четвъртък, 2 май 2013 г.

1133. МАРИ ХИГЕЛС - ЗА БОЙКО БОРИСОВ ПРЕДИЗБОРНО.../2 май,2013, Борисовден/




ПО ПОВОД ЦИНИЧНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ПОД ТАЗИ ЧУДЕСНА СНИМКА НА БОЙКО БОРИСОВ, ГУШНАЛ УСМИХНАТОТО ДЕТЕ, ИЗКАЗВАНИЯ,  НАПРАВЕНИ ОТ НЯКОИ ПОБЕСНЕЛИ БЪЛГАРСКИ ДУШИЦИ, НАПИСАХ СЛЕДНОТО ОБРЪЩЕНИЕ ВЪВ ФЕЙСБУК:
Прекрасно е, че България е родила този велик българин, нашия БОЙКО БОРИСОВ!!! Да, дори и дечицата усещат неговия позитивизъм - ето го този усмихнат малчуган колко щастливо се чувства, за разлика от онова момиченце, което бе изпаднало в огромен ужас, усетило змийското излъчване в прегръдката на Станишев!!! Винаги ще гласувам за ГЕРБ и за БОЙКО БОРИСОВ, както и за ЦВЕТАНОВ, както и за ЛИЛЯНА ПАВЛОВА, както и за всички отлични специалисти от министерския съвет на Борисов. В условия на нечувана и невиждана СВЕТОВНА МАТЕРИАЛНА, НО И ДУХОВНА КРИЗА, криза, която озвери много от хората и ги заслепи с омразата на техния СВРЪХ-СИЛЕН ЕГОИЗЪМ, именно при такива нечовешки тежки условия БОЙКО и ГЕРБ направиха МНОГО за нашата страдаща родина. ТОВА ЕДИНСТВЕНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОГРАНИЧЕНИТЕ МОЗЪЦИ МОГАТ ДА ГО ОТРЕКАТ. Но всички вие,преливащите от злоба и омраза срещу ГЕРБ, вие, които ви ръководи само БОГ-ТОЛУМ, защото сте останали без грам-добродетели, не сте виновни за слепотата си, за ограниченото си мислене, за завистта, с която наблюдавате ЛИДЕРА НА ГЕРБ...Разбирам ви напълно - вас, дребничките мизерни душици, ви дразни да гледате БОЙКО БОРИСОВ - този исполин, осмелил се да застане начело на страната си, опълчил се СМЕЛО на международната РУСКА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ, която му спретна стабилни капани и саботажи по площадите, спретна му и капаните на монополистите с техните станишевски, костовски и какви ли не още тайни договори за смачкване на българина чрез АЛЧНОСТТА НА ЕРЕ-петата и на двете централи на Мариците.
Няма човек, който смело да поеме кормилото на държавния кораб при такава неистово силна буря на масовото обедняване, дошло от предшестващите правителства на България!!! Единствен БОЙКО се осмели спокойно и уверено да ни измъква от капаните, където се озовахме всички ние, благодарение на БСП, ДПС, КОСТОВИСТИТЕ И НА РУСКАТА МАФИЯ. 
Недейте да бълвате гущери и змии, защото утре ще започнат големите природни бедствия и никой друг ПРЪСТА СИ НЯМА ДА МРЪДНЕ ЗА ВАС, ОСВЕН ОНЗИ, СРЕЩУ КОГОТО ХВЪРЛЯТЕ КАМЪНИТЕ НА ЗЛОБИТЕ СИ ДНЕС - БОЙКО БОРИСОВ!...Нали вече се убедихте в това? Практически ви беше доказано, че той светкавично се намесва да ви помага по време на природни бедствия - доколкото му позволяват възможностите на опосканата ни държавна хазна. Вие злобеете срещу РЪКАТА, КОЯТО БОГ Е ИЗПРАТИЛ ЗА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВАС И ЗА БЪДЕЩЕТО НА РОДИНАТА НИ. Но, чуйте ме добре и го запомнете - горко ще плачете за всяка своя груба дума, с която каляте сега името и делата на човека , впрегнал всичките си сили, воден СВИШЕ, в името на нашето БЪДЕЩО добруване. Не бива да плюете срещу златните плодове, оставени от управлението на Бойко Борисов - грях е да се отричат очевидните факти! ГРЕХОВЕТЕ СА СИ ВАШИ! ЩЕ ВИ ВИДИМ КАК ЩЕ СИ ТЕГЛИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА, КОГАТО НАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ СЕ НАМЕСИ СЪВСЕМ СКОРО!!! КАКВО - И НЕГО ЛИ ЩЕ ПЛАШИТЕ С КЪРВАВИТЕ СИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ ПО ПЛОЩАДИТЕ?!!!... БОГ ЧУВА ОМРАЗАТА НА ДУШИТЕ ВИ, БОГ ЧУВА ЦИНИЗМИТЕ ВИ!!! - ТОЙ НЕ ЗАБРАВЯ КАМЪНИТЕ, КОИТО ХВЪРЛЯТЕ ПО ГЕРБ!!! БУМЕРАНГЪТ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО САМИ СИ ГО ЗАДЕЙСТВАХТЕ! СЪРДЕТЕ СЕ НА СЕБЕ СИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар