понеделник, 10 февруари 2014 г.

1248. ЗА ГЕРБ И ЗА ОБЩАТА НИ БОРБА СРЕЩУ ЗЛОТО У НАС! /11 февр./



Georgi Stankov:
Бойко Борисов е виновен ,че целият кабинет Олигарски изглежда толкова безпомощен във всички сфери- той вдигна летвата толкова високо,че настоящите мишлета изглеждат на полуотровени хлебарки. Пълен крах на икономическата,енергийната/дори и Р.Овчаров днес ги заудря с бухалката.../,финансовата,екологичната,европейската политика. Международната им дипломация ни върна 60 год. назад, а Цветанов е колос спрямо сегашния милиционер, който е копие на тоталитарните първообрази.
Ех,Бойко,Бойко, какво ти трябваше да градиш България по европейски образец!
Ех,Цветанов, какво ти трябваше да разбиваш мутренските банди от убийци и крадци?Нима не знаеш,че немалко прокурори и съдии са от техните бригади??
Май в България те са по-силни от Обама, Меркел и Камерън взети заедно...

Мари Хигелс:
Браво, Жоро! По-силно изказване от това, здраве му кажи! Всяка една твоя дума идва, за да ни окрили в тия трудни дни, ужасно трудни за всички нас. Имахме нужда да чуем една такава възторжена защита на Борисов, на Цветанов и на свършеното от тях в полза на България. Важно беше точно по такъв начин и с толкова хъс да ни възпламениш вярата в колосалната сила на тези мъже и да припомниш на света как Борисов, Цветанов и целият им екип работеха в условията на абсолютна криза, на злобни глутници, лаещи настървено по тях от всички посоки, как се бъхтеха самоотвержено в условия на нескончаеми саботажи във всяка една област, организирани от СД-мафиотите. И пак да го кажа, скъпи Жоро /извини ме ако ти прозвучи фамилиарно - идва от сърцето ми/ - по-искрено и уцелващо десетката изказване по тия наболели въпроси, не съм чела. Благодаря, приятелю - душата ми прелива от светли чувства!Нека всички да се чувстваме окрилени в общата ни борба срещу злото в родината ни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар