вторник, 13 май 2014 г.

1319. ГМО-ОРГАНИЗМИТЕ И МУТАНТИТЕ ИЗЛЪЧВАТ ОПАСЕН ЗА ЖИВОТА СТУД




Мари Хигелс:
ЛЮБОВ...ДУШЕВНА КРАСОТА...ХАРМОНИЯ... - безценни добродетели!
Там, където властват парите, се стига до ГМО с неговите изродени присъствия в живота, които излъчват нездравословни енергийни потоци, убиващи телата на хората. За съжаление този процес се разраства като лавина... Казах го тактично, за да не се засегне някой, който не иска и не иска да чуе зова на друг някой за ценностната система в днешно време, която е в тотален колапс при всички нации, обладани от демона на ПАРИТЕ и от масовия стремеж към лукс, към суетни изяви, изритващи зад борда духовните качества на индивида.
Знаете ли, че СУЕТАТА е смъртен грях? Огромният талант, талантът-месия, не се интересува от пишман-конкурсите и от изяви, които целят трупането на богатства. Духовният човек чрез своя  богопосочен талант  те възнася до седмото небе, завладява сърцата на всички с посланията си, независимо на коя сцена пее /или свири/. Песните му разтърсват, чувстваш се омаян и щастлив, докато ги слушаш. Но за тази цел той трябва да носи божествената светлина в себе си, за да има какво да внушава на света, оформяйки  добродетелите на публиката чрез чудотворното си излъчване. Най-ценните от тези добродетели са: ЛЮБОВ,  ДУШЕВНА КРАСОТА И ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ФИЗИКА, ДУША И ДУХ.
Знаете ли, че един организъм, който е ГМО, излъчва студ и разболява околните, колкото и съблазни да предлага той? Напоследък виждаме не само хора със сбъркани ГМО-психики, но виждаме по фейсбук публикации на много красиви черни и всякакви други изчянчени цветя, създадени от генното инженерство на злото - цветя без ухание, без позитивно излъчване, а само с външна красота, която е източник на ледена смъртоносна енергия, опасна за здравето и  за живота. Има си хора, които ги харесват, има си хора, които ръкопляскат и се наслаждават на Азис, но аз определено не съм сред тях.Само че не ги осъждам на смърт - коя съм аз, че да съдя, когото и да било. ОНЯ горе единствен има право да раздава присъди и да ги изпълнява. Всичките  ГМО-създания на Земята имат право на свой си живот, след като вече са измислени в ЛАБОРАТОРИИТЕ и са пуснати в употреба. Нека си имат своите радости - все пак живеем в демократично общество. За всеки има място на планетата. Господ е допуснал да бъдат създадени от инженерите, значи това е важен момент от Неговите планове. Ние обаче, хората на светлия ДУХ, имаме своя свободен избор - около ГМО-съществата ли да гравитираме, или около божествените творения, излъчващи любов и светлина, която лекува...
Някога Лили Иванова ме разплакваше с брилянтните си песни, например - в училищните междучасия ги пеехме и тази тяхна светлина ни извайваше като добродетелни същества. Затова Лили е вечна, защото мисията й години наред правеше чудеса за духовното ни израстване и за усилване на нашата вяра в чудотворната сила на любовта.
А създателите на ГМО са всъщност убийци и ние трябва да стоим на дистанция от техния свят. Всеизвестна е истината, че СВЕТЛИНАТА винаги побеждава МРАКА, създател на опасни ГМО-продукти и същества. Просто е нужно време, мъдрост и търпение, за да стигнем до гигантския резултат от нашата победа над злото, когато ще прочистим света от мъртвите творения на тайните и явни лаборатории на сатанинските сили.

Няма коментари:

Публикуване на коментар