сряда, 28 септември 2011 г.

859. ДНЕВНИК - разговор за един Шоумен. /14-ти септ./



/Разговор с мои приятелки по повод едно видео с наш Шоумен, който уж се просълзява от умиление в присъствието на големия комик Калоянчев./

МАРИ -
Всеки има интуиция, която се е развила в различна степен и затова възприема човешките прояви индивидуално според личния си светоглед. Нали, Роз? Ти си възприела нашия известен Шоумен, както твоите усещания са те насочили. И това си е в реда на нещата. Аз,обаче, съм го възприела съвсем по друг начин, защото съм успяла интуитивно да проникна в него и да доловя фалша на жеста му, който изтри несъществуваща сълза. Реших да го споделя с вас, защото сте ми приятелки.Тук не говорим за "корав"мъж, както ти се изрази, Роз. Тук става дума за шоу и за неговия водещ, който според мен дава съвсем слаби знаци, че е духовен човек. Какво знаем за него? Че често пъти разпространява неверни или изопачени информации, както и клюки, взети от жълтите издания.Развращава младите с ЧАЛГА и с ЦИНИЗМИ, насърчава СУЕТАТА - което какво значи? Че целенасочено удря срещу ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА на младите, а и на цялата нация. По тази причина предпочитам да не гледам и да не слушам онова, което прави на сцената. И затова не ме засяга, дали се е разчувствал в разговор с някого, или не се е разчувствал. Този човек винаги има едно наум, че го снимат камери и по тази причина играе своите роли на добродетелен човек, без да има кой знае какви добродетелни черти. Между другото, още веднъж да уточня, въобще не гледам неговото пишман-шоу. Сега заради големия комик Калоянчев се насилих и изгледах това видео във Фейсбук /по-късно записът беше деактивиран/.
Неговото шоу стана популярно някога, когато нямаше конкуренция и хората бяха принудени да гледат всичко, каквото им предлагаше - смехории, чалга и гавра с известни имена /явно, който му плаща, той му диктува точно по кои публични личности да хвърля помия/. Този човек ги кипази и ги иронизира винаги от позицията на ВЛАСТЕЛИН С ВЪРХОВНО САМОЧУВСТВИЕ на можещ всичко и знаещ всичко. И се питам - кой му дава право да се гаври с името на хора, които по една или друга причина не са му приятни, не споделят неговите виждания и пр. Ето това е неговият имидж - изграден върху цинизми, чалга песни със съмнително качество, откровена гавра с нечия личност, клюки и интриги.
Ако ти, мила Роз, можеше по някакъв свръх-сензорен начин да доловиш негативното излъчване на този шоумен, щеше да видиш около тялото му огромен черен леден облак.
Според нередуцираната нумерология двете имена на този, както ти го наричаш "корав" мъж, имат цифра 204. А 204= шест + шест + шест /666 е числото на ЗВЯРА, който е самото зло, според Библията/. Оставям всеки да си направи сам изводите.

Кр.Н.
Ех, Мари! Не мога да ти се нарадвам - винаги си точна и перфектна във всичко, което публикуваш или коментираш! Няма по-правдоподобно описание на качествата и същността на циника С.! Да, и аз мисля точно като теб, защото моята интуиция винаги е говорила по същия начин, по който ти облече в думи този образ! Питам се, какъв трябва да бъде човек, за да харесва подобен фалшификат?! Демагогията, лъжите, пошлостта са основните качества и прийоми в поведението му в ефир. А халтурата му опорочава всичко свято и нанася непоправими вреди на съзнанието и манталитета на част от младите и на част от по-възрастните, които така или иначе не са успели да изградят истинска ценностна система. Този човек, каквото и да прави, всичко е само с една цел - да манипулира и да печели лични дивиденти от това! И вместо да отиде в цирка, той всяка вечер бълва лъжи от екрана на една медия, претендираща за най-гледаната! Питам се, защо ли този самозван "герой" не е казал и една мръсна думичка за П-в?! Защо никога не е хвърлял част от вонящата си помия върху вече покойния Ил.П.
/от групировките -бел.моя/ или други подобни "герои"? Кой е всъщност С.? Чии интереси обслужва, плюейки всяка вечер по Б.Б. и правителството? И защо все още има хора, които му се възхищават?
Мари, аз вярвам в нумерологията - науката на цифрите, които са в основата на всичко съществуващо. Днес, след твоите изчисления за този човек се убедих, че няма по-точна от нея, когато трябва да се направи анализ на същността на всеки човек. Числото 666, което е число на дявола, се оказа, че е число и на "великия" Шоумен! Поразена съм от факта, че това напълно съвпада с образа, който ни трови всяка вечер от екрана! Нека всички да си направят сметка, кого харесват и пред кого благоговеят! За тази цел, обаче, е необходимо да получат поне минимум знания от Библията - най-истинската книга!

МАРИ -

Ти си невероятен човек, миличка! Напълни ми душата! Да бях мечтала да срещна един такъв абсолютен свой близнак в словесното изразяване и в чувствата, нямаше да се случи. Благодаря на небето, че те има, че си се развивала стъпка по стъпка през годините и то така, че днес да блестиш с цялото великолепие на своя изказ, в който се долавя пулса на една перфектна ценностна система. Тя ти дава високите критерии, критичния поглед и острото перо, за да излееш натрупаната болка и да изтипосаш по такъв образен, искрен и точен начин истинския портрет на С. Казвам ти, даваш ми невероятно силен стимул, за да продължа да вярвам, че, както ти си успяла да се извисиш до толкова висок духовен връх, така и светът в крайна сметка ще се развие и ще прогледне, за да види невидимото в индивидуалната човешка същност. Крайно време е злото, с което ни атакуват подобни публични личности, да бъде отречено от всички и да бъде заклеймено като нещо опасно, което убива най-ценното в децата ни, убива бъдещето на нацията ни, убива най-прекрасното в живота, към което всички се стремим - любовта.
По повод на вдъхновеното ти описание на въпросния С. и на неговото негативно излъчване с вибрация 666, се сещам, че той си е подбрал според своите силно занижени критерии екип от нахакани черноризи мъже. Виж как се изпопребиват да му се кланят доземи. И това не е, защото го боготворят, а заради дебелите пачки, които им дава, за да ги държи здраво вързани към себе си. От сто киломентра се вижда, как раболепничат пред неговата червива душевност. Един от тях...Боже, срам ме е да го изрека...е моят бивш приятел от началото на творческия ми път К-в. Дори съм му правила енергийни сеанси за стабилизиране на имунната му система - идвал е у дома. Но тогава той беше съвсем друг човек - искрен при спонтанните ни разговори, сърдечен. След години, докато наблюдавах сценичните му изяви, изведнъж прозрях истинската му същност . Долавях как нараства тъмната му страна и това съвсем закономерно го доведе до екипа на С. Веднъж, преди 6 години беше, така се отвратих след един разговор с този мой някогашен приятел,който толкова очевидно се големееше и ме нараняваше с иронията си...Каза, че С., ако прочетял стиховете ми, щял да ги хвърли в... коша за боклук. Посрещнах репликата му спокойно, все едно, че не съм чула. Разделихме се любезно, както винаги. Но той нямаше как да знае, че срещата ни се беше превърнала в последна среща. В себе си взех решението, от което и до днес не съм отстъпила. После се прибрах у дома и изхвърлих на боклука всичките му книжки с автографи до мен. Страшна погнуса ме беше обзела! За половин час разговор бях видяла като на длан цялата му скрита същност. И като си представите, че това са хора, които мислят че градят ценностите на националната ни култура. А всъщност целенасочено разграждат и рушат придобитото с години. И в името на какво? - На парите!

Кр.Н.-
Аз още повече благодаря на небето за теб, Мари! Чувствам се истински окрилена, когато чета коментарите ти, защото отговарят на моите виждания за света на ценностите! К-в си пролича още, когато бяха творчески тандем с Б-в, като вторият беше върхът, а първият невзрачен гном, който се кичеше с чужда слава! Не е случайна и раздялата им, след която Б-в се разви и доказа таланта си извън пределите на България, а К-в намери най-подходящото свое място, къдего вихри посредствеността и злобата си и до днес! Не си струва да му се отдава толкова внимание, но нали истината трябва да се казва, за да се знае и помни ? Защото безразличието към ставащото днес е равностойно на предателство и към самите нас, и към онези, които нямат способността да я виждат сами!

МАРИ -
Абсолютно!Всяка твоя дума си тежи на мястото! Характеристиката "невзрачен гном" е възможно най-красноречивото определение за онзи, който се подиграваше на С-в и го оприличаваше на Хитлер. Без да съзнава, че оприличава всъщност себе си, своята собствена язвителна природа. Жалко...Много разрушителни сили се вихрят в тялото му. Дали случайно играе образа на диктатор? Не мисля!...Енергийното диктаторство е по-страшно от физическото. Винаги негласно съм се борила срещу всеки, който излъчва прекалено мощен студ и убива не само плътта, не само душите на хората, а и националните културни ценности на родината си. Най-интересното е, че, пишейки тези редове, не изпитвам грам злоба и ненавист към въпросните студоносни хора, продали душата си и таланта си на дявола. Все пак те самите са жертви, които са слепи за истините в живота.Виновни за тяхното затъване в тинята и за духовната им слепота са отрицателните енергии, превзели техните тела, като ги правят нервни, болни, алчни, язвителни, завистливи и пр. Аз не случайно подех днешната тема и удължавам разговора за тези хора. Имам дарбата, говорейки за тях, да изтеглям дистанционно отрицателните им натрупвания и след това да ги превръщам в потоци от позитивни частици - фотони. След това те се връщат обратно в плътта им и ги превръщат във все по-позитивни същества. Тези потоци от фотони /градивните частици на светлината/, наречени в езотериката ЖИВА ВОДА, се разпределят и сред всички българи, които гледат въпросното шоу. Целта е да се озапти опасният студ в телата им,опасен, както за здравето на околните, така и лично за тях. Целта е ударно да започнат да се променят духовните им ценности, да растат нагоре. Защото те притежават много фотони, но пасивни фотони, които спят в подсъзнанието им, затрупани под пластове ледени нерони. За мен всички подобни хора са жертви на злото. Не бива да се жигосват и слагат на бесилото, а да им се помага с търпение и с вяра, че позитивното в тях ще се пробуди и постепенно ще вземе надмощие над негативното.
Ти, мила, днес ми помагаш много. Чрез нашия разговор се активизираха мислите, чувствата и спомените ми, а това силно възпламени моите вълнения, свързани със съдбата на България. Активизирано, мощното позитивно излъчване на моето тяло започна да разтоварва тези мъченици от ледения им товар.
Сега виждаш ли колко е важно, че се появи в моето виртуално пространство?Така и двете помагаме на горките българи, които все още не са израснали достатъчно, за да си създадат собствена енергийна защита от посегателствата на различни негативни същности и от спотаеното в някои телевизионни програми невидимо зло.

КР.Н.-
Точно така мисля и аз, Мари! Всеки ден си представям, как тези хора се обръщат с лице към истината и доброто. Опитвам се да ги видя по-малко злобни и повече добри, по-малко алчни и повече смирени! Аз също познавам другия С., от времето на предаването КУКУ, когато прохождаше в шоу-изкуството заедно с колегите си К.В., М.В.,Т.Т., З. и останалите! Харесвала съм ги и ги уважавах, защото бяха искрени и чисти, а хуморът им беше завладяващ! Харесвах С. до момента, в който комерсиализира нещата и започна да дава оценки на политиците в ефир! Той се възползва от влиянието си над публиката и смени курса. Смени и предназначението на шоуто, като започна да агитира от екрана и да обработва общественото мнение. заедно с това се пръкна и разцъфтя чалгата - музиката на низките страсти! И всичко това - всяка вечер! С. и сценаристите му просто забравиха за изначалните си намерения и го обърнаха на политическо студио! Увлякоха се и станаха изразители на интересите на онези, които им плащат! Питам се, защо човек е способен на подобна метаморфоза под влияние на парите? Не знам, но е някак обидно! А ти, Мари, помагай и дано се окажеш права, че може да се помогне в подобни случаи!

МАРИ -
Да ти кажа нещо, което никой не знае, Краси. Но ще започна от общоизвестните факти. Знаем, че има много корумпирани политици, пуснали корени в българската политика. Нарасна и броят на феновете на чалгата, чийто баща е именно С. Спрягат се разни информации, че някои известни държави финансират шоуто. Целта е прословутата от край време духовност на българите да бъде смачкана и унищожена. Когато един народ няма силни ДОБРОДЕТЕЛНИ И КУЛТУРНИ ЦЕННОСТИ, той става невзрачен, болнав, страхлив и лесно се манипулира.
Съществуват известни бедни съсловия у нас, при които цари безработица, неграмотност и немотия от край време, а това дърпа надолу стабилността на националната ни култура.Предишните ни управления, насърчавани от външните диктатори, си затваряха очите и ето, че днес проблемът се задълбочи неимоверно. Това положение им изнася на ония силни и злонамерени към България силни държави.Такива са им целите от дълги години насам - да ни превърнат в покорен роб.
Слушай ме сега внимателно. Не бива да ругаем и да воюваме нито с въпросните бедни прослойки - социалната клоака на обществото, нито срещу корумпираните и нехаещи за съдбата на страната ни политици. ТЕ ИМАТ СПЕЦИАЛНА ЕНЕРГИЙНА РОЛЯ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, А И ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕТО НА ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА. Тези, срещу които всички в момента негодуваме, всъщност поемат върху себе си огромен товар от негативни енергии, изпращани срещу духовните хора в родината ни. От дълги години точно определени държави ни атакуват чрез специални компютърни програми. Това е най-новият начин за водене на война като се поробва психиката на определени нации, избрани да са низши и да бъдат използвани като покорна работна сила.
Колкото по-неграмотен, по-елементарно мислещ, по-болен, по-злобен и сеещ омраза е даден човек, толкова по-голямо количество негативни частици получава по енергиен път чрез тези психотронни атаки. Тези частици /нерони/ се складират в телата на въпросните бедни прослойки и на политиците, които пък вечно бълват омраза срещу своите опоненти. Всяко следващо ново зареждане с негативен потенциал ги прави още по-злостни, а бедните - още по-болни, още по агресивни, още по-отдадени на пороци. Фактически говорим за жив щит от тела, които поемат ударите, насочени срещу нас, по-извисените, които всъщност са цел на нападенията. Излиза така, че онези, които изглеждат неугледно, както и зловредните политици, всъщност са МЪЧЕНИЦИ. Но ние не стоим със скръстени ръце, докато техните тела се гърчат от негативните вибрации вътре в тях. Ние чрез творчески дейности, чрез контакти с духовни хора по Фейсбук и т.н. увеличаваме до свръх капацитет позитивната си мощ. Така около страната ни се образува все по-дебел слой от фотони - нашият общ отбранителен енергиен щит. Той започва все по-силно да отразява негативните енергии и по принципа на бумеранга да ги връща там, откъдето са дошли. Особено напоследък може да се каже, че сме почти напълно защитени. Когато се върнат лошите енергии към съответните държави, те са стократно и дори хилядократно увеличени - според определени физически закони за силата на отражението. В резултат, бумерангът причинява на нашите врагове страшни катаклизми. А у нас нещата се успокояват. Ние започваме да зареждаме с позитивни потоци телата на онези МЪЧЕНИЦИ от челния фронт и тяхната агресия секва. По тази причина тук няма площадни палежи и вандалски изпълнения.
Ние работим все по-интензивно и тревогите в българите скоро ще се неутрализарат. А животът в България постепенно ще се промени неузнаваемо, защото изведнъж ще се втурнат чуждите инвеститори да влагат парите си у нас. Те имат нужда от нашата животворна енергия, а ние имаме нужда от парите им, за да се изградим като държава с нормална икономика.
Още веднъж да кажа - тези страдащи бедни българи, нападани от отровните храни, които ни ги пращат отвън, тези мъченици, които пълнят залите на фолк- концертите, както пълнят и болниците, ако не съществуваха, България до сега да е загинала . Затова не бива да им се сърдим, че са се отдали на разврат, на кючеци, на пиянство и грабежи. Ще трябва да потърпим още малко и всичко ще се нормализира.Това ще стане, когато разградим по-голямата част от техния негативен товар. Важното е, че държим здраво фронта да няма опасни сблъсъци по площадите. Колкото са по-спокойни, толкова по-голяма доза от "жива вода" получава телата им. И те го знаят подсъзнателно, затова кротуват. Онези фотони, които всяка нощ им изпращаме образуват около тялото им предпазен щит от незрима светлина /имунна та им защита/. Но всяко едно фотонче носи в себе си същата информация, която пиша в момента и която многократно съм разпространявала. Така телата на въпросните мъченици имат подсъзнателни указания да бъдат спокойни и разумни.
Повечето от българите все повече започват да проумяват, че именно правителството на Герб ще измъкне България от тресавището, където миналите властници я запокитиха. Битката е тотална! Затова всеки трябва да се хване здраво на работа и сам да си устройва живота и препитанието, а не да разчита на държавата. Нейната задача сега е да се бори срещу външните ни нападатели чрез хитри дипломатически ходове.
Не бива да допускаме да сме подвластни на омразата. Тя е източник на студоносни енергии. По тази причина омразата е пагубно чувство, внушавано ни от злите сили. Докато любовта към ближния, любовта към онези, с които имаме приблизително еднакво духовно ниво /"ближен" именно това означава/, просто прави хората по-добри, по-добродетелни.Целта е всички да растем духовно с все по- бързи темпове и така всички ще станем ближни помежду си.
Дотогава ще помагаме на онези, които злобеят. Ще го правим с търпение и с толерантност, защото вече знаем най-важното - без тях цветът на нацията просто вече нямаше да го има.

Кр.Н.-
Благодаря ти, Мари!Никога не бях приемала нещата от тази гледна точка! Но, погледнато реално,наистина тези хора са мъченици и битките, които водят, ги правят зли и коварни, а в същото време се разрушава личността им.
Разбирам те напълно и съм щастлива, че този разговор разшири кръгозора ми! Целувам те!





Няма коментари:

Публикуване на коментар