вторник, 26 ноември 2013 г.

1184. БЕЗРАБОТНИ ЛИ СМЕ ВСЪЩНОСТ? /27.11.2013/



Напразно си мислите, че БЕЗРАБОТИЦАТА властва и ни унищожава. Дори да не ходиш в офиса, който довчера ти е плащал заплата, ти и в дома си продължаваш да работиш, но безплатно, независимо дали си младеж, дете или възрастен- ти винаги  работиш, само че в незримия спектър. 

Всъщност всички човешки същества без изключение РАБОТЯТ ЕНЕРГИЙНО. Организмите ни се превръщат във все по-перфектен  непрекъснат източник на фотони и чрез излъчванията си  стопяват ледовете на злото, окупирало нашата планета, поробило с болести и с нездравословни  чувства живота  ни. Ето така ние,често пъти  без да го осъзнаваме, постъпвайки по точно определен начин в ежедневието си и подсъзнателно работим за променянето на света. 
Когато се храниш  или гладуваш, когато контактуваш със себеподобни или с  животни, когато твориш обзет от страст, когато обичаш или си обичан - тия моменти от твоето ежедневие се превръщат в мощен източник на здравословни енергийни потоци. Ти всъщност произвеждаш и отдаваш позитивна енергия, огън, който унищожава ледените излъчвания на определени хора, които са енергийни вампири и разрушители на доброто в света. Ти, без да знаеш, участваш в световната битка срещу омразата на сатанинските същности и малко по малко  променяш живота към по-добро...
Колкото си по-добродетелен, колкото по-вече овладяваш нервите и яростта си, колкото по-съвършена става твоята ценностна система, толкова повече божествен огън излиза от теб и зареждаш телата на околните, телата на обичаните от теб същества със здраве и с любов. Важно е да се знае, че повечето от хората боледуват и в дадени моменти стават консуматори на нашата позитивна енергия, а след като оздравеят, ако са благородни в своята същност, те отново стават източник на топлина, а не на студ. Битката е срещу ледените излъчвания на ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ТЕЛА И ДУШИ  в името на това, ЧОВЕШКИТЕ ТЕЛА И ДУШИ  МАСОВО ДА СПРАТ ДА БОЛЕДУВАТ. ЦЕЛТА Е  ВСИЧКИ ДА СТАВАТ ВСЕ ПО-МИРОЛЮБИВИ, ВСЕ ПО-ЩЕДРИ НА ПОЗИТИВНИ ЧУВСТВА, НА ЛЮБОВ.
Следователно, не винаги "да работиш" означава да вземаш заплата за своя труд. Погледнато от този ъгъл, БЕЗРАБОТИЦА  не съществува. Колкото е по-духовно извисен новият човек, толкова по-скромен консуматор на материалното е той. Храни се съвсем ограничено, защото е проумял чрез силната си интуиция КОЛКО ПОЛЕЗЕН Е ТОЗИ ЧАСТИЧЕН ГЛАД ЗА ЗДРАВЕТО МУ, облича се семпло, но с хармония на цветовете и избягва да купува отровните храни в магазинната мрежа. Обикновено той намира начин сам да си произвежда био-зеленчуци и плодове, или открива такъв производител, от когото се снабдява, като по този начин не боледува и става независим от алчните доктори и аптекари, от октопода, наречен партийна държава. Иде времето, когато хората ще спрат да бъдат зависими от света на парите, създадени от злото като средство за поробване на човечеството. Иде нашето време, хора - повярвайте ми. Планетарното ЗЛО, рогато и наметнало червен плащ, вече се тресе от агонизиращи тръпки. На крачка сме от неговия КРАХ.

27.11.2013,8ч.30мин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар