сряда, 21 януари 2015 г.

1402. МЕЧЪТ НА ИСТИНАТА ЗА ОНЯ, КОЙТО УВОЛНЯВА КАЧЕСТВЕНИ КМЕТОВЕ.. /21 януари.2015/



Мари Хигелс:

ЕДНО ПОСЛАНИЕ ДО ХОРАТА, КОИТО НЕ СА СЛЕПИ...

Днес, 21-ви януари, е много важен ден за страната ни!
Пожелавам на МАФИОТСКИЯ ДЕМОН, който трови България, да получи справедливо възмездие. СТРАШНИЯТ СЪД днес може би ще осъди бесовете му така, че да не могат да се вихрят  повече, пречейки на позитивните процеси в България!
Най-прозорливите сред вас ще се досетят за кого говоря. Говоря за онзи, който не позволява да има лустрация /защото самият той е свързан с Държавна сигурност, слята с мафията/. От друга страна пречи на Бойко Борисов да спаси страната ни от загиване и настройва мафиотизираните олигарси да работят против интересите на българската нация. Освен това организира  още много подмолни разрушителни дейности срещу ГЕРБ, без да  съзнава, че закопавайки надеждите на българите, които разчитат на градивната герберска дейност, всъщност сам се закопава. Защото е ретроградна личност /засега/ с ограничени мозъчни коридори. И си въобразява, че ние лапаме мухи и не знаем какви ги върши. В момента организира най-долнопробни изнудвачески кампании за премахването на десетки кадърни кметове на ГЕРБ, искайки да  сложи в изборните списъци през 2015-та свои послушковци. Не знам дали  въобще си дава сметка, че от най-високо място е наблюдаван и че подобни афери винаги си намират майстора. То е ясно, че  сътвореното от него не може  да стигне до правосъден резултат, но разчитаме на небесното правораздаване- то е крайна инстанция, без право на обжалване. Да го видим тогава в коя миша дупка ще се свре...
Въобразява си, че като нанася скрити  удари на родината ни, ВЪЗМЕЗДИЕТО ще му се размине. Само дето не е познал! Дойде Видовден, мрак! Усещаш ли примката от светлина, която ти стяга гушата? Ние не сме петкосертовци и няма да бягаме в Гърция - това поне, надявам се, вече си го разбрал.
Мили приятели, тепърва започва личната тежка одисея на въпросния български гражданин. Ще му напомня, че когато ОНЯ ГОРЕ е сложил един огромен национален вредител в черния си списък, намира начин да му подскаже  хич да не се надява на небесно помилване!
Вчера, 20-ти януари, беше денят на СВЕТИ ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ - запомнете тази сакрална дата! Защото аз ще я запомня завинаги чрез събитието, което преживях и което ме амбицира да мобилизирам цялата си огнена мощ срещу този опасен за родината ни човек. Да ви припомня, приятели - СВЕТЛИЯТ ПАТРИАРХ, свързан навеки с историята на Велико Търново, е воювал със злото не в открити битки, а само чрез чудотворната сила на божествената си мощ. Светлината му е вкаменила ръката на палача, който замахнал да му отсече главата. И това втрещило ония с чалмите наоколо, както и вярващите "неверници", разплакани пред чудото. Така турците  заменили смъртната присъда /чрез посичане на дръвника/ с доживотна присъда в занданите. Не е лесно да се видиш дребен и нищожен пред демонстративната небесна намеса. Затова хилядите българи, които са го изпращали по пътя към неговото заточение, буквално са коленичили и целували стъпките му в прахта...
Какво да ви кажа, мили мои...Ако можехте да видите невидимото, щяхте да се убедите, че  ДУХЪТ НА ПАТРИАРХА е жив и сега, а вчера се превърна във изригнал вулкан - вулканът на божествения гняв, на висшето възмездие!
И така -  ОГНЕНИЯТ меч здраво е наточен за теб, който волно или неволно вредиш на родината ни!
Той е поставен свише в ръцете на Бойко Борисов, когото всички възвишени същности по света подкрепят и когото ти, жалко създание, напразно се опитваш да саботираш чрез хората си!
Няма как да ти се получат игричките занапред! Считай, че си аут!

21.01.2015, 5,44ч.
Днес е рожденият ден на моя приятелка, която от доста години живее в Италия, където се омъжи. Честито, Елена. Преди малко пихме с майка ти кафе, запалихме си красивата италианска свещ, която си й подарила и на фона на нейното красиво  сменяне на цветовете, си говорехме за днешния специален ден, за първия твой бебешки плач при появата ти на този свят. Прочетох й своето послание до теб, написано на моя снимка...Ето го:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЕЛЕНА!
Чуваш ли как празнично звънтят камбаните на днешното утро? За теб са песните им!
Виждаш ли как щастливо танцуват ангелите на всемира? За теб се радват, защото си тяхна любимка!
Цялата вселена днес ти изпраща любовта си, за да бъдеш здрава, щастлива и обичана от божествената светлина!

С ОБИЧ - МАРИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар