вторник, 13 ноември 2012 г.

1079. СВЕТОВЕН ДЕН НА ДОБРОТАТА - 13 НОЕМВРИ! /2012/




ДНЕС Е СВЕТОВЕН ДЕН НА ДОБРОТАТА!...
 ------
Добротата е божествен знак,  изписан на лицето ни, лъчите ѝ блестят в очите ни...

Мари Хигелс
-----
ВСЕКИ НОСИ ДОБРОТАТА В СЕБЕ СИ - ВАЖНОТО Е ДА Я ПРОБУДИМ
И ДА Я ПРЕВЪРНЕМ В СВОЯ ОСЪЗНАТА СЪЩНОСТ!
Мари Хигелс

------
ДОБЪР ЧОВЕК е онзи, който никога и никого НЕ МРАЗИ. Но се бори срещу злото в душите на хората непримиримо. Защото най-злите хора са масови убийци.
ДОБЪР ЧОВЕК е онзи, който никога не избухва, заслепен от егоистична злоба и воден от желание да стресира ближния си. Но с меча на ИСТИНАТА убива ламята на лъжите.
ДОБЪР ЧОВЕК е онзи, който умножава своите добродетели всеки БОЖИ ДЕН и излъчва позитивизъм, като по този начин радва страдалците, лекувайки техните тела и души.
ДОБЪР ЧОВЕК е онзи, който дори само чрез силата на словото си раздава светлина на хората, като неусетно премахва духовната им слепота, като превръща недостатъците на техните характери в добродетели.
ДОБЪР ЧОВЕК е онзи, който следва напътствията на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, преизпълваща неговата същност. А те го превръщат в боец, защитник на правдата.
Не е съдбоносно важно да слагаш стотинка в шепата на просяк, чийто наставник-мафиот, дебнещ иззад ъгъла, за да му вземе парсата...
Съдбоносен жест на ВИСША ДОБРОТА е с един разговор да пропъдиш облаците на отчаянието и черногледството, като накараш лъчите на надеждата да блеснат в душата на един ТАЛАНТЛИВ, ДОБЪР И ИЗПАДНАЛ В ДЕПРЕСИЯ ДОБРОДЕТЕЛЕН ЧОВЕК, притиснат от завистливите същества  в живота му. Когато този човек се съвземе след твоята помощ, след време неговата доброта ще започне да гали с лъчите си много други отчаяни творчески създания и чрез тази вълшебна светлина ще ги спасява от загиване.
ДОБЪР ЧОВЕК е онзи, който превръща депресираните хора в слънца, които, пробудени за БОЖЕСТВЕНАТА БЛАГОДАТ, ще се втурнат верижно да помагат на света също да се озари от любовта пробудена в душата му.
-----
13.11.2012, вторник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар