неделя, 5 октомври 2014 г.

1381. ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, НО ДЪРЖАВАТА НА ОЛИГАРСИТЕ-ГРАБИТЕЛИ ИЗГУБИ МНОГО - ЧАКА Я РУХВАНЕ!




ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ГЕРБ!
Защо ГЕРБ трябвало да бъде национално отговорен и да направел на всяка цена правителство с тези отрепки, след като елементарномислещите българи, преливащи от омраза към всичко, що е кадърно в политиката,  не бяха национално отговорни и не дадоха възможност на Борисов да направи самостоятелно управление?
Е, сега ще си сърбат попарата. Защото това ще ги удари по-страшно от потопите - вече няма ненаказано  ЗЛО. Битката с гробокопачите на родината ни продължава. Ние ги победихме с огъня на истините! И победата ни е триумфална, защото ги хванахме в капан, от който измъкване няма.
Очевидно държавата на олигарсите и мафията е в паника, защото е обречена на рухване, защото не може да се създаде ново управление, та дори и с пет златни пръстчета, т.е. те повече не може да имат власт /язък, че ДПС се утрепа да пазарува за изборите и организира неграмотници  от южната ни съседка да дойдат с автобуси у нас, за да подкрепят своя господар/. Това, което в момента се случва отговаря на нивото на енергийното излъчване на всички българи и идва да ни каже, че небето здраво държи в капан злите сили, щом отново даде изборна победа на ГЕРБ и на Бойко Борисов. Онези, които с години нагло ограбваха държавата чрез мафиотските си структури, сега са вързани здраво с въже от светлина и повече няма да получават възможност да участват във властта.
Изпитанията за всички продължават да ни притискат до стената. ГЕРБ не бива да участва в никакъв случай в задкулисна комбина с БСП и ДПС. Защото ще изгуби своите поддръжници. Няма друг начин да се изтръгне властта от ръцете на враговете на Бойко Борисов. Това е пътят. Сега да видим и продажните журналисти - нека да си канят по студията своите уплашени приятели-политици и заедно да чупят ръце, заедно да плюят по ГЕРБ, а дума да не казват за онази част от суверена, която е заслепена от своята завист и дива омраза към любимеца на стойностните българи  Бойко Борисов. Само гледайте как  най-стабилната, най-мъдрата и най-хуманно действащата партия в България, победителка в над 10 изборни процеси, ще извади българската нация от тинята на нейното духовно занемаряване.
Е, водещи на предавания - продължавайте да каните своите  врачки и гледачки, анатемосани от Библията и да хвърляте боб - това ви остана само.
6.10.2014.

Няма коментари:

Публикуване на коментар