сряда, 7 септември 2011 г.

854. ДНЕВНИК - С КАКВА ЦЕЛ Е САЗДАДЕН БЛОГА "ИСТИНАТА Е ЛЮБОВ".../8.09.2011/





МАРИ ХИГЕЛС -
Истината е любов - lubovipoezia.blogspot.com
lubovipoezia.blogspot.com

АКО ЧЕТЕТЕ БЛОГА "ИСТИНАТА Е ЛЮБОВ",
ще се превърнете в светлина, ще се превърнете в незрима ласка за хората около себе си. Ще се превърнете във вълшебна пръчица, която с усмивка отстранява тревогите от сърцата.
Във вашия вътрешен мир ще се вселят образите на излъчващите любов и здравословни вибрации поезия и проза.
Попадайки сред вихъра на позитивните мантри, публикувани тук, обезверените ще повярват, че не всичко в днешния ни живот е така черно и тинесто, както изглежда, ЧЕ ИМА НАДЕЖДА ЛЮБОВТА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПОБЕДИТЕЛ, А ЗЛОТО ДА СЕ СВИЕ В ЪГЪЛА НА СЪДБАТА НИ, ПОБЕДЕНО, КВИЧАЩО ОТ БЕЗСИЛИЕ.

ОТ ГОДИНИ ОБЩЕСТВОТО НИ СЕ ГЪРЧИ ОТ НЕПРЕКЪСНАТ СТРЕС, ОБЕЗВЕРЕНО И ЗИМНО ПОМРЪКНАЛО. ВСИЧКИ НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ЧЕТИВО, КОЕТО ЩЕДРО ДА НИ ПОДАРЯВА РЕЛАКСАЦИЯ И ВЯРА В СИЛИТЕ НА ДОБРОТО. ЧЕТИВО, НА КОЕТО ИЗЦЯЛО ДА СЕ ДОВЕРИМ И ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО СЕ ДОКОСНЕМ ДО НЕГО, ДА ОТКРИВАМЕ НЕЩО СВЕТЛО, НЕЩО ИСТИНСКИ ОБНОВЯВАЩО ЧУВСТВАТА НИ, ДУШАТА НИ, ДОВЕРИЕТО НИ В ЛЮБОВТА. ИМАМЕ НУЖДА ОТ СТРАНИЦИ, КОИТО ДА НИ ВЛИВАТ СИЛА, С ПОМОЩТА НА КОЯТО ДА ПРОДЪЛЖИМ С БОДРА КРАЧКА ПЪТЯ СИ НАПРЕД И НАГОРЕ КЪМ ВИСИНИТЕ НА СОБСТВЕНОТО СИ ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ. СТРАНИЦИ, ОТ КОИТО ИЗВИРАТ НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ И ВЪЛНЕНИЯ, ПОДВЛАСТНИ НА ИСТИНАТА, НА МЪДРОСТТА, НА КРАСОТАТА И НА ЛЮБОВТА МЕЖДУ ВСИЧКИ НАС.
Благодарение на този БЛОГ, който се стреми да превърне себе си в трибуна на творческото самоотдаване и на читателското удивление, човек ще се отдалечава от задъханите вихрушки на своя делник, за да се озове в свят с други измерения, където цари тишина и хармония след току-що отшумяли житейски бури в личния ми живот, ще се озове в свят, чужд на политическите омрази и на злободневните новини за убийства, катастрофи и жертви на садизма около нас.
Иска ми се всеки един от читателите да открие в този БЛОГ своя остров на съкровените изживявания, който да ни дава отговори на заплетени житейски въпроси и проблеми. Остров, където единствени господари да са любовните трепети и копнежи, лиричните блянове и литналите в пространството надежди, както и ботевският огън, заклеймяващ злото безкомпромисно.
Нека да бъдем заедно там, където няма и помен от дребнотемие, от клюки, от лъжи, от омраза, от политически скандали. Където човек се опива от сиянието на любовта, без да изпитва какъвто и да било страх.
Нека поезията, ОТКЛЮЧВАЩА ДУХОВНАТА СИЛА , поезията, заредена с ИСТИНИ И С НАЙ-ВИСШИ ВЪЛНЕНИЯ, поезията, която е написана с огненото перо на НИРВАНА, да приюти под своята стряха разноликите наши вълнения.

НЕКА ТОЗИ БЛОГ ДА БЪДЕ ВЪЗПРИЕМАН КАТО МЪДРЕЦ, КОЙТО, ДАВАЙКИ ОТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ НИ, ДА НИ УЧИ ДА СЕ ИЗВИСЯВАМЕ ДО ДОБРОДЕТЕЛНАТА НИ СЪЩНОСТ, СПЯЩА В НАШИТЕ ГЕНИ И ДО СВЯТ, КЪДЕТО ТВОРЧЕСКИЯТ ОГЪН СЕ Е ПРОБУДИЛ И РАЗВИХРИЛ.
КОГАТО ТОВА СЕ СЛУЧИ, ТОГАВА НЕПРЕМЕННО ЩЕ УСЕТИМ КАК ЧРЕЗ СИЛАТА НА МАНТРИТЕ В БЛОГО ВНЕЗАПНО СМЕ СЕ ОЗОВАЛИ ПРЕД ТРОНА НА ЛЮБОВТА В СВОЯ ЖИВОТ - ГОЛЯМАТА, ИСТИНСКАТА, ЖАДУВАНАТА ОТ НАС И НЕПОВТОРИМА ЛЮБОВ!, ЗА КОЯТО ХОРАТА ОТДАВНА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА.
А ВСЪЩНОСТ НЕЯ Я ИМА!!! ПРОСТО ТРЯБВА ДА Я ОТКЛЮЧИМ В СЕБЕ СИ. ЕДНО ОТ ТЕЗИ ВЪЛШЕБНИ КЛЮЧЕТА В ЖИВОТА НИ СА ПОСЛАНИЯТА НА НИРВАНА, КОИТО СА ВЪТРЕ В БЛОГА. ТОЙ НИ Е ДАДЕН БЕЗВЪЗМЕЗДНО. ДАНО ДА УСЕТИТЕ НЕГОВАТА ВЪЛШЕБНА СИЛА, ТЪЙ КАКТО Я УСЕЩАМ И АЗ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар