понеделник, 30 декември 2013 г.

1207. ЕНЕРГИИТЕ НА 2013-та , КОИТО ОПРЕДЕЛЯХА СЪБИТИЯТА У НАС /30.12.2013/



Мари Хигелс:
ЕНЕРГИИТЕ НА 2013-та, КОИТО ОПРЕДЕЛЯХА СЪБИТИЯТА У НАС.

БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2013-та СЕ ИЗВИСИ ДО ТАКАВА СТЕПЕН ДУХОВНО, ЧЕ СИ ИМАМЕ ВЕЧЕ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!
Цифрите на имената ни, на рождените ни дати, цифрите на годината, в която живеем или в която сме родени, всички те представляват енергийни вибрации, канали, чрез които се свързват енергийно  хората, носещи съответните цифри. Може някои цифри да ни свързват помежду ни чрез излъчването на една цифра, обща за цялата нация, или за цялата планета - например годината 2013-та. Отключената енергия на цифрите се материализира посредством нашите мисли, думи и действия и по този начин ние сами образуваме или променяме съдбата си, както и съдбата на своята родина, на планетата дори.
Какво се случва благодарение на цифрата на дадена година, в случая 2013-та? Образуват се гигантски вихри от позитивни и негативни енергии, нещо като невидими торнада в живота, които сблъскват хората, сблъскват излъчването на техните мисли, чувства и действия. Тези ледени или огнени вихри /отрицателни или положителни енергии/ създават физически и духовни сблъсъци, като в резултат се стига до определени действия на участниците в процесите - населението на планетата, на държавата или членовете в дадено семейство,  колективът в дадено предприятие, фирма и т.н.
При сблъсъците между нашите енергии се стига до разпадане на източниците на негативни енергии,  складирани в плътта ни. И се получава взрив, гейзерни изригвания на позитивни здравословни енергийни потоци в пространството, които издигат духовното ниво на всеки човек индивидуално. Но въздействат  и на цялата нация, както и на всички човешки същества по планетата. Защото за цифрите граници няма.  Да дам един пример за взаимната връзка между абсолютно всички хора на Земята. 
Моята цифра на трите ми имена е 207. Но по цялата планета има милиони хора с тази цифра на имената или на рождените им дати и между нас по принципа на скачените  съдове непрекъснато протича енергиен обмен. Когато аз се храня с био-храна  или ако гладувам здравословно, отделям гейзер от мощна светлина. Тази светлина внушава телепатично и на много от носещите моята цифра също да гладуват и да си прочистват тялото от отрови.  В труден момент за някого от нашата огромна група, той получава помощ от всички нас. Просто потоците от фотони на цифра 207 /позитивни частици, изграждащи  светлината/ се завихрят, ръководени свише, и отиват на точното място светкавично. И човекът, който например,  може да е нападнат от зли хора, след като в момента на ужас мислено е призовал небето да му помогне,  получава най-неочаквано спасение.
Именно тези енергийни торнада, незрими за нас, но действащи, благодарение на постоянните контакти между всички живи същества / включват се и хора, и животни/, представляват ГОРДИЕВИЯТ ВЪЗЕЛ на човешките съдби, който се разплита непрекъснато. По събитията, развиващи се около нас и  по промените вътре в нас, съдим за силата на енергийните сблъсъци във въпросното  житейско "торнадо" от активни излъчвания в дадена държава.
Цифрите ни дават картината на събитията.  Нашето подсъзнание с гласа на неговата ИНТУИЦИЯ /гласът на Бог/ ни дава тълкуването на цифрите и ние разбираме какво означават цифровите значения на енергиите.  Всеки човек със силна позитивна природа притежава завидна интуиция и по този начин може да обясни на околните какво е посланието на тези цифрови математически равенства, свързани с 2013-та година /отделно ще публикувам и за 2014-та/. Аз само ще загатна как да тълкувате информацията. А собствената ви интуиция ще ме допълни.

ДВЕ ХИЛЯДИ И ТРИНАЙСТА /185/ ГОДИНА /48/ = 185+48= 233
Събират се стойностите на всяка буква според мястото ù в азбуката ни: А=1, Б=2...Я=30.

233= СМЪРТОНОСНАТА/191/ БИТКА/42/
Това беше година на смъртоносната битка между СВЕТЛИНАТА и МРАКА  в душите ни, както и в различните общества навсякъде по света. Според събитията, които наблюдавахме, надявам се никой няма да започне да спори с цифра 233. 
Нали се сещате, че комунизмът е едно от най-изразителните прояви на МРАКА? А в противовес на него,  нашето общо позитивно излъчване в държавата се прояви чрез извоюваната през годините  СВОБОДА НА СЛОВОТО и СВОБОДА НА НАШАТА площадна КРИТИКА КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. Тя се  прояви чрез тия 200 мирни протеста, които продължават, заедно  с техните лозунги и скандирания, както и с публикуваните във Фейсбук и в медиите разобличаващи  истини, адресирани до червеното триглаво правителство. 
Ето какви са резултатите от СМЪРТОНОСНАТА БИТКА със злото през 2013:
В телата на всички българи позитивното излъчване като пробуден мощен небесен огън подложи на унищожение ледените излъчвания в душите ни, които най-сетне са заключени в телата на хората като в огнен пашкул. Те са в капана на собствения си ад, затова проявите на най-злите и негативни хора сред нас са лудостни прояви, заредени с агресивна омраза към най-духовните българи, които с невидимия си огън изгарят бесовете в плътта им.

233= ПСИХОТРОНЕН РОБОТ
Това ще рече, че през 2013-та се правеше всичко възможно от кукловодите на големите и властни държави да превърнат българите в роботизирани и инертни същества, като им се въздейства от разстояние по компютърен път. Това въздействие не е тайна, нарича се психотронно атакуване на психиките /в гугъл има достатъчно публикации по въпроса/. Могат да ни превърнат в послушни психотронни роботи само ако не притежаваме силно позитивно излъчване, което ни пази от техните магнитни вълни. Най-силно е въздействието върху елементарно мислещите, които нямат силна интуиция и се хранят безразборно със силно химизирана храна, заредена по щандовете на магазините /особено опасни са някои от продуктите, внесени  от чужбина/. Чрез отровите, постъпили в организма, се осигурява магнитна верига за връзка на тялото с източниците на психотронни магнитни потоци. Колкото си по-богат и с по-силна негативна енергия, толкова по-скъпа химизирана храна си купуваш и ставаш лесна жертва за психотронно въздействие. Чрез химията, натрупана в организма се внушават на човека мисли, изказвания и действия, които са откровено неадекватни /спомнете си дебатите в Парламента - голяма излагация падна през 2013 г./. 
Хора, които имат в себе си силно позитивно излъчване, интуитивно избират храни, които не са чак толкова заредени с химия и по този начин умеят интуитивно се насочват към публикуваните  ИСТИНИ, разобличаващи нашите национални гробокопачи. На силно интуитивните хора, хранещи се с био-храни, не е възможно да им се въздейства психотронно.Впрочем, Русия има водещо място в тази насока за роботизиране на хората, дори на  цели нации, като използва информацията за тяхната специфична храна.
Най-интуитивни са ДУХОВНИТЕ БЪЛГАРИ, достигнали Нирвана. Те са малко на брой, но с достатъчно голяма мощна сила на излъчване. И затова със своите фотони те успяват да неутрализират негативните психотронни въздействия. Все по-голям брой от нашите сънародници се осъзнават, развиват добродетелите си, стабилизират ценностната си система, т.е израстват духовно и по тази причина с всеки изминал ден те започват да виждат истината в нейния реален вид и сне могат да бъдат манипулирани /психотронно/. Категорично отхвърлят внушенията на платените медии, както и лъжливите публикации, сеещи заблуда във Фейсбук.  Ето  ви сега малко пояснения за цифра 233, доказващи какви енергии се отключиха в телата на всички, останали верни на ИСТИНАТА, като я разпространяват непрекъснато по интернет:

233 = НЕБЕСНА СВЕТЛИНА + ПРЕРАЖДАНЕ /чувстваме се нови и преродени ,знаейки истините, защото всяка истина ни зарежда с огнената си позитивна сила и така растем духовно/
233= БЪЛГАРИЯ/102/ + СВЕТА ТРОИЦА/131/ /нашата родина я закриля силата на божественото Триединство/
233= СВЕТИ ДУХ/102/+ ВЕЧНА МЛАДОСТ /131//колкото си по-духовен, толкова повече се подмладяваш/
233= БЪЛГАРИЯ/102/ + ЛЮБОВ/61/ + ИСТИНА/70/
233= СВЕТИ ДУХ/102/ + ЛЮБОВ/61/ + ИСТИНА/70/
Тук е мястото да наблегна на факта, че България=102=Свети Дух , което ще рече, че нейната светлина е могъща, а  затова допринася ЛЮБОВТА, блеснала  в душите на българите, както и ИСТИНАТА, която те изповядват и разпространяват/.  Омразата е противопоказна за нас като нация, мили хора! Ние можем да унищожаваме злото без да изразяваме омразата си към него с разни каруцарски псувни и обиди. Достатъчно е само да обичаме искрено отечеството си и да пишем  с много патос, като разобличаваме чрез ФАКТИ разрушителната роля на злите сили, обсебили душите на повечето от политиците у нас, а и в целия свят, разбира се.
Ето какви енергии отключва в себе си името БЪЛГАРИЯ, колкото повече ние, българите, проглеждаме, израстваме духом, чрез силата на споделените истини и с помощта на извисените сред нас духовни същности, които публикуват своите прозрения всеки ден:

102= БЪЛГАРИЯ = СВЕТИ ДУХ= ВАСИЛ ЛЕВСКИ=СОЛОМОН
102= СЕДЕМДЕСЕТ /70= ИСТИНА = МАРИЯ/
102= ПРОМЕТЕЙ
102= ЕКЗЮПЕРИ /обожавам "Малкия принц" - настолна книга ми е/ 
102=ПАТРИАРХ
102= СЕРВАНТЕС
102= ШЕКСПИР
102= ЧАЙКОВСКИ
102= ЦАР БОРИС
102= ЦАР+ ИЕШУА
-----
30.12.2013.
----
НА СНИМКАТА - ИЗГРЕВ, КОЙТО СЪМ СНИМАЛА НА 16.10. 2012г.

ТОЙ ОНАГЛЕДЯВА МНОГО ТОЧНО КАК ДЯВОЛИТЕ ОЩЕ ПРЕЗ 2012-та СА ИЗПАДНАЛИ В УЖАС ОТ ОГЪНЯ НА НЕБЕСНАТА СВЕТЛИНА В НАС..ТЕ ВЕЧЕ СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ СЕ Е ЗАДАЛА СМЪРТОНОСНАТА БИТКА С ТЯХ В БЪЛГАРИЯ, А И В ЦЕЛИЯ СВЯТ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар