вторник, 30 септември 2014 г.

1379. ЗА ИНТЕЛЕКТА , ДАДЕН СВИШЕ НА НАЙ-ИЗВИСЕНИТЕ БЪЛГАРИ



Мари Хигелс до Emilia S.,
 КОЯТО ГОВОРИ СМЕШКИ И НЕДОМИСЛИЦИ - ЕТО УБЕДЕТЕ СЕ САМИ:
"Бойко е изключително интелигентен човек, но не е интелектуалец. Това много хора не го разбират, защото не са достатъчно интелигенти или го разбират, но комплексите им пречат да го признаят."

А сега, мила ми Емилия, малко да те открехна по въпроса за интелекта. Има два вида интелект /ПОЗНАНИЕ/, които определят доколко човек е интелектуалец:
1. КНИЖЕН - добива се чрез четене на учебници и книги
2. ДУХОВЕН интелект, който говори за познание всеобхватно, натрупано в подсъзнанието ни, пробуждащо се непрекъснато у нас. В зависимост от това дали имаш  мощна духовна енергия, подсъзнанието ти се активизира с бързи темпове и в даден момент се оказва, че си един от най-начетените хора на планетата. Станал си мъдрец, достигнал до висшите нива на познанието във всички сфери на живота, записано в твоята генетична аура. Но духовните интелектуалци не горят от желание да демонстрират непременно, че знаят много от великите тайни, двигател за позитивното развитие на човечеството, защото не страдат от мания да демонстрират себе си, не са суетни. Най-духовните хора на тази планета, миролюбиви в своята същност,  са някои от българите, които имат съответно и най-силна интуиция. Тяхното познание /интелект/ се нарича още висше познание, такова, което нито един от твоите примери за интелект няма как да притежава, защото то не идва от книгите, а идва от многовековния натрупан опит, закодиран в индивидуалното генетично енергийно поле - нещо като компютърна памет, която се пробужда или бавно, или много бързо. Е, Бойко Борисов притежава точно такъв интелект - ДУХОВЕН и неговото висше познание се активизира не с дни, а с часове, защото той търси логиката на фактите и свързаните помежду им истини. Но, разбира се, притежава и онази учебна информация, получена в училище, както и от четене на книги. 
Доказателството, че духовният му интелект е по-силен от този добит чрез книгите и училищната система е в неговото все по-убедително говорене и във факта, че хората, които го слушат и му вярват, изпитват огромна радост и наслада по време на изказванията му. Борисов все по-мащабно опознава ситуацията в България в днешно време, все по-уверено достига до ключовите позиции за решаването на големите проблеми у нас /а и в света/, получавайки своите вътрешни прозрения. Благодарение на силната си интуиция /гласът на духовното пробуждане/, Борисов все по-уверено се ориентира в това кои хора ще са му нужни в новото управление на държавата и как точно да подхожда при спечелване сърцата на максимален брой от мъдрите и прогледнали българи. Впрочем,  той  привлича като магнит чрез силата на своята позитивност и враговете си, а не само своите поддръжници. Всички черпят от енергията, която извира от сърцето му. Но те все повече ще се убеждават, че ако заменят откритото си презрение с  нужното уважение и почтеност към Бойко Борисов, тогава ще получават повече животворни сили чрез контактите си с него - директни и индеректни. Именно  познанието на нашия премиер го прави перфектен водач на духовните хора в България, като без да се големее слиза до тях във Фейсбук и извършва допитване, контактува по лични съобщения с най-прозорливите, използва истината, за да докаже на всички ни, че именно чрез нея се побеждава злото, а не чрез кървави сблъсъци и война, подобна на тази в Украйна и в арабските държави.
Мисля да спра дотук. Вярвам, че поне малко си схванала от онова, което искам да ти налея в главата по повод видовете ИНТЕЛЕКТ и предимството на духовния пред книжния начин за натрупване на познания. Защото може да имаш пет дипломи и шест доктората, но ако не притежаваш висша степен на духовно пробуждане, ти в повечето случаи си оставаш  кръгла нула в духовен план - без добродетели, без морал, без срам пред обществото, което заблуждаваш чрез умението си интелектуално да лавираш и да го заблуждаваш, докато го крадеш /така правят червените политици и тия от ДС/. И като такъв книжен интелект, ти в повечето случаи си суетник и супер егоистичен алчен нагаждач, който е в услуга на злото чрез лаладжийството си в парламента. Интелектът на книжниците, пропит често пъти с гнусни лъжи и фалш,  е враг номер едно на точно такива  духовни титани, какъвто е Бойко Борисов.

29.09.2014.

Няма коментари:

Публикуване на коментар