понеделник, 28 ноември 2016 г.

1466. НОВ ВИД ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ...ЗАПОЧВА ТОТАЛНИЯТ КРАХ НА ПАРТИИТЕ В ЦЯЛ СВЯТ!


 
Мари Хигелс:
Моят отговор до приятел от фейса по повод понятията "ДЕМОКРАЦИЯ" и "ПОЛИТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ":
Аз вярвам, че доброто ще победи в душите на по-голямата част от хората, защото вярвам в силата на нашия СЪЗДАТЕЛ. А в същото време абсолютно отричам комунистическата идеология, като иманация на злото. Тя, водена от своята лъжлива и граблива природа, говори за колективни ценности, но прави точно обратното на онова, което проповядва. Безобразията на БСП са жив пример, който ме подкрепя. Партийната комунистическа идеология доведе човечеството до тотален срив на ценностната му система. Това стана така, защото разрушителните сили едно говорят, а друго вършат, заблуждавайки наивниците да им вярват. Корумпираната политика е създадена от въпросните разрушителни сили, за да сее омраза между различните групи от хора, привърженици на различни политици с техните фалшиви обещания. Е, няма как да вярвам в политиката, след като тя гледа собственото си благополучие, а народът...него кучета го яли.
Убедена съм, че именно българската нация, благодарение на своя специален ген, ще създаде новия начин на управление в държавата. Може би Бойко Борисов, като една личност особено силна, борбена и харизматична, ще получи прозрения в тази насока и за пръв път ще включи НАЙ-МЪДРИТЕ БЪЛГАРИ от средите на КУЛТУРАТА към държавното управление. Целта е партиите вече да отпаднат - при тях корупцията стана толкова силна, че е невъзможно ДЕМОКРАЦИЯТА да се изчисти от това бедствие. Пред прага сме на нещо ново, на коренен прелом в устройството на властта. Който има силна интуиция, той вярва, че това ще се случи. Никак не е случайно, че студентите и няколко месечните протести искат СМЯНА НА СИСТЕМАТА ЗА ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ. Това ще рече никакви партии занапред.
Колкото до житото и плявата, за които споменаваш, аз съм убедена, че абсолютно във всяко живо същество има златни зърна, които се губят сред гнилата плява на техните негативни енергии. Но светът се чисти от злото и хората малко по малко се превръщат в нещо коренно различно, защото божествените ЗЪРНА в тях стават все повече и се променя моралът им, мирогледът им, критериите им. Отначало съвсем малко от тях израстват духовно и се приобщават към небесните чудотворни житни ниви, към хората с прозрения и необикновена мъдрост. После още и още българи проглеждат, избуяват като огнени личности с ясен поглед над живота...И тогава в даден момент идва мечтаното време на благоденствието за огромен брой хора. Ти ще отречеш това, знам, защото е типично за вътрешната ти настройка. Ти би отрекъл и ЧУДЕСАТА, и всичко онова, което не се връзва с материалистическата ти същност и начин на мислене. Но има хора и те са доста на брой, които вярват в невидимите златни зърна, онези генетично заложени чудотворства в нас, край които дори и плявата блести по особен начин. Аз съм свидетел, че чудесата съществуват съвсем реално. Така че и другото, за което говоря, ще стане реалност. Светът ще се изчисти напълно от гнилата плява, родена от егоизма и ретроградното мислене. Важното е всеки да работи сам със себе си и да води борба срещу грабителската същност на партийната политическа система. Важното е да не се спи и българският ДУХ да се разгръща все повече и повече! Защото България е призвана да бъде хегемон - тя ще е първа в света, приложила новия вид държавно управление без намесата на политически партии, а с издигане ролята на НОВАТА КУЛТУРА - тази култура, която се гради от личности с висок морал и с нов вид ценностна система, стъпила върху здрава основа, наречена действащи добродетели.