неделя, 16 юни 2013 г.

1138. КАК Е ВЪЗМОЖНО СЛЕПЕЦ ДА КРИТИКУВА НЕЩО, КОЕТО НЕ ВИЖДА?!





ЕДНА ГОСПОЖА / М.В./ МИ ИЗПРАТИ ПОКАНА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО ВЪВ ФЕЙСБУК:

- Здравейте.
Името ми е М., икономист съм. Уважавам подкрепата Ви към журналистката Л.Кулезич, тъй като на гърба си изпитвам всекидневно и страха за живота на един друг журналист, не по-малко опасен за престъпниците - В.И., който е и мой брат и затова си позволих да Ви  поканя за контакти тук.

МАРИ ХИГЕЛС /отговорих ѝ, след като прегледах нейния профил/:
- Здравейте. Аз твърдо вярвам, че Бойко Борисов единствен може да изведе България от батака, където ни хвърлиха всички останали управляващи. Единствен той се осмели да се опълчи на Руснака и на международната мафия, въпреки че най-вероятно те го заплашват със смърт и това го прави предпазлив - което е нормално. А Вие сте написали в дневника си следното:
"Борисов-нормален ли си?Защо трябва да сме кротки?Какво става,има нещо с което те държат,какво е!Край вече,не те слушаме!"

Само заради тези Ваши думи ПРОСТО НЯМА КАК ДА ПРИЕМА ПОКАНАТА ВИ ЗА КОНТАКТИ  ВЪВ ФЕЙСБУК. ОЩЕ НЕ ПРИТЕЖАВАТЕ  ДОСТАТЪЧНО СИЛНА ИНТУИЦИЯ /душевните очи на човека/, ЗА ДА ПРОЗРЕТЕ КОЙ Е ВСЪЩНОСТ БОРИСОВ И ЗА КАКВО СЕ БОРИ...
НЕ Е ЗА ПАРИ И ВЛАСТ, ПОВЯРВАЙТЕ! НО ОЩЕ Е РАНО ДА ВЪЗПРИЕМЕТЕ НЕЩАТА В РЕАЛНИЯ ИМ ВИД - НЯМА КАК  СЛЕПЦИТЕ ДА ВИДЯТ ТОЧНИТЕ ОЧЕРТАНИЯ НА ИСТИНАТА. НУЖНО ВИ Е ВРЕМЕ, ЗА ДА ПРОГЛЕДНЕТЕ. КОЕТО ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ. ДАНО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ СКОРО!

Вижте колко неграмотно и пълно с грешки е следващото изказване на тази очевидно мразеща Борисов госпожа.


Г-ЖО ХИГЕЛС,
Аз също вярвам и съм повярвала в Г-н Борисов още 2005г. когато бях сред основателите на движението герб в моят район сердика
аз за първи и последен път станах член на партия
но,сега аз упреквам и имам основания да упреквам политиката водена от Г-н Борисов
защото допусна много грешки ,който грешки върнаха отново комунистическата мафия
на власт
и през тези четири години много от новосъздадените олигархични кръгове се създадоха именно заради достата слабости в управлението на Г-н Борисов
болно ми е много заради това
но вярвам,че трябва да има втори шанс
в който шанс обаче да се вземат сериозни мерки
и да се предотврати много хора свързани с олигархията да излязат от средите на герб
защото са много и именно това отблъсна доста хора от каузата герб
в която аз вярвам че все още може да е успешна за всеки нормален интелигентен българин
НО явно е че не ме познавате
а това че открито споделям грешките на герб
говори че не съм сляпа комуниска
желая ви здраве

МАРИ ХИГЕЛС:
Не сте достатъчно силно вярваща в Герб. Това не бяха грешки - това бяха саботажи на хора около Борисов, които бяха купени, за да му предлагат хора в управлението без дипломи и предатели, както да му дават грешни идеи, като се криеха зад имената си на експерти. Главната цел на Борисов беше всъщност ЕДНА ЕДИНСТВЕНА на този първи етап в управлението му. През първите 4 години той водеше БИТКИ С РОДНИТЕ ОЛИГАРСИ, ИЗНУДВАЩИ ГО ЗА ВСИЧКО, ЗАЩОТО ВЛАДЕЯТ ИКОНОМИКАТА И ПРОИЗВОДСТВОТО НИ. ВОДЕШЕ МНОГО СТРАШНИ БИТКИ И  С РУСКАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ, ПУСНАЛА ОКТОПОДОВИТЕ СИ ПИПАЛА У НАС ТВЪРДЕ МАЩАБНО...Лидерът на Герб се налагаше  дипломатично да  лавира и да удължава преговорните процеси - налагаше се ту да се прави, че приема идеята за Белене, ту обратното...Защото те са го заплашвали да го премахнат - това е КГБ в действие и е всеизвестно каква дълга ръка имат убийците на Руснака с черния пояс.
Но, явно вие още не сте прогледнала достатъчно и си позволявате С ТВЪРДЕ ГРУБ ТОН  да съдите човека, който си е сложил главата в торбата, за да защитава родината ни. Не случайно той живее сам и го обявява чрез пресата, че е като вълк единак дори по празниците - защото така пази своите любими хора от убийците.
Това е, което имам да ви отговоря.
Впрочем идва ми на ум да цитирам точно на това място  БУДА, най-големият мъдрец от древността, живял 40 дни в пустинята на пълен глад и достигнал до ВЕЛИКИ ПРОЗРЕНИЯ. Той  е казал:
НЯМА ГРЕШКИ, ИМА УРОЦИ!
Налага се да минем през огъня, да ядем от една паница с крадци и мошеници, да се правим, че не виждаме как някой в обкръжението ни хитро се опитва да ни мами...Така постепенно ние неутрализираме тая паплач. Точно това направи Бойко през тези 4 години - енергийно  неутрализира най-опасните си задкулисни помощници, чистейки територията около себе си от присъствието им и подготвяйки хората, на които може да разчита през своя следващ мандат на управление...
Налага се да играем понякога ролята на наивни добряци и да се правим, че не виждаме как  големите държави, уж наши съюзници, тотално унищожават здравето на българите, като атакуват вътрешния ни пазар с  ОТРОВНИТЕ СИ ХРАНИ и като фалират чрез евтините си плодове и зеленчуци нашите производители съвсем целенасочено...Налагаше се по време на своето управление Бойко енергийно да преодолява черните им души и мераци постепенно. Те, вирнали нос заради своите богатства,  се считат ЗА ПО-ВЕЛИКИ ОТ НАШАТА НЕВЕРОЯТНО ЖИЛАВА ОРЕОЛНА В ТЕРЗАНИЯТА СИ  БЪЛГАРИЯ, НОСЕЩА ЧУДОТВОРНИ ГЕНИ, КОИТО НЕ СЕ СРЕЩАТ В НИТО ЕДНА ДРУГА НАЦИЯ.
Бойко свърши много ценна работа за спасяването на родината ни, като им натри носа на всичките, провеждайки политика на строителство на инфраструктура ПО ВРЕМЕ НА СВЕТОВНА КРИЗА И ПО ВРЕМЕ НА НЕЧУВАНО БЕЗПАРИЧИЕ У НАС. После хитро се оттегли от управлението, знаейки, че комунистите и техните съратници от ДПС и АТАКА ще се полакомят да вземат чрез подлост властта /той дори ни предупреди само два дена преди заговора им в Костинброд, че трябва да очакваме  огромна машинация/...Така ги вкара много хитро в капана. И ето, сега мълчаливо гледа как НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ се търкаля  стремглаво нанадолнището към своя абсолютен крах, освирквана по площадите.
И ВИЕ, КОЯТО  ВСЕ ОЩЕ НЯМА КАК ДА ВИДИТЕ СЪРЦЕВИНАТА НА ТЕЗИ ПРОЦЕСИ, ЗАЩОТО СТЕ НАПЪЛНО СЛЯПА,  СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА КРИТИКУВАТЕ БОЙКО БОРИСОВ, ПОСТАВЕН ОТ СЪДБАТА ТУК, ЗА ДА ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО НЕВЕРОЯТНИ ВЪРХОВЕ ПРЕЗ БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ...
Просто не желая да ми пишете повече. След 12 месеца, ако вече сте прогледнала - може. Само дето не вярвам това да се случи. Усещам, че завинаги ще си останете затънала до шия в собствения си мрак. Но сега нямам време да си говорим за неща, които за моите приятели са ЯСНИ КАТО БЯЛ ДЕН, а за вас са неясни мътни сенки.
Колкото за олигархията, хайде да не говорим глупости, а? Герб никога не би си позволил да създава олигарси - те сами са се създавали още по времето на първата Тройна коалиция чрез заменки на земи, чрез сеч на гори, чрез разни незаконни търговии...Герб тези хора ги извади на светло и постепенно разобличи някои от тях. Другите сами се разобличиха. Партията на Бойко Борисов не е създадена на един ангелски остров, пълен с ореолни хора, нали? Не е възможно да постъпят в неговите редове като членове, както  и в администрацията му, чисти като сълза личности. Всички те са продукт на своето комунистическо време и онзи от тях, който има негативно излъчване, той постепенно се е превърнал в една хитра алчност, добре маскирана зад угодничене пред шефовете, но все пак носеща някои експертни качества на специалист в своята си област.
Факт е, че Борисов не толерираше НАЙ-АЛЧНИТЕ, КОРУМПИРАНИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ, промъкнали се в редиците на Герб. И до последния момент на своето управление получаваше коварни удари в гърба от тях, но пък се и прочистваше от лепкавото им присъствие...
А Вас като ви слушам как говорите за партията на Генерала, си мисля, че просто разпространявате клевети. И като си представя колко още такива нечистоплътни изказвания се разпространяват по адрес на Борисов от хора, вмъкнали се като предателски троянски коне в редиците на Герб,  се  преизпълвам с отвращение към всички подобни подли създания, госпожо!
И Вие бъдете здрава!

16.06.2013
-----
КОМЕНТАРИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Георги Бодуров:

Тази г-жа нека види справката от БНБ, кои правителства, с колко са увеличили държавния ни дълг. Сергей с БСП - 23 500 000 000 евро: Симеон с НДСВ - 1 500 000 000 евро, а Бойко с ГЕРБ 161 000 000 евро. Нека да провери, колко пари са усвоили от ЕС БСП и колко ГЕРБ. За един средно умен човек, даже това е предостатъчно.

Мари Хигелс:
Казано по друг начин, а не с цифров еквивалент:
- БСП и Сергей е натрупал държавен дълг двайсет и три милиарда и петстотин милиона евро.
- НДСВ и Симеон - държ. дълг -един милиард и петстотин милиона евро
- ГЕРБ и Бойко Борисов -държ.дълг - само 161 милиона евро.


Няма коментари:

Публикуване на коментар