неделя, 26 юли 2015 г.

1419. СЛЪНЧОГЛЕДЪТ И МОИТЕ ИЗГРЕВИ...




Ти разцъфтя - имаш корона златна...
Целуна изгрева ми с поглед блеснал.

И вгледан на доброто в синевата,
с усмивка се дивиш на птичи песни...
Дали разбра, че всичко си за мене? -
Живот благословен, любов лъциста,
копнежи тихи, утринно цъфтене
и стих изливащ се на прима виста ...
Така те чаках!...Да изгрееш исках

в небето на самотността голяма,
която ме превърна в храм, орисан
света да чистя от рогати драми...
Обичам те, мой огнен слънчогледе!

Прекрасно е, че си с неземни страсти!
Чрез тях в студени дни пламтящо гледаш
как водя битки със лъжи опасни.

Подкрепяш ме, макар и мълчаливо -
от теб извира сила необятна...
Тя с моя ген завинаги се слива,
за да спасим от Злия дух Земята.
Прекрасно е да чувствам, че те има,

омаяна от твоето цъфтене.
С размах на Гог рисувам те със рими,
а ти целуваш изгревите в мене...

27 юли,2015,8ч.
-----

Гог - великият холандски художник Винсент ван Гог, нарисувал
своите грейнали "Слънчогледи"...

събота, 18 юли 2015 г.

1418. КОПНЕЖЪТ НА ВЛЮБЕНИЯ ИЗГРЕВ /19 ЮЛИ,2015/





Ти си тук, мое звездно начало,
всичко в теб ми говори с небесни лъчи.
Твойто утро, с корона от нежност изгряло,

пее с глас на камбана и празник в душата ечи.
Мои птици, летете нагоре -

синьо-златната вис ви целува, излъчваща блян.
Как копнея светът на заспалите хора
да отвори очи към безкрая, с вълшебства огрян!
Ти цъфтиш, мое утро небесно
и туптиш от любов, и се сливаш със новия ден.
А пък аз се превръщам в твоя огнена песен
и се сливам с копнежа ти, луднал от мисли по мен!


19.07.2015, 7ч.
На този ден беше родена мама Мими, бабата на моя син /по баща/ - светла й памет!

сряда, 15 юли 2015 г.

1417. АМЕРИКА И НЕЙНИТЕ ЕНЕРГИИ - КАК ГИ ПРЕВРЪЩАМЕ ОТ НЕГАТИВНИ В ПОЗИТИВНИ...



 ----
Вчера, 13-ти юли, бях на гости у братовчедка ми, която тия дни се върна с мъжа си от Америка - цяла година бяха там - година, в която ужасно ми липсваха! На 7-ми юли си дойдоха и тя веднага ми звънна, а на 8-ми, въпреки жарещата жега навън, тръгнах към дома им в съседния квартал да се видим, защото просто вече не издържах - много се бях затъжила! Представете си какво ми е било, след като винаги съм я чувствала като сестра. Имаме и общо име - Мария. Получих подарък  - бях си го поръчала, за да не ми купува разни парцалки - казах й че ще ми бъде достатъчно едно непретенциозно парфюмче. И така - получих едно флаконче с фантастично нежен аромат, в който се влюбих моментално...Името му означава "слънчев цвят", или слънчево цъфтене, или нещо такова - някой от вас може да даде и по-точен превод...Казаха ми, че означавало "слънчоглед".
От една седмица обработвам негативните американски енергии, които моите близки са поели в телата си чрез силно химизираните тамошни храни, а аз започнах да поемам от тях на 8-ми юли. Нали знаете, че в САЩ има много ГМО в магазинната мрежа? Сега, след като вече се срещнахме и пих в дома им кока кола, започвам да прехвърлям дистанционно в собственото си тяло и да складирам в костно-хрущялната си система тези опасни излъчвания и, докато ги разграждам в дома си, ги превръщам в здравословна енергия. По този начин разтоварвам не само братовчедка ми и мъжа й, но и всичките наши общи роднини, живеещи в Америка.
Братовчедка ми си направила зъбите в САЩ, а това акумулира в челюстите на човека много мощна негативна енергия, атакуваща сърдечните енергийни центрове, която зъболекарите ни прехвърлят от всичките свои предишни пациенти. И какво се случва на практика - челюстите на човека се натоварват с ледени излъчвания, а това носи освен опасни болести, но и нервни изблици - там са главните пунктове на бесовете, които взривяват нервите на хората в ежедневието им. Затова, когато един мъж е вбесен, мускулчетата върху челюстите до ушите започват да "играят"...Освен всичко друго, тези негативни натрупвания там са в основата и на инсултите, на инфарктите, на развалените и падащи зъби, както и на импотентността при мъжете.
14.07.2015, 8ч.
------
КАК ТОЧНО СЕ НЕУТРАЛИЗИРАТ ЛЕДЕНИТЕ ИЗЛЪЧВАНИЯ, НАТРУПАНИ  ВЪВ ВАШИТЕ ТЕЛА - ИЗЛЪЧВАНИЯ, КОИТО  ВИ РАЗБОЛЯВАТ, СЪСТАРЯВАТ И  ВИ НОСЯТ СМЪРТОНОСНИ КАТАКЛИЗМИ...А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА РАЗРУШАТ ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ, ДОВЕЖДАЙКИ ГИ ДО МИЗЕРУВАНЕ И ДО МАСОВИ ИСТЕРИИ...
Когато работя с негативните енергии, дошли в тялото ми от околния свят, всъщност ги разграждам чрез огнените си пръсти и ги превръщам в потоци от фотони, т.е. потоци от светлина - животворна енергия, идваща от мен към всички вас, най-добродетелните, най-позитивните и слънчеви хора. Така се повишава духовното ви излъчване, спирате да боледувате /точно като мен/ и в живота ви започват да прииждат  прекрасни сюрпризи, а трагедиите да бягат надалече...
Ето как изглежда показалецът на дясната ми ръка по време на енергийната ми работа и непосредствено след нея - той просто се нажежава /същото се случва и с останалите ми пръсти, които наричам "огнени"/, т.е. става червен в челната си част, която докосва моята плът, докато съм в ролята  на  ГЕНЕРАТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПОТОЦИ ОТ ЗДРАВОСЛОВНИ ФОТОНИ.
Никога не забравяйте, че денонощно произвеждам ЗДРАВЕ /здраве=40= Мари/, което идва към вас. Но могат да го поемат в тялото си само най- извисените, най-обичните и най-благородните, тези, които са изградили стабилна ценностна система и се прочистват непрекъснато от егоистичното зло в душите си чрез правилно хранене и чрез контакти с духовни хора. Защото само най-слънчевите и стойностни същества на Земята са като магнит за потоците жизнена енергия /светлина/. Злите и смръщените, чиито тела са развъдник на бесове, омраза и вечно недоволство от всичко, тези сред нас,  КОИТО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ОБИЧАТ ПОЗИТИВНИТЕ ХОРА /аз съм една от тях/, защото ненавиждат всяка духовност и всеотдайност, те нямат шанс да получат здравословните потоци, произвеждани нон-стоп в тялото ми. Защото обсебените от злото хора са се обградили с ледена стена, екранирали са се с черни облаци и с болестотворен студ, който им носи нещастия, носи им ежедневни тревоги и препятствия към добрите придобивки в живота ...
Затова се казва: Ако сам не си помогнеш и небето не може да ти помогне.
А небето ни помага чрез хората с най-висок духовен потенциал, източник на светлина и на здравословни енергийни потоци...Ако ти си се екранирал с черните облаци на злото, което е завладяло тялото и душата ти, няма как слънцето да пробие с лъчите си тази преграда и да ти помогне срещу болестите и нещастията. Припомням, че не боледувам абсолютно от нищо, дори и от хрема, вече над 25 години...По здравето на човека ще се ориентирате какви енергии носи в себе си и до каква степен се е развила неговата духовност, изразяваща се в човечност  и в практически прилагани добродетелни качества от всякакъв вид.

14.07.20151 10ч.




------
ЧЕСЪНЪТ ГОНИ ЗЛИТЕ СИЛИ, ОСВЕН ЧЕ Е ЕСТЕСТВЕН АНТИБИОТИК, ОСВЕН ЧЕ РАЗТОВАРВА ЧЕЛЮСТТА И ЗЪБИТЕ ОТ ЛОШИТЕ ЕНЕРГИИ, ТОЙ Е МНОГО ПОЛЕЗНА БИЛКА /вижте в гугъл/Знаете ли, че с каша от чесън можете да си изгорите кожата? Вчера се наложи да експериментирам и наистина се получи изгаряне на китката на лявата ми ръка. Държах бинтована ръката с лютата каша не повече от 1 час - усещах парене с просто изгаряща болка. 
Трябваше да атакувам огромния поток от ледени негативни АМЕРИКАНСКИ енергии, които постъпват тези дни в дясната ми горна и долна  челюст. Както вече публикувах във фейса
, тези ледени потоци постъпват в мен чрез мои близки, които се завърнаха от САЩ, където живяха цяла година при децата си. Без да имам болни зъби се появиха режещи болки в цялата дясна половина на лицето ми, а дори се получи и лек оток дори на дясното око. Явно главният нерв на зъбите там бе атакуван с ледена енергия.
Водена от моята мощна интуиция, реших да загрея ЕНЕРГОЦЕНТРОВЕТЕ НА ДЯСНАТА ЧЕЛЮСТ чрез каша от чесън /това ми диктува моята мощна интуиция/, за да се справя с болките. Въпросните центрове на атакуваната част от лицето ми се намират върху лявата китка в областта на пулса.
----

Днес пробих големите мехури /получиха се интересни фигури/, след което намазах с един специален мехлем против изгаряне, който е в хладилника ми и съм го направила преди няколко месеца от био-материали /честно казано, направих мехлема без да знам за какво и кога ще го използвам/:
1. пчелен восък
2. мед - 1л.
3. чист зехтин /зехтина и восъкът са 1:1, но малко количество/
4. 1/4 твърдо сварен жълтък от домашно яйце...
5. какаово масло / съвсем малка бучка се стопява във водна баня/


Пчелният восък и чистият зехтин са 1:1. Загрява се пчелният восък, докато се разтопи и бавно, с бъркане, се добавя зехтина. Сваля се от огъня. Като поизстине, се добавя и  мед, плюс 1/4 твърдо сварен жълтък, смачкан на кашичка с малко мед. Добавя се какаовото масло. Мехлемът се съхранява в стъклено бурканче и в хладилника. Много е трайна. Използва се и за всякакви рани, против стрии, против хемороиди, за напукани пети и пр.

---
И като си бинтовах китката, продължих усилено да разграждам негативните потоци, които ден и нощ прииждат към мен, като ги превръщам в здравословни излъчвания.
Най-интересното е, че точно днес, 14-ти юли, видях едно видео с пресконференция на ГЕРБ, където Бойко Борисов, който говореше за Варненската пречиствателна станция, си сложи цялата длан върху лицето вдясно /направи го два пъти/ - подсъзнателно, разбира се. Все едно знаеше, че в същия  момент аз работех точно същата част на лицето си и то от няколко часа...
Ето линк на видеото - копирайте линка в гугъл и гледайте /като започне да говори за Варна, тогава наблюдавайте ръцете му/:

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1695714993989897/?pnref=story


----

Друг интересен факт от днешния ден: АМЕРИКА  НАЙ-СЕТНЕ СКЛЮЧИ ДОГОВОР С ИРАН ПРОТИВ НАПРАВА НА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ В ТАЗИ АРАБСКА ДЪРЖАВА - И В РЕЗУЛТАТ  САЩ СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ПРЕМАХНЕ 13-годишното ЕМБАРГО НАД ИРАНЦИТЕ.
Ето ви я позитивната енергия на американците в действие! 







четвъртък, 2 юли 2015 г.

1416. СВЕТЛИНАТА, КОЯТО ВИ ПОДАРИХ НА ПЪРВИ ЮЛИ,2015




СЪДБАТА Е ИЗБРАЛА ДА СЕ РОДЯ В ПЛОВДИВ НА  1-ви ЮЛИ - ДНЕС МУ ВИКАТ ДЖУЛАЙ МОРНИНГ...
ПЪРВИ ЮЛИ=122= НЕБЕСНА ЛЮБОВ
ПЛОВДИВ=63= ОТЕЦ
ДЖУЛАЙ МОРНИНГ=141= ЛЮБОВ+МЛАДЕНЕЦ= СЛЪНЦЕ+РОЗА
Мое първоюлско небе!...Днес съм безкрайно развълнувана!
Днес съм розата на Малкия принц, освободена от всички кармични тежести и памнала от любов към синивата, която извая с пръстите на нежността  моя любим...
Днес изпращам на всички цялата си необхватна обич - щедро и безрезервно!

Днес съм източник на пожелания, които не някой друг, а лично Нирвана ми диктува с чудотворните си лъчи - затова те ще се сбъдват напред във времето...
---
ТУК ЩЕ ПУБЛИКУВАМ ВСИЧКИ ВАШИ ПОЗДРАВИ, КОИТО МИ ИЗПРАТИХТЕ НА РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН - ПЪРВИ ЮЛИ, 2015г.
ЩЕ ПУБЛИКУВАМ И МОИТЕ ОТГОВОРИ...ТЕ СА МАНТРИ, МОЩЕН ИЗТОЧНИК НА ЗДРАВОСЛОВНО ИЗЛЪЧВАНЕ...


1. МАРИЯ СЪБЕВА
 Честит рожден ден! Бъди здрава, бъди щастлива, бъди силна във всяко твое начинание. Нека светлината е пред теб и те води по красиви пътища, а любовта да е винаги с теб.
-----
МАРИ:
Мери, трогната съм от сърдечното ти послание. Благодаря и ти пожелавам любовта да бъде онова непрекъснато нарастващо божествено слънце в живота ти, което да продължава и занапред да дарява всички, включително и твоите обични близки със здраве, благоденствие и благословени дни. Обичам те и съм благодарна на небето, че ме е дарило с такъв стойностен приятел като теб и че приятелството ни расте, процъфтява и става все по-щедро на лъчи към света вече повече от 20 години.

-------
2.БОРЯНА СТАНЕВА
Честит рожден ден и наздраве!

МАРИ:
Благодаря, Боряна. Бъди здрава и все така грейнала в живота си!
------

ДА СИ РОДЕН НА ДЖУЛАЙ МОРНИНГ /Мари Хигелс/
-----
НА ПЪРВИ ЮЛИ СВЕТЛИНА НЕБЕСНА
ОТКЛЮЧВА НА ВЪЛШЕБСТВАТА ПОРТАЛА.
ПОСРЕЩАМ ИЗГРЕВА ЩАСТЛИВО БЛЕСНАЛ,
А ТОЙ НЕ СПИРА С ПОГЛЕД ДА МЕ ГАЛИ...
НА ПЪРВИ ЮЛИ СЪМ МОРЕ ОГРЯНО
И ЧАЙКА, СТРАСТНО ВЛЮБЕНА В БЕЗКРАЯ.
ЗАКЪРМЕНА СЪС ЧУДОТВОРНА ПРАНА,
СЪДБАТА СИ С НЕЗРИМИ ПРЪСТИ ВАЯ.
НА ПЪРВИ ЮЛИ ВСИЧКО Е ПРЕКРАСНО!..
ЦВЕТЯТА СЯКАШ ГРЕЯТ С ОРЕОЛИ.
ЗОРАТА, РОЗОВЕЕЩА ОТ СТРАСТИ,
С КРИЛА ДАРЯВА МИСЛИТЕ МИ ВОЛНИ!
НА ПЪРВИ ЮЛИ СРЕД МИРАЖИ СКИТАМ...
НА ПЪРВИ ЮЛИ С МНОГО ЖАР ОБИЧАМ!
НА ПЪРВИ ЮЛИ МИ ШЕПТЯТ ЗВЕЗДИТЕ,
ЧЕ СЪМ ЛЮБОВ, РОДЕНА ОТ ПОЛИЧБА!

1.07.2012, 6ч., НЕДЕЛЯ.
-----
ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛА ТОЧНО НА ПЪРВИ ЮЛИ!
В СРЕДАТА НА ГОДИНА - ОТ ЕДНАТА МИ СТРАНА СА ШЕСТ МЕСЕЦА, ОТ ДРУГАТА - СЪЩО ШЕСТ МЕСЕЦА. КАТО ДВЕ КРИЛА С ГОЛЯМ РАЗМАХ...
НЕ СЛУЧАЙНО СА НАРЕКЛИ ДНЕШНИЯ ДЕН
"ПРАЗНИК НА НАДЕЖДАТА И НА СВОБОДНИЯ ДУХ"...
И НИКАК НЕ Е СЛУЧАЙНО, ЧЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ
БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖИ ИЗБРАХА ТОЧНО ПЪРВИ ЮЛИ
ЗА ПРАЗНИК НА СВОБОДНИЯ ДУХ...
ПРЕДИ НЯКОЛКО ЧАСА ЕДИН МЛАД ЧОВЕК КАЗА В ИНТЕРВЮ:
"ТОЗИ ИЗГРЕВ НИ ПРОЧИСТВА И НИ ЗАРЕЖДА С ДУХОВНИ СИЛИ"...


-----
3.ИЛИНА ДАРГОВА /художник в чужбина/
Честит рожден ден Мари. От сърце ти желая дълъг живот в здраве и щастие. Много сбъднати мечти и все така да си светлина и добрина.


МАРИ:
Сърдечно ти благодаря, Илче! Нека озарението на любовта в душата ми винаги да се слива с лъчите на твоята красива житейска синева!

ИЛИНА:
Ех какво хубаво пожелание.Благодаря ти и аз.
----
4. МАРИНЕЛА ГАНЕВА:
Много,много здраве ти пожелавам!!!Весел празник,Мари!


МАРИ:
Благодаря, Маринела! Пожелавам ти от цялото си сърце да пребъдеш във времето, а животът ти да се превръща в красива градина с най-нежни цветя и вълшебни аромати, които да те радват и да осмислят дните ти!

-----
5.ДИАНА КАИШЕВА:

Мила Мари,честит рожден ден!!! Много здраве и живот ти желая!Да извират от душата ти още по-слънчеви и зареждане мисли!Да си Светлина,Хармония!Бъди благословена!!!Весел празник.

МАРИ:

Благодаря, Диди! Пожелавам ти и на теб здраве, любов и благоденствие! Нека животът ти да бъде една красива приказка!
-----
6. ВАНЯ НЕДЕЛЧЕВА:
ДОБРО ПРАЗНИЧНО УТРО,МАРИ!!!ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ОБИЧ ТИ ЖЕЛАЯ!!!НЕКА ТОЗИ ДЕН БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН С МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ,СМЯХ И МНОГО УСМИВКИ!!!


МАРИ:

Трогната съм от пожеланията ти, Ваня. Те вече са превърнали утрото ми в усмихнат празник...В този момент имам желание да напомня и за нещо изключително важно - че днес съм мощен гейзер от здравословни фотони, които отиват при най-слънчевите и най-добронамерените българи, излъчващи любов, а не отрицателни емоции...Бъдете озарени и вярвайте в силата на добрите мисли и чувства. Защото така повишаваме духовното ниво на нашата изтерзана татковина!
----
7.ДЕЛЧО КОРДОВ И ПЕПИ:
Наздраве!
Дарявай ни дълги г
одини Любов.

МАРИ:
Наздраве! Винаги ви изпращам лъчите на любовта си - така ще бъде и занапред, мило мои Пепи и Делчо!
----
8. ПОЛЯ МЛАДЕНОВА:
Честит рожден ден ! Много щастие,много любов,много успехи,навсякъде,винаги
и във всичко. Бъди благословена !!! Наздраве и хубав празник !


МАРИ:
Благодаря, Поля! Чудесни пожелания, които стократно увеличени ще направляват и твоята съдба!

------
9. ПЕНКА ДИМИТРОВА:
Честит рожден ден,Мари!Бъди благословена! 
----10.АНКА СТЕФАНОВА:
ЧРД, Мари!
Пожелавам ти много здраве, щастие и много любов - същата, която даваш на всички нас! Благодаря и честито!

--- 11. ВЕСКА ВАЛЧЕВА:
ЧРД, Мари! Бъди здрава и щастлива!
---
12. КИНА ХРИСТОВА:
ЧРД, Мари! Благослов ти изпращам!


---
13. БИСЕРКА ПЕРЛА:
Здраве, много обич, светлина и красота да изпълват дните ти!
---
14.ВАНЯ СЛАВЧЕВА:
ЧРД! Бъдете здрава, щастлива и все така прекрасна - и външно, и вътрешно! Днес денят е много хубав!

МАРИ:
Прекрасни пожелания! Извират от светлината. Свят ми се зави от бликналите красиви чувства. Изпитвам обич и желание да ви погаля с крилете на душата си...
Топлите ви гласове извикват нежност във всяка моя фибра, а искреността винаги ме е карала да се превърна в гейзер от горещи емоции, които в такова количество сбрани на едно място трудно бихте срещнали в друго сърце  на тази планета...
Щастлива съм, че ви има и че точно днес сме заедно. А това ни свързва завинаги със златните нишки на върховната духовна наслада, в която съм потопена, благодарение на вас... Винаги ще ви помагам и обичам- обещавам! Ще бъда ваша, до кристалче ваша! Защото  вече усещам  нашето общо чудотворно слънце, което от днес нататък ще пламти в синхрон с дните ни...
---
15. ВАНЯ СЛАВЧЕВА:
И аз благодаря, Мари! Това, което правите за нас, ни е съдбоносно необходимо. Защото ако нямаше хора като вас, щяхме още дълго да агонизираме сред мрака на "ада", който сами си сътворихме!
Благословен човек сте!

Пожелавам ви щастлив празник!
---
МАРИ:
Ваня Славчева, приех думите ти с поклон доземи, поради силните чувства, с които са заредени. Бъди все така силна позитивна личност, мъдра, излъчваща обич и следваща вярната посока към високите нива на духовността. Винаги вярвай в победоносните стъпки на духовното начало в сърцата ни. Ще имаш моята подкрепа ден и нощ!
С обич и с благодарност...
---
ВАНЯ СЛАВЧЕВА:
Трогната съм! Развълнувана съм! Друго не мога да кажа, освен БЛАГОДАРЯ!
---
16. СЮЗАН ДОНЕС:
ЧРД, Мари! Да си ми жива и здрава, и все така пълна с енергия!
Бог да те благослови!
---
МАРИ:
Сузи, трогната съм този твой жест на слънчеви пожелания и уважение в днешния ден! Благодаря!
Изпращам ти златните лъчи на обичта си, които да направят ореол на твоята искреност. Искам днес добродетелите ти да ти донесат океан от духовни придобивки!
----
17. ВЕСЕЛИНА КУЛЕВА:
Добро празнично утро, Мари!
Няма случайни неща. Ти си нашата огнена звезда. Прекланям се пред твоите стихове!
---
18. ПЕПА КАЛЧЕВА:
ЧРД, Мари! Бъди все така слънчева!
----
19. ЖАНИ КАМАРСКА:
ЧРД, Мари!Бъди здрава и все така слънчева, все така лъчезарна!
----
МАРИ:
Какво невероятно щастие е да се озовеш на връх рождения си ден сред толкова много ангелски сияния, каквито са вашите душевни красоти, мили мои!
Чувствам се богоизбрана, защото днес светлината ви ми говори с толкова обич, с толкова изразителни вибрации, с толкова детска спонтанност!...
Жани Камарска, специално към теб се обръщам, защото отдавна не съм ти чувала гласчето - знаеш, че непрекъснато сме свързани чрез безсмъртните нишки на обичта, нали? Винаги присъстваш сред синевата на моя мир като ефирна чистота, която рядко се среща. Важно е, че имаме силна телепатична връзка, та мислено контактуваме ежедневно. Помни, че когато имаш нужда от протегната за помощ ръка, моята светлина светкавично се отзовава - стига мислено да ме позовеш. Бъди щастлива, радвай се на вселенската любов, която свише ти се изпраща. А моето приятелство ще продължава да бъде всеотдайно...
---
20. ЖАНИ КАМАРСКА:
Благодаря ти, мила Мари! Днес е твоят ден - радвай се на споделените емоции и красиви мигове...Прегръщам те! За мен е удоволствие, че имам възможност да контактувам с теб! Благодаря за споделената обич - взаимна е. Развълнува ме. Искрено се радвам за приятелството ни.
Щастлива празнична вечер!
----
МАРИ:
Благодаря  и се прекланям пред светлината в теб!
---
21. КАМЕЛИЯ ПЕТРОВА:
Затова струи светлина от теб, Мари!...
Бъди здрава и щастлива!
-----
22. ТОНИ ПЕТКОВА:
ЧРД, Мари!
---
23.СТЕЛЯНА ЙОНЧЕВА:
ЧРД! Да си жива и здрава, и да сбъдваш мечтите си!
---
МАРИ:
Благодаря ви, слънчеви! Пожелавам ви благословено свише бъдеще. Пожелавам ви да отключите в себе на най-високо ниво своята генетично заложена  душевна красота.
---
24. ВАНЯ НЕДЕЛЧЕВА:
Хубав и незабравим празник, Мари!
---
25. СИЛВИЯ ДИНОВА:
ЧРД! Честита и ти бъди, Мари1 Слънце по пътя ти!...
---
26. ЛЮБКА СЛАВЧЕВА:
За твоя специален ден ти пожелавам най-светлите житейски мигове, които ще изживееш занапред да укрепват още повече твоя неукротим във времето ДУХ! Бъди здрава и честитя, а щастието да не те напуска никога в дългия ти живот!
---
МАРИ:
Благодаря ви с всяка фибра на душата си, феи на моите радости! Щастлива съм, че ви има и теб, мила Ваня, и теб обична Силве, и теб, лъчезарна Любче!
Днешният първи юли ще остави дълбоки красиви следи в хиляди съдби, а в моята душевност те ще бъдат записани от усмихнати ангели, благодарение на вас...И като награда скоро ще усетите как в живота ви започват да изригват горещи гейзери от радостни емоции и неочаквани сюрпризни придобивки, които ще ви извисяват до седмото небе на щастието! Трогната съм до сълзи от искрените ви празнични послания днес. Незаменими слънчеви същества сте...Всеки ден благославям звездните ви стъпки и вашия устрем към светлите върхове на житейските ви пътища!
---
27. ЛЮБКА СЛАВЧЕВА:
Да си ни жива и здрава!
----
28.БОНКА ГРОЗЕВА:
ЧРД, Мари!
Бъди здрава, щастлива и благословена!
---
МАРИ:
Благодаря, Бонче!Пожелавам ти да достигнеш в скоро време висшите духовни пространства, които да те дарят с вечно здраве. Чувствай се обичана от синевата литнала към екстазните изживявания птица - дете на свободния ДУХ!
---
29. ДЕЛЧО И ПЕПИ:
ЧРД, Мари!
---
30. ДАНИЕЛА БАШЕВА:
ЧРД, Мари! Да си жива и здрава!
---
31. ГАЛЯ ЗЛАТЕВА:
ЧРД, Мари!Желая ти здраве и много много дни, изпълнени с любов и вдъхновение!
---
32. ВЕРКА БАНОВА:
ЧРД, Мари! Бъди жива и здрава, и много щастлива!
---


33. ЛЮБКА ЙОНЧЕВА:
Огрян и вдъхновен да е пътят ти, Мари!

----
34. ВЕНЕТА КРЪСТЕВА:
Весел празник!
---
МАРИ:
Дааа...Днес видях с колко много жар сте заредени и почувствах колко силно греете, озарени от празничния за мен ден. Днес отново почувствах, че сте верните феи на нашето специално приятелство!Благодаря с поклон, че сте по детски спонтанни - каквото ви е на сърцето, такъв е и словесният ви поток. Няма как да бъда заблудена...
ПЪРВИ ЮЛИ е необикновен ден - позитивното му излъчване е в ролята на онзи ангел пазител, който подсъзнателно всеки очаква да дойде през зараждащите се други дни на годината. Ето цифрите на днешния ден - те говорят за силата на излъчването му:
ПЪРВИ ЮЛИ=122= НЕБЕСНА ЛЮБОВ
Воден от висша всеотдайност, този ден ни зарежда с любов, със здраве и с истини, от които имаме жизнена нужда. Ясно е, че след броени часове всички ще се усамотим за почивка от силните емоции днес и ще имаме вътрешното усещане, че сме получили голяма доза чудотворни лъчи - ключ към необикновено силните преживявания, които тепърва ни очакват. Повярвайте ми - с огромна скорост започва да расте потенциалът на висшите благодати, предназначени за най-човечните сред човеците. Днес се поставя началото на онези слънчеви житейски сюрпризи, които ще множат доброто в нас и ще започнем все по-често да се чувстваме невероятно доволни от съдбата си и истински щастливи. Искам го с цялото си същество и съм убедена /говоря от вече натрупан личен опит, свързан с духовната сила на първи юли/, знам го със сигурност, че копнежите ви вече започват да се сбъдват от този момент нататък. Заслужили сме си  небесните дарове, които се отключват на този ден, нали?
---
35.АНТОАНЕТА КИРИЛОВА:
ЧРД! Бъди щастлива!
---
36. СОНЯ РАЧЕВА:
ЧРД!
Благословена си да пръскаш светлина и вдъхновение. И да пробуждаш, да ни сочиш

верния път - пътя на свободния човешки дух, пътя към висините на божественото. Благодаря ти, че те има! Хубав празник!
---

МАРИ:
В сравнение с миналогодишния първи юли се вижда като на длан, че някои сред вас доста са се извисили - все по-свободно изразявате своите слънчеви емоции.И това прави възможно да се слеят лъчите на нашите същности в една огромна светлина - усещам го ден след ден, а днес най-много. Почти всички сте вече нови хора с нов дух и това е най-прекрасният дар за мен.
Безкрайно съм ви благодарна за красивите бисери, бляскащи видимо или невидимо между редовете на вашите послания послучай рождения ми ден.Словесните емоции са нашите общи житейски жалони, които трасират пътя ни към по-високи постижения, докато се превръщаме в непобедими, мъдри и любвеобвилни посланици на доброто. Пожелавам ви все така упорито и вдъхновено да следвате общия ни  път, огрян от лъчите, спуснати ни свише. Посоката е вярна!
А пишман-приятелите, заредени с фалш в посланията си, непременно ще отпаднат от само себе си, защото те не обичат нашата искреност и позитивизма ни. Плявата вятърът я отвява - остават златните зърна.
--
37. СОНЯ РАЧЕВА:
И аз съм изпълнена с вяра, че заедно вървим в правилната посока! Бог с нами1

---
МАРИ:
Радвам ти се, Сонче - ти си прекрасен човек! Откакто открих колко озарена е душата ти, изживявам истински незабравими мигове, докато чета посланията ти във фейса...
---
38. ДИМА ЖЕН:
ЧРД, Мари! Здраве и любов ти пожелавам! Аз също съм юлско дете.
---
МАРИ:
Благодаря, Дима. Радвам се, че и в теб грее юлско слънце!
---
39. ИВАНКА ПЕТКОВА:
ЧРД, Мари! Нека всичко, което те прави щастлива, винаги да те съпътства!
----
МАРИ:

За мен е щастие, че да работя за вашето благоденствие, Ванче, е онзи вътрешен порив, който ме напътства всеки ден! Убедена съм, че с позитивните ми изказвания при  споделянето на лични преживявания и вълнения, както и чрез публикуването на силно емоционална без грам-лъжи  поезия, ви помагам да преодолявате трудностите и песимистичните настроения в своя личен живот. Така израствате и помъдрявате, така започвате все по-пълноценно да съдействате за духовното извисяване на цялата нация. Целта е българите да имат вече толкова силен дух, че да спрат да излъчват зли мисли и омрази, да престанат да боледуват и да се избиват помежду си чрез физически сблъсъци. Иде времето, когато нашите сънародници масово ще започнат да се променят в позитивна насока - ще бъдат слънчево усмихнати, търпеливи и доброжелателни, мъдри и с грейнали от оптимизъм очи, който ще ни сплотява. Вместо омраза, те ще започнат все по-масово да излъчват любов, миролюбие, човечност. Именно този е пътят, който ако следваме, ще ни отведе до така жадувания висок жизнен стандарт. Друг път няма.
---
40. ГАЛЯ ЗЛАТЕВА:
Много красиво!
---
41. ТАНЯ ГАТЕВА:

ЧРД! Бъди щастлива, Мари!
---
МАРИ:

Благодаря, Тане! Усмихнат и щедър на радости ден ти пожелавам!Нека небето да огрява стъпките на всичко, което предприемаш в името на доброто!
---
42. КАТЯ ПЕТРОВА:

ЧРД! Здраве и много щастие!
---
43. НОНИ СИМЕОНОВА:

ЧРД, Мари!
---
44. ВЕНЕРА МИРЧЕВА:
ЧРД, Мари! Изпращам подобаваща торта за една прекрасна жена!
/освен снимка на торта има и снимка с рози/
Все така слънчева бъди, докосната от милувката на Бога, все така сърдечна, всеотдайна, обична и искрена!
Светъл и усмихнат празник!

---
МАРИ:
/ за тортата/Оооо...Има вид на красива изкусителка! Жалко, че влизам в период на пълен глад...Но сърдечно ти благодаря, Вени!
Ееее..Изпращаш ми и прекрасна картина - това грейнало слънце ти спира дъха чрез един супер уникален кадър! Много ме зарадва. Красота, която носи силен подтекст: слънце-вулкан!
Всичката необикновено силна красота, която носиш в сърцето си, мила, доказва, че си докосната от ръката на висшата любов. Остани вярна на себе си и няма да сгрешиш!
/за картината с  розите/ Любимите ми цветя са розите... Благодаря, Вени - уцелила си ме. Тези цветя винаги  ми напомнят за любовта на Малкия принц към неговата Роза, който ни завеща толкова неизчерпаеми и силни мъдрости!
Мила Вени, бъди щастливо усмихната в отговор на небесните благослови, които щедро ще продължават да те обливат с лъчите си!
---
ВЕНИ:

Благодаря, Мари! От мен наздраве и за здраве да ти бъде! Прекрасен ден!
---
45. ЛЮБКА ЙОНЧЕВА:

Честит рожден ден, Мари!
Бъди благословена със здраве, обич, хармония!
Бъди все така със сетива, обърнати към красотата и с нестихващо вдъхновение ни въвеждай всеки ден в магията на твоя свят!
Нека е светло в душата ти, нека има много поводи за радост и удоволствие!
/картина на слънчогледи/
---
МАРИ:
Милата ми Любка! Както винаги си ми изпратила  вълнуващо послание - във всяка твоя думица се долавя как фино, красиво  и възторжено е разцъфтял лотосът на  поетичната ти душевност. С любов изпращаш лъчите на своя слънчев мир да пътуват към всички нас и да ни радват, да ни карат да се стремим да те настигнем в този бликащ като фонтан изказ, искрен и човечен. Много от хората във фейса биха дали мило и драго да могат така свободно да  извайват чрез слово  собствения си емоционален натюрел, представен с такава ефирност, както само ти умееш да го правиш.
Целувки - с обич и с пожелание да останеш вярна на вълшебната сила, извираа от творческия заряд на гените ти!
---
46.ЛЮБКА:
Благодаря, Мари!
---
47. СИЙКА ХРИСТОВА /Англия/:
ЧРД, Мари!
Днес е най-горещият ден в Лондон. Заедно със слънчевата светлина ти изпращам и тези прясно заснети цветя специално за теб! Благословена!
-----
МАРИ:
Лелеееее...Сийче! От тая цъфнала лондонска красота, която си ми изпратила, просто дъхът ми секна. Целувкиииии...целувки и още целувки за снимката, с която така силно възпламени душевния ми мир! Уцели празничното ми настроение право в десетката! Убедена съм, че ти е внушено свише да ми изпратиш точно тези бяло-розови цветчета...Боже, как силно ме заплениха! Обичам те1

СИЙКА:
"Правете само онова, което подсказва сърцето ви" - лейди Даяна.
Днес щеше да навърши 54 години.

МАРИ:
Вечна й памет!...Обичах принцесата, която притежаваше мощен позитивен потенциал и състрадателно сърце.
---
48. АЛБЕНА ПЕТРОВА /слънчогледи/
ЧРД! С пожелание да си здрава, усмихната и все така енергична! Весел празник!

МАРИ:
Бени, толкова ме развълнува с този дар от красота и от слънчеви пожелания...Ще го помня винаги! Изпращам ти своята дълбока благодарност - с обич! Нека скъпите на сърцето ти хора да бъдат огряни от ореола на висшата любов, която ще ви дарява здраве, светли мигове на споделено щастие и житейски успехи във всяка една насока! Винаги ще имаш моята подкрепа, макар от разстояние!

АЛБЕНА:
Благодаря!
----
49. СТЕФАНИЯ ИЛИЕВА:
ЧРД, прекрасна Мари!
Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето, щастливи мигове, повече от звездите и любов, по-истинска от реалността!

МАРИ:
Благодарностите ми нямат граници, Стефани!
И аз ти изпращам нещо, което ще ти подскаже колко много искам също да те развълнувам в този специален за мен ден, който е точно в средата на годината - шест месеца от лявата му страна и шест месеца  от дясната.
Чрез красотата на тази картина те целувам с обич и ти пожелавам да изживееш още много подобни благословени дни, преливащи от любови от лъчи, родени в сърцето на вселената!
----

50.ВЕСЕЛИНА КУЛЕВА:
ЧРД, Мари!
Да си здрава...
Ти си хубава, искряща,
ти зареждаш дните ни с усмивки.
Желая ти прекрасен ден, пълен с емоции и с подаръци!!
Обичам те, огнена Мари!!
Весел празник!!
Розови цветя... -  за теб, Мари - розова душа.

---
МАРИ:
Фантастично послание, което идва от душата ти, мила Веселушке! И, както винаги, красотата, която си сътворила, просто грабва сърцето и спира дъха...
Дааааа...влюбена съм в розовите цветя - те ме омагьосват.Благодаря, слънчева Веси!
Сутринта бях в дома на една от приятелките ми, която ме сюрпризира с невероятни подаръци. Сред тях едно нещо най-силно ме впечатли - ефирно нежно и прозрачно манто в бяло екрю - за лятото...Често пъти през годините ме е шокирала с подобни жестове и сега не измени на себе си. Жестовете й са в отговор на постоянните потоци от здравословна енергия, които тя усеща с всяка своя клетка, че обливат нея и близките й...Днес предиобед определено изживях невероятни часове, преливащи от обич. Сега чрез вашите поздрави по фейса сериалът на моето щастие продължава. Целувкиииии...
И не забравяйте днес да ядете сьомга на скара /може и задушена/ - това ще ви е един от каналите за получаване на чудотворни фотони днес.
СЬОМГА=79= ЛОТОС /символ на божествената светлина/

А 79 е и моята рождена цифра /дата, месец и година на раждане/.
---

ВЕСЕЛИНА:
Аааа...ще чакам да те видя с новата дреха, Мари. Честито за хубавия подарък.
Сьомгата вече съм я поръчала, чакам да я приготвят в ресторанта. И биричка ще пийна в твоя чест. Наздраве, Мари! Весел празник!
----
МАРИ:
Браво, Веси! Надявам се, че сьомгата е била вкусна като достойно  мезе към биричката.
Мислено бях с вас и също ви изпратих своето "Наздраве!"...Благодаря ти!
Впрочем,
БИРА=29= РАК /моята зодия/
-----

51. ГИНКА РУСЕВА:
ЧРД, скъпа Мари!
Бъди жива и здрава, и вдъхновението да не те напуска. Нека животът да ти намигва по-често само с хубави моменти!
---
МАРИ:
Красиво и вълнуващо ми прозвуча, Гинче. Ти си поетеса в душата си и това е прекрасно1 Бъди любимо дете на огряните от любов висши хоризонти, за да имаш светли пътища и примамливо блеснали цели в живота си!
---
ГИНКА:
Мила, започнах да пиша, водена от голяма болка в сърцето си. Това беше начинът да преодолея мъката и да продължа напред. Радвам се, че ти харесват моите публикации - това са думи, излязли от сърцето ми.
---
МАРИ:
Нядявам се, че моите послания тук, заредени с любов, поне донякъде изтриват човешката болка, като раздават на нуждаещите се утеха чрез оптимистичните картини на бъдещето, които словесно рисувам, а чрез мощната си позитивна енергия помагам да се изграждат практически. Вярвай, мила и ще получиш светлината на утехата, от която се нуждаеш все още...
---

52. ЛИЛИ СТОЙНЕВА:

ЧРД, скъпа Мари!
Нека кристалните води от извора на щастието даръсят капки светлина по пътя на твоите мечти.
Крепко здраве и хубав живот!
---
МАРИ:
Лилииииии...Като юлски полъх погали деня ми! Много поетично и много затрогващо ми прозвуча. Поезия, редом с тая розова красота, която ми се усмихва от картината нежно и с очарователна искреност1 Благодаря, миличка1 Нека всички звездни ангели, които срещаш в човешките души край теб, да те закрилят и да те водят към неповторими мигове на щастие! Аз също ще помагам това да се случва...
---
ЛИЛИ:
Много се радвам, Мари, че съм докоснала нежната ти душевност. Пожелавам ти един прекрасен ден. И ти благодаря.
---
МАРИ:
Наистина съм силно развълнувана. Бъди обичана и излъчвай любов!
---
53. ДИМИТЪР ИВАНОВ:
Честит рожден ден!
---
МАРИ:
Благодаря ти, Митко  и ти пожелавам здраве, любов и благоденствие!
----
54. ДОНКА ЙОРГОВА:
ЧРД! Пожелавам ти от сърце здраве, много любов и да бъдеш винаги наше небесно озарение!
---
МАРИ:
Благодаря за нежността в посланието ти, донче1 Надявам се, че днешният първи юли за теб ще бъде един нов старт към идващото благоденствие! Знам, че тази дата ще те поведе към най-високите духовни пространства. Съвсем скоро ще забележиш огромни позитивни промени в живота си...Стига да следваш пътя на светлината! Пожелавам ти го от сърце!
----

55.СТАНКА ГАВОВА:
ЧРД, скъпа Мари! От цялото си сърце ти пожелавам да си жива и здрава, обичана и даряваща обич, както и много щастлива! Бъди все така лъчезарна, вдъхновена и устремена към доброто!
---
МАРИ:
Усетих, че чрез теб ми говори небето днес, Станче...Просто ми стана свръх-горещо, докато четях тия редове, в които долових с всяка своя клетка ценен подтекст и висша благодат. Благодаря за обичта ти - за мен тя е нещо свидно и безценно. Някога направих ЧУДО  - изправих сакатото пръстче на една друга Станка и тя беше толкова щастлива /близките й - също/...Няма случайни неща...Еднаквите имена на хората свързват техните енергии в една обща верига...
----
56. СОНЯ ГЕОРГИЕВА:

Честит рожден ден!

МАРИ:
Благодаря ти, Сонче!
Превръщай се в озарена синева, за да узнаеш какво е да бъдеш обичана от птиците на свободния дух!
---
57.МАРИНА ДОБРЕВА:
ЧРД!
Здраве, щастие и много любов!
---
МАРИ:
Благодаря, Марина! Изживей един прекрасен юлски месец. Пожелавам ти безоблачно бъдеще и много нови слънчеви хора, които да те правят щастлива, осмисляйки дните ти с любовта си.
---
МАРИНА:

Сърдечно ти благодаря, Мари!
----
58.АНА ДАДАЛОВА:

ЧРД!
Мари, бъди жива и здрава, и винаги огряна от светлината, наречена любов!
---
МАРИ:
Огромно благодаря, Ани - букетът ти е огрян от любимите ми гергини и то розови...Безкрайно е приятно, когато срещаш сродни души в живота си, та макар и  те да са във виртуалния свят...Всеки ден откривам общи вкусове, общи вълнения, общи предпочитания, а това още повече слива лъчите на нашите добродетели.

Щастлива съм, че се срещнахме и че рамо до рамо отстояваме своите ценности в енергийните ни битки с враговете на нашата родина. Ние сме едно общо туптящо сърце и това е прекрасно!
---
59. МИХАИЛ РАДЕВ:
ЧРД, Мари!
Бъди жива и здрава, и все така напориста в отстояването на истината. Весел празник. НАЗДРАВЕ!
---
МАРИ:

Силно ме впечатли, Мишо! Явно следиш какво публикувам във фейса, щом говориш за истините, на които служа с рицарска страст. А и с чудесния букет, който си ми изпратил, повдигна градуса на празничното ми настроение доста стабилно.
Благодаря ти от все сърце! И ти пожелавам вселенските благослови да те зареждат с жизнени сили и духовен плам!
---
60. ЕВГЕНИЯ СИМЕОНОВА:
ЧРД, с пожелание за сбъдване на всичките ти мечти!
----
МАРИ:
Благодаря ти, скъпа Женя!
Имай върховното покровителство на най-всесилните ангели с човешки образи. От сърце ти желая да се чувстваш здрава, обичана и напътствана свише. И нали знаеш - от нас самите зависи дали небето ще ни закриля и дали ще ни води в правилната посока. Излъчваме ли любов, всичко си идва на мястото...Целувки! И знай, че винаги съм с теб!
---
61.СИЛВИЯ ДИНОВА:
ЧРД, Мари!

Бъди жива, бъди здрава!
Бъди утрото и всеки ден.

Бъди светлина в тъмнината.
Бъди усмивка дори и в тъгата.
Бъди едно с радостта на Земята!
ВЕСЛИ ДА БЪДАТ ДНИТЕ ТИ!
---
МАРИ:
Силвичка,мила - това твое, преливащо от обич лирично послание силно ме развълнува! Чудесен поет си! Искреното чувство във всеки, който живее сред поезия, ражда бисери понякога...
Изпратила си ми и една фантастично красива роза, а край нея - танцуващи цветя...Цветята няма как да не ме докоснат с ефирното си присъствие - душата ми винаги коленичи пред тяхната ефирност...

Благодаря за красотата, която ми изпрати и ме окрили!
----
62. МАЯ ЛАЗАРОВА:

ЧРД, мила Мари!
Пожелавам ти да изживяваш мечтите си, да бъдеш галена от лъчите на любовта. Божествен благослов да те обгръща с всяка твоя стъпка напред! Бъди много щастлива!
Прегръщам те с обич!
---
МАРИ:
Красив букет и небесно озарени думи ми изпращаш, Маичка - това ме прави истински щастлива, защото за пореден път почувствах силата, изригваща от сърцето на нашето приятелство. Приеми моето огромно благодаря!

Изпращам ти пожелания за щастлив семеен живот, осветен от най-красивите лъчи на любовта. Пожелавам ти да получаваш свише здраве, успехи в твоите дейности и духовно силни личности, на които да разчиташ в дни на изпитания.И нали знаеш - имаш абсолютната ми подкрепа във всеки един момент. Поздрав и на Васко!

МАЯ:

Благодаря ти за милите думи, Мари!
----
63.ВЕСЕЛА МАНДИШЕВА:
ЧРД, скъпа Мари!
---
МАРИ:
Благодаря, слънчице!
Днес съм едно безкрайно силно развълнувано от силни емоции юлско небе, щедро грейнало с любовта си...И ти изпращам цялата си обич - искрено и безрезервно! Искам да се чувстваш волна като птица, обичана от най-обичните твои сродни души. Другото ще го получиш свише...
----
64. ГИНКА АНГЕЛОВА:
ЧРД, Мари!
Бъди! Хубав празник!
---
МАРИ:
Винаги е върховно удоволствие за мен да чуя гласа на една лъчезарна приятелска синева, каквато е твоята слънчева същност, Гинче! Благодаря за вниманието и за милите пожелания. Налага се, напук на злото наоколо, ние ДА БЪДЕМ И ДА ПРЕБЪДЕМ. Налага се да останем верни на светлината в себе си.  Налага се да помогнем според пиедистала на своите животворни  възможности на духовния растеж на нашата нация. Чувствай се важна част от нашата обща мисия на творци, вплели в творчеството си на първо място своята вяра в силата на своя дух и след това терзанията, копнежите си, мечтите си и своята лезгранична любов към добрите сърца. 

Обичам те, миличка и се радвам, че те има във виртуалното ми пространство. Щастлива съм, че те имам за приятел, когото безкрайно ценя. Музиката на цигулковите ти изпълнения идва телепатично към мен - понякога много силно я долавям по време на концертите ти...Просто тогава изпадам в екстазно състояние и не възприемам музиката ти с уши, а чрез вибрациите на незрими вълшебни потоци - тогава просто знам, че това е твоята светлина, носеща светлите преживявания на композитора и музикантите около теб...
----
65. СОНЯ АЛЕКСАНДРОВА:
ЧРД! Много здраве и късмет!
---
МАРИ:
Благодаря, Соня - изпращам ти цветя...
---
СОНЯ:
Благодаря, Мари Хигелс.
---
МАРИ:
И аз благодаря, миличка! Интересното е, че тази нощ получих първия си поздрав именно от Америка - мои роднини живеят там...
-----
66. КРАСИМИРА ВЛАДИМИРОВА:
Скъпа Мари!
Слънчева приятелко...
Да е честит денят, в който си родена!
Пожелавам ти обич и музика в сърцето,
радост и никакви колебания в моменти,
когато някой някъде разчита на теб!
Пожелавам ти да не се уморяваш да вършиш добрини!
Прегръщам те топло, с обич. Цялото ми приятелство е за теб!
---
МАРИ:
От вълнение пламнах!...Покъртителни думи - извор на обич, искреност и нежна светлина...Трогна ме до сълзи, миличка - благодаря с поклон доземи пред твоята необятна хрисима човечност!
Щастлива съм, че приятелството ни, родило се чрез фейса,  вече толкова години цъфти, без да има намерение да увяхва. Корените му са вечно живи, защото ние им вливаме небесния сок на искреността. Прекрасно е, че сме сродни души, както в слънчеви, така и в облачни дни. Радвам се, че телепатичната ни връзка расте от ден на ден.Обичам те! Пожелавам ти вселенската любов с нейното майчино крило да те пази като красив ангел от бурите в живота и да те води към най-висщата синева, наречена Нирвана!
---
КРАСИ:
Мари, миличка! Обичам те! И ти благодаря!
----
67. ЛИДИЯ ВЕЛЕВА:
Честит рожден ден, Мари Хигелс!
С пожелание за здраве, щастие и да бъдеш все така слънчева, раздаваща любов! Весел празник!
Бъди благословена!

МАРИ:
Благодаря, Лиде! Чувствата и благопожеланията ни са взаимни!  Нека ангелите на НИРВАНА да те закрилят, да те извисяват и да те напътстват с любов, каквато рядко се среща на Земята!
---
68.ДИАНА ДИМОВА:
Честит рожден ден, мила Мари!

Благодаря ти, че те има!
---
МАРИ:
Ехааааа...Любимите ми рози!
Благодаря, Диди! За мен това е цветната градина в твоята райска душевност. Убедена съм, че тя прелива от вълшебни аромати, които долавям чрез изказванията ти във фейса.
Благодаря за удоволствието, че те познавам, макар само виртуално и че имаме възможност често да контактуваме. И аз ти изпращам розата на своята копнежна природа - копнежите по Малкия принц вливат в нея небесни сили...Виж колко е огнена - това я прави специална, защото зарежда пространството с божествените вибрации на искрената любов към най-чистите души в света...
---
ДИДИ:
Благодаря ти, Мари!

----