четвъртък, 24 октомври 2013 г.

1164. ПОЛИТИКАТА РУХВА - ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА КУЛТУРАТА! /24.-10.2013/



Какъв цинизъм! Какво безочие! Каква наглост е да си душа на политик в днешно време, душа, която е на светлинни години отдалечена от проблемите на своя народ! Как пък нито един от тях искрено не се разчувства от теглилата на бедния и умиращ за тоя дето духа българин! Все обличаме с ореол този или онзи, все го следваме като палета с надеждата да благоволи да ни подхвърли залък от голямата мръвка, дето я е захапал - мръвка платена с народната пот
и недоимъци. Как нито един не рече: СМЪКВАМЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ДО ЧОВЕШКИ РАЗМЕРИ, ОТКАЗВАМЕ СЕ ОТ ХОНОРАРИТЕ И ЛЪСКАВИТЕ СЛУЖЕБНИ ЛИМУЗИНИ, ЗАЩОТО СМЕ В СВЕТОВНА КРИЗА И ЗАЩОТО СМЕ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОСЪЮЗА И ЗАЩОТО Е СРАМОТА МАСОВО БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАДУВАТ, А НИЕ ДА ДЕБЕЛЕЕМ ЗА ТЯХНА СМЕТКА!
Нито един управляващ до сега не се изяви като истински ХУМАНИСТ и РОДОЛЮБЕЦ, истински загрижен за съдбата на нацията ни, готов да жертва дори живота си за нея, ако това се наложи в екстрен момент!!!
Май че е време да рухне цялата световна политическа система за държавно управление! Време е вече КУЛТУРАТА да управлява живота ни, а не политическите партии, които ни водят към гроба. Какъв цинизъм! Какво безочие! Каква липса на християнско милосърдие ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИЙЦИ! Като не можете, като се лутате объркано и допускате гаф след гаф, господа политици, откажете се да ни управлявате. Ние и сами ще открием правилния път - само вас да ви няма!
24.10.2013г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар