понеделник, 24 февруари 2014 г.

1279. ДО БОЙКО БОРИСОВ - ПОРЕДНОТО МИ ПОСЛАНИЕ.../25.02.2014/




БОЙКО БОРИСОВ /във Фейсбук/:
Моята работа е да извадя от управлението БСП, ДПС и "Атака", които откраднаха властта.
----
Мари Хигелс:
А задължение на моята разбунтувана природа е, г-н Борисов, да ви предизвикам да говорите за някои наболели житейски гнойни рани или поне  без много приказки да се заемете с тяхното лечение незабавно:
Един въпрос не ми дава мира от доста време: ЗАЩО ГЕРБ НЕ ЗАБРАНИХА СЪС ЗАКОН БСП И ДПС, ДОВЕЛИ БЪЛГАРИЯ ДО АБСОЛЮТНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, КАКТО МАТЕРИАЛНО, ТАКА И ДУХОВНО?
И още нещо искам да попитам г-н Борисов-  КОГА ЩЕ СЕ ПОВИШИ  ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ НА НАЦИЯТА НИ  ДО ЕВРОПЕЙСКО НИВО?
Когато отново ви изберем и се върнете във властта, г-н Борисов, дали сте способни още веднъж неочаквано за всички нас да подадете оставка и да ни оставите в ръцете на глутницата кръвожадни врагове на България? Та нали всички ние сме като ваше ДЕТЕ, безпомощно дете, избрало ви като защитник на интересите му, за да го браните от червените садисти. Така ли бихте постъпили към родното си дете? - това е риторичен въпрос, насочен към вашата съвест. Знам че властта е нещо съблазнително, прави ви да се чувствате като Господ, от чието благоговение зависят животи. Но знам и другото, че нямате право да разочаровате своите избраници, които си мислят за вас, че сте достатъчно МЪДЪР И ДУХОВНО СИЛЕН, за да измислите НУЖНИЯ МИРЕН ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА.  Ако изтеглите заем и впрегнете тези  милиарди  за построяване на предприятия или в земеделието, както и в туризма, за да се възстанови икономиката, тогава ще ни помогнете истински. И е време да се изправят пред един ОБНОВЕН СЪД виновниците за откраднатите пари от предишни заеми.
А, впрочем,  защо в Гърция могат да намалят бройката на своите депутати, пък ВИЕ  НЕ ГО НАПРАВИХТЕ?
И още - защо не спряхте ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ ТАКА, КАКТО ГО НАПРАВИХА В ИТАЛИЯ?
Всички тези грешки е важно да бъдат премахнати при второто ви управление. ГЕРБ никога не бива да забравя, че ХОРАТА ВЯРВАТ НА  ДЕЛА, КОИТО ПОДОБРЯВАТ ЕЖЕДНЕВНИЯ ИМ ЖИВОТ.

25.02.1914.

Няма коментари:

Публикуване на коментар