събота, 22 февруари 2014 г.

1277. СТРАШНИЯТ СЪД /23.02.2014/



Написах мнението си по този въпрос, провокирана от една наивна публикация във Фейсбук...

Соня Анкова:
Защо Страшният съд е "страшен"?
Страшен, защото е неизбежен и никой от човеците не
може да се укрие от него.
Страшен, защото там пред всички, ангели, пред всички светии и пред всички човеци ще бъдат открити всичките ни грехове и ще бъде прочетена окончателната присъда на всеки земен жител .
---------
Мари Хигелс:
Само че Страшният съд тече в момента тук, на Земята. И в момента неговата мощ е огромна, защото светлината на НЯКОИ от духовните хора се е превърнала в огнено зарево с неописуема сила.
Когато еди-кой си зъл, преливащ от ОМРАЗА И ДЯВОЛСКИ ЕГОИЗЪМ човек, изпраща планина от негативна енергия срещу МЪДРА ДУХОВНА ЛИЧНОСТ, отдаваща добродетелния си труд в полза на обществото, тогава атакуващата студоносна убиваща плътта енергия се отразява в ПРЕДПАЗНИЯ ЩИТ на "жертвата" - щит от позитивно излъчване, щит от незрима светлина. И стократно или дори хилядократно увеличена, ОТРАЗЕНАТА ледена енергийна вихрушка се връща бумерангово върху нападателя и върху неговите близки. Силата на този възмезден удар зависи от силата на омразата, която АТАКУВА жертвата. Той може да бъде смъртоносен, причинявайки неизлечими болести, катастрофи и пр., които се случват във времето - може след 10 дни, а може и след 3 месеца. Днес вече възмездието е възможно да стане веднага - зависи колко мощна е светлината на нападнатия духовен човек.
Това е тя - ВЪЗМЕЗДНАТА ПРИСЪДА НА СТРАШНИЯ СЪД в действие.
Всеки зъл човек, изтъкан от омраза и обсебен от бесовете на разрушението, САМ се унищожава.
ДА МУ МИСЛЯТ СЪСКАЩИТЕ С ОМРАЗА СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ - ИДЕ ВИДОВДЕН ЗА ВСЯКА ЕДНА ДЕМОНИЧНА СИЛА, КОЯТО АТАКУВА ГРАДИВНАТА СЪЩНОСТ НА ГЕРБ!
ИМЕННО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СЕ СЛУЧВАТ СТРАШНИ НЕЩА НА НЯКОИ НЕВИННИ СЪЗДАНИЯ - ВИНОВНИ ЗА ТРАГЕДИИТЕ ИМ СА ТЕХНИТЕ ИЗЛЪЧВАЩИ ЗЛОНАМЕРЕНОСТ И ЛЕДЕН СТУД РОДИТЕЛИ, КАКТО БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ИМ.
Може да не ви се иска да вярвате, но е така. Бог не ни убива - НИКОЙ РОДИТЕЛ НЕ УБИВА ЧЕДАТА СИ, КОИТО Е СЪЗДАЛ С ЛЮБОВ. Той само е въдворил на Земята справедлив начин за възмездие. Хората, изпълнени със злоба и омраза САМИ УНИЩОЖАВАТ СЕБЕ СИ И СВОИТЕ БЛИЗКИ, с които са скачени енергийни съдове.
Онези, които преливат от омраза /независимо към кого/ и дават воля на тази омраза, без да се борят с бесовете в себе си, стават жертва на собствената си негативна същност.
ДА БИ МИРНО СЕДЯЛ, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар