четвъртък, 10 април 2014 г.

1306. ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ И ЧУВСТВАТА НИ КЪМ ДЕЦАТА.../11.04.2014/



Някои казват, че истинска любов е, когато обичаш децата и внуците си.
Но те генерално грешат. Това е обич, която е много силна и ни прави безкрайно щастливи с децата ни. Само че най-важната отличителна черта на ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ е, че тя разцъфтява между мъж и жена, които са две половини на едно енергийно цяло, достигнала до високите нива на ДУХОВНОСТТА, а това я превръща в ЧУДОТВОРНА СИЛА.
Истинската любов е само и единствено между мъж и жена, като в даден етап от развитието ù ТЯ може реално да прави чудеса - да лекува неизлечимо болни, да отключва в хората техните скрити творчески дарби, да дарява щедро околните със светлина и да им променя живота към по-добър. Дори е в състояние да прогонва зимни виелици и да накара цветята да цъфнат през февруари, например.
А майчините ни чувства никога не са стигали до ЧУДОТВОРНИ ПРОЯВИ за околния свят. Те просто правят живота ни по-ведър и ни носят лично щастие.
Обикновено най-самотните жени, които просто не са срещнали своята сродна душа в любовта, прехвърлят копнежа си за нежност и взаимност към своите деца, а по-късно и към внучетата си. Точно те твърдят, че истинска любов е само онова силно чувство, което изпитваме при контактите си с детската чистота и всеотдайност.
ИЗВОД:
Ще познаем истинската любов по това, че мъжът и жената, които са носители на нейната светлина, правят ЧУДЕСА - в началото само единият от тях, а по-късно вече и двамата даряват околните с благодати.



11.04.2014.

Няма коментари:

Публикуване на коментар