четвъртък, 7 ноември 2013 г.

1170. УПРАВЛЯВАЩИТЕ НА НОВОТО ВРЕМЕ /7.11.2013/




АКО НАСОЧИШ ВЯРАТА И СИЛИТЕ СИ В ГРЕШНАТА ПОСОКА,
ТОВА МОЖЕ ДА ТЕ СЪСИПЕ, ДА ТЕ ВЛУДИ, ДА ТЕ СМАЧКА ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В ГОСПОДИН НИКОЙ.
Днешните политици изгубиха доверието на хората, защото през всичките години до този момент насочваха своите усилия в грешната посока, с известно изключение на Герб, които направиха страшно много неща за страната ни и то в момент на световна криза. Онова, което повечето  политици в България правеха през годините, бе главно за тяхна лична, а и партийна  материална изгода,  пълнейки нагло джобовете си и задоволявайки суетата си на публични личности.
Те така и не проумяха, че правилна е само една единствена посока, тази, която КОРЕННО ЩЕ ПРОМЕНИ НАЧИНА НА  ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ. ЗАЩОТО ПАРТИЙНАТА ВЛАСТ СЕ ПРОВАЛИ!... ЗАЩОТО  ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ МЪДРИТЕ И ЧОВЕКОЛЮБИВИТЕ. 
Дойде времето, което слага черен кръст на БЕЗЧУВСТВЕНИТЕ СЪЩЕСТВА, ЛАМТЯЩИ ДА ОГРАБВАТ ТРУДА НА ХОРАТА. 
Дойде времето, когато във властта ще се избират само онези добродетелни българи, които със златните плодове на своя труд ще са способни да спечелят любовта на нацията. 
Всички ние сме зажаднели да видим в правителството хора, които са състрадателни към неволите на своя народ, които са грижовни, които са способни да се откажат дори от заплатата си и от всякакви екстри в името на това, да се вдигне жизненият стандарт в страната ни. 
Важно е какви добродетели ще изискваме да притежават новите управляващи: -любов към родината, доказана с дела, 
-рицарско чувство за защита на слабите и беззащитните, 
-скромност, без грам горделивост и дистанциране от обикновените хора,
-искреност  и любов към истината, 
-трудолюбие, 
-смелост при преследване на всички, които окрадоха родината ни и пр.
Само онзи управляващ ще има шанс да бъде обичан от повечето българи, който здраво държи държавното кормило, съвместно с най-мъдрите и талантливи хора на съзидателната култура, онази, която отрича червената халтура и работи за повишаване на духовното ниво на нацията.
Вярвам с цялото си същество, че именно ГЕРБ, начело с Бойко Борисов могат да спасят страната ни от загиване, като започнат да управляват през новия си мандат съвместно с най- достойните представители на българското ГРАЖДАНСКО общество, в основата на което стоят гениални откриватели във различни сфери, както и притежатели на таланти, на прозрения - все българи,  с които всеки един от нас би се гордял във времето.

7.11.2013.

Няма коментари:

Публикуване на коментар