петък, 27 юни 2014 г.

1333. НА КАФЕ ПРИ МОИ ПОЗНАТИ - И СЕГА МИ Е ТЪЖНО.../10.04.2016/



ДНЕС ОТНОВО ДЪЛБОКО СЕ РАЗОЧАРОВАХ, КАТО ПОСЕТИХ СВОИ ДЪЛГОГОДИШНИ ПОЗНАТИ И ИСКАМ ЗАВОАЛИРАНО ДА СПОДЕЛЯ С ВАС КАК ЕДИН  РАЗГОВОР СРУТИ УСМИХНАТОТО МИ НАСТРОЕНИЕ...ЩЕ СЕ ДОСЕТИТЕ КОЕ МЕ Е "УДАРИЛО" КАТО ПРОЧЕТЕТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯТА МИ...ЩЕ ДОБАВЯ - ТЕЗИ ХОРА ЗНАЯТ КОЛКО МНОГО ДЪРЖА НА ГЕРБ И СИ ПОЗВОЛИХА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ДА ПЛЮЯТ ПРОТИВ НАЙ-ЦЕННИТЕ ГЕРБЕРИ...А В ТОЗИ ДОМ СЪМ НАПРАВИЛА ЧУДОНОСНО ИЗЛЕКУВАНЕ НА ДЪЛГОГОДИШНА БОЛКА, ПЛЮС ОЩЕ МНОГО СЕАНСИ С ЧУДЕСНИ РЕЗУЛТАТИ!...
----

КАКВО ОЗНАЧАВА ДА БЪДЕШ ВИСОКО ДУХОВЕН ЧОВЕК?
- Значи да имаш изключително силна интуиция, която е гласът на твоя извисил се максимално светъл ДУХ /именно оттам идва понятието "високо духовен човек"/. Точно тя, твоята невероятно силна ИНТУИЦИЯ ти казва коя е истината за днешния живот в България - благодарение на нея ти си в състояние да знаеш безпогрешно каква е ролята на този или онзи управляващ за промяната на живота ни към добро или към лошо, в състояние си да направиш разлика между направеното от Станишев, Доган, Орешарски и пр. в сравнение с всичко, което гради Борисов заедно с екипа му.
Най-силно интуитивните хора са добронамерени, търпеливи и мъдри, умеят да помагат, чакайки да се покачи жизненият стандарт в България, докато управлява Бойко Борисов. И безпогрешно си дават сметка кой точно е окрал нацията ни и кой сега гради мащабно новия ни живот, оплюван с лъжи, идващи от истинските крадци с петолъчки в сърцата им. Не можеш да плюеш по Борисов и по Фандъкова, че били крадци, без да имаш доказателства за каквато и да било тяхна кражба- това е грях- грехът на очернянето спрямо дадени позитивни и духовно извисени хора, работещи в пълни обороти за новия облик на страната ни, грях, който ти се пише в небесната сметка!
- Високо духовните мъдреци никога не са лицемерни, а говорят само истини, които умеят да виждат ясно, а не като в криво огледало. Те са защитници на правдата и отхвърлят клеветите!
- Такива хора никога не изпадат в нервни кризи и не крещят като обезумели срещу когото и да било, нещо повече - те никога не са способни да говорят ГНЕВНИ ЛЪЖИ зад гърба на някого, направил им голямо добро /в случая Фандъкова и Борисов направиха огромната част от софийското метро, плюс сумати още ценни придобивки за всички нас - все добрини от най-високо ниво!/.
- Високо духовните личности, които се броят на пръсти, могат да виждат скритите логически връзки между фактите и правят правилни изводи за живота у нас - тях не можеш да ги омаеш с лъжите си, защото тези лъжи веднага ще бъдат атакувани от истините, идваща от Светлия Дух в сърцата им.
- Хората с мощна интуиция са истински вярващи в Бог, особено ако ТОЙ им е демонстрирал някое от своите чудеса - за разлика от егоистите, които са завистливи и си позволяват да "хапят ръката", която им е дала щедри залъци здраве /безплатно/.
- Силно духовните същества са далече от егоистичното съществуване, което си търси своите приятели само сред елементарно мислещите егоисти, критикуващи личности от ранга на Борисов и Фандъкова, дето са си обрекли живота на възкресяването на България..
- Високо извисените духовни личности не боледуват , а светлината, която струи от тялото им, дава здраве и на техните любими хора, и на хората, които са им сродни души...Духовните лечители, обаче, понякога се налага да подарят здраве на нискодуховен човек, когото небето е решило по този начин да постави на ИЗПИТАНИЕ, изпращайки му чудо /и ако се провалиш при тези изпитания, има КОЙ да те съди, защото духовният човек не е съдия. Той може само да си поплачи, заради твоята слепота и до там....
- Носителите на мащабни духовни добродетели и на добрини щедро раздават дарбите и светлината си преди всичко в името на човешкото добруване, и чак тогава в името на проблемите с животни.
И като финал ще кажа: АКО СИ ИЗТЪКАН ОТ ЧОВЕКОЛЮБИЕ, ТИ НЕПРЕМЕННО СИ С ВИСОК ДУХ.
Но ако не си, НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА!

Няма коментари:

Публикуване на коментар