вторник, 29 април 2014 г.

1316. БОЙКО БОРИСОВ И И БИТКИТЕ МУ СЪС ЗЛОТО В БЪЛГАРИЯ



Когато българите се променят в по-голямата си част и станат по-мъдри, по-добродетелни, ЧАК ТОГАВА НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО И ЩЕ ПОБЕДИМ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА, КОЯТО НИ ПОРОБВА С ДИКТАТУРАТА СИ ДЕН СЛЕД ДЕН. 

За всичко, което се случва у нас, са виновни самите наши сънародници, дето масово робуват на своя БОГ ТОЛУМ, и на егоизма си. Никаква любов не се чувства между хората. Ето, изпратен ни е  свише един изключително харизматичен и човечен човек - Бойко Борисов- и го емнахме от всички посоки, като глутници зли кучета и вълци. А той направи толкова много полезни неща за нацията и практически ни доказа, че е достоен да ръководи държавата, въпреки своите пропуски, въпреки ненаправените реформи, за които му се пречеше по всякакъв начин чрез саботажи и гнусни нестихващи интриги срещу него, срещу ГЕРБ, срещу Цветанов! 
Какво се случва с един такъв лидер-духовен гигант? Той с години е и продължава да бъде охулван от дивата омраза на ЗАВИСТЛИВИТЕ ГНОМИ с червена петолъчка в душите си. Мразят го неистово, защото доказва с делата си, че е българин с главно "Б", който пробужда любов в сърцата на най-достойните и извисени български родолюбци. А те, тези властолюбиви, крадливи и лъжливи лилипути, никога не биха могли да се озоват на неговото ОЗАРЕНО от позитивното му излъчване място. Никога не биха могли с хлъзгавите си раболепни гръбчета да поемат толкова грандиозен товар от смъртоносни български карми на плещите си.
Именно затова ги очаква невиждан погром. Бездната на възмездието ще ги погълне за всички времена и безвремия! Това да си го закичат на ухото тия изчадия адови!
Защото МРАКЪТ Е ОБРЕЧЕН!
Защото ЛЮБОВТА ТЪРЖЕСТВУВА НАД ВСИЧКО!
ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!
А Бойко Борисов е източник на истинска любов към българската нация! Хората, способни да обичат, го усещат със сърцата си.
2014.

Няма коментари:

Публикуване на коментар