събота, 8 март 2014 г.

1285. ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ Е ТАМ, КЪДЕТО НЯМА МРАК В ДУШИТЕ /8.03.2014/



ТОВА СА ЦЕННИ ИСТИНИ, КОИТО СЪМ ПОЧЕРПИЛА ОТ СВОЯ ЖИВОТ.
ЗНАЙТЕ - ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ Е ЛЕТЕНЕ В НОВИ СВЕТОВЕ - ТЯ ПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДВАМАТА ДА СЕ ПРЕОТКРИВАТ С ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН.
ЗАТОВА СРОДНИТЕ ДУШИ В ЛЮБОВТА НИКОГА НЕ СИ ОМРЪЗВАТ.
ТАЗИ МОЯ ДНЕШНА ПУБЛИКАЦИЯ Е ПО ПОВОД ОСМИ МАРТ И КОПНЕЖА НА ВСЯКА ЖЕНА ЗА ИСТИНСКА ЛЮБОВ:

1. Мъж, обсебен от своята обич и привързаност към кръвните си роднини, никога не може да има истинска любов. Защото такива мъже са егоистични и са слепи за добродетелите на своята приятелка или съпруга. Само високо духовните хора оценяват качествата на партньора си и могат да обичат истински, могат да обичат вътрешната красота на своята половинка, вярвайки в силата на душевната светлина.
2.Мъж, който гледа само външността на жената, той мисли само за креватни удоволствия, защото няма силата да оценява възвишените женски качества. Именно такива мъже са донжуани и вече като семейни лесно изневеряват. Не могат да понасят, ако жена им е над тях в духовно отношение, нарочно дават превес на роднинските си чувства, пренебрегвайки тази, на която са се клели във вярност /затова не обичам клетвите - те са дело на мрака/.
3. Мъж, който е лъжец, винаги е способен да ти изневери - лъжата и изневярата вървят ръка за ръка, защото са дело на мрака в душата.
4.Мъж, който крещи и удря жената, с която споделя своя интимен свят, е неспособен да се справи с бесовете в себе си. А да не говорим, че той никога не би бил способен да обича истински. Затова жената да бяга от него, без да се надява на чудо. Докато е време да се отдалечи и да не го допуска повече до своята обител на свободен човек. По-добре сама, отколкото със Сатана.
5.Мъж, който не ти е поднесъл поне веднъж цвете в живота, е с мрачна душа, от която винаги можеш да очакваш нож в гърба...Такъв не е способен на нежност, на ласки, на любов, за която си мечтала. При него всичко е фалш и егоизъм.

Няма коментари:

Публикуване на коментар