сряда, 8 октомври 2014 г.

1383. НИКАКВА КОАЛИЦИЯ НА ГЕРБ С БСП и ДПС - ТОВА ЩЕ ЗАГРОБИ ГЕРБ.




Соня К.:
Да ви кажа честно, коалиция ГЕРБ/БСП вече не ми се вижда толкова неприемлива, заради опасността ДПС отново да влезе във властта. Недай, Боже, правителство на 

БСП+ДПС+ББЦ!
Хора, мислете!
---

Мари Хигелс:
Айде сега - каква е тая игра на шикалки? Какви ги говориш, Сонче - ти, боецът срещу неправдата? Съюз между БСП и Герб? Сериозно ли допускаш подобни мислички в главата си?
Приятели, това е абсурд! Нали не искате да изчезне Герб за нула време? Тогава и за миг не допускайте подобно нещо. Избийте си го от главите, в които явно едно дяволче е започнало да нашепва своите смешни небивалици. Та нали точно такава е целта на олигарсите - да разпространяват подобни глупости за съюз между комунистите и техните абсолютни противници герберите? Да не забравяме нито за секунда, че хората на Бойко Борисов водят война с червеното и рогато зло, за да отърват България от хищническата му паст, чиято лакомия ако можеше, би ни погълнала  с парцалите.Да не забравяме, че именно най-забогателите и крадливи комунисти се превърнаха в олигарси, които доведоха родината ни до пълен разпад. Сонче, чудя ти се как ти дойде на ума подобно нещо за съюз между МРАКА И СВЕТЛИНАТА?
Приятели, изчакайте търпеливо развръзката и наблюдавайте истинския образ на клонингите на злото у нас - вижте ги дали ще подкрепят Герб или ще се джавкат помежду си, докато ни доведат до нови избори. И какво като дойдат още едни избори? Нека. Това е прочута военна тактика - тактика на пълно изтощение и изчакване на врага да капитулира. Тъкмо ония няма да имат повече пари за пазаруване на гласове, тъкмо олигарсите вече ще им се разтреперят мартинките, че търпят огромни финансови загуби, проумявайки, че нямат никакъв шанс да победят Борисов. Тъкмо лудите пишман-политици ще полудеят съвсем и ще станат неспособни да управляват заедно с Герб - визирам всички врагове на Генерала, дето се намъкнаха в парламента с купуване на вота, а се гласят да оправят държавата именно те - с тяхната корумпирана психика и с лъжливите си червени душици.
8.10.2014

-------

Соня К.:
А как ще направи правителство,според теб?
-----
Мари Хигелс:
Ще видим. Довери се на интуицията му - той не е кой да е. По-мъдър е от всички в България взети заедно. Не забравяй, че е напътстван свише.
-------

Соня К.:
Струва ми се,че снощи първа произнесох хипотезата,която днес сутринта изкристализира по-ясно: ГЕРБ ще състави правителство на малцинството,подкрепено от БСП,ДПС,Патриотичния фронт по-категорично (без да поставят условие кой ще бъде премиер) и от РБ и АБВ:по-предпазливо. От позицията на ББЦ и Атака засега никой не се интересува. 
------ 

Мари Хигелс: 
Ето какъв е планът на червените олигарси за сгромолясването на ГЕРБ: да се състави едно правителство на уж националното спасение - между Герб и още две партийки, а БСП и ДПС да гласуват винаги в подкрепа на правителството на Борисов. Така ще се създаде усещане за задкулисни сделки на Генерала с въпросните две дяволски партии. Атака и Капута ще почнат да раздуват тази лъжа. И иди се оправдавай, че нямаш сестра. Именно подобна подкрепа на Герб от страна на БСП и ДПС ще отврати поддръжниците му - те ще мислят, че Бойко ги е предал и ще се отдалечат, ругаейки.
Този е сценарият на лилипутите, но какъв е небесният сценарий, това ще го видим тепърва.. 

Единият вариант е Бойко да раздаде постове в управлението на дребните партийки, свързани в коалиция с ГЕРБ, изкатерили се с голям зор до трона при върховното благоговение на Борисов. И тогава би следвало те да си траят, а и техните поддръжници - също.
Вторият вариант е  нови избори. Според мен  Борисов не бива да съставя правителство със своите врагове, ако те не са си укротили омразите към него, защото те са врагове и на България със своята разрушителна енергия на злоезичието. Меракът им е на всяка цена да сринат Герб - нашата единствена надежда за спасение. Но много е възможно небето да ги омагьоса с мощната позитивна енергия на най-духовните българи, начело на които стои Генералът и те да укротят злото в себе си, захапали парчета от държавната баница. Впрочем аз напълно  се доверявам на Бойко Борисов и ще го подкрепям, независимо кой  от двата варианта избере. Мъдър е, напътстван е свише и е доказал, че може да опитомява и най-дивите полит-зверове с невероятно силното си позитивно излъчване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар