събота, 3 септември 2011 г.

852. ДНЕВНИК - ИЗКАЗВАНЕ НА КРАСИМИРА Н. /26.08.2011г./




ДНЕС БЯХ СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНА ОТ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА МОЯТА ПРИЯТЕЛКА ОТ ФЕЙСБУК КРАСИ Н.
ЗАТОВА РЕШИХ ДА ГО ПУБЛИКУВАМ И В БЛОГА СИ, ЗА ДА ГО ЧЕТАТ ПО-ШИРОК КРЪГ ХОРА. ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ НАЙ-МАСОВАТА ВИРТУАЛНА МРЕЖА ПОМОГНА ДА СЕ ОТКРИЕМ С НЯКОЛКО ПРИЯТЕЛКИ, КОИТО ОПРЕДЕЛЕНО СА МОИ СРОДНИ ДУШИ. ЗНАМ ЕДНО - ЧЕ ВИНАГИ И ЗА ВСИЧКО МОГА ДА ИМ СЕ ДОВЕРЯ ТАКА, КАКТО НА СЕБЕ СИ. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ДО ТЯХ.
МНОГО ГИ ОБИЧАМ!...

МАРИ ХИГЕЛС -
ТАЗИ СТРАНИЦА ОТ БЛОГА МИ, КОЯТО ПО-ДОЛУ Е С ЛИНК, СЪДЪРЖА ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЖИВОТА МИ.

lubovipoezia.blogspot.com
На много от вас едва ли им е известно, че ЕНЕРГИЙНИТЕ ФЕНОМЕНИ от цял свят се изследват в МОСКОВСКАТА МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ от екипа на професор Гòдик , вече - академик. Иска ми се да ви разкажа за тов· 25 август в 18:23






    • КРАСИМИРА Н.Нямам думи, Мари! Истината е, че не знаех почти нищо за теб, но въпреки това те усетих и те почувствах близка! После, от коментарите ти по разни поводи тук, видях, че мислим еднакво и коментираме така, сякаш сме се наговорили, а всичко беше много спонтанно! След това лека-полека започнах да те опознавам, чрез всичко, което публикуваш и, което винаги беше стойностно! Особено много се дивях на стиховете ти, чрез които всъщност се досетих за необикновената ти същност и дарбата ти да пишеш! Днес, най-после, прочитайки страницата с информацията за живота ти, разбирам, че ти си истински феномен, хармонизирана и завършена духовно личност, отдала живота си в името на една много важна и благородна кауза! Четях и ти се възхищавах, четях изпълнена с благодарност, че си ни предоставила това огромно богатство, безвъзмездно! Вярвам във всяка твоя дума, и знам със сигурност,че любовта, духовните практики и стремежа към съвършенство наистина пробуждат у човека божественото начало! Ти си го постигнала, Мари и може би това е била мисията ти, а ние, твоите приятели, макар и виртуални, сме късметлии, че ни се поднася толкова важна информация на готово! Щастлива съм, че съм една от тях!
      26 август в 00:22 ·


    • МАРИОсвен да ти кажа, че съм щастлива, задето съм открила в твое лице ЕДНА СРОДНА ДУША В НАЙ-ВИСША СТЕПЕН, освен да те прегърна с цялата си спонтанна обич в този момент, какво друго мога да отвърна на страхотно силното ти послание, скъпа Краси! Обичам те! Бъди завинаги моя близка приятелка. Аз от теб не бих се отказала за нищо на света, след като вече сме се открили!
      Сега отивам в родния ми град Пловдив, където много отдавна не съм стъпвала. С моя приятел имаме днес изключително важна мисия, която касае добруването на много хора. Стискай палци, както се казва и мисли отвреме навреме за мен. това ще ми помага! Целувки...

      26 август в 09:43


    • КРАСИМИРА Н.
      Благодаря, Мари ! И аз те прегръщам с обич! Стискам палци за успеха на благородната ти мисия, защото знам, че много хора имат нужда от това! Мислите ми ще бъдат заредени позитивно през целия ден и ще си представям, как излъчваш любов и красота! Успешен ден!

      26 август в 10:07 ·


    • МАРИ
      Знам със сигурност, че днешният ти ден ще бъде благословен свише - присъединявам се към това с цялата си същност и обич!

      26 август в 10:15
  • И ТАКА - СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СЪБИТИЯТА И НА ЦЯЛАТА ТАЗИ ОБМЯНА НА ПОСЛАНИЯ МЕЖДУ МЕН И КРАСИ ОТ 26 АВГУСТ, ПЕТЪК, Т.Г.
    ПРИБИРАМ СЕ СУТРИНТА В КЪЩИ, СЛЕД КАТО СЪМ БИЛА ПРИ МОЯ ПРИЯТЕЛ ОТ ВЧЕРА ДО ПРЕДИ МАЛКО, ПУСКАМ КОМПЮТЪРА И ЧЕТА ПО-ГОРНИТЕ ЕМОЦИОНАЛНИ ТЕКСТОВЕ НА КРАСИ.
    ПРЕПИСВАМ С ХИМИКАЛ НА БЯЛ ЛИСТ НЕЙНОТО РАЗВЪЛНУВАНО ПИСМО. СЪВСЕМ СПОНТАННО, ВОДЕНА ОТ ИНТУИЦИЯТА СИ, РЕШИХ ДА ГО ПРОЧЕТА НА МОЯ ПРИЯТЕЛ Б., С КОГОТО СЛЕД МАЛКО ЩЯХМЕ ДА ТРЪГНЕМ ЗА ПЛОВДИВ - ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СПРАВИМ С ВАЖНА ЗАДАЧА, СВЪРЗАНА С МНОГО ХОРА...ИСКАХ, ДОКАТО ТОЙ КАРА КОЛАТА, ДА МУ РАЗКАЗВАМ ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ОТ ФЕЙСБУК И ДА МУ ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ КРАСИ. ОБИЧАМ ДА СПОДЕЛЯМ С НЕГО СВОИТЕ НАЙ-СИЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ. НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ ИНАЧЕ - ВСЕ ПАК Е ЧОВЕКЪТ, КОГОТО ОБОЖАВАМ И КОЙТО МИ Е АНГЕЛ-ПАЗИТЕЛ. НЕ ЗНАМ ЗАЩО БЯХ РЕШИЛА ТОЧНО ДНЕС И ТОЧНО НА ПЪТ ЗА РОДНИЯ МИ ГРАД ПЛОВДИВ ДА МУ ЧЕТА НАБЪРЗО НАХВЪРЛЯНИЯ ВЪРХУ ЛИСТ ТЕКСТ НА КРАСИ...ПОЧУВСТВАХ, ЧЕ ДУМИТЕ Ѝ МНОГО ГО РАЗВЪЛНУВАХА...
    СЛЕД ДЕН-ДВА ПОПИТАХ КРАСИ ПО ЧАТА В КОЙ ГРАД ЖИВЕЕ? ТОЛКОВА ВРЕМЕ СИ ПИШЕМ, А НЕ БЯХ СЕ СЕТИЛА ДА НАУЧА ЗА НЕЯ ТОЗИ ВАЖЕН БИОГРАФИЧЕН ФАКТ, КОЙТО ЛИПСВАШЕ В ИНФОРМАЦИЯТА НА ПРОФИЛА Ѝ. КРАСИ МИ ОТГОВОРИ С ВЪПРОС: "А ТИ КАК МИСЛИШ, МАРИ?"...
    БЕЗ ДА СЕ КОЛЕБАЯ ОТГОВОРИХ, ЧЕ ТЯ ЖИВЕЕ В... П Л О В Д И В!
    ЕТО КАКВО ОЗНАЧАВА ДА ИМАШ СИЛНА ИНТУИЦИЯ, КОЯТО РЪКОВОДИ ВСЯКА ТВОЯ СТЪПКА. ПРОБУДЕНОТО ПОДСЪЗНАНИЕ НА КРАСИ Е ЗНАЕЛО, ЧЕ ЩЕ ТРЪГНА ЗА НЕЙНИЯ ГРАД И Ѝ ВНУШАВА ДА НАПИШЕ ТОВА ПИСМО. ТО ТОЛКОВА СИЛНО МЕ ВПЕЧАТЛИ, ЧЕ, ИЗПАДНАЛА ПОД ВЛАСТТА НА СОБСТВЕНАТА СИ ИНТУИЦИЯ, ГО ПРЕПИСАХ. ТАКА СВЪРЗАХ МОЩНАТА МУ ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ С АУРАТА НА МОЯ ПРИЯТЕЛ И ОТНЕСОХ ПИСМОТО- МАНТРА, ПРЕНАПИСАНО ОТ СОБСТВЕНАТА МИ РЪКА, В ПЛОВДИВ. В ЛЮБИМИЯ МИ ГРАД, ВПРОЧЕМ, НЕ БЯХ ХОДИЛА ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ И МНОГО СЕ ВЪЛНУВАХ. ДВАМАТА С Б. БЯХМЕ ТРЪГНАЛИ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА МИСИЯ. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СБЛЪСКАМЕ ОЧИ В ОЧИ С ЕДИН ГОЛЯМ МАФИОТ В СЪДА, КОЙТО НА 26-ТИ АВГУСТ БЕШЕ ОСЪДЕН НА СМЕШНИТЕ 3 ГОДИНИ ЗАТВОР, СЛЕД КАТО Е ИЗМАМИЛ И ОГРАБИЛ ТРИМА БИЗНЕСМЕНИ С НАД 100 ХИЛЯДИ ЛЕВА. СЛУЧИЛО СЕ Е ПРЕДИ ОСЕМ ГОДИНИ, КОГАТО ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ ПОЗНАВАЛИ С МОЯ ЛЮБИМ. НА ДНЕШНИЯ ДЕН, С ПРИСЪСТВИЕТО НИ В СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В ПЛОВДИВ, СЕ ЗАДЕЙСТВА МОЩНИЯТ БУМЕРАНГ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО. ТАКА ЧЕ ВЕЧЕ ДУМАТА ИМАТ НЕБЕСНИТЕ СЪДИИ, СЛЕД КАТО КОРУМПИРАНОТО БЪЛГАРСКО ПРАВОСЪДИЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар