вторник, 7 октомври 2014 г.

1382. РАВНОСМЕТКА СЛЕД ИЗБОРИТЕ /7.10.2014/





Герб отново победи с над 1 000 000 вота на изборите. Това говори, че нашата огнена мощ е толкова голяма, че ние, най-духовните хора в България, вече държим юздите на злото, за да не се стигне до гражданска война като тази в Украйна.
Благодарение на силната си интуиция знаем, че през идващата година на решителната битка срещу силите на мрака у нас и в чужбина, небето нарочно допусна да отидат в парламента най-злите врагове на титаничния Борисов. Има една мъдрост от книгата "Изкуството на войната"/Сун Дзъ/, която казва:
"ДРЪЖ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ БЛИЗО, А ВРАГОВЕТЕ - ОЩЕ ПО-БЛИЗО".
Само по този начин Герб с невероятната си сила ще може да въздейства на своите противници по-ползотворно по пътя към категоричната си победа над бесовете им, които от дълги години унищожават нашата родина - и в материален, и в морален аспект. Сега те, алчните за власт лилипути, избрани от най-злобно лаещата част от българското общество, са поставени на изпит пред очите на всички ни. Защото Герб ще води преговори с тях на светло, открито и от позиция спасяването на нацията. Ще ги видим всички тях, завистливите врагове на Генерала, дали само на приказки са патриоти или могат да правят полезни за спасението на България компромиси.
И ТУК ДА КАЖА - ПОБЕДАТА НА ГЕРБ Е ТРИУМФАЛНА, ЗАЩОТО ЛАМЯТА БЕ ХВАНАТА В КАПАН ЧРЕЗ ОГЪНЯ НА ДУХОВНИТЕ БЪЛГАРИ! - ЧЕСТИТО!
КАКВО ОЩЕ СПЕЧЕЛИ ГЕРБ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ?
1. Много голям брой българи прогледнаха и въпреки че не отидоха да гласуват, не пожелаха да подкрепят, както винаги до сега БСП, както и нейните посестрими АБВ и Движение 21. Има едно село с цигански жители, което няма нито една пусната бюлетина - а това е безпрецедентен случай! Чрез този бойкот хилядите някогашни купени вотове с днешното си отвращение превърнаха червената върхушка в една провалила се загиваща столетна крадлива и лъжлива вещица, закована на позорния стълб.
2. Герб е в печеливша позиция. Дава се последна възможност на лудналите и самозабравилите се дребни  политици  публично да демонстрират колко струват техните объркани мозъци и окончателно да отвратят продължаващите да проглеждат български избиратели, които ще проумеят най-сетне, че са гласували за едни малки партийки с абсолютни празнодумци, устремени към заветната цел - да се видят най-сетне в парламента и да се радват на облагите на властта.
3.Още нещо спечели Герб - ценна равносметка, която ни посочи нещо  много важно. Видя се, че една част от поддръжниците на нашия Генерал е ретроградна с мощното си негативно излъчване, което й слага в устата думи, пълни с дива омраза към кого ли не, което говори за ниското им духовно ниво /дай боже да се отключи в скоро време и да израсне/. Част от герберистите  крещят за чистка в партията на Борисов, а не са си прочистили  собствените пълни с клоака същности. Те въобще не работят със себе си и затова станаха една от главните причини да отслабне позитивното излъчване на Герб през изминалата година. И тяхното пълно с омраза говорене към противниците на ГЕРБ, тяхната невъздържаност и липса на мъдрост, е една от причините да се стигне до днешния не много висок резултат - парламент със седем нюанса на сивото и черното, парламент, съставен от онези, които ако имаха възможност, биха удавили Генерала с една капка от своята отровна клоака. Налага се да се прави коалиция, за съжаление /а може и да е за добро!/...
Много малко бяха мъдрите и владеещите бесовете си поддръжници на Герб, малко на брой, но с мощно словесно присъствие във фейса. Те са истинските бойци за правда и именно те са плътно до силното рамо за Борисов и хората му. Излъчването им влива духовна мощ във всички останали гербери и може би занапред ще ги отучи да използват във фейс- речника си долнопробни ругатни и каруцарски обиди. Един от най-мъдрите и с всеобхватно представяне на истините в публикациите си е  Александър Алексиев. Този човек със своите послания мащабно помага на слепците да прогледнат, да се замислят за своя начин на воюване със злото и да се приближат до един нов начин на участие в споровете с врага. Вижда се, че все повече от феновете на ГЕРБ се влияят плодотворно от  мъдрите му разсъждения, поемайки щафетата на нахъсания му тон, на силна логика при свързване на фактите, на слово, изчистено от гнусотии от всякакъв род. Сашо нито за миг не спира да разобличава лъжите на нашите противници и да насочва прожекторите на мисълта си към истината. Адмирации, приятелю за силата на твоя дух!
Видя се и другото - доста от тези, с които рамо до рамо воюваме в защита на ГЕРБ, пишат неграмотно - външен белег на тяхната ниска степен в образованието им, бедни добродетели и висока степен на разрушителна мощ, с която неволно нанасят удари на ГЕРБ в тила - изборните резултати го доказаха. Въпреки победата, те не стигат за едно самостоятелно управление на Бойко Борисов и хората му. А със злоба и омраза нищо добро не може да се съгради! Ти пак можеш да имаш в сърцето си неприязън към сеещите неправда, но е важно тя да не те води за носа и да бълваш гущери и змии, заслепен от омразата, без да си в състояние да предлагаш нищо конструктивно в общата ни битка. Важно е да владееш бесовете си и да не им даваш възможност те да те владеят.
Работата за собственото ни израстване като мъдри, добродетелни, позитивно мислещи българи е най-важната предпоставка за спасението на България - самият Борисов апелираше неотдавна, че е време да заработим здраво, но нямаше кой да разчете правилно неговия призив - РАБОТА, РАБОТА И РАБОТА в името на националното спасение, в името на личностното ни израстване като мъдри и позитивни хора.
4. Важна победа на всички ни е, че Варна се събуди и подкрепи ГЕРБ - най-сетне! И това е истински триумф. Браво на варналии!
5. Още нещо... ДПС е изолирана от всички - най-сетне! Струва си да се състави правителство на ГЕРБ заедно с хората на Валери Симеонов от СКАТ, които настояват от край време да се забрани въпросната зловредна за страната ни етническа партия.
И все пак - имам вътрешната убеденост, че злобните същества, които влязоха в парламента заедно със своите малки проценти няма как да създадат едно работещо стабилно правителство, защото те са носители на разрушителните сили на омразата, макар затаени в душите им. Тези сили оставят след себе си леш, а не градят, колкото и да говорят високопарни неща за бъдещата си дейност. Винаги трябва да се има едно на ум,  че СКАТ е онази телевизия, създаде Болен Лидеров и която с години хвърляше хули и  клоака по най-градивния и доказал своята позитивна същност мъдър политик - Бойко Борисов.
СЕГА ГЕНЕРАЛЪТ ИМА ДУМАТА. РАЗЧИТАМ НА ТОВА, ЧЕ ТОЙ СЪЩО ИЗРАСНА ДУХОВНО И СЪЩО СЕ ПРЕВЪРНА В ОГРОМЕН НЕЗРИМ ОГЪН ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА, КОЙТО ВЕЧЕ Е НАПЪТСТВАН ПО-ЛЕСНО ОТ НЕБЕТО ВЪВ ВЗЕМАНЕТО НА ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ.
УСПЕХ, ГЕНЕРАЛЕ!
ПЛЪТНО ДО ВАС СМЕ И ВИ ПОДКРЕПЯМЕ!

7.10.2014.

Няма коментари:

Публикуване на коментар