неделя, 9 юни 2013 г.

1137. ДО ЛЮБА КУЛЕЗИЧ - ПИСМО /9 Юни, 2013/






ДО ЛЮБА КУЛЕЗИЧ ПО ПОВОД НА ДНЕШНОТО ПРЕДАВАНЕ "НА СВЕТЛО":

УВАЖАЕМА ЛЮБА!

Преди да упрекваш Бойко Борисов за мълчанието, се опитай да се поставиш на негово място - все пак той се опълчи на КГБ по повод "Белене" и по повод посредниците на газ в енергетиката. А това никак не е безопасно, съгласи се. Ами ако заплашват със смърт неговите близки? Чакай, не бързай с упреците, не замахвай с камък в ръка, защото ние, всички, които ти се доверяваме, днес малко се сепнахме от острия ти тон...Ще е нужно още малко време и лидерът на Герб ще успее да се самоорганизира за отпор, вярвам в неговата вътрешна сила. Убедена съм, че още е рано и не се е възстановил достатъчно след гигантските трусове, които преживя за да защити всички нас. Ти би ли издържала на тоя настървен вой, който го нападаше от всички страни, особено след като се опълчи на Руснака? Какво като мълчи! Нека да даде възможност на цялата наша все още спяща нация да се сепне, да се уплаши не на шега за бъдещето на децата си, за което Бойко я предупреждаваше цели 4 години. Нека българите да проумеят, че именно тяхното апатично бездействие по време на изборите ги доведе до тази помийна яма, където се озоваха за нула време.
Нека да изпитат ужас, особено тези, дето си стоят в къщи и не гласуват, ехидно усмихнати. Голямо отрезвяване настава. Защото всички виждат какви хора са застанали на престола на властта...Тук не бива да се отправят упреци към разочарования Борисов. Прав е, че се обиди. Той толкова много направи за родината ни и то в години на криза, а му се отговори по такъв подъл начин от НЕгласувалите българи. Аз ако бях на негово място, сега също щях да мълча. И то много по-дълго, отколкото той. Защото все пак го чухме, че направи изказване преди няколко дни от трибуната на парламента. Нали?
Недей да намекваш, че може би мълчал заради гузна съвест и че евентуално с нещо го изнудват. Безгрешни хора няма. Независимо какви тъмни страни има в миналото си, те са били неговите земни уроци и са послужили за извисяването му като личност. Повярвай ми, че е достатъчно силен и ще излезе от днешната ситуация с достойнство. Интуитивно възприемам този човек,вярвам в неговия силен характер. Убедих се, че е патриот в действие и че притежава много мощно позитивно излъчване. Затова никога не бих му забила нож в гърба. Апелирам и към теб за същото, защото знам, че и ти си призвана да помагаш на родината ни да се измъкне бързо от това блато, където беше натикана от нейните врагове - някои цинично откровени, а други хитро маскирани зад гръмки патриотични изказвания.
С уважение - Мари Хигелс.
PS :Чувствам те близка, затова ти говоря на "ТИ".

-------

НЕ, ЛЮБА! БОЙКО НЕ БИВА ДА ИЗЛИЗА НА ВСЕОСЛУШАНИЕ ВСЕ ОЩЕ  НЕ БИВА ДА ГИ ПРЕДИЗВИКВА ТИЯ ЛУДНАЛИ УПРАВНИЦИ ЧРЕЗ ИЗКАЗВАНИЯ  В ЕФИРА...ТОЙ СИ ИМА ИНТУИЦИЯ, КОЯТО Е ПО-СИЛНА И ОТ ТВОЯТА, И ОТ МОЯТА ВЗЕТИ ЗАЕДНО. НЕГО БОГ ГО НАСОЧВА КОГА И КАКВО ДА ПРЕДПРИЕМЕ. НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ИМА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА МУ - ТОЙ САМИЯТ ГО КАЗА В ПАРЛАМЕНТА, КОГАТО ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. РУСНАКЪТ, ЧИЯТО ДЪЛГА РЪКА ПЕРФЕКТНО Е ОБУЧЕНА ОТ КГБ КАК ДА УБИВА ОНЕЗИ, КОИТО МУ СЕ ПРЕПРЕЧВАТ НА ПЪТЯ, САМО ГО ДЕБНЕ КАТО ЧЕРЕН РИС, ГОТОВ ЗА СМЪРТОНОСЕН СКОК...
 СЕГА Е ВАЖНО ДА ДЕЙСТВАМЕ ВСИЧКИ НИЕ, КОИТО ВЯРВАМЕ В МИСИЯТА НА БОРИСОВ И ДА НЕУТРАЛИЗИРАМЕ ДНЕШНАТА ТРИГЛАВА ЛАМЯ ЧРЕЗ МОЩНИ ОГНЕНИ ПОТОЦИ, ИЗЛИЗАЩИ ОТ СПРАВЕДЛИВИЯ НИ ГНЯВ И ВЪЗМУЩЕНИЕ, ЧРЕЗ ПРОТЕСТИ, ЧРЕЗ ПУБЛИКАЦИИ НА ИСТИНИ ЗА НАШИТЕ ВРАГОВЕ.

ИМА ВРЕМЕ - БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ СЕ ПОЯВИ И ЩЕ ГОВОРИ. НО ЗАСЕГА НЕ БИВА!

Няма коментари:

Публикуване на коментар