петък, 24 октомври 2014 г.

1388. СОНЯ К. ЗА СЕСТРАТА НА БОЙКО БОРИСОВ И ДРУГИ ОТЗИВИ ВЪВ ФЕЙСА /22.10.2014/



ИЗКАЗВАНИЯ ОТ МОЯТА ФЕЙС-СТЕНА:
ПО ПОВОД ЯВЯВАНЕТО НА д-р КРАСИМИРА ИВАНОВА В БТВ ДНЕС:


Соня К.:
В БТВ има чудесни стилисти. Сестрата на Бойко Борисов можеше да се възползва от съветите им... Иначе д-р Красимира Иванова говори смислено и интересно.

Соня К.:
телеВИЗИЯ.

Мари Хигелс:
За мен е важно, че сестрата на Бойко Борисов е чудесен човек, говори разумно, по човешки разяснява онова, което я вълнува и печели сърцата на свестните хора с душевната си красота. А това, че прическата й нещо не ти харесва, Сонче, това, че не я виждаш като участник в отбора на големите суетници с тяхната ледена природа / СУЕТА=64= ЦАР ЛЕД/, не означава, че трябва да я слагаш на обсъждане тук от позиция на външността й. Тя се явява в студиото, за да отговаря на въпроси и да си каже мнението, което такива като мен много ги интересува и се радват на редките й появи в ТВ-студията. Външността остава на заден план. ТелеВИЗИЯ означава, че ще я виждаме, а не както при радиото само да я слушаме. Друг е въпросът кой как вижда външността й - само като щрихи или като озарена от вътрешната й красота жена. Аз виждам нейното слънчево излъчване, защото имам очи да го видя. Ти виждаш нейната външност изолирано, защото очите ти искат само това да видят - настроена си да изискваш от хората да са облечени перфектно и сресани перфектно, без да си даваш сметка, че скромността краси човека, а не техният външен блясък. Да си тих, скромен, мъдър и впечатляващ с добродетелите си народен човек като д-р Красимира Иванова, това е привилегия, недостъпна за мнозина други. Плюс това осветлението в студиото умишлено е намалено като камерата я дава в близък план, за да се подчертаят възрастовите белези по лицето на една жена над 50 години. Считам, че е умишлен саботаж. А ти подкрепяш това и пускаш провокираща тема с клюкарски привкус. Определено трябва да ти кажа, че ако трябва да избирам дали нея да гледам или теб ако се явите двете едновременно в две студия, ще избера сестрата на Борисов. Без да ми се сърдиш, разбира се - чрез този свой постинг ме предизвика  да си кажа мнението честно, защото съм голям фен на истината. За мен тази жена  е изключително стойностна личност. Ти също си имаш огромните плюсове, но са в друга насока - не те гледам заради външността, а заради борческата ти натура, защитаваща делото на ГЕРБ и на Борисов! Понякога прекалената ти суета ми идва в повече, но си затварям очите и не те слагам на стената си за обсъждане - считам, че тук сме се събрали да си казваме мнението по важни теми, свързани с духовността на българите, а не с тяхната външност - с нея се занимават клюките, а ние не падаме до тяхното ниво, нали? Изпитвам огромно удоволствие като слушам мъдрите и чистосърдечни изказвания на сестрата на Борисов, в които няма агресия. Насладата, която изпитвам, докато говори тази изключителна жена, не бих я заменила с нищо друго. Затуй бих пропуснала някоя твоя публична проява, в желанието си да усетя за пореден път озарението на Красимира Иванова.
22.10.2014.
------
МАРГАРИТА ТРЕНДАФИЛОВА:
Мила Мари,написала си уникален анализ,който е като балсам за душата.Да не забравяме,че д-р К.Иванова преживя много тежка операция.Днес ми се видя доста изморена и отслабнала,но с прекрасна душевна стабилност.Никога не съм залагала като номер1 на външността и съм се водила по поговорката:"по външността посрещат,а по акъла изпращат                                           /събеседниците/.Обожавам твоята искрена и добронамерена забележка,защото винаги си права!Хубав ден!

ЛЮБКА СЛАВЧЕВА:
И аз много я харесвам,пряма , разбираема,със свой ред на мисли и понякога , нали е сестра на Борисов ,с привкус на духовитост ,с което печели симпатиите на хората ! Могли са да и оправят малко прическата ,но не мисля че това влияе на нейното положително говорене ,което ние харесваме !

СИЙКА ХРИСТОВА:
Мари, присъединявам се към това, което си написала, като добавям, че липсата на духовни сетива ни позволява да виждаме само повърхността на нещата.


Cristobal:
Такъв е измъчения вид на българския лекар без маска и без грим.Ако на някой му харесват шибаланки и магистралки,може да се нагледа във всичките “вип“ предавания.Пълно е със силиконки,минетчийки,лигли и всякаква там паплач.

МИХАИЛ РАДЕВ:
Мари,аз също мисля като теб!!


ЕВЕЛИНА КОПЧЕВА:
Всеки вижда и чува онова, което иска и търси... Жалко за хората, които сме преценявали, като личности! Отново трябва да преразглеждаме на кого се доверяваме! Високо ценя сестрата на Г-н Борисов и продължавам да й се възхищавам, независимо с каква прическа и външност се явява...

КРАСИМИРА ВЛАДИМИРОВА:
Не е важно какво има на главата,
а е по-важно какво има вътре в нея!
И още по-добре е,че има сърце и душа!
-------
ИЗКАЗВАНИЯ ОТ СТЕНАТА НА СОНЯ К.:

ВИКТОРИЯ БР.:
Айде стига с този външен вид! Това е студио за дискусии, а не моден подиум или конкурс за красота!
ОЛГА Р.:
"По дрехите посрещат, по акъла изпращат"..онази кака Баракова като беше минала фейс контрол що глупости наприказва.

СОНЯ К.:
телеВИЗИЯ.

ЕЛЕНА ЦВ.
И аз се чудех през цялото време какво не е наред! Поне малко косите да й бяха направили, само пеньоар и липсваше! Никой не казва, че трябва да изглежда като модел, но все пак излизаш по национална телевизия и освен това си сестра на Бойко Борисов, много моля!

ЕВА СЛ.
А бе я оставете жената на мира, стига с тази суета!

ИЛИЯНА К.
Уффффф, без коментар


ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА:
Този път категорично не съм съгласна,да се коментира външният вид на една жена,която всеки божи ден се грижи за най-малките българчета!Изглежда така,както на нея и харесва!И притежава нещо,което много от най-напудрените "дами"никога няма да имат възможността да притежават - истинската усмивка на отговорен човек и прекрасен специалист!Младите жени от цяла България раждат в "Тина Киркова"Не заради външният вид на д-р Красимира Иванова,а заради уменията и да организира и упражнява перфектно професията си!Поклон пред дълга и професионализма!

МАРИ ХИГЕЛС:
За мен е важно, че сестрата на Бойко Борисов е чудесен човек, говори разумно, по човешки разяснява онова, което я вълнува и печели сърцата на свестните хора с душевната си красота. А това, че прическата й нещо не ти харесва, Сонче, това, че не я виждаш като участник в отбора на големите суетници с тяхната ледена природа / СУЕТА=64= ЦАР ЛЕД/, не означава, че трябва да я слагаш на обсъждане тук от позиция на външността й. Тя се явява в студиото, за да отговаря на въпроси и да си каже мнението, което такива като мен много ги интересува и се радват на редките й появи в ТВ-студията. Външността остава на заден план. ТелеВИЗИЯ означава, че ще я виждаме, а не както при радиото само да я слушаме. Друг е въпросът кой как вижда външността й - само като щрихи или като озарена от вътрешната й красота жена. Аз виждам нейното слънчево излъчване, защото имам очи да го видя. Ти виждаш нейната външност изолирано, защото очите ти искат само това да видят - настроена си да изискваш от хората да са облечени перфектно и сресани перфектно, без да си даваш сметка, че скромността краси човека, а не техният външен блясък. Да си тих, скромен, мъдър и впечатляващ с добродетелите си народен човек като д-р Красимира Иванова, това е привилегия, недостъпна за мнозина други. Плюс това осветлението в студиото умишлено е намалено като камерата я дава в близък план, за да се подчертаят възрастовите белези по лицето на една жена над 50 години. Считам, че е умишлен саботаж. А ти подкрепяш това и пускаш провокираща тема с клюкарски привкус. Определено трябва да ти кажа, че ако трябва да избирам дали нея да гледам или теб ако се явите двете едновременно в две студия, ще избера сестрата на Борисов. Без да ми се сърдиш, разбира се - чрез този свой постинг ме предизвика да си кажа мнението честно, защото съм голям фен на истината. За мен тази жена е изключително стойностна личност. Ти също си имаш огромните плюсове, но са в друга насока - не те гледам заради външността, а заради борческата ти натура, защитаваща делото на ГЕРБ и на Борисов! Понякога прекалената ти суета ми идва в повече, но си затварям очите и не те слагам на стената си за обсъждане - считам, че тук сме се събрали да си казваме мнението по важни теми, свързани с духовността на българите, а не с тяхната външност - с нея се занимават клюките, а ние не падаме до тяхното ниво, нали? Изпитвам огромно удоволствие като слушам мъдрите и чистосърдечни изказвания на сестрата на Борисов, в които няма агресия. Насладата, която изпитвам, докато говори тази изключителна жена, не бих я заменила с нищо друго. Затуй бих пропуснала някоя твоя публична проява, в желанието си да усетя за пореден път озарението на Красимира

МАРИАН Б.
"Плюс това осветлението в студиото умишлено е намалено като камерата я дава в близък план, за да се подчертаят възрастовите белези по лицето на една жена над 50 години. Считам, че е умишлен саботаж. " Без коментар...Винаги съм знаел, че bTV са големи мръсници, особено колегите-осветители! Е, те са голема мръс! Засядат от сутринта и почват да кроят пъклени осветителни планове!


МАРИ ХИГЕЛС:
Мариане, защо ли долавям ирония. Точно като осветител добре знаеш, че най-лесно е човек да бъде загрозен, ако не се освети достатъчно лицето му. Мистър "Всяка неделя" прилагаше този номер редовно - светлината беше насочена към него самия, а събеседникът му, ако не му се нрави особено, се оставя с по-слабо осветяване...
Шефовете на БТВ са в унисон с Учиндолския шоумен - тях ги свързва общата им ненавист към Бойко Борисов и съответно към близките до сърцето му хора. Доказано е практически през годините.

НИНА СТ.:
Добро утро ! Имате ли представа тази жена какво изживява покрай брат си ? Сестрата на ББ е изключителен специалист . Тя е прекрасен лекар. Спасявала не едно дете родено преждевременно. Комунягите я подложиха на страхотни гонения заради ББ преди година и не и дадоха възможност да стане главен лекар . Направиха страшни шашми около конкурса. Тогава Петър Москов бореца за демокрация мълчеше като ... Дума не обели ко... мръсно.
АНТОНИЯ П.
Жената е на 60г и повече мисля ,че е,не съм сигурна все пак. Освен това е прекрасна жена и специаилист!Е, на всеки се случва да е неглиже понякога! Мари Хигелс е описала най добре нещата относно визията,изявата и качествата на Красимира Иванова!Браво Мари Хигелс!

НИКОЛИНКА Б.
 
Подкрепям всичко казано от Мари Хигелс !!! И на луната да живее бай Ганьо си е

бай Ганьо ! Кога ще разберем , че има и по-важни неща от червилото ?! Щом и тази жена нападнахте, нямам думи просто ! Д-р Красимира Иванова винаги се е появявала пред камерите по един и същи начин и мисля , че е по-важно какво казва и какво прави , а не как изглежда !

МАГДАЛЕНА Б.
Само ще напиша една народна мъдрост и ще приключа с четенето на коментарите ..Хубавия кон и под скъсан чул си личи..Бъдете здрави.

ЛИДИЯ СТ.
Прекрасен ,много стойностен ,безкрайно скромен ЧОВЕК ! Прекланям се пред такива хора !


ПЕТЕР СТ.
На всяка манджа Колтуклия май стана работата.


ЛИЛИ Б.
Еееех,приятели....а само беше нужно и важно да се каже,че д-р К.Иванова е добър човек, успешен и обичан лекар! Изводите си правим сами и те са чудесни,както и да се погледне !


ПЕПИ К.
Хорaтa не сa прически...,пaрцaлки....пози,...фaсони,a съдържaние....човечност и искреност -товa сa думите,които описвaт тaзи женa,моите aдмирaции към нея !!!

ЕМИЛИЯ СТ. ВАКЛЕВА
Соня, изключително тъп пост - ТЯ ли трябваше да се "възползва", или стилистите трябваше да я посъветват? Ти ли не знаеш!

------

ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ ДО МЕН:

ДАНИЕЛА П.
Браво, Мари за позицията ти по отношение на д-р Красимира Иванова! Племенницата ми от Добрич дойде да си роди второто детенце в София точно при д-р Красимира Иванова! Впечатленията ни са, че тя е божествен човек. Как веднъж не я видяхме угрижена? Да не би да е нямала проблеми? Винаги усмихната, без селфита, гримове и скъпи парфюми! Но усещането, когато си до нея, дава спокойствие и топлина... Няма суета, няма надменност. Усещаш до себе си  жена с огромно сърце и някакъв специфичен "аромат" на майка, на чието рамо можеш да се опреш!  А тези със стайлингите ако ги видиш без грим, изглеждат като бабушкери... Имаме и нагледен пример с Камелия Т. как изглежда. Не могат да разберат, че суетата ги изпива, остават без живец! А души просто не притежават!
22.10.2014

М. Т.
Мари,винаги ми е приятно да чета всички публикации и анализи във ФБ.Твоите думи се леят свободно и много смислено.Ти ме видя,аз не слугувам на модата.Държа да съм семпла,чиста и приветлива.Звучи ми грозно,когато се набляга на второстепенното,а важното отминава като мъгла.Познавам Краси и ми е неприятно,че я обиждат.Тя преживя страшна операция и за нея е важно да е здрава,а не 'кокона'.Явно е била нощна смяна,защото изглеждаше изморена,пък и ТВ не е пожелала да я представят в по-добра светлина.За мен беше важно,че каза истината!

--------

Няма коментари:

Публикуване на коментар