../4.01.2013/








От СВЕТЛИНАТА шепичка гребни
и ще почувстваш звездната й сила!
Ще се разпаднат мрачните стени,
а ти ще станеш волност златокрила. 
От СВЕТЛИНАТА, свята и добра,
си наследил изконните завети.
Огрян от триумфалната заря,
е твоят мир, творец на чувства светли.
От СВЕТЛИНА е твоята любов...
Търси чрез нея на душата храма!
Тя път ни дава към живота нов...
От нея, скъпи, по-велика сила няма! 


4.01.2013, 7ч.34мин.





1099. БИТКИТЕ НА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ С МРАКА, РОДЕН ОТ ЗАВИСТТА.../3.01.2013/


                    В днешно време битката между светлината и мрака, обсебил душите с  мощния си егоизъм,  добива все по-колосални размери. В такова време на сблъсъци и властна омраза е страшно да срещнеш истинската си любов, ако не си готов да я опазиш от демоните на злото. За да я привлечеш и да не се огънеш пред атаките, идващи от всички посоки,  е  важно да  притежаваш огнения заряд и магнетизма на човек, стигнал до висшите духовни измерения. Защото това би те направило неуязвим. Знаете ли колко е рисковано да предизвикаш масовата завист на хората и да обявиш на всеослушание, например във Фейсбук, че си срещнал същата онази любов, за която всички мечтаят, но повечето хора грубо отричат и потъпкват чрез своята духовна слепота и опасен егоизъм? Е, аз не се страхувам от нищо и затова го правя- открито говоря, че съм срещнала истинската любов в лицето на моя Тим! Дърпам опашката на дявола всеки божи ден и съвсем целенасочено  го разярявам. Вбесен от завист и от желание да убие всеки, дръзнал да твърди, че истинската любов съществува, неговият студ тръгва да ни атакува - мен и моя любим. Сякаш ледено торнадо, съскайки от ненавист, влиза в нас, където го очакват пламъците на светлината ни. Но за тези, които не знаят, да поясня кои сме ние. Мъж и жена, вгледани не толкова в очите си, колкото в общата посока на своята задача да победим злото в душата на света. Двама влюбени в живота, всеки от които обожава скрития пламък на всеотдайността, мъдростта и добродетелните дела на партньора си. Две деца на вселената,  силно привлечени един към друг не чрез сладострастието на физиката, а чрез вътрешната си красота, чрез силата на ценностната си система, доказала се през годините. Две волности на духа с изчистен от предразсъдъци светоглед, чиято любов в никой случай не се препокрива със стандартно известните плътски страсти, със събирането на общ дом, с искане от партньора да повтаря на път и под път фразата "обичам те", с ежедневни  кавги за пари, с отглеждане на деца, с манджи и преяждане, с ламтеж към лукс, към скъпи почивки по екзотични брегове и пр. Истинската любов има съвсем други проявления, мили хора, защото тя идва от там, където живее свободата на духа с неговите невероятни проявления.
             Аз и мъжът на мечтите ми, когото никога няма да спра да обожавам, в минал живот сме се казвали Мари Хигелс и Тим Скайлер. В днешно време, точно преди 8 години, след като вече сме се справили с кармите си и след като реших да приема някогашното си име за псевдоним,  двамата се срещнахме. Бях на 52, а той на 61 години.  Въпреки, че имахме други образи,  други съдби и други имена, различни от тези в миналия ни живот, веднага се познахме. Затова вярвам в любовта от пръв поглед. И така...Тим винаги е бил за мен мъжът-рицар, мъжът-светлина, мъжът-ангел пазител, но днес това е особено силно изразено, защото времето е такова - време на смъртоносни битки и катаклизми. Време, в което  от една страна масово се стъпква възвишената любов с гаври, с цинична порнография, с лъжи, а от друга - масово се пробуждат душите на добродетелните хора, завладяни от копнеж да срещнат своята любов - онази, която носи божествен заряд и чудотворна  сила .
          За да надвием ледените облаци на днешния живот, ние с  Тим притежаваме лъчи с голяма мощ - точно като  тези на юлските горещници. Затова можем да си позволим да предизвикваме околния  демон на злото, който ненавижда своята погубителка -  истинската  любов. Когато този леден звяр е разярен, го поемаме в себе си и започваме да го неутрализираме с вътрешния си огън. Не си мислете, че е много лесно да се сблъскваш с подобен ураганен смерч, с неговата огромна маса от студ и да останеш прав, без дори да са се огънали коленете на твоята воля. Изключително трудно е!  Само че ние двамата сме се подготвяли през дългите си минали животи за днешните си грандиозни битки.  Освен това ни подкрепят всички останали духовни същества, които в днешно време са вече една  огромна армия тук, на Земята.
         Но нека да се върнем на въпроса за целта на мисията, изпълнявана от две сродни души, които се обичат и от тяхната мощно отключена светлина. Ще започна с риторичния въпрос - Какво се случва, когато публикувам стихотворение, възпяващо любовта ни с Тим?...Пред една такава поезия  завистта просто освирепява, знаейки много добре, че съдбата на Мари и Тим е истинска, а не е моя творческа приумица. Мракът в душите започва да се гърчи и да съска, защото светлината на двама, открили златното ключе на истинската любов, винаги му е нанасяла смъртоносни удари. Този, който  чете посланието ми във Фейсбук,  поставящо духовното привличане на висок пиедистал, няма от къде да знае, че разпространява неговото излъчване като антенен предавател във всички посоки. Ето как позитивната сила на стихотворението /прозата/ достига до хиляди и милиони хора, които имат цифри на имената и рождените  си дати точно като тези на въпросния  читател. А вече съм споменавала много пъти, че цифрите  са енергийни вибрации - канали за размяна на енергии. Частично се е докоснал до тази истина  в беседите си и някогашният приятел на Айнщайн - мъдрецът Петър Дънов. Именно чрез цифрите до много хора телепатично постъпва  публикуваната информация за сродните души, които в крайна сметка винаги се срещат и се сливат на духовно ниво в едно светлинно цяло. Истините, които ви давам, пробуждат  спящите подсъзнания на хората, в чиято генетична памет е записано същото това познание. И в даден момент всички, които след време  ще четат  книгата  "ПРЕРОДЕНА В СВЕТЛИНА",  ще повярват, че  истинската любов съществува и че тя винаги побеждава времето и пространството, независимо от многовековните лъжи на мрака, независимо от стремежа му дълги векове да държи подсъзнателната ни зона спяща. В същото време душите и телата, в които светлината се е пробудила, започват масово  да се чистят от негативното си енергийно съдържание. Някои от публикациите ми просто взривяват звяра вътре в тялото на  егоистичния човек, решил, че като има някакъв талант, е център на вселената. При това взривно прочистване, от всяка плът тръгват озъбени енергийни глутници към мен и Тим -  това са ордите на невидимия студ, който винаги ви е убивал, мили хора. И цялата тази нападателна сила се насочва към огнените пещи в телата ни. Но ние очакваме спокойно  атаката, нарочно  предизвикана с определена цел.  Тим пръв поема огромния удар и до известна степен с огъня  си укротява бесовете на тая напаст.  Вече обработена от неговите "пламъци", опасната за живота и за здравето енергия се складира ежедневно в тялото му, специално изчислено за тази цел. Аз постепенно я поемам от там дистанционно, защото вече не е наложително  да имаме физически контакт, докато разтоварвам плътта му от негативния потенциал. И започвам непрекъснато да я разграждам, като я превръщам в потоци от фотони -ЖИВА ВОДА. Тези здравословни потоци светлина  тръгват автоматично назад към всички тела, от които е дошъл първоначалният студ с неговата разрушителна сила.Самият факт, че аз в продължение на 20 години не боледувам от нищо, а от доста време и при Тим е същото, трябва много да ви говори.

        Ето, това е причината, която ме подтиква да  публикувам  ежедневно във Фейсбук истините, изразени не само в стихове, но и в проза /виж откъси от ръкописа ми "ПРЕРОДЕНА В СВЕТЛИНА"/, разказващи за любовта между Мари и Тим, любов, зародила се преди много много години в една друга епоха...Не веднъж съм споменавала  колко е важна истината за живота на онези хора, които имат желание да растат духовно.  Чрез нейната сила се отключва божествената светлина и подсъзнателната информация, закодирана във всеки човек, нещо, което  ще го подготви без сътресения да се срещне със своята сродна душа в любовта.
         В момента се налага да бъда далече от моя любим. На една спирка разстояние съм от уюта на дома му, уют за който се грижа редовно, но и той ми помага.  Много рядко се срещаме, за да не предизвикваме обсебващия егоизъм на неговите близки, които не са виновни, че също са нападани и задръствани от околния мрак, който дава на характерите им  неприятни черти. Тим им отделя много от времето си - хем ги разтоварва, хем не скучае, докато аз работя ден и нощ за всички хора - и за него, и за близките му, и за моите близки, от които, разбира се, също съм се дистанцирала, а най-вече за милионите други, които лично не бихме могли да познаваме. По тази причина, щом дойдат големите празници, моят любим винаги е с роднините си. А, колкото до традиционното ми усамотение,  приемам  го като нещо, което е жизнено важно за всички нас, както и за всички вас. С подобна вътрешна нагласа, тежестта му не е така болезнена. Цялата тази информация за мен и Тим се отнася и за всички сродни души по света, чийто  брой расте непрекъснато - все влюбени двойки, които са се открили сред множеството, защото са достигнали висината на своя духовен подем. И техните битки са точно толкова огнени, също толкова съдбоносно важни за всички останали хора, колкото и нашите тук, в България.
    Не бива да се забравя,  че КОЛКОТО ДВЕ СРОДНИ ДУШИ В ЛЮБОВТА СА ПО-ДОБРОДЕТЕЛНИ И ИЗВИСЕНИ, ТОЛКОВА УДАРИТЕ СРЕЩУ ТЯХ СА ПО-ОГРОМНИ И СМЪРТОНОСНИ. ЗАЩОТО МРАКЪТ НЕ ОБИЧА СВЕТЛИНАТА, ИЗВИРАЩА ОТ СЪРЦЕТО НА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ. НЕНАВИЖДА ЛЪЧИТЕ НА НЕЙНИТЕ  ИСТИНИ, НА ПОСЛАНИЯТА, КОИТО ТЯ РАЗДАВА НА ХОРАТА.
ЧРЕЗ СВОИТЕ  ИЗКАЗВАНИЯ ВЪВ ФЕЙСБУК И ЧРЕЗ ВСИЧКИТЕ МИ ПУБЛИКАЦИИ, ВСИЧКИ, ДОРИ И НАЙ-ОТДАЛЕЧЕНИТЕ ХОРА, ПОЛУЧАВАТ ПОТОЦИ ФОТОНИ, КОИТО ГИ ПОДГОТВЯТ  ДА СРЕЩНАТ СВОЯТА СРОДНА ДУША, БЕЗ ТОВА ДА Е СЪПРОВОДЕНО С КАТАКЛИЗМИ.
   Не се тревожете за мен и за Тим. Ние с него сме  светлина, дошла от миналите ни животи, която е с толкова голяма  сила, че никога не би ни позволила  да рухнем или да се  откажем от мисията си. Ще ви помагаме винаги, за да се превърнете в слънца, всеотдайни и непобедими, достойни за истинската си любов..

3.01.2013г.