петък, 27 декември 2013 г.

1204. ЗА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА,КОЯТО ГОВОРИ ПЕРФЕКТНО, НО.../27.12.2013/



ЧЕТОХ ЕДИН ФОРУМ С ИЗКАЗВАНИЯ НА ВЪРЛИ КОСТОВИСТИ, КОИТО СА ВЪРЛИ ВРАГОВЕ НА БОРИСОВ, НА ЕДВИН СУГАРЕВ, НА СТЕФАН КРАЕВ, НА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ПРЕИНАЧАВА ИСТИНИТЕ...ДОКАТО ЧЕТЯХ ТАЗИ ПОМИЯ ОТ НАПАДКИ, ЦЯЛАТА МИ СЪЩНОСТ ПРОТЕСТИРАШЕ СРЕЩУ МАСКИРАНИЯ ЗАД ТАЛАНТЛИВИ ИЗКАЗВАНИЯ КЪСОГЛЕД И ПРЕТЕНДИРАЩ ЗА ВИСОКИ КРИТЕРИИ МОРАЛ!
Ужасно е! Слушаш как нахакани интелигенти, които са духовно изродени, защото очевидно не притежават силни добродетели, осъждат всеки, който не вдига в култ Костов. Нещо повече - с лека ръка осъждат БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ на смърт. Тези хора се считат за ЦВЕТА НА ДУХОВНОСТТА, без да са наясно, че тази дума не означава ДИПЛОМА И КРАСИВО ГОВОРЕНЕ, а означава да имаш силна ДУХОВНА СЪЩНОСТ С НЕЙНИТЕ ДОБРОДЕТЕЛНИ КАЧЕСТВА, което ще рече СИЛНА ВЪТРЕШНА СВЕТЛИНА, СИЛНА ИНТУИЦИЯ.
Защото интуицията, това е божественият поглед на човека към истините в живота.Интуицията никога не ги преиначава, а логически ги свързва помежду им, за да обрисува определена картина и да насочи към верния път нашето мислене. Интуицията ни със своята логика, въоръжена с фактите, ни прави свободни, силни духом и независими от лъжите на покварените от алчността сатанински същности. Това са хора себелюбиви, които са поробители на съзнанието ни. Те са ловки манипулатори на общественото мнение и мислене, те са обсебени от злото и затова гледат живота през кривото огледало на своята негативна същност, през лещите на своята суета на известни текстописци в обществото. Такива жонгльори на думи с лека ръка се превръщат в съдии срещу всеки и срещу всичко, което не се казва КОСТОВ. Те не искат да признаят нито една негова кривина в управленческата му политика, не искат да признаят и факта, че СИНЯТА ИДЕЯ бе погребана именно от този човек и групичката му. Всички избори през последните години го доказаха със своята категорична присъда над костовизма.
ПРИЯТЕЛИ, не бива да забравяме, че Сатаната умее да говори перфектно - и от трибуната на Народното събрание, и тук, във Фейсбук, и по телевизиите. Така той подражава на ХОРАТА, които са фенове на СВЯТАТА ИСТИНА, като им опонират чрез ловко преиначаване на фактите, като преплитат истините с лъжите с гениалността на фокусник от цирка.
ПО ОМРАЗАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!
ПО ТЕХНИТЕ ГРУПОВИ АТАКИ СРЕЩУ ЧОВЕЧНОСТТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ - ВИЖТЕ ГИ КАК ДЕЙСТВАТ, ТОЧНО КАТО ГЛУТНИЦА ЗЛИ КУЧЕТА - ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ ЛАЯТ СРЕЩУ ЧОВЕКА, ИЗЛЪЧВАЩ СВЕТЛИНА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ТОЙ СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ ИЛИ ЕДВИН СУГАРЕВ! ТЕ ЗАДРУЖНО ГО ПЛЮЯТ С ОТРОВАТА СИ НА ПЕПЕЛЯНКИ.
ПО СПОСОБНОСТТА ИМ ДА КАЛЯТ СЪС ЗАМАХА НА КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!
НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ ЛЕКОМИСЛЕНО НА ТАЛАНТЛИВОТО ПИСАНЕ, АКО В НЕГО НЯМА ЛЮБОВ КЪМ ЧОВЕЧНОСТТА - ЕДИН ОТ НАЙ-ЦЕННИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ. ЛЮБОВТА ВСЕКИ Я УСЕЩА СЪС СЪРЦЕТО СИ. ЛЮБОВТА НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ - ТЯ ГОВОРИ С ТОПЛИНАТА, КОЯТО СТРУИ ОТ НЕЯ, ДОРИ И ДА КРИТИКУВА ЗЛОТО.

27.12.2013., 12.15мин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар