четвъртък, 7 август 2014 г.

1365.ПРИРОДНИТЕ СТИХИИ - ВЪЗМЕЗДЕН БУМЕРАНГ СРЕЩУ ЗЛОТО В ДУШИТЕ



Всичко започна след евро-изборите на 25 май., 2014.

Именно на този ден небето нанесе съкрушителен удар срещу злите сили не само в България, но и в целия свят. Знаете ли , че тези същества, злобно лаещите срещу всичко светло и добронамерено, са свързани помежду си и образуват една гигантска глутница от бездомни псета, добре охранени и смъртоносно нападателни срещу беззащитните хорица. Но и ние, огнените същества, пратени от нашия небесен покровител в епицентъра на сблъсъците със свирепите псета, за да изпълним Неговата воля, сме заредени с мощ, приличаща на нажежен до червено валяк, който отвреме навреме се превръща в безпощаден смерч и помита по пътя си всяка смъртоносна твар, самоосъдила се никога да не прогледне, а само да сее сълзи и тревоги в живота на  всички останали.
За да ви стане ясно за какво лаене говоря, насочено не само срещу титаничния Бойко Борисов, изпратен на предната огнева линия, а срещу абсолютно всеки , притежаващ силна светлина в гените си, ще ви разкажа за пореден път една случка в живота ми отпреди три години. Беше есенна вечер, към 20ч.. Запътила съм се към дома на моя приятел, който ме повика по телефона - имало нещо важно да говорим. И аз бързо тръгнах в тъмнината  натам/живее наблизо/, минавайки по пътечката покрай една малка борова горичка. Кой да ти знае, че злото ми е заложило капан и че там ме дебне цяла глутница кучета. Изведнъж от тъмното вляво от мен изкочиха към 7-8 огромни охранени песа, които диво и злобно лаеха - затичани в редица устремно в атака  право срещу мен. Да не мислите, че се уплаших? Нищо подобно. Хората с мощна светлина въобще не изпитват страх при такива коварни нападения. В оня миг цялото ми същество се изпълни с дива ярост срещу нападателите и като извиках гръмогласно нещо си,  така изревах срещу тях /въобще не си познах гласа/, така се устремих към тях като разярен лъв и ...стана чудо! На секундата те подскочиха настрани и хукнаха накъдето им видят очите  - панически лаеха и  квичаха с пълно гърло, като че ги колят и се разпръснаха яко дим, огласяйки околността по всичките посоки на парк "Гео Милев". Дълго се чуваше тревожното им паникьосано лаене - тичаха в луда паника  и не спираха да се вайкат ужасени. Аз си продължих, възпламенена и стъпваща с лека крачка, радостна от тази най-неочаквана огромна победа - наистина тялото ми беше  нажежено. Ето това се случва, когато в теб живее божествената сила, воюваща срещу злото. Впрочем никога повече на това място не видях нито едно куче, макар че и друг път минавах оттам в тъмното.
Та сега да се върнем към петолъчковите глутници на злото, които се мъчат да ни нападат, но все по-малко им се чуват вече гласовете, все по-разпръснато и заредени с ужас ги долавяме някъде из пространствата на планетата. Мили хора, ние вече сме свидетели на много  важни събития  - дошло е  времето на съдбоносните възмездия, времето на големите чистки на живота от злите сили и техните лаещи бесове.
Какво се получава на практика. Енергията на ледената омраза ражда студ и природни катаклизми от рода на земетръси, водни стихии, урагани, торнада, градушки, потопи, земни свлачища. Духовните хора по целия свят и главно тук, в България, сме достатъчно силни и вече задействаме най-непреодолимия бумеранг на възмездието, който фактически връща обратно към нашите нападатели ледените им  енергийни потоци и в резултат им се случват разни бедствия. Защото собствените им гигантски омрази  са източник на катаклизми, които вместо нас да покосят, се връщат като отразената светкавица обратно към източниците си. И се стоварват върху всяко едно тяло, приютило злите сили, от което извира  омраза към най-човечните българи. Всеки от всеобщата зла глутница, си получава заслуженото, благодарение на собствената си зла природа, източник на яростен кучи лай срещу хора като Борисов и много хора от Фейсбук, такива като мен - все бойци за правда. Бумерангът на възмездието е особено силен срещу псуващите, срещу болните мозъци с цинични изказвания /независимо колко силни поети, певци и всякакви други творци са/, както  и срещу ония, дето нападат светлите личности със своите люти клетви. Няма значение кого псуват и кълнат  тези мерзки същества, пратеници на Сатаната. Абсолютно всяка псувня и клетва, изречени в публичното пространство, стоварват върху себе си юмрука на възмездието. Нали помните как Болен Лидеров, това руско зло куче, се дереше по площадите с облещени очи, заобиколен от едни черноризи твари:
ПРОКЛИНАМ ВИ!...ПРОКЛИНАМ ВИ!...ПРОКЛИНАМ ВИ!...
И какво стана - днес вече  е с подвит куйрук и сякаш потъна вдън-земи? Е, това е вследствие на факта, че ние, огнените хора им креснахме на тия насъскани от РУСНАКА глутници и ударно се втурнахме срещу им по време на евро-изборите, та бесните псета  панически се разбягаха, с ужасено квичене. И започна големият разпад на черната пасмина с червена петолъчка на челото си

Вчера едно такова заблудено освирепяло от омраза лаещо човекоподобно се опита да ме нападне по лични съобщения във фейса, очевидно озлобено, заради някой  от многобройните ми постинги и изказвания в подкрепа на ГЕРБ и Бойко Борисов. Хич не се сеща, че лошо му се пише от оня миг нататък. Дума не му отговорих на бесните псувни, от които хвърчаха слюнки и пяна, а просто го блокирах за всички времена и го оставих да се дави от потопа, който беше насочил към мен, за да ме унищожи, но всъщност скоро ще разбере какво е това да те понесат собствените ти мътни и безпощадни  ледени води.
Не разбраха ли тия изчадия адови /говоря за тях не с омраза, а с неистово отвращение/, че с огнените хора днес вече е опасно  да се влизат в енергиен двубой? Враговете на духовността, дето бълват омраза срещу нея,  са обречени  на гибел. Ей го техният световен лидер, оня самозабравил се руснак с черния пояс, обграден с нахакани червени олигарси - много скоро той  и цялата му самоуверена  пасмина ще изпита неописуем ужас от небесния гняв, който вече им даде знак, че ще им се стовари на главите. Да напомням ли, че в червеният Китай  само преди броени дни паднаха дъждове с по 1000 литра на квадратен метър, което предизвика невиждани потопи, както и серия от мащабни свлачища, както и земетръси от голям калибър. Да припомня ли как върху руската територия се стовариха опасни за живота космически камъни неотдавна? Да припомня ли, че което куче е залаяло България, все е побеснявало?
Защо мислите получихме оставката на Орешарски без кървища по площадите, каквито имаше и все още има в Украйна?
Защо мислите ПадниШеф падна от трона си?
Защо мислите, че се скараха и разбишкаха ония, дето се целуваха по площадите у нас-  кървавата партия  и партията на гърмяния заек от Сараите?
Защо мислите, че преди това се отцепи една огромна отвратителна брадавица от грозното лице на столетната бомбаджийка баба Яга / визирам атентата в храм "Света Неделя" някога/  и това беляза нейният по-нататъшен разпад?
Защо мислите, че се сгромоляса самочувствието на онова грандоманче Болен Лидеров, дето ходеше прав под масата и изстрелваше фалцетно заканите си срещу нас, луднало от безпомощен гняв?
Войната ни срещу злото е планетарна война, мили мои. И тя навлиза в решителна фаза. Но в тази война ние печелим битка след битка. Защото вече сме във времето на божествения бумеранг на възмездието. Тук, при нас, той се изразява  по най-мек начин, свързан с масово прочистване и отмиване на злото в душите, проникнало дори в покъщнината на българите - изразява се чрез дъждове, порои,  градушки,  потопи. Дано хората най-сетне да  проумеят, че всичко, което им се случва е по причина на собствената им злоба и омраза срещу най-добрите и кадърни политици в България - Генерала и  неговите хора, бъдещите строители на изчистения от  злоби живот у нас.
Ще се наложи глутниците,  съюзили се със сродните си озлобени души, дето имат дипломи на лаещи журналисти, вече да се разпръснат и да озаптят бесовете си, съскащи срещу ГЕРБ. Ето, видяха какво им се случи, след като влязоха в комбина с някои червени олигарси, пълнещи  гушите им чрез фалшивите игрички в свои банки -  това им изигра лоша шега. Те разбраха безпогрешно, че режат клона на който седят, защото ако рухне банковата ни система, рухват преди всичко техните спестявания. И какво си мислят, че ОФШОРКИТЕ  им по Кайманите и Сейшелите са в безопасност ли? Нищо подобно! Идва и техният ред. Небето наблюдава събитията и е наясно, че собствената им самоуверена злост така ще ги подпука, че свитки ще им излязат. Всички е крайно време да проумеят важния факт - дошло е времето на самонаказанията. Изпращаш срещу хората на истината и на добрите дела своята атакуваща омраза, тя се отразява в отсрещната светлина на противника и се връща обратно към теб. Така ти на първо време просто полудяваш и ставаш неадекватен във всичко, а по-късно идват и по-тежките последствия от твоята смъртоносна нападателност. Всичко се връща, драги опоненти, охранени и самодоволни. Само гледайте как ще се развият събитията. Ще останете без стотинка! Нали си спомняте какво се казва в Библията: ПЪРВИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПОСЛЕДНИ!...Самочувствието ви, дето идва от вашите крадени милиони, завряни по офшорни сметки, ще се разпадне на пух и прах. Помнете ми думата.
Няма да ви бъде позволено да се гаврите с България до дупка и да я грабите ден и нощ. Досега столетия наред трупахте черни точки. Сега вече бентът се отприщи и спасяване за вас няма.Дойде вашето време, когато ще се чувствате като мишки, уловени в капан.
Като финал ви изпращам стих, който ще ви каже по друг начин,, че сте затънали до гуша в собствената си клоака - прочетете това стихотворно послание, дошло свише и се замислете. Време ви е...

ВЗРИВЕНА ПЛЪТ /Мари Хигелс/


Тогава камъкът от ужас ще трепери.
Плътта ми квазарно ще се взривява. 
В началото на дяволската ера 
самият пъкъл ще се гърчи в лава. 
Лъжлив пророк ще гледа ужасено, 
как точат зъби нощи като вълци. 
Ще плачат болни мисли с болни гени 
и черни ями с леш ще бъдат пълни. 
Пощада нека чакат само тези, 
които себе си в лъчи превръщат. 
При всеки лично слънцето ще слезе, 
да го погали със любов могъща. 
Темида дните страшни ще отмерва. 
Небесен сърп ще покоси житата. 
Сред гнилите зърна ще блясват перли... 
Да. Жътва иде - кратка, но богата! 

13.10.1992, 10ч.34мин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар