четвъртък, 31 януари 2013 г.

1112. ЛЮБОВТА ЩЕ ПОБЕДИ ОМРАЗАТА!...ТОВА Е ПЪТЯТ КЪМ ТЪРЖЕСТВОТО НАД ЗЛОТО!





МНЕНИЕТО МИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВЛАСТИ, ОКАЗВАЩИ ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЖИВОТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО /по повод на едно изказване за ЛИСАБОНСКИЯ ДОГОВОР по СКАТ- има го в Ю-туб, вижте го - изказването е на Валентин Фъртунов/...



ТО Е ЯСНО - ПОЛИТИКАТА Е СТРАШНО ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ НА НЯКОИ НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ИНДИВИДИ, КОИТО СЕ СТРЕМЯТ ЕДИНСТВЕНО КЪМ  ТРОНА НА ВЛАСТТА, ЗА ДА ПРЕВРЪЩАТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ, ЦЕЛИ НАЦИИ, В СВОИ ВАСАЛИ. Но - нека да си го кажем - засега все още не е открит НОВ НАЧИН ЗА ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ. И това ще стане. Само че се изисква време. Не мисля, че като знаем истинското лице на ЛИСАБОНСКИЯ ДОГОВОР, трябва да се хвърлим в кръвопролитни битки за неговото обществено детрониране - това ще доведе само до много жертви и овълчване на света, ще доведе до вземане на превес на ОМРАЗАТА И ЗЛОБАТА в душите ни. А целта ни е да растем духовно, за да стане възможно нашите МНОГО НА БРОЙ ДОБРОДЕТЕЛИ ДА ПРОМЕНЯТ НАЧИНА НА ДНЕШНОТО ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ СВОЯ ПОЗИТИВЕН ЗАРЯД, КОЙТО ОПРЕДЕЛЕНО ПРИТЕЖАВА ЧУДОТВОРНИ СПОСОБНОСТИ. ЩОМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СА ХОРА СЪС СТАБИЛНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА, ТЕ ЩЕ ИЗБЕРАТ И ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ.
В ПРОТИВНИЯ СЛУЧАЙ ВИЖДАМЕ НЕОРИЕНТИРАНИ БУНТУВАЩИ СЕ СЪЩЕСТВА,  НОСИТЕЛИ НА НЕГАТИВНИ ЧУВСТВА И МИСЛИ, ИЗЛЯЗЛИ ПО ПЛОЩАДИТЕ. 

КЪРВАВИТЕ БИТКИ НЕ СА ВЕРНИЯТ ПЪТ. ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА, ЧЕ С ВОЙНИ И С ОМРАЗА СЕ УНИЩОЖАВА ЧОВЕШКОТО В НАС, А ПОСЛЕДИЦИТЕ МОГАТ ДА СА КАТАСТРОФАЛНИ...ИЗБРАНОТО ОТ НАСИЛНИЦИ ПРАВИТЕЛСТВО  Е ПРАВИТЕЛСТВО НА ЗЛОТО...  ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СЕ ТЪПЧЕ ОТ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, УЗУРПИРАЛИ ВЛАСТТА ЧРЕЗ ПРОЛЯТАТА КРЪВ НА НАИВНИТЕ СИ ПОДДРЪЖНИЦИ, КОИТО СКАНДИРАТ: "МНОГО СМЕ! СИЛНИ СМЕ!". 
И още нещо - считам, че ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ РАЗПРОСТРАНЯВА СТРАХ, И ОМРАЗА МЕЖДУ БЪЛГАРИТЕ, КАТО ГИ НАСЪСКВА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. ТЯ Е ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ НА ЗЛОТО - С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРОБУЖДА ТЪМНИТЕ СИЛИ В ДУШИТЕ НА ХОРАТА. НИКОЙ!... ЧРЕЗ ТЪРПЕНИЕ, ЧРЕЗ ТВОРЧЕСКИ ПОСТИЖЕНИЯ И ЧРЕЗ ЛЮБОВ КЪМ ДОБРОТО, КОЕТО ВСИЧКИ ДО ЕДИН НОСИМ В СЕБЕ СИ, ЩЕ СЕ ДОСТИГНЕ ДО ОКОНЧАТЕЛНА ПОБЕДА НАД ЗЛИТЕ СИЛИ, ТЛАСКАЩИ ХОРАТА С ЦЯЛАТА ИМ ТЪМНА СЪЩНОСТ КЪМ НАСИЛСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ.
НУЖНО Е ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА СЕ ВГЛЕДА В СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕДОСТАТЪЦИ И УСИЛЕНО ДА ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА СВОЯТА ДУХОВНОСТ, Т.Е. НА ДОБРОДЕТЕЛНИТЕ ЧЕРТИ НА ХАРАКТЕРА СИ. ТОГАВА ЖИВОТЪТ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОТАЛНО И ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО ТОЛКОВА КРАСИВ, КОЛКОТО ИСКАМЕ ДА БЪДЕ.

---------

ИЗКАЗВАНИЯ ПО ВЪПРОСА НА ПРИЯТЕЛИ ОТ ФЕЙСБУК:


ВИОЛЕТА
Като народ сърбаме всички надробеното от ченгета и родоотстъпници.

МАРИ
Ти да не би да призоваваш също към кървави сблъсъци по площадите?... 
МАРИЯ С.
Да, за съжаление никой май не обръща внимание на това, че има и колективна отговорност, така че и групите и народите си тъкат своята карма... 

ВИОЛЕТА
Не, не призовавам към кървави сблъсъци. Призовавам към отговорност и към съд за всички онези, които не мислят за България, а за собствените си кисии, за собственото си благополучие, за чужди интереси.

 РУМИНА:
В такива моменти смятам, че идва времето на размисъл Трябва да се опитаме да игнорираме подобни събития, като им изпращаме нашата всеотдайна любов, вместо да участваме в тях и да ги осъждаме. Правейки това, ние несъзнателно ставаме участници, а не искаме да е така, нали? Затова е най-добре всеки да се състредоточи върху това как да изпрати на съответното място своята всеотдайна любов. И ако това се прави постоянно, няма как да не я приемат.

МАРИ:
Мила Виолета! Съдията е ОНЗИ  горе...Ако трябва да се стигне до земно осъждане, това ще се случи. Но не забравяйте, че МАФИЯТА е пуснала дълбоки корени - както в правосъдието, така и в полицията, така и в администрацията...Тя е октопод с дълги пипала, който действа хитро - на думи е с всяка власт, а държи компромати и стреля, и ограбва хазната...Ако можеше така лесно да се сложат на подсъдимата скамейка предишните правителства, Бойко Борисов да го е направил - той не е страхлив, доказал го е. Но не става така лесно - просто не се е родил ПОЛИЦЕЙСКИ СЛЕДОВАТЕЛ КАТО КАТАНИ от италианския филм "Октопод", който да прежали семейството си и главата си, за да поведе битка срещу мафията на ОЛИГАРСИТЕ. Нали знаете, че тя има свои маскирани слуги сред властта и изнудва членовете на всички  правителства?...Не се е родил и толкова смел прокурор, който да се превърне в ГЛАВЕН ОБВИНИТЕЛ НА МАФИЯТА...Кой е този, който ще се заеме да разобличи УБИЙЦИТЕ, разполагащи с оръжия, които са готови с кръв да бранят своите пари и своите наркодилърски игри?...
Просто трябва да се изчака търпеливо -  ВЪЗМЕЗДИЕТО ВИНАГИ ИДВА СВИШЕ!... БОГ ВЕЧЕ РЕШИТЕЛНО СЕ Е ЗАЕЛ С ТОВА - НЕБЕСНАТА ПРИМКА СЕ СТЯГА ВСЕ ПОВЕЧЕ ОКОЛО ШИЯТА НА ЗЛОТО И СКОРО ЩЕ ВИДИМ РЕЗУЛТАТИТЕ. САМО НАЙ-ДУХОВНИТЕ ХОРА, НАСОЧВАНИ ОТ СВЕТЛАТА СИ СЪЩНОСТ, СА В СЪСТОЯНИЕ ДА  ВОДЯТ ПЛАНЕТАРНАТА  БИТКА СЪС ЗЛОТО, КОЯТО НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ ВИЛНЕЕ, А НАВСЯКЪДЕ...


РУМИНА
Съгласна съм с теб, Мари, трябва преди всичко да сме добри и търпеливи. 

ВИОЛЕТА
Не мисля, че трябва само да стоим и да чакаме. Казано е: Бог помага, но в кошара не вкарва! Ако всеки от нас поне в средата, където се намира и според силите си действа, за да станат невъзможни дори дребните лъжи и подлости, тоест, ако не гледа безучастно на онова, което се случва, може да имаме надежда, че и колективната карма на българския народ ще стане по-чиста. 

МАРИ
Да, Руми - защото тогава светлината извираща от нас, която може да прави истински ЧУДЕСА /лично съм се убедила в това - практически/, ще довете планетарната битка срещу злото до победен край за онеправданите, за дългогодишните мъченици...
Но добри и търпеливи означава и друго - непримирими срещу злото, само че бунтът е вътре в нас, което ни превръща в невидима ЛАВА, лава, която ще помете злото в душите на всички черногледи и зли хора. Тогава лошите ще станат добри, хипнотизирани от БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА вътре в нас - армия от  извисени същности.


РУМИНА
Мила Виолета, не съм казвала да чакаме, напротив, казвам да действаме, но от нашата позиция на доброто.

ВИОЛЕТА
 Позицията на ДОБРОТО  е позицията на СПРАВЕДЛИВОСТТА. А точно това липсва.

РУМИНА
И ако ние всички вярваме в силата на доброто, то ще знаем какво да правим, нали, Мари?  Нека да не чакаме Бог да ни помага, нека използваме неговата сила и да помогнем заедно на света. 

МАРИ
Виолета, ние с теб май говорим на различни езици. Нужно е всеки да действа, но със средствата на миролюбието, а не воден от омраза. Защото никой не е виновен, че е обладан от злото, което го убива и му носи болести, носи му лични трагедии, а и наранява околните по всякакъв начин. Като проумеете тази ИСТИНА, ще разберете и великата мъдрост на ЦАР СОЛОМОН, който е учил своята войнствена съпруга - амазонката царица Македа, говорейки ѝ ето как:
"НИКОГА С МЕЧ, А С ЛЮБОВ!"
Ще дам пример от личния ми живот. Преди 7-8 години моят приятел беше на моменти доста избухлив, използвайки думите на омразата, като негодуваше срещу нередностите в света. С огромно търпение и с любов  изслушвах яростните му изблици, но нито веднъж не съм му отговорила със същото, винаги слушах мълчаливо - знаех, че това не е той. Знаех, че това е злото, което аз мога да унищожа само като мълча. Тази негативна енергия влизаше у мен, докато той вилнееше срещу злите хора в живота, после моята СИЛНА СВЕТЛИНА я разграждаше. Така постепенно той спря да избухва, стана мъдър, промени се коренно. Сега не можеш да го познаеш.
Това ще се случи и с всички, които са преизпълнени с бесове и сеят омраза - убедена съм. И България ще добие нов облик. Целият свят също ще се промени коренно - вече сме в нова ера, скъпа Виолета.


ВИОЛЕТА
Предлагам първо да помогнем на България, светът си има средства да си помага сам. 

РУМИНА
А България къде е, нали е част от света?
Кой може да каже кое е справедливо и кое не? Както казах преди, трябва да игнорираме осъдителните си мисли, защото те са по-лоши от...

ВИОЛЕТА

Да, може би говорим на различни езици. Трябва човек да мрази Злото като проявление, за да му се противопостави. Дори и Иисус не е изтърпял търговците в храма, а ги е изгонил със сила. Не мразя бандита Златко Баретата. Но мразя Злото, което той олицетворява. Мразя комунизма като най-голямото и разрушително Зло, което е съществувало, като най-голямото отдалечаване на човечеството от Истината, от Любовта, от Бог. 

МАРИ
Прочетете по-горе последното ми изказване, де...Там пише и за мястото на България в това преобразяване на света.

РУМИНА
Всички хора са творение на Господ. Всички са еднакви, а това, че в процеса са се отклонили от пътя...си носят последствията. Ние ако искаме да им помогнем, трябва само да ги ОБИЧАМЕ.

МАРИ
Виолета, ти да не мислиш, че има човек на Земята, който ОБИЧА ЗЛОТО?...Но този, който въобще използва тази грозна дума МРАЗЯ, също е  източник на смъртоносна енергия.Думата МРАЗЯ е врата, през която злото влиза в теб. При всяко нейно изговаряне, то се трупа в душата ти, без да го знаеш...Човекът, който има тази дума в речника си,  трябва да се замисли сериозно, дали пък злото, влязло в него, не е в твърде голямо количество, способно да го насъсква срещу другите, които също използват тази дума. Именно мракът в душите на хората, който ги прави слепи и погубва мъдростта им,  обича да говори с този език: АЗ МРАЗЯ ТОВА, АЗ МРАЗЯ ОНОВА...Омразата, скъпа не е донесла нищо добро на света. Още от дете винаги съм заменяла със синоними тази отвратителна думичка и казвам: АЗ НЕ ОБИЧАМ ЗЛОТО, АЗ НЕ ОБИЧАМ ЗЛОБАТА У ХОРАТА...Но добавям, че мога да се справя със злото само ако съм добра и не му отвръщам с омраза...Светлината е любов, Бог е любов. Следователно хората, излъчващи светлина никога и нищо не са способни да мразят. Те мълчаливо разграждат ЛЕДА В ДУШИТЕ, без да му съскат: - АЗ ТЕ МРАЗЯ, ЛЕД ПРОКЛЕТ!... 

ВИОЛЕТА
Съжалявам. Не съм толкова извисена. Мога да кажа, че не обичам месо, не обичам чалгата, но това, че не ги обичам, не е проблем, защото имам избор. А изборът ми е, че не ям месо и не слушам чалга, защото има плодове, хляб, зеленчуци и класическа музика. Но не мога да кажа, че "не обичам комунизма", защото тази политическа и идеологическа система разруши живота ми, както и живота на милиони хора по света. Когато си принуден да живееш в лъжа и с лъжа, не можеш да кажеш единствено "не обичам". Към помирение, към примирение, към поемане вината наравно с комунистите и ченгетата ни призоваваха и продължават да ни призовават онези с левите, с комунистическите убеждения, мимикриращи като вярващи, благочестиви, извисени, православни и т.н. Но Иисус е казал, че онези, които следват Неговия път, ще седнат ОТДЯСНО на Отца Му, а не "у лЕво"! 

МАРИ
Виолета, ти говориш точно като комунистите и цитираш само удобни за теб думи от проповедите на Иисус. Той никога не е твърдял, че трябва да МРАЗИМ, а напротив - че ако те ударят по едната буза, е добре да подадеш и другата...Това говори за мъдрост и за сила на ДУХА.Имаш още много да растеш. Мисля, че твоят приятелски кръг можеш да го откриеш не тук, а сред хора, които използват с удоволствие думата МРАЗЯ, без да си дават сметка, че дори и сред комунистите /чиято идеология по принцип не е лоша, но те я използват, за да черпят облаги от наивниците/, да - дори и сред тях има свестни хора. Във всеки човек живее и СВЕТЛИНА и МРАК. Аз не отричам комунизма, а само злото, което внушава на неговите поддръжници заблуди и желание, лъжейки хората,  да ги превръщат в роби и в средство за лични облаги.
Мила Виолета, ще се наложи да се разделим. Тук няма да ти бъде интересно, защото ти приемаш ДОБРОДЕТЕЛНИТЕ СЪЩЕСТВА като нищожества, които били едва ли не сподвижници на греховете на комунистите. Аз също съм живяла в оня политически строй, но не съм със съсипан живот. Който е извисен, който е с ценностна система, имаща дълбоки корени, той никога не може да бъде унищожен от злото. Не виждаш ли, че в ежедневието ни има ДВА ЗВЯРА, владеещи душите на хората? Тези зверове се ненавиждат и мразят, воювайки до кръв - единият е по-малък звяр, който е от страна на множеството, а другият е по-големият и силен звяр, който е узурпирал властта. 
Всичко останало е СВЕТЛИНА, ЛЮБОВ И МИРОЛЮБИЕ -  това е един ТРЕТИ СВЯТ. Той пак живее в телата ни, но вече взема надмощие над зверовете, които от векове водят война помежду си чрез пушки и саби, чрез атомни бомби, атентати  и пр.
Пожелавам ти по-скоро да прогледнеш - ако можеш. Ще ти помагам от разстояние, защото вече поех голяма част от твоя енергиен ЗВЯР и сега ще го превръщам в светлина, която ще ти изпращам, независимо дали искаш, или не. Това го изисква законът за КОСМИЧЕСКАТА ХАРМОНИЯ, в който вярвам.


ДИАНА Д.
 Всеки е чел приказката за двата вълка...Оцелява онзи от тях, който  храниш.

--------



























Няма коментари:

Публикуване на коментар