понеделник, 4 август 2014 г.

1363. ДО БОЙКО БОРИСОВ - ЗА БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ /4.08.2014/

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БОЙКО БОРИСОВ!
-----
Борисов:
Kабинетът „Орешарски“ остави тежко наследство, за което българският народ ще си спомня дълги години. Когато БСП е мандатоносител, винаги има фалирали банки, милиарди дългове, съсипан бизнес, спрени еврофондове, контрабанда, корупция и несполучливи инфраструктурни проекти за милиарди, за които никой не носи отговорност след това. За съжаление, лошото за България тепърва предстои.
ГЕРБ: Залагат се бомби още в ръцете на служебното правителство
--------
Мари Хигелс:
Бог е с Вас, г-н Борисов. Ще се справите. Ние всички ще Ви подкрепяме.Духовните хора, какъвто сте Вие, правят чудеса и могат да се справят абсолютно с всякакви трудности. Може да изглежда невъзможно да се нормализира държавата, но имаме живият пример на другите европейски страни - можем да копираме всичките им системи, работещи перфектно от години: и здравеопазването /с две-три здравни каси като в Израел/, и съдебната система с масово минаване на нейните членове - съдии и прокурори - през проучване на тях и на банковите им сметки, на начина им на живот/дали е охолен и с висок стандарт/, на това как водят делата и какви резултати са получавали през годините...
Важно е да се започне незабавна чистка в редовия състав на МВР, където има много заложени "бомби" - хора на БСП и ДПС от преди години, които саботираха и ще продължават да саботират правителството на ГЕРБ.
Важно е да се въведе незабавно електронното правителство, за да се озапти масовата корупция.
Важно е да се въведе електронна здравна карта - за да спре изсмукване на бюджета от тая ламя с бяла престилка, която, за да се сложи на мястото й, трябва да се ЗАТВОРЯТ МНОГО ОТ НЕНУЖНИТЕ БОЛНИЦИ. Днес един човек от фейса цитира, че двумилионният Мюнхен има само 3 болници, а малкото наше градче Бургас - четири болници. Именно по този начин се източват огромни средства от бюджета - чрез ненужния брой новопостроени през последните 5-6 години болници у нас с всичките им оборудвания и заплати...
Само тези неща да направите, друго не Ви трябва, Генерале. Но е добре и в селското стопанство да се въведат пари от Брюксел за онези стопани, които искат ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ЕКО-ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ, като се премахнат данъците им, докато продават плодовете и зеленчуците си на пазар, не бива да им се искат тàкси от Общината за пазарни маси - така е в Австрия. По този начин бързо може да се покачи жизненият ни стандарт - чрез свободна търговия на еко-продукти. Хората трябва да се замогнат час по-скоро и да се продава по нашите пазари НЕхимизирана продукция, нашенска, чиста - вместо дървените домати на Турция и Гърция, например. Така хората ни ще спрат да боледуват.
Вглеждайте се в европейските държави и приложете техния опит у нас час по-скоро. Само този е пътят да спечелите сърцата на повечето от умните, мъдри и работливи българи.

4.08.2014.

Няма коментари:

Публикуване на коментар