сряда, 12 февруари 2014 г.

1256. БУМЕРАНГЪТ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО УНИЩОЖАВА ЗЛИТЕ ХОРА...



Дойде времето...Развихри се бумерангът на възмездието...
Когато някой все по-злобно съска срещу духовните българи, работещи в полза роду, каквито са например Бойко Борисов и Цветан Цветанов, този някой отваря черната врата на душата си и там нахлуват глутници от БЕСОВЕ /негативни енергии/, бушуващи в пространството. Те започват да влудяват въпросния злобар, изтъкан от омраза към ГЕРБ. Бесовете са ледени излъчвания, опасни за здравето и живота, които  започват да  правят  злия човек още по-зъл и силно уязвим /както и семейството му/ - нападат го тежки болести, привличат неочаквани катаклизми в живота му,  атакуват го с нови пагубни пороци и пр. Това е то ВЪЗМЕЗДИЕТО на днешното време.
Когато обаче този същият човек внезапно се извиси духовно и  започне по-мъдро да наблюдава света на сегашните управляващи, започва да вижда истината за гнилата природа на Тройната коалиция, която смъртоносно удря държавата. Като всеки новопрогледнал, човекът започва да вижда ясно и отчетливо истината за бъдещето на родината ни, ограбвана години наред. Изведнъж се отварят златните врати на душата му и в него започват пълноводно да нахлуват мъдро мисли и прозрения. В живота му започват да идват хора с качествено нова морално-етична ценностна система, които го зареждат със здравословна позитивна енергия и с ново познание. И бившият слепец започва да получава радости ден след ден, свързани с нови и нови придобивки в духовен аспект. Здравето му се подобрява, агресивността му секва, а той вече вижда живота с нови очи.
Колкото повече българи се отърват час по-скоро от игото на бесовете в душите си, толкова по-бързо ще се освободим от веригите на нашенското мракобесие, насаждано ни от червената столетница.
12.02.2014.

Няма коментари:

Публикуване на коментар