събота, 16 април 2016 г.

1449.БОЙКО БОРИСОВ И КАРИКАТУРИТЕ



ПРЕМИЕРЪТ , ЗА ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ НЕ СЕ НАМЕСВА В ПУБЛИКУВАНЕТО НА КАРИКАТУРИ, КОИТО ГО ОСМИВАТ, ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПУБЛИКУВА ТЕЗИ ТВОРБИ В САЙТА СИ... И ГО НАПРАВИ!

Мари Хигелс:
Мъжка дума, хвърлен камък!
Рече нашият премиер и отсече.
Браво!
С техните камъни по техните глави...
Те какво си мислят, че ще се гаврят с истината, а ние ще им ръкопляскаме? Писна ми да си измислят какви ли не несъществуващи грехове и да ги пришиват към ГЕРБ и към Генерала, който ужким бил забранил на медиите да публикуват срещу него гаврите си?...Ама нейсе - който плещи и разпространява откровени лъжи и небивалици, волът рие, на гърба му пада...Гледам тенденциозните грозотии на КомарНичком и си мисля - този човек наистина вижда най-мъдрия български премиер през КРИВО ОГЛЕДАЛО. Представям си каква е душицата му, щом критикува на едро, а не е в състояние да вникне в духовното пространство на Борисов - твърде е нисичък и дори на пръсти да се повдигне, пак ще удари чело в парапета. Май затова е нарисувал нашия титаничен Бойко Борисов като лилипут, застанал между Фрау и Турчина.
През ум не може да му мине на тиражирания от НОВА тв. карикатурист КомарНичком /ПРЕВОД НА ИМЕТО МУ -комар, паднал ничком пред мрака, обсебил душата му/, че мъдростта на Бойко Борисов е с твърде големи мащаби и по тази причина премиерът, следвайки напътствията й, се е превърнал в най-твърдата канара, блъскана от яростните вълни на нашето политическо море - морето на завистливите лилипутчета и интригантчета. Свидетели сме как той с увереност изпълнява задълженията си на надраснал времето си Министър-председател. Как да му нямаш доверие, когато виждаш, че стъпка по стъпка ни изважда от големи батаци. Определено прилича на опитен капитан насред океана от съвременни международни катаклизми и военни перипетии. Бог да му дава здраве и сили, та все така уверено да ни води напред и нагоре!
 
14 април, 2016.

Няма коментари:

Публикуване на коментар