събота, 30 ноември 2013 г.

1189. ПСУВАЩИЯТ ХР. СТОИЧ. СЕ ОТМЕТНА ОТ БОЙКО БОРИСОВ...



Без автор във  Фейсбук /чрез Dida Doneva/:

 "ЖАЛ МИ Е ЗА ХР. СТОИЧ. ТОВА НЕ СА НЕГОВИ МИСЛИ, ТОЙ Е ЗОМБИ. ИЗПОЛЗВАТ ПОПУЛЯРНОСТТА МУ, ЗА ДА ПЛЮЯТ БОРИСОВ И ГЕРБ!!!!!!
КАЖЕТЕ С КАКВО ИМЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ТЕЗИ, КОИТО БЪРКАТ В МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА И ТЕ ПРИНУДИТЕЛНО ГОВОРЯТ НЕЩА, КОИТО НЕ МИСЛЯТ - ЧУДОВИЩА??????? СЪЖАЛЯВАМ, ИЦЕ, НО ТОВА НЕ СА ТВОИ МИСЛИ.
А, КОЛКОТО ДО БОРИСОВ, БЕЗ СЪМНЕНИЕ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ПРЕМИЕР И ТО МНОГО ДЪЛГО!! А ТЕЗИ, ДЕТО ТЕ ЗОМБИРАТ, ЩЕ ОТИДАТ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА УПОТРЕБА НА ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ, КОЕТО, ОСВЕН ЧЕ МОЖЕ ДА ФОРМИРА МНЕНИЕТО ТИ, МОЖЕ ДА ПОДЛУДЯВА, МОЖЕ ДА УБИВА ОТ МНОГО ГОЛЯМО РАЗСТОЯНИЕ С РАЗЛИЧНИ БОЛЕСТИ!!
БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И БОРИСОВ, И ХОРАТА ЩЕ СКЪСАТ С МИЗЕРИЯТА!!
БОЙКО БОРИСОВ Е НЕ САМО МНОГО УМЕН, НО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РАБОТЛИВ, И ГОЛЯМ ПАТРИОТ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ!!
НЯМА НУЖДА АЗ ДА ВИ АГИТИРАМ, ВИЕ САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В ТОВА, КОЕТО КАЗВАМ И ТО ЩЕ Е СКОРО!!"

Мари Хигелс:
Русия е страната, която владее до съвършенство тая опасна за хората техника за злонамерено МАСОВО въздействие върху психиката на хората . Зомбиране може да се приложи само на хора, които преливат от негативна енергия. За нейното наличие може да се съди по това, че съответният човек е избухлив, лесно обижда по най-груб начин, псува, горделив е, има самочувствие на Господ, но без покритие,суетен, обича да има много пари, деспотичен е спрямо близките си и околните, и пр.
Духовните хора, които са притежатели на силна ценностна система и много добродетели, които са се отдали на добри дела в името на човечеството, без да желаят забогатяване от своя труд, НИКОГА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ЗОМБИРАНИ. Защото преливат от позитивно излъчване, от светлина и благородство, от мъдрост и желание да помагат на по-слабите. По тази причина не избухат, не са носители на омраза и агресия, не използват цинизми, не са двулични, нито стават предатели. Те носят истинския български ген. Един от тях е Бойко Борисов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар