четвъртък, 30 януари 2014 г.

1242. ГОДИНА НА СИНИЯ ДЪРВЕН КОН /авт. МИШЕЛ/ -2014



ПРЕЗ 2014г. в България управлението беше на новата тройна коалиция, начело с Орешарски. След това властта пое Бойко Борисов.
-----

"Януари, 2014 г.

ДЕВИЗ: „Искаш ли да промениш света, започни със себе си“.
ЕЛЕМЕНТ: вода.

СТИХИЯ: дърво.
ЦВЯТ: зелен, синьо-зелен (основни); син, светлосин, сив (допълнителни).
РАСТЕНИЕ НА 2014: пшеница.
Девизът, елементът, стихията, цветът и растението - всичко това благоприятства новите начинания през 2014 г., а също и реализацията на СУПЕР-СМЕЛИ ПРОЕКТИ И ПЛАНОВЕ.
Годините на Коня са 
най-неспокойните, наситени,  както с ярки събития, така и с ТРУДНОСТИ И ИЗПИТАНИЯ, особено за младите хора. Всички активни действия на тази възрастова група ще окажат влияние върху бъдещето, а новите идеи, ако се реализират, ще запазят своята актуалност много години напред.

ЗАСИЛВА СЕ БОРБАТА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО, МЕЖДУ БОГА И ДЯВОЛА.

На индивидуално ниво означава противоречия; поражда несъответствия между желанията и възможностите; тласка към кризи (психологически, семейни, в обществените отношения и т. н.).
В социален план подобна конфигурация се явява знак за конфликт между властта и народа ...
...нестабилни глобални световни процеси, в това число и природни (признак за повишена сеизмична активност).
...нетърпимостта в обществото, усилва желанието за промени и трансформации.

НО ДЪРВЕНИЯТ КОН ПРИЗОВАВА ПРЕДИ ВСИЧКО КЪМ РАБОТА НАД СЕБЕ СИ.

Както е видно, годината на Синия дървен кон е много сложна ... 

Но едновременно с това НАСТЪПВА ТЪРЖЕСТВОТО НА СИЛНИТЕ И ВОЛЕВИ ЛИЧНОСТИ, които са в състояние да превръщат отрицателната енергия в положителна. А решението на проблемите им помага да станат още по-стабилни, решителни и оптимистично настроени.

2014 г. се явява ПРЕЛОМНА ЗА ИКОНОМИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО, което ще е съпътствано с НОВИ ФИНАНСОВИ КАТАСТРОФИ...
2014 няма да прояви чудесата на „световния синхрон“, а по закона за запазване на енергията,  някъде ще отнеме, но някъде ще прибави“.
Икономическите „балони“ ще продължават да се надуват и ще провокират криза в икономиките на много държави..

КОНЯТ ВСЪЩНОСТ СИМВОЛИЗИРА ОНОВА, КОЕТО ТРУДНО СЕ КОНТРОЛИРА– ПСИХИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ: желанията, влеченията и емоциите ни. Като най-трудно контролируемите състояния са СТРАХ И ГНЯВ.
ОТ ТУК И НЕГАТИВНИЯТ АСПЕКТ НА КОНЯ – разрушителност и саморазрушаване.


През 2014 г. се повишава силата на актуалността, на самоконтрола и умението да се направлява енергията в правилна посока, за да се избегнат конфликтите – както вътрешните, така и външните. Неслучайно в много митологии Конят се явява символ на раздора. Дървеният кон например е бил символ на Троянската война.

ДЕЙСТВАЙТЕ БЪРЗО! И СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ИНТУИЦИЯТА СИ.
В годината на Синия дървен кон ще ви е по-лесно да вземате неочаквани решения за развитието на бизнеса си, отколкото да чакате старите планове да се сбъднат.
През 2014 г. ще ви бъде по-лесно да започнете нова авантюра, отколкото да гледате реалността в лицето.
Освен това Конят, за разлика от Змията/2013/, предполага леко отношение и към парите. Той е щедър, с „широки пръсти“, затова и лесно ще се съблазнявате да харчите много пари за развлечения и празници."
Автор - Мишел /от Фейсбук/

сряда, 29 януари 2014 г.

1241. СИЯНИЕТО В ДЕТСКИТЕ ОЧИ... /30.01.2014/



Очите на дете са две звезди,

които будят чудеса заспали.
И, тръгнали по звездните следи,
откриваме вселенските спирали.
Очите на дете са зарева,
с които светлината ни се слива.
И лумват златни чувства след това,
душата става нежна и красива...
Очите детски, пълни със лъчи,
са дар, дошъл от майката вселена.
В тях "Одата на радостта"звучи
и ни даряват чувства озарени!

 30.01.2014., 8,21ч.
"Одата на радостта" - автори са Шилер и Бетовен
Честит рожден ден на Ани Апостолова.

Изпращам на светлината в сърцето й това новородено стихотворение с цялата си обич!
Бъди здрава, Ани!
Бъди озарена и занапред от слънцето, което носиш, дошло на Земята, за да предизвиква яростта на мрака - този, който е и в теб, и навън в живота.
Бъди все така силна в битките със злото!
Имаш моята подкрепа и ми повярвай за пореден път - ще победим!



1240.

1239.В КИТАЙ РАЗСТРЕЛВАТ ЗА КОРУПЦИЯ...



Мари Хигелс:
ЕТО Я ИЗРОДЕНАТА ФОРМА НА КОМУНИЗМА В ДЕЙСТВИЕ!...
И знаете ли кое е най-ужасното: че елементарно мислещите българи, дето се вихрят из Фейсбук, в по-голямата си част искат и у нас да се въведе тая мярка на злите сили - масов ра
зстрел! Което потвърждава моето твърдене, че бесовете на комунизма са в телата и на повечето от тези, които защитават Герб. Като им чета злобните истерични изказвания, срам ме хваща, че имаме обща родина!
Ами че те с лека ръка биха забили нож в гърба и на Бойко Борисов, щом не желае да им върви по гайдата и да беси на площадите червените си опоненти в политиката...
---

http://mall359.com/китай-10-000-държавни-чиновници-разстреляни-за-корупция-през-последните-12-години-225-obiavi.html



Агенция КРОСС съобщава, че за периода от 2000-та година досега в Китай са разстреляни близо 10 000 държавни чиновници, които са уличени в корупция. За същото време други 120 000 са били осъдени на различни години затвор, уточняват китайски източници.

Очевидно това е една от причините за нарастващото могъщество на страната в световен мащаб.
------
ИЗКАЗВАНИЯ ВЪВ ФЕЙСБУК СРЕД ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ГЕРБ - ГРУПА, В КОЯТО И АЗ ПУБЛИКУВАМ СВОИ ВИЖДАНИЯ, НО КОРЕННО РАЗЛИЧНИ ОТ ЦИТИРАНИТЕ ТУК:


Грета Х. 
Не е лошо да вземем пример от тях ...

Даниела К.
Не съм убедена, че искам да приличам точно на тези изроди, нито бих искала да вземам какъвто и да било пример - за каквото и да е!


Ксанти П. 
ЗА КРАЖБИ - РЯЗАНЕ НА РЪЦЕ!!



Мария К. 
Докато не стане така във България няма да се оправим!!! Аз съм за !!!!


Виктор Л. 
САМО С ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ !!! ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ПУБЛИЧНА ЕКЗЕКУЦИЯ НА СТАДИОНА ! АЗ СЪМ ... 
ЗА !!!


Детелин А.
А,БЕ, КОМУНИЗЪМ-АМА ВЪРШИ РАБОТА МАЙ.
ТО ЗАТОВА СЕГА КИТАЙ ТАКА ЯКО ДЪРПА НАПРЕД.
ЦЯЛ СВЯТ НИ КАЗВА-ЗАКОН СЕ ПРАВИ ОТ ПРОКУРОР И СЪДИЯ-И АКО НЕ СПАЗВАШ-АУТ.


Даниела К.
Май доста ревахме от бай Тошовия режим-Белене на никого не харесваше преди 20 -ина години, но ние сме си късопаметни-това е всеизвестен факт

вторник, 28 януари 2014 г.

понеделник, 27 януари 2014 г.

1237. ЧИСЛОТО СЕДЕМ И ПЕТЪР ДЪНОВ



МОЕТО РОЖДЕНО ЧИСЛО Е 7.../сбор от рожден ден, рожден месец и рождена година/
-----

ЧИСЛОТО 7 /2014=7/...СЕДЕМ=48=АГНЕЦ
ПЕТЪР ДЪНОВ:
7 означава "ЧИСТОТА ОТВЪТРЕ, КРАСОТА ОТВЪН".
“Числото седем (7) е като 6, само с прибавено послушание.
7 - закон на съвършенство; 7 - число на пълнотата.
7 - почивка. Почивката е ден на изобилие, ден на любов.
7 е свещено число. В седмия ден Господ си почива. Почивката винаги показва едно изобилие. Всякога разумното в света е почиване.
7 - число на луната; на пълнолуние.
Коя е причината, че всички се спъват в числото 7? То е много старо число - който си позволи да излезе от числото 7, една съчица да вземе, убиват го с камъни. Ако кажете една лоша дума, веднага на въжето ще увиснете. Такова е числото 7, никому не прощава. Евреите, които взеха числото 7 за свещено и като начало на леточисление, виждате, че няма народ, който да е страдал толкова много, колкото евреите. Строго число е седмицата. Евреите не го разбираха. А числото 1 още по-малко го разбираха.
7 е чисто число, чистота отвътре, красота отвън.
7 - знак на пълнота. Това число изразява хармоничното отношение на човека към света.”
(Учителят Петър Дънов)

“Числото седем е познато като свещено число между числата. В древно - индуските сказания за светя и хората, в кабалата, в религиозната философия на всички времена, това число е било символ на съвършенството. Ако, числото три е първият образ и първият символ на пълнотата и духовната завършеност, седем е неговото преповторение в по-висша гама...За възходящите души към Бога има седем ангели, които ръководят седемте същности на Великата Божествена Същност: Михаил, което ще рече: като Бога, Анаел, което преведено значи: Послушай ме, Господи, Рафаил - Бог Изцелител, Гавраил, което значи Сила на Бога, Касиел или престол Божи, Са-шиел - Божия справедливост и Самуил - гняв Божи.
За слизащите пък към бездната и ада, има седем демони: Велзевул, Самаел, Питон, Осмодей, Ве-лиал, Луцифер и Сатана. Последният - сатаната, което ще рече противник Богу, е изкусявал Иисуса в пустинята, но е бил победен от Него.
Числото седем се счита за основа, която въздигната в различна степен, дава ключа на всички земни и небесни тайни. С него се разрешават загадките на космоса, за тия, които знаят да го употребят. Когато веднъж попитали Исуса, дали трябва седем пъти да прощаваме на тия, които имат прегрешения към нас, Великият Учител на всички векове, отговорил не седем пъти, а седемдесет пъти по седем.
Светилниците на древните жреци от Египет, а после на евреите, са били със седем свещи, което символизира седемте добродетели, които трябва да осветяват пътя ни към духовното съвършенство. Освен това, седем са тайните древни науки за човека, Вселената и Бога: херметизъм или тайноведска философия, метафизака, кабала - наука за Бога, вселената и човека, тора - наука за формите, питагорейство, йероглифика и наука за числата.
В разположението на планетите от слънчевата система, което разположение (аспекти) е от извънредно важно значение за тълкуване характерните особености на дадено лице, ние имаме седем основни положения: Съединение - когато две небесни тела, спрямо земята, която приемаме за център на хороскопа, се взаимно съвпадат (не сключват ъгъл помежду си). 2. Дуодектил, когато двете тела са отдалечени едно от друго така, че ъгълът, който затварят с земята е 30°. 3. Секстил, когато този ъгъл е 60°. 4. Квадратура, когато ъгълът е 90°. 5. Тригон - при ъгъл 120°. 6. Квинконс—при ъгъл 150°. и 7. Опозиция - при ъгъл 180°.
В древната магика са посочени седем драгоценни камъни, с чиито свойства се побеждават редица отрицателни сили. Те са следните: Карбункул, съответствуващ на слънцето, Алмаз - на Луната, Сердолик - Меркурий, Изумруд - Венера, Рубин - Марс, Сапфир - Юпитер и Обсидий - Сатурн.
Великото съответствие, което съществува във Вселената и което може да се изучи с числото седем, е дало повод на посветените в тайните на космичния живот, да изрекат истината, която намираме и в Господнята Молитва: „Quod est superius est sicut quod est Inferius" - каквото е горе, това е и долу. Или „Както на небето, така и на земята”.
И така, числото седем крие в себе си една сложна символика, която на пръв поглед изглежда малко нагласена или суеверна, но, като се задълбочим в нея, ще се убедим в действителността й. Причината за това се крие в обстоятелството, че хората отдавна са загубили ключа за съответствията в живота, и суеверието е задръстило съзнанието на хората, където по-рано е имало разумна вяра. Но,, впрочем, нашата задача при изяснение символиката на числата и формите не е да убеждаваме, а само да посочим.
(Източник: Из “Слънце след буря”, Есета,Георги Томалевски)

1236. ЗЛИТЕ КЛЕТВИ И КАЛНИТЕ ОБИДИ НИ ВЛЕКАТ КЪМ ДЪНОТО! /27.01.2014/



Stefka P.:
Долен лъжец и ибрикчия!Демагог и гъзолизец!Колко ли тъпаци ще се излъжат да гласуват за това долно продажно лай..?!

Мари Хигелс:
А бе, стига сте му обръщали такова внимание на Капута! Важното е, че много от свестните българи си отвориха очите и са вече твърдо за Герб. Оставете го тоя с неговата пасмина, която му вярва. -" За всеки влак си има пътници".
Нека да сме по-мъдри, а да не злобеем по най-първобитния начин, който ме кара да се срамувам, че съм българка и че защитаваме обща кауза. Важно е да си сдържаме злобата, защото ТЯ Е НОЖ В ГЪРБА НА ГЕРБ - повярвайте ми. Ако дивата омраза ни завладее и ни роботизира, ако тя ни кара да се превръщаме в АБСОЛЮТНО КОПИЕ НА БОЛЕН ЛИДЕРОВ с неговото:
"ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!
ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!
ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!",
ние наливаме вода в мелницата на злите сили и това удря по Бойко Борисов! Преди около месец изтрих от моя списък с приятели един много активен фен на ГЕРБ, който абсолютно по същия начин проклинаше като дърта циганка онези от лагера на тройната коалиция. Щом в армията на Герб стоят такива елементарно мислещи поддръжници, които псуват, кълнат, ругаят като долнопробни същества, скоро няма да се стигне до великата победа на ДОБРОТО НАД ЗЛОТО В БЪЛГАРИЯ.
Предупреждавам - от известно време трия от моя списък с приятели хора с гнусни изказвания, с обиди, изливащи се от душата на каруцар. Целта е да се извисяваме духовно, а не да излъчваме студ и миризма на клоака. Я малко си овладейте ледените страсти и недейте да ме карате да се гнуся от вас, независимо, че също като мен сте гласували за ГЕРБ. За мен вие сте не по-малко опасни за мисията на партията, създадена от Бойко Борисов!
27.01.2014.
---
Снимката - едно от моите цветя излезе на кадър като разярен звяр...

1235. НАВЪН Е СТУД, МИНУС 8 ГРАДУСА.../27.01.2014/



ДНЕС, 27-ми януари, температурата в моя дом, който не се отоплява от никакви ел.уреди през тази зима, е 23 градуса. Навън е студ, минус 8 градуса.
Ако сте позитивен човек, вие излъчвате топлина. Ако сте високодуховен човек, вашата топлина може да топли дома ви.
Ако сте зъл човек, вие излъчвате студ и омраза, ставате източник на болести и на смърт - и за своите близки, и за останалите хора, с които контактувате. Затова такива, които са заслепени от злото в душата си, ги изтривам от моя списък с приятели, за да не вредят на останалите...
27.01.2014.

1234. АКО ИСКАМЕ ДА ПОБЕДИМ ЗЛОТО, НЕ БИВА ДА СЕЕМ ЗЛИ ДУМИ...



ВЪВ ФЕЙСА ТРЪГНА ЕДНА КАРТИНКА НА ОЗЪБЕН КОТАРАК, ИЗПРАВЕН НА ЗАДНИТЕ СИ КРАКА...ИМА НАДПИС: "Зорът е, докато откачиш...После става лесно!"
----
ФЕЙС-ИЗКАЗВАНИЯ ПОД ТАЗИ СНИМКА В МОЯ ДНЕВНИК:
Дани Хр. С.:
Сидеров...Бареков......"Краставите магарета през девет баира се подушват " е казал народът български...

Мари Хигелс:
Именно това е принципът, според който ако  излъчваш в публичното пространство дива, необуздана, лудостна омраза и сееш думи, които са зли: клетви, псувни, долнопробни обиди, непременно твоят гигантски енергиен  студ се привлича със студа на противниковия лагер. И по този начин САТАНИНСКОТО МНОЖЕСТВО, КОЕТО НЕНАВИЖДА БОЙКО БОРИСОВ, А И ВСЕКИ ДРУГ  ЗАЩИТНИК НА ПРАВДАТА, СЕ УВЕЛИЧАВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ.
Ето така нашата неовладяна от самите нас негативна енергия ПРЕЧИ НА ГЕРБ и му удря нож в гърба.
Колкото сме по-мъдри и мотивирани в изказванията си тук, във Фейсбук, колкото сме по-разобличителни спрямо безобразията на нашите студоносни врагове, но без да използваме КАРУЦАРСКИЯ ЕЗИК ЗА ОБИДИ, толкова по-голям шанс имаме за бърза победа над ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ, узурпирала властта.
Всичко може да се каже в една НЕПРИМИРИМА КЪМ НЕПРАВДАТА КРИТИКА, но е важно с какъв речник се казва. Мъдрите думи и мотивирани с истини изказвания са огнен меч срещу злите сили у нас. Езикът на омразата и пуснатите на свобода БЕСОВЕ тип "Болен Лидеров" са ледени виелици, погубващи здравето, живота и вярата на нашия ГЕНЕРАЛ - вярата му в крайната победа.
Да сте чули Борисови Цветанов да кълнат, да наричат някого "идиот, простак, дивак, тиквар, л...но/ ? Няма и да ги чуете, въпреки, че тези прекрасни оратори, защитници на истината, не по-малко от нас ненавиждат общия ни враг, лъжлив и в червата. Но те, воюващи всеки божи ден срещу злото в родината ни, притежават прекрасна етика на водене на двубои с противника. Нека да вземаме пример от тях!
Колкото повече слагаме юзди на грозните обиди в своите изказвания, толкова повече позитивна енергия излъчваме и растем духовно. Което прави ГЕРБ невероятно силна и неуязвима. Така победата ще дойде бързо!

неделя, 26 януари 2014 г.

1233. ЦЪФТЕНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА.../27 ян./



Цвете цъфна,мили хора,

насред зимен ден!
Знак ли е, дошъл отгоре -
знак за теб и мен?...
И се чувствам окрилена...
Феникс съм почти.
Красота с небесни гени
в моя мир блести...
Нека знаят злите хали,

дето ръсят сняг -
пролетта не е заспала,
тя ще лумне пак!
И в душите ще напъпят

чакани цветя.
Гледай, лед, от страх изтръпнал,
как ще пламне тя!
 -----
27.01.2014, 9,10ч.


събота, 25 януари 2014 г.

1232. МОЯ СКУЛПТУРА - "МОЛИТВА ЗА СВЕТЛИНА" /орех/



СКУЛПТУРА, КОЯТО С МНОГО ЖАР ИЗВАЯХ ЗА 7 ДЕНОНОЩИЯ, КАТО РАБОТЕХ С ОБИКНОВЕНО ДЖОБНО НОЖЧЕ - ПЪРВАТА МИ СКУЛПТУРА В ЖИВОТА...НЕ ЗНАЕХ КАКВО ТОЧНО ЩЕ ПРАВЯ, РЪЦЕТЕ МИ РАБОТЕХА ТРЕСКАВО ОТ ГОРЕ НАДОЛУ И КОГАТО СТИГНАХ ДО БЮСТА, ВЕЧЕ ПРОУМЯХ, ЧЕ ТОВА Е ЖЕНСКО ТЯЛО С ИЗДИГНАТИ В МОЛИТВА РЪЦЕ И С КЛОНИ НА ДЪРВО, ВМЕСТО ГЛАВА...КАЗВА СЕ "МОЛИТВА ЗА СВЕТЛИНА"/орех, който е здрав като камък и трудно се работи без длета/...
Мари Хигелс
"МОЛИТВА ЗА СВЕТЛИНА"...
ЕДНА ПЕСЕН С МОЙ ТЕКСТ,
ИЗПЪЛНЕНА ОТ МАРГИ ХРАНОВА -
копирайте линка в Ю Туб - или напишете пак там "Молитва за светлина", Мари Хигелс/ /

https://www.youtube.com/watch?v=cG_JRMlIDHA
----


 
МОЛИТВА ЗА СВЕТЛИНА /Мари Хигелс - 2001г./
----
Защо докосна с дъха си безкрая?
Защо съня ми обжари с очи?
Защо на вятъра даде искрата, родена в мечти?
За шепа ласки се моли звездата,
обрекла думи и нежност на теб.
Защо не чуваш зова на тъгата, ти, мое море?

Пясъкът очаква...
Мен ли тихо чака всяка нощ?
Лунен миг очаква...И сълзата чака...
---
ПРИПЕВ:
С вяра превърнах мрака в светлина!
С вяра целувах с песен нощната вълнà...
Болка пронизва облак от копнеж...
Лудо побягва тъмнината.

Обич, докосната от ласка и от огнен зов...
Обич...В мен вятърът-бездомник търси пристан нов.
Тъжна е сянката на твоя бряг,море...
И пак изчезва миражът блеснал...
---
Защо докосна с дъха си безкрая?
Защо съня ми обжари с очи?
Защо на вятъра даде искрата, родена в мечти?

Пясъкът очаква...Мен ли тихо чака?...

ПРИПЕВ:
С вяра превърнах мрака в светлина!
С вяра страстно целувах с песен нощната вълна.
Болка пронизва облак, тръпнещ от копнеж...
Лудо побягва, побягва тъмнината,

докосната от ласка и от огнен зов...
Тъжна е сянката на твоя бряг,море...
Кой те открадна и кой смеха ти скри?

петък, 24 януари 2014 г.

1231. ПЕТЪР ДИМКОВ И ЛИЛИ ДИМКОВА - ЗА ДА СМЕ ЗДРАВИ И МЛАДИ...



Здравето ни зависи от нас самите, мили хора. Зависи от това как и с какво се храним, зависи дали преяждаме с иначе вкусната химизирана храна...Ако искате да прочетете какво мнение изразява по въпроса ЛИЛИ ДИМКОВА, влезте в гугъл и открийте  изказванията на Петър Димков и на дъщеря му за здравето...
ЛИЛИ ДИМКОВА:
"Няма по-силно нещо от положителната мисъл ЛЪЖАТА Е В ОСНОВАТА НА ПОВЕЧЕТО БОЛЕСТИ, УБЕДЕНА Е ХУДОЖНИЧКАТА.
На 81 години Лили Димкова чете без очила и никога не е боядисвала косата си. Рецептата: „от сутрин до вечер благодаря за всичко“, казва дъщерята на прочутия лечител Петър Димков. Художничката ни споделя тайната си за младия дух и енергията, която излъчва. „Правете поне по 10 дълбоки вдишвания три пъти на ден преди хранене, това е първият й съвет за здраве и младост: „Дъвчете храната, вложете в нея положителна мисъл, че ще ви даде сили. Нали затова се храним? А не просто, за да се натъпчем. Важно е да слушаме сигналите на тялото си, а не да се насилваме. Аз съм вегетарианка от малка, не чувствам потребност да ям месо, ако обаче на човек му се хапва, по-добре да си хапне"...

Драгомира Иванова

1230.

1229, ЦВЕТЕТО-ЗВЯР И ИЗГРЕВЪТ - ПОСЛАНИЕ СВИШЕ.../24.01.2014/




ВИЖТЕ ЕДИН ИНТЕРЕСЕН КАДЪР ОТ ДНЕШНИЯ ИЗГРЕВ, КОЙТО СНИМАХ...НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ - ПОСЛАНИЕТО Е ЯСНО!
ЕТО ТАКА БОГ НИ ИЗПРАЩА СВОИТЕ ПОСЛАНИЯ - СНИМАМ ЦВЕТЕ, А СЕ ПОЛУЧАВА ОБРАЗ С ОКО, С УШИ С ВЪЛЧИ НОС,
СЪС ЗЕЙНАЛА ПАСТ, ОТ КОЯТО ИЗРИГВА ОГЪН...
ДАЖЕ СИ ИМА И ТЯЛО ОТ КЛЕЧКИ С РЪЦЕ... А ЦЯЛОТО Е С РОЗОВИЯ ЦВЯТ НА ЛЮБОВТА...ДАЛИ Е СЛУЧАЙНО? И КАКВО Е ПОСЛАНИЕТО ДО НАС - ПОСЛАНИЕТО НА РОЗОВОТО ЦВЕТЕ-ЗВЯР?
24.01.2014, петък.

четвъртък, 23 януари 2014 г.

1228. БЪЛГАРИЯ- ИЗТОЧНИК НА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ! - КАЗВАТ УЧЕНИТЕ В САЩ.



ЕТО, ЧЕТЕТЕ:
"Америкаризиран учен на име Нам Джин Пайк обявява по американска телевизия, че енергията която човечеството произвежда е фактора който показва великата нация.И за това когато въглищата са били тази енергия, примерно Франция е била водеща. После другата енергия електрическата, а от друга страна атомната енергия сега. Съединените Щати са водещи и т.н. Докато прави тази таблица Нам Джун Пайк обявява, че през 22 век, ВЕЛИКАТА НАЦИЯ КОЯТО ЩЕ ДОМИНИРА НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ ! Това хвърля в шок и ужас всички присъстващи. Той се обосновава със факта, че България притежава най - комуникативната енергия и психическата енергия. Тя е заредена с тази психическа енергия
най - много от всички страни във света."

Мари Хигелс:
Нали ви казвам - духовната ми енергия, която всеки ден расте с огромни темпове, поддържа температурата в жилището ми на 21, 22 или 23 градуса, без да включвам НИКАКВО отопление през последните две зими - зимата на 2014 и 2015г. Пак да ви напомня, че прозорецът у дома е ДЕНОНОЩНО леко отворен, а в хола ми топлото е винаги с висок градус.  Твърдя, че съм духовен човек, посветил себе си на човешкото добруване и по тази причина денонощно работя за увеличаване на моята позитивна енергия, която притежава чудотворни свойства, доказани през годините многократно. Тялото ми е генератор, който произвежда топли потоци от фотони и загрява личното ми пространство, като от разстояние зарежда телата на много хора със здравословна енергия, насочвана свише към онези сред вас, които са развили своите добродетели и са се освободили от веригите на егоизма си. Същото ще се случи с телата на всеки един от най-извисените българи сред вас, ако отключвате ежедневно своята духовна същност, своите  ДОБРОДЕТЕЛИ, ако овладявате отрицателните си емоции, ако вашият божествен дух расте, ако  сте оптимисти, вярващи в победата на доброто над злото в света, ако отричате  кръвопролитията и омразата между хората. Колкото повече станат духовните хора у нас, толкова по-луди ще стават алчните и егоистични управляващи, а падането им от власт ще стане с намесата на Европейския съюз, които няма да се съгласят да ни управляват ИСТИНСКИ ПСИХО-БОЛНИ, гробокопачи на нашата богопосочена специална нация.
Вярвайте в силата на българските гени, които са най-специалните и неповторими гени - няма друга национална общност като тази, която е родила своя Васил Левски. България е богоизбрана, за да поведе всички нации към истинската демокрация, в която няма овълчени милиардери и милионери, в която няма  вълци с овча кожа, каквито са комунистите, атакистите и депесарите. Който има силна духовна енергия, само той няма да боледува и да умира бързо, само той няма да изпада в лудостни кризи, само той ще живее нормално закрилян свише. Всички останали са обречени на САМОунищожение, благодарение на злото в себе си. Лошото е, че те удрят с леденото си излъчване и родните си деца, като ги унищожават, а най-нахално обвиняват Бог за смъртта им.

24.01.2014
и
3.03.2015г.

сряда, 22 януари 2014 г.

1227. ДА СЕ ГОРДЕЕМ,ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!


БРАВО ЗА ИЗКАЗВАНЕТО ТИ, ПРИЯТЕЛЮ!

Slavyan St. се изказа във Фейсбук за България:
"Защото тая държава никога, ама никога няма да се оправи" ...
Думи, които може би са изричани по един или друг начин във всяка епоха. Не обичам такива изявления, не защото не звучат достоверно, а именно, поради тази причина. Това са думи, които убиват вярата и стойността на всичко, което прави смисъла, българин да звучи гордо. Днес постоянно се появяват апокалиптични картини, които също звучат реално, как след 50 години България няма да съществува.
Как американците, как евреите, как турците, как този или онзи ще ни затрие или претопи.
Добре, и така да е, аз отказвам категорично да го вярвам, не защото не е възможно, а защото аз няма  да му дам да е възможно, докато има дихание в мен.
Ако вие сте го приели, се чудя защо се морите да пишете по исторически групи, по патриотични форуми, по страници, опитващи се да въздигнат и събудят Българския дух. Ако сте се отчаяли до толкова, че ви боли, "...че сте били родени българи", не виждам причина да държите на това гражданство.
Гледам на всички вас, които пишете тук или на други места, където се срещаме, като на съвременни будители. Въпреки че се карате и се драчите за идеологии и исторически предположения, мисля че си давате времето да публикувате и пишете за България, защото не искате да повярвате това, което и аз отказвам /да вярвам/.
Аз не вярвам в бездуховността.
Има смисъл и цел Божествената промисъл да ви доведе в съществуване, когато мнозина са готови да чертаят нашето изчезване. Ако творецът ви е дал дихание в тяло на "последен" българин, той или ви е мразил, преди да се появите и бъдете издишани от неговата същност, или вие сте изключително ценен и във вас е била вложена сила и потенциал да можете да противостоите в дните, когато изглежда, че ние изчезваме и нашата хилядолетна България си отива.
Това, което съм разбрал за българското семе е, че то е мразено и третирано като най- долно. Но дори да сме най-долни, то е защото сме в основата на съвременното човечество такова, каквото го познаваме. И нека ви кажа нещо.
АКО ОСНОВАТА НЕ ИЗДЪРЖИ, ТО ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА, Е ПРОБЛЕМ НЕ САМО НА БЪЛГАРИТЕ, А НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО /подчертано от М.Хигелс/. Поддаде ли основата, всичко ще изчезне. Но ако основата издържи, каквито и разрушения или зли дни да дойдат, всичко ще бъде съградено наново.
Всички ние сме свързани. Така че, българи, аз не съм роден, за да се откажа. Не съм роден БЪЛГАРИН, за да се отрека от това, че съм такъв.
Не съм роден на тази земя, /българската/, за да я заплюя.
НАУЧИХ СЕ ДА ОБИЧАМ, А НЕ ДА МРАЗЯ! Научих се да обичам България и всичко българско, не за да го затривам, а за да го пазя и издигам. В момента в който признаете пред себе си силно на глас какви сте вие, а именно БЪЛГАРИ, това е и моментът, в който ще започнете да разбирате, защо сте родени българи. И ще проумеете какъв е смисълът, каква е целта на вашето съществуване и защо именно в такова време сте тук на тази земя, /земята на България/.
Да отречеш, че си българин, е равносилно на самоубийство.
Да се отречеш от България, заради помията в която е затънала, е равносилно да станеш част от тази помия, която притиска /родината ни/ ниско долу.
Затова, независимо дали сте тук, или в чужбина, не спирайте да пишете за нея. Не спирайте да я издигате. Не спирайте да показвате красотата ù, да премахвате мръсотията, с която е облепена.
Ние сме дадени на България, защото сме ценни и защото сме важни и силни, но когато признаем, че сме свързани, макар и "различни" поне само на пръв поглед.
Това е моята вяра. Тя идва от дълбините на сърцето ми и ДА - тя идва от вярата ми в Бог, затова няма да се откажа от причината да съм роден тук и да се зова българин. Не го правете и вие и ще имаме бъдеще. Добро бъдеще!"

понеделник, 20 януари 2014 г.

1226. ТЯЛОТО МИ Е ГЕНЕРАТОР НА ТОПЛИНА И ПРЕЗ ЗИМАТА ТОПЛИ ДОМА МИ...



У дома продължавам да не включвам отопление, а температурата в хола ми днес, на 20-ти ЯНУАРИ, е 23 градуса - целият ноември, декември, та до днес домът ми е топъл, без наличието на друг източник на топлина, освен собственото ми тяло - генератор на позитивна енергия.
Пак да повторя - нашият блок няма парно от няколко години и съответно нямаме топли тръби, минаващи през апартаментите.
Тъй като работя денонощно с енергиите на тялото си, то преобразява идващите към мен огромни потоци от ЛЕДЕНИ ЕНЕРГИЙНИ ЧАСТИЦИ във фотони и така генерира огромна топлина - здравословно излъчване, което поддържа температурата в дома ми на 22, а понякога достига и 24 градуса /в коридора и в банята - също е топличко/.
Сметките ми за ток посочват:
- ноември е 18лв.,
- декември е 20лв./защото за Коледа и Нова година приготвих разни вкусотии/.
По този начин вече сте наясно, че позитивните хора, тези които като мен не излъчват омраза и студ, са източник на здравословна ТОПЛИНА, която отива до всички тела
/ разпределя се свише/. Колкото по-добродетелен човек си, толкова повече топлина получаваш от хората, излъчващи ФОТОНИ. Така нараства духовният потенциал на БЪЛГАРИТЕ. Всички можете да последвате нашия пример и да бъдете позитивни. По този начин задействаме бумерангът на възмездието срещу онези, които със своя мощен негативизъм хвърлят родината ни в нищета. Част от тях я ограбват нагло и безочливо, друга част подкрепят червените алчни олигарси на изборите, а третата част от нацията ни дават воля на студоносната си омраза срещу първите две групи, бълвайки гущери и змии, вместо да воюват със злото цивилизовано и резултатно. Всички те, независимо коя партия подкрепят, излъчват опасен за родината ни СТУД.

 Целта е да се владеем и да воюваме чрез масови публикации срещу враговете на родината ни - фактите са нашето оръжие, защото така смъкваме маските на крадците, на масовите убийци, които умъртвяват чрез геноцид старите, болните и безпомощните сред нас. РАЗОБЛИЧИТЕЛНАТА ИСТИНА е нашето божествено огнено оръжие, което влудява политиците и ги кара да бъдат безпомощни пред силата на духовните българи, сеещи факти, факти и факти...
Тук ще ви публикувам смехотворните тикови физиономии, които изкривяват лицето на една министърка от кликата на Орешарски - ето, до там ще стигнат всички те, ако ние с вас воюваме ЦИВИЛИЗОВАНО И УДАРНО чрез нашите публикации във фейса.
Никаква милост!

20.01.2014, понеделник.

1225. И ТАНЦУВАМ В СИНИ СВЕТОВЕ.../21.01.2014/



Тихият копнеж те озарява

с пламъка на скритата любов.
Скромен си, не се стремиш към слава,
сочиш ми безмълвно пътя нов...
Слях се с твоята незрима същност,
рицарю на здрачни висини...
С бащинска закрила ме обгръщаш,
с мъдрост твоят мир ме осени.
Любовта ни- цвете сред всемира -
към лазурни дни света зове.
Затова съм толкова ефирна
и танцувам в сини светове.

21.01.2014, 6ч.

събота, 18 януари 2014 г.

1224. СПЯЩАТА КРАСАВИЦА - КОЯ Е ВСЪЩНОСТ ТЯ?



Мари Хигелс:
В тази приказка е закодирана ИСТИНАТА ЗА СПЯЩАТА СВЕТЛИНА В ПОДСЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА и за великото наше ПРОБУЖДАНЕ за информацията, записана в светлината на нашите гени...Пробуждането става реалност само когато ни докосне целувката на възвишената любов на духовно извисените хора, появили се в живота ни...Леденото излъчване на злите хора влиза в телата ежедневно и приспива СВЕТЛИНАТА в клетките му чрез силата на БЯЛАТА СМЪРТ - все едно, че човек се озовава сред зимните прèспи. Само чрез топлината на ДУХОВНИТЕ ХОРА И НА ИСТИНИТЕ, КОИТО ТЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ, се стопяват ледовете в нас и ние се пробуждаме - ставаме способни да обичаме истински, научаваме ИСТИНИ, за които се говори само във фантастичните книги и филми, в нас оживяват чудотворни сили...



ОТКЪС ОТ ПРИКАЗКАТА:
"... И когато царският син наближил живия плет, не видял тръни, а безброй прекрасни цветя; те сами се отдръпнали, направили му път да мине невредим, а зад него пак се доближили и се превърнали в трънлив плет.
Влязъл царският син и видял на двора конете и ловджийските кучета налягали и заспали на земята, а на покрива спели гълъбите, мушнали главици под крилцата си.
После влязъл в двореца, а там мухите спели по стените, готвачът в кухнята още държал ръката си така, като че ли искал да плесне чирака, а помощницата му седяла с черна кокошка в ръцете, която скубела, но не доскубала.
Продължил царският син пътя си, влязъл в залата и заварил цялата придворна свита налягала и заспала на пода, а царят и царицата спели на троновете си.
Минал през другите стаи и навсякъде било така тихо, че той чувал собственото си дишане; накрая стигнал до кулата и отворил вратата на малката стая, където спяла принцесата. А тя била тъй хубава в съня си, че той се навел и я целунал.
Щом я целунал, принцесата отворила очи, събудила се и го погледнала радостно. После слезли заедно долу и тогава се събудили и царят, и царицата, и цялата свита и почнали да се оглеждат смаяни наоколо си..."

/из приказката "Спящата красавица", Братя Грим/

четвъртък, 16 януари 2014 г.

1223. БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЯТ НА ЗЕМЯТА СЛЕД ИЗМЕСТВАНЕТО НА ЗЕМНАТА ОС.../17.01.2014/





ИДЕ ВРЕМЕТО, КОГАТО КЛИМАТЪТ У НАС ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ТАКА, ЧЕ ПРЕЛЕТНИТЕ ПТИЦИ ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ПРИ НАС...ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЗИМАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.  ЩЕ ИМАМЕ ВЕЧНА ПРОЛЕТ И ЛЯТО, СЛЕД ПОРЕДНОТО ГОЛЯМО ИЗМЕСТВАНЕ НА ЗЕМНАТА ОС.
И ТОГАВА ТУК ЩЕ Е НАИСТИНА РАЯТ НА ЗЕМЯТА, А НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ НЕВЕРОЯТНО ДУХОВНО, ИЗЧИСТЕНО ОТ ЗЛИТЕ ХОРА, КОИТО ИЗЛЪЧВАТ ОМРАЗА И ЗЛЪЧ...
ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД ПОТЪВАНЕТО НА ЯПОНИЯ, КОЕТО ПРЕДСТОИ, ЗАРАДИ РАЗМЕСТВАНЕТО НА ТЕХНИТЕ ЗЕМЕТРЪСНИ ПЛОЧИ ПО ОКЕАНСКОТО ДЪНО.

четвъртък, 9 януари 2014 г.

1222. СМЯХ

ХАХАХА...КАЗВАМ ВИ - СМЯХ СЕ ТАКА, КАКТО НИКОГА ДО СЕГА...ОТ СМЯХ МЕ БОЛИ СТОМАХЪТ...
-Аспирин...
-Колко?
-За 80 кила чушки...

---
- Калиев сперманганат имате ли?

- Презервативи "Дурасел" да ми дадете.
- Вагинални таблетки за през устата?
- Дай едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика "Фъш"!;

КОПИРАЙ ТОЗИ ЛИНК В ГУГЪЛ:

http://www.blitz.bg/news/article/243282

1221. БЕЛИЯТ ГЪЛЪБ - ПРАТЕНИК СВИШЕ - 14.01.2011... /9.01.2014/





ПРЕКРАЧВАЙКИ ПРАГА НА ОТВЪДНОТО, ТИ НЕ СПИРАШ БИТКАТА СЪС ЗЛОТО...


В памет на Ангел Ангелов Ангелов, 
мой сродник - светла му памет!
-------
ПО-ЖИВИ ОТ ВСЯКОГА!

Поклон пред вас, деца на светлината,

от злите сили рано покосени!
Възмездие сте днес и сила свята -
закрилница на земните ни гени.
Сполай ви за подкрепата небесна,
затуй, че с огнен меч громите мрака!
За вас са мойте херувимски песни!
Пред подвига ви храмът се разплака!                                                                                      


9.01.2014,
Изминаха 3 години, откакто един добър човек се спомина
но всъщност премина във вечността!...
Ангел Ангелов Ангелов= 147
147=Агнец+Спасител
147= ЧУДОТВОРЕЦ
147= САЛТО МОРТАЛЕ /итал.=смъртоносен скок/
147= ДЕВА МАРИЯ+БОГ СИН
147= СЛЪНЦЕ/100/ + ЗДРАВКА/47 - Здравка е съпругата на Ангел//
147= меденка "сърце"
/както всяка сутрин, така и днес към кафето си прибавих канелена  меденка "сърце", която сама съм направила по рецепта на Здравчето, моята любима братовчедка, завинаги свързана със светлината на Ангел/.

ГЪЛЪБЪТ НА СВЕТЛИНАТА 


БЕЛИЯТ ГЪЛЪБ Е СИЛА НЕБЕСНА.
НОСИ ЛЮБОВ СЪС ДУША НА ПРИНЦЕСА...
ДОЙДЕ ЛИ БЕЛИЯТ ГЪЛЪБ ТЪДЯВА,
ЛОТОС БОЖЕСТВЕН ВЪВ ТЕБ ЗАСИЯВА...
СЯКАШ СЕ СЛИВАШ ЗА МИГ С ВИСИНИТЕ,
ЧЕРНИ ПРОКОБИ ПОБЯГВАТ РАЗБИТИ...
ВСИЧКО НАОКОЛО ГРЕЕ В  ЗЛАТИСТО,
ЖИВА ВОДА В ТВОЯ МИР СЕ РАЗПЛИСКВА.
РАДОСТ ОКЪПВА ДУШАТА ТИ С МЍРО
С ПЕСЕН ВЪЛШЕБНА ТЕ МИЛВА  ВСЕМИРА...
БЕЛИЯТ ГЪЛЪБ ГО ПРАЩАТ ОТ ГОРЕ,
ДА НИ ПРЕВРЪЩА ВЪВ БЛЕСНАЛИ ХОРА!

8ч.20мин.,26.04.2012.
Белият гълъб е символ на Светия Дух.
БЯЛ ГЪЛЪБ=116= МАРИЯ ИВАНОВА /аз/



РАЗКАЗ ЗА СПЕЦИАЛНИЯ ДЕН ЧЕТИРИНАЙСТИ ЯНУАРИ,
КОЙТО МЕ ЗАРАДВА С ЕДИН  БЯЛ ГЪЛЪБ...

Днес е 14-ти януари. На връх рождения ден на майка ми / да е жива и здрава!/,
към 15ч. и половина преживях нещо удивително. Бях близо
до прозореца в стаята ми, когато забелязах красив БЯЛ ГЪЛЪБ,
кацнал 
върху външната част на климатика. Дремеше на фона на
синьото небе. Докато се любувах на неочакваната идилия,
птицата 
дойде на перваза. Наблюдавах с интерес как крачи напред-назад, 

спира се, поглежда ме право в очите и
невъзмутимо продължава своята зимна разходка покрай прозореца.

Когато отново се върна и легна върху климатика, реших, че ще е
грехота, ако не го снимам, преди да е отлетял. Но първо беше
редно да го нахраня, нали? Взех малко 
хляб и отворих прозореца с
известен страх, да не го прогоня. Но, слава Богу, той не се уплаши.
Гледаше 
ме съвсем отблизо, закован на едно място - точно като
хипнотизиран. Поръсих трохи. Белият 
красавец започна лакомо
да кълве. Беше идеалният фотомодел. Щраках през стъклото кадър
след кадър. 
Щом свършиха трохите, му подадох коричка хляб,
която стисках здраво. А нашият, вместо да се сепне, 
продължи
да пълни гушката на бързи обороти.
Тогава неволно си спомних за площад "Сан Марко" във Венеция

където в годината на Златния дракон /1988г./ ято гълъби ми кацаха 
по главата и по раменете,
докато други се надпреварваха да ядат трохи директно от шепите ми.
Гледах с умиление как моят неочакван гост се гощаваше, когато
неочаквано се случи нещо. И то засили вълнението ми
.
Крилатият приятел хем кълвеше подадената коричка, хем започна
да издава гърлени звуци 
на доволство - пееше. Представяте ли си -
идва отнякъде небесен ангел, 
започва да контактува с дланта ти и
на всичкото отгоре подхваща песен, 
като че цял живот те е познавал!
Не спирах да го снимам през 
стъклото с другата ръка, а той не
обръщаше никакво внимание нито на светкавицата, нито на
прещракванията - яде и гука от удоволствие. 

Контактът ни продължи около час.
После бялата красота отлетя, оставяйки ми
 спомена за едно
изключително силно, нереално силно преживяване. Дали ще дойде пак? -
Ще видим...
Замислих се, търсейки скритата логика на случилото се. За пореден
път имах чувството, че участвам в специален, предварително
начертан сценарий. Защото малко преди появата на гълъба и преди
известието на братовчедка ми, което възприех като знак за нещо,
имах скъпи гости - моят син Боби и 
приятелката му, които долетяха 

от своята Флоренция. Тук идват два пъти в годината - през лятото и през зимата.

Синът ми БОРИСЛАВ=77 =архангел, е роден през 1983 година,
която има цифра 102/ 19+83=102/.
 А 102= Свети Дух=България
 /символ за Свети Дух е точно белият гълъб/.

Налице е и БЕЛИЯТ ГЪЛЪБ - кацна на перваза ми, привлечен от магнетизма на моята цифра 116 ...Защото двете ми имена по кръщелно имат цифра 116= БЯЛ ГЪЛЪБ.

Да добавя още един факт: Синът ми е роден на 13.08.1983 = 13+08+19+83=123

123 = БОЖИЯТ СИН= ЗЛАТЕН ДРАКОН
ТРИНАЙСТИ = 116= БЯЛ ГЪЛЪБ
Когато човек развива своите добродетели, той малко по малко активизира светлината на своите цифри и съдбата му се изчиства от болести, от катастрофални събития, от зли хора. Така се превръща в човек-светлина, във възмездие за злото.

Освен това името му е равно на 77.
БОРИСЛАВ=77= АРХАНГЕЛ =ЗЕМЯТА. 
Дори да ти се иска, няма как да натъкмиш нещата. Цифрите на позитивната енергия, която е в гените на едно тяло, са си цифри. И те вървят с теб още от раждането ти, непрекъснато отключваш тяхната огнена мощ чрез добродетелни помисли и дела, докато израснеш до високите върхове на своята духовност. Така ти всъщност сам напътстваш съдбата си, заложена в цифрите на имената и на рождената ти дата.

Но нека да се върнем към АНГЕЛ, покойният съпруг на братовчедка ми Здравка.
Днес неговият Дух  се появи най-неочаквано за мен - като силна емоция.
Но забележете как интересно се разви всичко.
Малко преди идването на гълъба, ми телефонира моята
първа братовчедка от Димитровград, за да ми съобщи
тъжната вест, че преди 5 дни, на 9-ти януари е починал съпругът
ù АНГЕЛ АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ /мир на праха му!/.
Звънка телефонът, чувам тъжната вест и в същото това време виждам как бял гълъб каца на перваза ми. Изумях. Казах ù какво се случва, та ми отговаря, че цялата е настръхнала, а аз я моля да прекъснем разговора, за да снимам гостинчето...
Сега да ви насоча към цифрите, тясно свързани със случващото се.
Забележете -
решила да ми съобщи вестта точно след пет дни /пет=41/, точно на 14-ти януари!
След малко ще видите какви са енергийните цифри на днешния ден. Напомням, че именно цифрите с тяхната енергия ТВОРЯТ СЪБИТИЯТА В ЖИВОТА НИ.
Но нека да погледнем самата дата, когато нейният Ангел е "отлетял"
с крилата на БЯЛ ГЪЛЪБ към другото измерение.
На 9.01.2011 отговаря числото 41 /9+01+20+11=41/.
41= ЦАР= ПЕТ /петте дни/.
Енергията на Ангел е избрала числото на кончината му 41 като знак,
който съобщава на човешкото подсъзнание чрез вибрацията си, че
след пет дни ще се случи нещо важно за всички нас, свързано със
светлината, която ни изпраща НЕБЕСНИЯТ ЦАР.
Защо казвам "небесен" ли? Защото, когато се изчисли СЛОВЕСНИЯТ
еквивалент на 41, се получава скритата енергия на 9-ти януари, която носи

излъчването на Небесния цар Христос:

ЧЕТИРСЕТ/118/и ЕДНО/40/= ХРИСТОС/118/ и СИЛА/40/=158 .
158= МАРИ ХИГЕЛС/111/ + ЗДРАВКА/47/
158= НЕБЕСЕН ЦАР/111/ + ЗДРАВКА /посланието е до нея чрез моята цифра111/

Никак не е случайно, че на този ден с цифра 41 ми звъни Здравка -точно на мен, Мари Хигелс, а в същия този момент бял гълъб каца на прозореца ми.

Между другото, космическото име на Бог е СИЛА/Сила=40=здраве=Мари/.
Да вметна нещо - изчисляваме думите така, както ги изговаряме в ежедневието си.
Например, не казваме "четиридесет", а "четирсет".
Изводът  от изчисленията на този ден е, че заедно със смъртта на Ангел, в телата на хората, притежаващи цифрите на Небесния цар Христос - 118 и 111, днес ударно се е пробудила голяма част от генетично заложената в хората светлина.
А чрез датата 9-ти януари /41/  Ангел, отивайки си от този свят, е поел в себе си огромни количества ледени енергии, причиняващи болести и смърт, които са в
пространството около нас и нападат човешките тела.
По този начин такива като Ангел изиграват своята роля на
СПАСИТЕЛИ за всички хора. Но го правят тихо, скромно,незабележимо.
Поклон пред съдбата им на ангели с човешки образи.

И още една важна  цифра притежава 9-ти януари, когато Ангел е преминал в другото измерение:
ДЕВЕТИ ЯНУАРИ = 139 = 37 + 102
139= АНГЕЛ/37/ + СВЕТИ ДУХ/102/
Това е Белият гълъб, кацнал на прозореца ми днес, изпратен от светлината на Ангел - СВЕТИ ДУХ.
При мен го е довела цифра 139=девети януари,  защото тази цифра означава още:
139= МАРИЯ/70/ + ЛОТОС/79/
ЛОТОС = 79
79 е цифрата на рожденото ми число /сумира се датата, месеца и годината на раждане, като не се редуцира/.
Моята отключена от преди много години  чудотворна светлина го е привлякла с магнетизма на цифрата ми на раждане 79.
Ето го пътят, по който нашите небесни  покровители ни пазят и напътстват в развитието ни като духовни хора - пътят на истината, давана ни от нашите цифри. Тази истина ви я давам не случайно. Чрез нея се отключва генетично заложената във вашите индивидуални цифри здравословна енергия. Така растем - като научаваме все повече от скритите истини в техния математически образ, двигател на нашите съдби.
Именно по тази причина ви разказах днес за емоционалните ми преживявания с
БЕЛИЯ ГЪЛЪБ - една безценна истина за скритите връзки на реалността с духовното ни извисяване, напътствано свише от лотосната светлина на нашия Създател.

На днешния ден - 14.01.2011г. - духовните хора подсъзнателно
получават отговор на много от своите довчерашни въпроси чрез този разказ и чрез изчисленията, които ви подарих. 
В това се състои силата на проглеждането - да научите истините, за които и хабер си нямаме, а те градят човешката съдба.
14.01.2011г., денят на БЕЛИЯ ГЪЛЪБ, който ми бе изпратен, е и  празник на циганите, известен като 
Банго Васил, циганската Нова година. Но е и рожден ден на майка ми  Йорданка /74= Иисус= Йорданка/, както вече споменах в началото.
Ето каква  е позитивната енергия на днешната дата, неутрализираща до известна степен леденото излъчване в циганските тела, опасно излъчване, което  носи толкова много нещастия и на самите тях, и на околните:
БАНГО/36/ ВАСИЛ/43/= 79= ЛОТОС /а е и моята рождена цифра/

ЧЕТИРИНАЙСТИ/155/ ЯНУАРИ/91/ = 246
246=СВЕТИ ДУХ/102/ + МАРИЯ/70/ + ИИСУС/74/

Негативната енергия на цифрата на днешния ден е:
246= ДАЛАС//37/ +СМЪРТ/94/+ 22.11.1963/152/
Това е чудовищната енергийна зла сила убила Джон Кенеди.

Сега виждам, че Далас=37= АНГЕЛ /Кенеди директно се е превърнал в онзи АНГЕЛ, който и до ден днешен е закрилник на слабите и беззащитни хора на Земята.
------------

сряда, 8 януари 2014 г.

1220. ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ - ИМА ЛИ Я В ЖИВОТА НИ? /8.01.2014/



 УЧИТЕЛЯ: 

„Любовта стои над всички народности. Любовта е над всички религии. Любовта ще се разгори като мощна вълна над света. Тя ще стопи всичко, което не може да издържи висшите вибрации на Любовта”.

Мари Хигелс:
Истинската любов не означава често да повтаряш "обичам те". Тези натрапчиви повторения говорят, че в теб има доста негативна енергия, която те разболява и убива. За да обичаш истински, трябва да се прочистваш от отровите в себе си и по този начин да се извисяваш духовно. Само духовните хора могат да изпитат истинската любов. При останалите е само секс, желание да обсебват партньора си и ревност - това не е любов, това е самозалъгване.
Истинската любов я има единствено тогава, когато ти си се извисил до едно добродетелно съществуване, когато си загърбил материалното, а блестиш благодарение на своята съвършена ценностна система и благодарение на желанието си да се самораздаваш на света, за да става той по-съвършен и способен да излъчва любов. Ако ти си достигнал до високите пространства на висшите добродетели, тогава твоят озарен магнетизъм ще привлече духовната ти половина в любовта. И практически ще се убедиш, че истинската любов съществува.

понеделник, 6 януари 2014 г.

1219. НОВА ГОДИНА, НОВ КЪСМЕТ!




РАЗМИСЛИ НА ЕДИН ПЕСИМИСТ, РОДЕН В БЪЛГАРИЯ, КОИТО ГО ТИКАТ НАГОРЕ КЪМ ВЪРХА НА ОПТИМИЗМА, НО ВСЕ НЕ СТАВА - ПРИЧИНАТА Е В...ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ.

Кой каза, че била дошла  Новата година?...Ама дали е нова наистина? Ами ако не е? Ако някой пак лекичко ни е изментил? А ние блеем като ахмаци, без да се усещаме, че ни работят под сурдинка...Ами ако ония от парламента са ни пробутали старата година, наедряла от нови резили? Колко му е да ни хързулнат, като ни я представят с нов образ и с нова премяна?
Тук-таме ще я мацнат с малко грим, ще ù нахлузят нова пола, ще ù подшушнат да смени патериците с ролкови кънки, че да си маскира мързела с нещо  по-младежко...И ето ти я старата година с нов фасон, който уж носел късмет. Ама вече почнахме да се досещаме, че май пак ни пускат надолу по тънката лайсна с нейните червени  опорни точки:

Искате празник, пълен с шарени  мераци?  - Ето ви го.
Искате гърмежи с цветни бомбички и мътни мисли в  пияните глави? - Ето ви луда стрелба по терасите. Колкото си щете плашете котките и кучетата, свряни под диваните, та белким си начешите крастата, че да спре това вашето ОСТАВКА та ОСТАВКА и ритане по оградата на парламента.

Дотук с опорните точки. Сега да си дойдем на думата за жадувания от нас късмет.
Чакайте малко - за какъв късмет става дума, дето уж щяла да ни го донесе същата тая нова година с ролковите кънки? Ами че тя просто иска да ни замаже очите с обещания, бе. Не го ли надушвате туй нейно хитруване? Тая кикимора, дето се е нагримирала и си зубри речите за пред баламурниците,  си въобразява, че ние с вас трева пасем. Какво като нейните гримьори ни пробутват на картичка някакъв си син кон и ни баламосват, че оня с юнашкия вид, дето от 100 години го чакаме, щял да  яхне тазгодишния кон и щял да разбишка  политическата мъгла. Даже щял  да ни спаси от високите сметки! Ние не сме вчерашни, бе, еееей...Не можете да ни хванете на тая въдица! Много сме! Умни сме! Не сме шарани с никулденски биографии, а сме от стара коза яре.  Затова няма как да повярваме на тая или на оная извадена от нафталина врачка, дето е сляпа, но нали сте ù  платили, започва  ужким  да вижда виделото и захваща да ръси едни луди обещания за един запътен  към нас късметлийски живот. Баниците и те една след друга се изпотрепват да ни повтарят същото - късмети та късмети ни чакали. Ако щете вярвайте, ако щете не, но всички са си плюли в устата да повтарат едно и също - задала се е чисто нова година, девица непорочна, дето ти се иска  с петмез да я мажеш и на икона да я сложиш...да де, ама ще повярвам, ако оня със синия кон катурне Орешарски...

Та не знам защо, но не им се връзвам на разни  обещавани червени  благини. Да почнем от там, че годината била нова...как ще е нова, като всичко в нея си е по старому?
Депутатите нови ли са? Не са. Душите им нови ли са - нови, ама грънци! Всички, дето крадат не с шепите, а с лопатите, нови ли са?  Нови са им милиардите, дето ги крадат по терлички и си ги кътат по екзотичните банки.
А обещанията на министрите да не би да са  нови? - Същите са си! И токът, и той не е мръднал - навърта киловати и изпразва джобовете на ония, дето лапат мухи по време на избори. Беднотийките пак броят жълти стотинки и  пак се жалват на арменския поп- отчаяни, но призоваващи с половин уста неволята да им оправела потрошената каруца. Уж надуват свирките по площада цяла година срещу своя пишман-късмет, а  пак се оставят да бъдат отсвирвани по всички параграфи.

Министрите тръгнаха ли с колелета на работа? Да бе, да! Това да не ти е Швеция! И да го видя у нас туй чудо, няма да му се хвана на хорото. Ганьовската им душица пак си се вози на лъскави лимузини и се плацика  из кубинските морета.
Ония дето коват законите спряха ли да бъркат в кацата с мед и да си пълнят делвите за в къщи? Не са. Пак старата песен на нов глас са я подкарали.
Ами ония, дето са в баш клюкарницата на водещите ТЕЛЕпредавания - те  сетиха ли се най-сетне, че са забравили за своя скрит боздуган, боздуганът на истината, с който да погнат оялите се мекерета с депутатски тескерета? Не! Спят си насред черната мъгла, блажено похъркват под пухени завивки  от каймета и хич не им пука за нищо. А правдата кучетата  я яли. Само един глас, излезе на мегдана да се провикне -  но самотната птичка дали ще пребори зимата?
И какво излиза? "Огледал се Илия - пак в тия"! Колкото и да се надявахме, че  вездесъщият Дядо Коледа /рожба на най-голямата световна ЛЪЖА, дондуркана от злото/  най-сетне ще реши  да оправи дереджето на всички ни - от мравката до скакалеца. Но и това си остава мираж от приказките...
Пак сме в трета глуха, пак котка мина път на късмета ни. Уж бил вълшебник тоя прословут коледен старец, милозлив бил и много се трудел, за да ни раздаде опаковани с панделка илюзии. Само че нù децата, нù родителите остават доволни от празничните му подаръци - няма ги най-важните сред тях: ПРАВДА, СВОБОДА, ЧОВЕКОЛЮБИЕ. Ако беше чак такъв чудотворец,  дядото щеше да извади ония три риби и пет хляба...И вече нямаше да има умиращи от глад нещастни малки кибритопродавачки по празниците, а за  делниците им да не говорим. И така - получихме една  Нова година, но със стар късмет, който отдавна  си е изгърмял патроните.

Иди че вярвай на приказката за Дядо Коледа, облечен /забележете!/ с ЧЕРВЕН КОЖУХ. И все пак новогодишната заря е красива, нали? Тя успява като с магическа пръчка да прогони черногледите  мисли и някак избутва надалеч съмненията ни. Вижте тия нейни гирлянди от звезди, чуйте я как гърми  - възвестява, че се е задало дългоочакваното звездно начало в сивото ни ежедневие. Ще поживеем, ще видим.
Колкото до цялостния образ на зарята, той също си има сив щрих. Гърмежите й изправят на нокти всички котки и кучета, стопаните им се чудят кое по-напред да правят - своя любимец ли да приласкаят или да пустосват ония с пиратките, за които може да се каже с чиста съвест: Луд умора няма!...Какво да правим - напълнихме се с луди и с паникьосани животинки... Всеки с късмета си. Някой се ужасява от зарята, а друг гърми от балкона до скъсване на усмирителната му риза, трети хем се радва на разноцветното небе, хем кълне в душата си бомбаджиите...
Тук прекъсвам, защото ми иде наум /под влияние на зарята/ едно прозрение:   Може пък да е вярно, че ни чака нещо като награда за всичките ни перипетии, а? Твърде дълго бяхме жертви, лъгани и ограбвани  от всякакви айдуци с червени кожуси и с големи шкембета... Кой знае, може пък да я има  въпросната  късметлийска нова година...
Господи, нали няма да се окаже, че  и тя е една  изпечена  ментарджийка? То се видя, че на  Дядо Коледа с този негов ален костюм много му пасва името Ментата. Но барем новата година да ни изненада с възможно най-големия късмет:  ОСТАВКА на ония, дето ни окрадоха до шушка и дето нагло продължават да ни баламосват, че били чиста вода ненапита!
А може би си го заслужаваме тоя наш късмет, а? Жертвата си търси убиеца, гласувайки за него, за да му даде възможност да я окраде за пореден път, а стресът да я погребе...


7.01.2014.
Мари Хигелс

1218. ХАЙТОВ И СПОМЕНЪТ ЗА НАШИТЕ НЕВЕРОЯТНИ РАЗГОВОРИ...


"Обичате ли понякога да слушате вятъра и да си говорите с него?
Успокоява ли ви шумоленето на листата?
Ако и това умеете да правите - вие сте много щастлив."
Николай Хайтов
-------
Даааа...А още по-щастлив човек съм, задето съдбата пожела да натрупам цяла каруца спомени от дъхави вълшебни преживявания по време на ония наши приятелски разговори с Хайтов...Бе пожелала съдбата да гостувам няколко пъти в дома на ненадминатия разказвач и заедно със съпругата му Женя да си пием кафето или да забравяме за салатката и мезетата, омагьосани от някоя току-що подхваната от писателя тема...Сладки приказки бяха и сладостни усещания ни извисяваха...Ако знаете само колко бистра синева грееше в очите на този слязъл от небето мъдрец, веднага щом започне да говори за нещо красиво, свързано с природата или с някое творческо хрумване от миналото му. Случвало се е, когато сме в кабинета му необезпокоявани от странични хора, да отпусне душата си и тогава обичаше да говори за някое от моите стихотворения - беше поискал да му оставя в служебния кабинет /СБП/ една папка, сред които беше и стихотворението ми "Капитан Петко войвода", станало причина да се запознаем преди години...Явно тези стихове му действаха добре, щом си ги четеше понякога насаме. Но за очите му ми беше думата. Винаги съм изтръпвала, ако случайно тяхната синева ме жарне пътьом, докато той се запалваше по някоя тема. И тогава ми се мярваше мисъл, казвах си: Боже, тия очи са точно като на Апостола! Все едно, че животът на единия е прелял в живота на другия - и двамата борци за правда, и двамата пламенни защитници на българщината...Като те погледне Николай Хайтов, се озаряваш. И се случва нещо странно - все едно чуваш как душата ти започва да говори като на изповед в храм. Тя говори, а ти мълчиш...Мълчиш просълзен, заради онова, което Хайтов точно в онзи сакрален момент рисува с думи.

Ееееех...велики усещания ми оставиха тези спомени с Хайтов! Благодаря на небето за този звезден дар!

6 януари,2014.

неделя, 5 януари 2014 г.

1217. "ОТВЪД СВЕТЛИНАТА" - ФИЛМ ЗА ЧУДОДЕЕЦА РЕНЕ МЕЙ



ДА НАДНИКНЕМ "ОТВЪД СВЕТЛИНАТА" - ТАМ, КЪДЕТО Е БЕЗГРАНИЧНАТА ЧУДОТВОРНА СИЛА, ПРОБУДЕНА В НАШИТЕ ГЕНИ...
ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ, МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛИ...ТОЙ Е СЪЗДАДЕН ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ И ЧРЕЗ НЕГО ХОРАТА СТАВАТ ОЩЕ ПО-СИЛНО ВЯРВАЩИ В БЕЗГРАНИЧНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ И НА ЛЮБОВТА!...
ЕТО ЦИТАТИ ОТ ФИЛМА, ПОСВЕТЕН НА МЕДИТИРАЩИЯ ЧУДОТВОРЕЦ РЕНЕ МЕЙ:
- "Няма невъзможни неща за онзи,който е отключил в себе си чудотворната светлина!"...
- "Да съдиш, означава да изгубиш свободата си"...
- "ВСЕЛЕНСКО ПОЧИСТВАНЕ"...говорим "за една нова форма на интелигентност, за една нова форма на анализиране" ...Почистваме се от болестите чрез емоционалните клетки, които носим в себе си.
- "ЛЮБОВТА е във всеки един от нас. Тя е изворът на живота. Открий я в ближния си и тя ще изгрее и в теб"...
------
С благодарност към приятелката ми от фейса Валя Асенова, задето ми изпрати този филм по "лични съобщения"! Ето какво ù отговорих, след като изгледах видеото:
УНИКАЛЕН ФИЛМ - МНОГО НАПОМНЯ ЗА СОБСТВЕНИТЕ МИ ЧУДОТВОРСТВА, ДО КОИТО СЕ ИЗВИСИХ ИМЕННО ЧРЕЗ МЕДИТАЦИЯ. ВЪПРОСНИТЕ "ЕМОЦИОНАЛНИ" КЛЕТКИ ТОВА СА ПИНИНОВИТЕ КЛЕТКИ, ЧИИТО ВЪЛШЕБНИ ВЪЗМОЖНОСТИ НЕ СА ИЗВЕСТНИ НА НАУКАТА. ЗА ТЕЗИ КЛЕТКИ ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧУХ ПРЕЗ 1990-91-ва ОТ ПРОБУДЕНОТО СИ ПОДСЪЗНАНИЕ, КОЕТО Е В НИРВАНА ОТДАВНА.
ТЕ СЕ ЗАРАЖДАТ И ИЗВИРАТ ОТ ЕПИФИЗАТА, КАТО СЕ СКЛАДИРАТ ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО ФИЛМЪТ ПОСОЧВА - В ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ. ВЪПРОСНИТЕ КЛЕТКИ СА ИЗТОЧНИК НА ВЕЧНА МЛАДОСТ И ВЕЧЕН ЖИВОТ НА ПЛЪТТА, ЗАЩОТО СА ЗАРЕДЕНИ С АКТИВИЗИРАНАТА БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА НА НАШИТЕ ГЕНИ. КОЙТО Е ПРОБУДИЛ В СЕБЕ СИ СИЛАТА НА СВОЯТА ЕПИФИЗА, ТОЙ ПРОСТО НЕ БОЛЕДУВА НИКОГА ОТ НИЩО И СПИРА ДА СТАРЕЕ.
ХОРА КАТО ЧУДОТВОРЕЦА РЕНЕ МЕЙ, ГЛАВЕН ГЕРОЙ В ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФИЛМ "ОТВЪД СВЕТЛИНАТА", ЧРЕЗ СИЛАТА НА СВОЯТА ПОЗИТИВНА МИСЛОВНА ЕНЕРГИЯ ПРОБУЖДАТ ПИНИНОВИ КЛЕТКИ В ТЕЛАТА НА БОЛНИТЕ И СЕ СЛУЧВАТ ЧУДОТО НА ИЗЦЕРЕНИЕТО.
АЗ РАБОТЯ С ТЯЛОТО СИ ОТ 1985г. И НЕПРЕКЪСНАТО УВЕЛИЧАВАМ МОЩНАТА СИЛА НА СВОЯТА ХИПОФИЗА, НАРЕЧЕНА "ЦАРИЦА НА ЖЛЕЗИТЕ С ВЪТРЕШНА СЕКРЕЦИЯ" И ОЩЕ "ЖЛЕЗАТА НА ВЕЧНАТА МЛАДОСТ"...
ТЯ ГЕЙЗЕРНО ИЗХВЪРЛЯ В ПРОСТРАНСТВОТО КЛЕТКИТЕ НА ЧУДОТВОРСТВОТО, А ЗАЕДНО С ТЯХ И МОРЕ ОТ ФОТОНИ.
ПИНИНОВИТЕ КЛЕТКИ НЕ СА МНОГО НА БРОЙ, НО ТЯХНАТА МОЩ Е ХИЛЯДОКРАТНО ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ НА ФОТОНИТЕ.
ЧУДОТВОРНИТЕ КЛЕТКИ / ПИНИНОВИТЕ/, НАРЕЧЕНИ ВЪВ ФИЛМА "ЕМОЦИОНАЛНИ", СЕ ПРИВЛИЧАТ КАТО МАГНИТ ОТ АУРАТА НА НАЙ-ДУХОВНИТЕ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА И ОТКЛЮЧВАТ ЧУДОДЕЙНИТЕ ИМ СПОСОБНОСТИ НА ИЗВИСЕНИ ЛЕЧИТЕЛИ И МЪДРЕЦИ.
ТАКИВА ХОРА-ФЕНОМЕНИ СА ВСЕ ОЩЕ РЯДКОСТ, НО ГИ ИМА КАКТО В БЪЛГАРИЯ, ТАКА И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ИМЕННО ТЕ МОГАТ ДА РЪКОВОДЯТ ЧРЕЗ ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО СИ МИСЛОВНО ИЗЛЪЧВАНЕ ПИНИНОВИТЕ КЛЕТКИ В ГЕНИТЕ НА БОЛНИТЕ И ГИ АКТИВИЗИРАТ
/ пробуждат/, КАТО СЕ ПОСТИГА ВНЕЗАПНО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ БОЛЕСТ, ПРЕД КОЯТО МЕДИЦИНАТА ВДИГА БЕЗПОМОЩНО РЪЦЕ.

---
ЛИНКА НА ФИЛМА В Ю ТУБ:

ОТВЪД СВЕТЛИНАТА - филм по действителен случай