събота, 10 януари 2015 г.

1401. РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯ МИ, КОЯТО СТАВА НА 40 ГОДИНИ




ДО МОЯТА ДЪЩЕРЯ ДИДИ, РОДЕНА НА ДНЕШНАТА ДАТА...

 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛЪНЧИЦЕ МОЕ!
Бъди винаги едно пълно със светлина сърце, което те свързва с мен чрез златни нишки. И не забравяй, че мама е единственият човек на света, който те обича по необикновено силен начин като ангел-закрилник, който не се влияе от нищо странично!
Обещавам ти да бъдеш винаги здрава и щастлива с хората около теб, които обичаш. Обещавам ти от днес нататък, когато ставаш на 40 години /40=сила= здраве/, твоят красиво извиващ се жизнен път да бъде още по-ярко небесно озарен и маркиран с успехи!
Денонощно работя именно затова от дълги години - и дойде време да берем златните плодове на този напътстван свише труд, заради който съм се лишила от личен живот. И знаеш ли защо правя тези жертви? Защото отдавна усещам, как небето благославя всяка стъпка, направена от мен и от теб, благославя факта, че сме се посветили на висшите цели на любовта към доброто.
Обичам те, миличка - помни го, защото това не са празни думи, а са продиктувани от озарената и свята истина!
Точно в 8ч. сутринта те родих - часовникът отброяваше осем гонга, когато ти с вик навлезе в реалността. И онези мигове на първородна майчина радост маркираха моята мисия от този ден нататък - пред мен предстоеше отговорността телепатично да те напътствам в живота, да те зареждам с любов и в същото време да ти дам онази свобода в действията ти, която води към все по-високо духовно извисяване всеки човек на Земята.
Бъди щастлива днес и завинаги! Празнувай така, че да усетиш красотата на своята съдба в цялата й дълбочина!
Целувки!

МАМА
11.01.2015г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар