сряда, 18 май 2016 г.

1457. АГНЕШКО МЕСО=128= АНТИХРИСТ



ЗАЩО СЕ ЯДЕ АГНЕШКО МЕСО НА ГЕРГЬОВДЕН?

Ходих да си взема едно колетче - малко е, но ако знаете колко голямо значение има за всички хора!...Изпрати ми го моята дългогодишна приятелка Мария, чието момченце някога отървах от силно заекване. По-късно при едно десетдневно гостуване в дома й в Дряново /впрочем, станах кръстница на мъжа й- в Дряновския манастир "Свети Архангел Михаил"/, тя присъстваше и на други мои чудотворни сеанси в този много красив град. Например, един Михаил ни изуми с онова, което се случваше със сакатото му тяло по време и след сеансите ми 
/разбира се - безплатни/...Та моята Мери ми изпраща всяка година по една вакумирана порция гергьовденско агне, печено в пещта на брат й Георги - явно има вътрешна убеденост, че това е важно. Тя е силно интуитивна и вярва в моите енергийни възможности. И сега да обясня - чрез агнешкото месо поемам големите бесове от телата на всички, празнуващи на Гергьовден - те са много натоварени, заради легендата, че именно юнакът Георги щял да убие змея на злото - по този начин легендата насочва бесовете към всеки, кръстен на Свети Георги. В момента съм изяла тази порция, опечена на Гергьовден и сега, като ви споделям истините, свързани с деня на СВЕТЕЦА, когато сте хапнали агнешко, поемам бесовете от вас и от всички други хора с вашите цифри, а те са милиони. Еднаквите цифри са онези енергийни вериги, по които се движат негативните енергии на хората, бесовете, атакуващи нашето здравословно излъчване. 
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е НАЙ-СТРАННОТО? На връх ВЕЛИКДЕН получих прозрение, че в мен също има тази мощна светлина на името Георги и тя е с изключително силен духовен потенциал. Някога , преди да се родят майка ми и нейната близначка, те са имали братче ГЕОРГИ, което е починало на една годинка от ДИФТЕРИТ /лошо гърло/ - впрочем именно върху гърлото е разположен най-опасният енергиен център-центърът на смъртта. Бебето на баба ми Любина и на дядо ми Методи се е казвало 
ГЕОРГИ МЕТОДИЕВ АРНАУДОВ=207
Изчислих го на спирката, докато чаках автобуса, запътена към братовчедка ми Мария - бях канена на празничен обяд с печено агнешко. И като видях цифрата 207, изумях - 207 е цифрата на моите три рождени имена!!! Значи този ангелски дух на моя ВУЙЧО, който толкова отдавна е преминал в другото измерение, е трябвало рано да се подготви за мисията си да ме закриля, когато се родя - това е можело да се осъществи чрез общата ни цифра на трите имена. И затова съм неуязвима - имам генетична връзка с един невероятно мощен дух, владеещ енергийния център на смъртта в моето тяло.
И ОЩЕ НЕЩО ИЗУМИТЕЛНО - всяка година знам, че чрез агнешкото месо разтоварвам всеки Георги от бесовете, но не знаех защо все пак тези мъже получават толкова смъртоносни енергийни дози - кое подмамва звяра в телата им, освен легендата? И едва преди два дни получих най-сетне прозрение - реших да изчисля цифрата на агнешкото, което всеки Георги заедно с близките си яде по традиция. Вижте:
АГНЕШКО МЕСО=128= АНТИХРИСТ /това са бесовете/
Сега ясно ли ви е защо именно турско- арабските нации, където има непрекъснати кръвопролития, войни и терористични актове, са най-опасно заредени с енергията наречена АНТИХРИСТ - те масово консумират агнешко месо и така привличат в себе си бесовете, унищожили някога Божия Син ХРИСТОС.
Колкото един човек става по-извисен духовно, толкова по-големи и важни прозрения свише получава за някои истини, които задължително трябва да раздава на хората - тези истини пазят човечеството и го напътстват така, че да не прави смъртоносни стъпки в отношението си към хората от турско-арабските общности. Само свръх-духовните сред нас могат да се справят с разрушителната и агресивно-нападателна сила на планетата, наречена АНТИХРИСТ.
Именно по тази причина у нас не бива да има БУРКИ - те са източник на разрушителната енергия на антихриста. Не е случайно, че именно циганките се обличат с бурки. Помислете сами ЗАЩО! Мога с цифри да го докажа, но още е рано - не сте подготвени за тези информации.
---
На снимка е въпросната  порция с агнешко месо.
18.05.2016..

Няма коментари:

Публикуване на коментар