понеделник, 25 февруари 2013 г.

1120. ПОЗОР! УВОЛНИХА ЛЮБА КУЛЕЗИЧ!.../25.02.2013/





МОЕТО ЛИЧНО ПОСЛАНИЕ ДО ЛЮБА КУЛЕЗИЧ:
     
 Люба, за мен ти си истински национален герой! Показа толкова достойнство, толкова висш духовен потенциал, толкова смелост и безспорен талант на сърцевед, докато правеше предаването си. Ти с умението си  на виртуоз в познаването на фактите и на човешката душевност водеше стъпка по стъпка сценария на  "НАСРЕЩА- ЛЮБА КУЛЕЗИЧ" към разплитане на сложни гордиеви възли във всеки един момент. Ти спечели огромното ни уважение и обич, защото с много такт, но и с последователност в търсенето на логическите връзки между фактите, воюваше за тържеството на ИСТИНАТА.
Няма друг такъв журналист у нас! Самото обстоятелство, че озверялото от безсилие срещу твоята вътрешна сила ЗЛО ТЕ НАПАДНА БЕЗОЧЛИВО ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, е показателно, че ти си опасно оръжие срещу враговете на нашата родина. 
СПОЛАЙ ТИ, МИЛА ЛЮБА!
Небесните сили винаги ще те съпътстват и ще ти отварят златните врати занапред - убедена съм в това! Защото ти умееш с много жар да защитаваш истината и да браниш интересите на много страдалци. А тази добродетел е безценна. Такива хора са любимци на висшата любов и винаги са белязани със специална мисия в полза на човешкото добруване! 
Обичам те така, както се обичат закрилниците на правдата! И нищо, че не се познаваме лично, много искам да го знаеш! В мое лице имаш най-верния си приятел, който мислено ще ти изпраща благословите си и подкрепата си!!! 
Озарен да е пътят ти винаги!


25.02.2013г.

МАРИ ХИГЕЛС

Няма коментари:

Публикуване на коментар