събота, 28 декември 2013 г.

1206. НЕ БИВА ДА СМЕ СЪДИИ НА НИКОГО, А ДА РАЗОБЛИЧАВАМЕ ЗЛОТО С ФАКТИ.






ДУХОВНОСТТА И ДОБРОДЕТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ Я ПРЕВРЪЩАТ В ОГНЕН ЛЪВ, КОЙТО ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ РОБСТВОТО СЪС СВОЯТА НЕБЕСНА СИЛА.
КОГАТО СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ЗЛОТО В НАС САМИТЕ, НИЕ ЩЕ ПРОГЛЕДНЕМ ЗА ИСТИНАТА, БЛЕСНАЛА ПРЕД ОЧИТЕ НИ СВИШЕ!
И ТОГАВА БЪЛГАРСКИЯТ ЛЪВ В СЪРЦАТА НИ, БОРЕЦЪТ ЗА ПРАВДА, ЩЕ ПРЕБЪДЕ!

Чета във фейсбук много силни рогати изказвания на хора с рогати души, чието скрито съдържание можем да определим по плодовете на тяхната душа - думите. Нали помните - в Библията се казва: "По плодовете ще ги познаете!"...
Мили хора, не се подвеждайте по призивите и внушенията на яростните същности сред нас, които обичат да гледат сблъсъци на омрази, които насъскват българите да се бият до смърт като кучета, настървени да забият зъбите си в посочената им озъбена плът. Нали не искаме да бъдем елементарно манипулирани и насъсквани от хитрите платени провокатори на лукавата власт, дето се надяват господаря им завинаги да властва в държавата и се надяват да бъдат добре хранени занапред от мръвки в кучешката им паница.
Който си въобразява, че освобождението ни от нашите собствени бесове и от озъбените ни същности може да се осъществи чрез улични сблъсъци с полицията, дълбоко се лъже - историята вече го доказа, че до нищо добро не се стига чрез революционна борба. Имаме си извоювана във времето МЕЖДУНАРОДНА ХАРТА ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА. Имаме си и юристи сред нас, длъжни да разпространяват непрекъснато откъси от тази харта, която ни учи по какъв начин да се защитим от държавната мафия на политиците. Само отец Амбарев тия дни взе че публикува малък цитат от Хартата, малък, но с огромна сила за защита на нашите права, с чието публикуване се отварят очите на заслепените съскащи с омраза българи.
Не разбрахте ли, че ИСТИНАТА е тази, чието "огнено оръжие" ще ни освободи от оковите на злото? Иначе ще се въртим до безкрайност в порочния кръг на злобни нападки срещу държавното робство, на протести, които управляващите упорито не искат да забележат и на мазно говорене от страна на подкупните журналисти с лукави души.
Ние не можем да влизаме в ролята на СЪДИИ, мили хора - това просто е недопустимо! Но можем да разобличаваме нашите погубители, завзели властта във всичките нейни 4 направления:
ЗАКОНОДАТЕЛНА ВЛАСТ /ПАРЛАМЕНТ/
ПРАВОРАЗДАВАНЕ /СЪДЕБНА СИСТЕМА И ПРОКУРАТУРА/,
ПОЛИЦИЯ И
МЕДИИ.
Не можем да се мислим за безгрешни, мили хора. Не бива да джафкаме злобно, ръсейки наляво и надясно долнопробни обидни думи, псувни и клетви срещу ония, които сочим с желанието да бъдат унищожени. Никой от нас няма как да е видял от птичи поглед целия живот на националния ни враг с положителните и с отрицателните му прояви. Това е работа на нашия Създател, който знае кой какво е направил в своя живот и кой каква висша присъда заслужава, както и кога точно тази присъда ще бъде преведена в действие СВИШЕ. Ние не можем да си присвояваме съдийската функция на Бог и да се стремим към деня, в който да станем палач на въпросния свой враг, както направиха във Великата френска революция, издигайки гилотина на площада. Това си е направо сатанинска проява, от където и да я погледнеш - правиш се на вездесъщ и убиваш чрез организирана от теб кървава революция. Народният съд на комунистите у нас някога не беше ли същото?
Защо вече не разширим кръгозора на нашето мислене? Нека да се вгледаме внимателно в лицата на онези, които внасят оръжия в арабските държави и подпалват техните страсти, за да се самоизбиват ежедневно. Да се вгледаме в бомбените атентати там и в стрелбите по улиците - в това ли искате да хвърлите нашата родина? Уверявам ви, че моментално ще започнат да ни въоръжават онези водещи сили на големите държави, които са заинтересовани от кървавите сблъсъци, защото имат печалбарски стимул да произвеждат повече оръжие.
Ние, българите, като една силна в духовен план нация, имаме най-ценното  божествено оръжие в ръцете си - това е стрелящата безпогрешно ИСТИНА, това са разобличаващите факти срещу общия ни враг, категорични факти, които доказват неговата природа на убиец, доказват, как той по хитър начин, облечен във власт, е убивал и продължава да убива  масово българите. А това си е чист геноцид с много жертви в името на нечие облечено във власт олигархично забогатяване за сметка на труда на ограбените, труда на всички нас, тънещите в бедност и нищета, принудени да имигрират, за да спасят от глад и загиване не само себе си, но и своите близки, останали в България.
Колкото повече публикуваме факти, разкриващи истинските рогати същности на нашите погубители, докопали се по нечестен начин до властта, колкото по-огнено се изказваме, но без лични долнопробни квалификации и псувни, колкото по-силно отстояваме себе си със силата на разобличителното слово, толкова по-духовни ставаме. И съответно имаме шанс да ни просветне в душите КАК ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ДНЕШНОТО РОБСТВО. Имаме шанс, да открием чрез силата на логиката ИСТИНСКИЯ ПЪТ, КОЙТО ЩЕ НИ ДОВЕДЕ ДО ПОБЕДА НАД ТИРАНИЯТА. А този път при всички положения няма да бъди кървав, защото жертвите само ще направят по-силни нашите рогати погубители. Ако станем причина за кръвопролития, ние коронясваме отново и отново враговете на родината ни. Защото чрез собствените си студоносни омрази, вплетени в долнопробните ни обиди, увеличаваме негативното излъчване на общия ни враг, даваме зелена светлина на желанието му да се пролива кръв в България. Без да си даваме сметка, че това ще съсипе окончателно страната ни и тя лесно ще бъде превзета от апетитите на руската мафия.
Толкова въстания и революции е имало в нашата история, толкова много убити! Но да се е променило нещо коренно? Да сме се извисили духовно? Не виждате ли - дори гъмжим от правописни грешки в интернет публикациите си и се тресем от дива омраза, дело на злото - същата омраза, която тресе и душите на убийците ни. Значи ДЯВОЛЪТ в България е станал още по-силен именно благодарение на революциите. Защото те са всъщност мощен източник на негативни излъчвания, обсебващи човешките души и убиващи ценните добродетели на нацията ни. Ставаме толкова зли, че не сме способни да обичаме истински, крещим на личния си партньор в живота, бием децата си. Ето към какво ни водят кървищата в историята ни. 

Нали имаше кървава баня на площада и по тъмните улички на 10.01.1997 - и какъв е резултатът - комунизмът си нахлузи още по-хитри маски и стана по-гъвкав, окупиран навсякъде из властта и администрацията, където има келепир и начин да се краде бедната ни нация? Дори не сме способни да си дадем ясна сметка, че сблъсъците на протестиращи с полицията не  е  истинският път към освобождението ни от тиранията на партиите с грабителска същност.
Вървим отново и отново натам, дето са исторически доказаните наши грешки в борбата. И не спряхме да призоваваме към пробуждане на българите, да ги укоряваме, че не излизали с хиляди на площада. И да излязат - какво? Нали имаше по 60 000 преди няколко месеца? През 1990-та нямаше ли  1 000 000  българи на площада? Нещо да се е случило чрез многохилядните протести и да е паднала властта? Да сме станали по-добродетелни? Да сме се доближили към икономиките на другите европейски държави? Протестите, които продължиха повече от 6 месеца в София, имаха изключително важна роля - уплашиха политиците-грабители, защото се роди непримиримият дух на ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО.
Ето, това се получи като резултат от протестите - израстнахме до ниво на поредно духовно проглеждане. След това следва какво - в най-скоро време да проумеем, че власт се сваля по мирен път чрез масово блокиране на източниците ù за забогатяване  по рътя на националната стачка.
Недейте повече да крещите и да упреквате българите по села и градове, че не проглеждали. Това не е вярно. Всъщност не ви ли минава през ума, че не те, а вие, дето искате кръв, сте заспали и сте водени от грешна идея, идеята за насилие? Не ви допада насилието на полицията срещу протестиращите и срещу провокаторите с техните агресивни действия, а самите вие агитирате за насилие срещу полицията.
Мъдрите българи, истински прогледналите българи, напътствани от светлината на Бог в себе си, отдавна проумяха, че боят не ни води до нищо добро. Проумяха, че протестите са благоприятна среда за намесване на въоръжени и агресивни радикалисти-провокатори, които в крайна сметка водят именно към ескалиране на ОМРАЗАТА И ЯРОСТТА, водят към ненужно проливане на кръв, дори към тайно въоръжаване и към гражданска война.
Важно е да седнем и да се замислим сериозно и задълбочено  как да организираме всички страдалци в България в стачки и в други мирни, но ползотворни способи, които да блокират нашите поробители и те да спрат да получават печалби от труда на ограбваните. Вижте колко е простичко - врътваш кранчето, спират печалбите към джоба им, което кара олигарсите да задължат правителството да подаде ОСТАВКА.
Само че в подготвителния процес има една важна тънкост - това организиране да стане не чрез Синдикатите и не чрез очевадни призиви- обяви във фейсбук, а чрез даване на указания по градовете по лични съобщения до организаторите. Време е да действаме мъдро, тайно, ефективно и с много хъс.
Аз вярвам, че вече всички ние сме достатъчно помъдрели и ще получим прозрения за това как точно да се организираме за мирно смъкване на властта на злото. Искат се известни усилия, но без усилия не става нищо.
Губим си времето в насъскване на звяра в душата на българина, като публикуваме едни съмнителни с произхода си думи на Левски и "неговото" скалъпено от някой си уж предсмъртно писмо, дето авторът казва:
За еди-кой си Смърт, смърт, смърт, за другия до него, дето работи срещу народа:смърт, смърт,смърт...И така още няколко пъти този човек, присвоил си името на Дякона, раздава смъртни присъди, за което само и единствено Бог има право. Да повторя, дълбоко се съмнявам, че това писмо го е написал Апостола на свободата. По-скоро е някой, който много иска да ни насъска към проливане на кръв, чрез устата на Левски, напълно в стила на лукавите ни червени врагове, някой драскач от ДС, който НАСТОЯВА БЪЛГАРИТЕ ДА ПОСЛЕДВАТ КЪРВАВИТЕ МУ ПРИЗИВИ.
Пак казвам, никой няма право да осъжда на смърт и да убива. Това в нашата история го правеха с много изобретателност ония, дето бяха изградили концлагер в любимото им БЕЛЕНЕ и убиваха българите с тояги, като после хранеха с тях прасетата, а за разнообразие организираха и бомбени атентати - влакове, църквата "Света Неделя... Ние не сме като тях. Нали? Ние знаем, че съществува ХАРТА, която ни защитава правата. И е жизнено важно за нас да използваме тази ИСТИНА като наше оръжие. Самият факт, че се провежда организиран геноцид срещу нацията ни, в резултат на който страшно много българи мрат като мухи  ЕЖЕДНЕВНО у нас /данни за погребенията по дни и ежемесечно има в гугъл, но няма кой да ги цитира непрекъснато, до втръсване/, самият факт, че милиони българи са се изселили от страната ни, това отново говори за ГЕНОЦИД срещу всички българи. Самият факт, че заплатите и пенсиите ни са жълти стотинки, а сме държава в Европейския съюз, държава, в която хората не могат дори сметките си да плащат, не могат дори лекарствата да си купят, държава, в която болните няма как да се справят с алчността на повечето доктори и да се лекуват в болници без да им се смъкнат 7 кожи от гърба, това е ГЕНОЦИД !
Ето ви само част от истините, които са в състояние да катурнат правителството, дето вече повече от 6 месеца поддържа въпросния геноцид, организиран от олигарсите-милионери в нашата родина.

29.12.2013.


Няма коментари:

Публикуване на коментар