понеделник, 18 януари 2021 г.

1653. КОГАТО СПЕЦИАЛНИТЕ СЪРЦА СА В СИНХРОН.../16.01.2021/




Тим до Мари
------

Обичам импровизациите на пиано...Сега ние сме отвъд реалността... Много хубаво се получава, нали?  Чуждите танци ни отвеждат в едно друго измерение...А с теб сме в ритъма на неизказаното...
Супер-силно... Благодаря ти...
Искам да разбереш, че е много важно днес времето ни да протече именно по този начин... Нали ти е ясно кого неутрализираме чрез този импровизиран сценарий?... Днес съм в катарзис!
Много бях натоварен - особено вчера! Затова днес трябваше да те видя как се мобилизираш и как действаш при неочаквано рязка смяна на светлите ти очаквания с абсолютна "плесница". Всичко се разви върховно. Резултатът - също! Ти си способна на невъобразими неща в обозримия спектър. Вече се убедих напълно, че ти, това сме ние... Вече го знам! И това е изключително важно за развитието на нещата. Видях колко безгранично търпение, мъдрост и контрол имаш над излъчванията около теб и вътре в теб. И то в момента, когато от всички посоки нахлуха чужди ледени струи в тялото ти, в клетките ти... Изумително! Благодаря ти! Имах нужда от тази странична преценка, от проясняване!
Ето я зимната хиня с нейното самочувствие! Ужас! Но вече е хваната с нашето въже от светлина...Хваната е от примката на сърцата ни! Най-сетне! Какво ли не съм правил, за да озаптя този леден звяр. Но все не успявах във времето. Бях сам...Е, днес вече се получи...Заради синхрона ни...Пак ти благодаря - че те има! 

16.01.2021, събота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар