сряда, 20 ноември 2013 г.

1178. ПОЛИЦАИТЕ И ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, 2013. /21.11.2013/



В.Кр. - от Фейсбук каза:
"Ние плащаме данъци за заплати на полицаите които да ни бият и да ни пречат да попречим на политиците да откраднат нашите пари! Ей това е Българска демокрация!"

Мари Хигелс:

Недейте така да изпадаме в подобни обобщения. Не всички полицаи бият. Повечето от тях са добри хора, които съдбата е тласнала натам - да започнат работа в МВР като редови униформени  и да изпълняват заповеди. Затова те само изблъскват протестиращите. Най-злите сред тях ги има и сред нас, готови да пролеят кръв, защото са обсебени от бесовете на злото.
Нима и народът на България не се разделя по този принцип - има добри, миролюбиви, мъдри, озарени от прозрения, търсещи изход от ситуациите с ума си, а не с юмруците си, има благородни и извисени  българи, с които се гордея, че носим общ ген. Но има и зли, яростни и умеещи да мразят смъртоносно наши сънародници, които са заслепени от своята агресивна природа и са готови дори да запалят война, но на всяка цена да СИ ИЗРАЗХОДВАТ СВОЯТА АГРЕСИЯ, защото в дома им тя няма как да се разгърне напълно в целия си свиреп вид, просто ги мъчи като звяр и руши здравето им, дори ги убива -чрез катастрофи например. Това са хора, дето крещят на своя партньор в живота, хора, които се разболяват от неизлечими болести, благодарение на омразата, която ги яде отвътре.Те само си търсят повод, за да разпалят ОПАСНИ за родината ни конфликти. За тях не съществуват МИРНИ НАЧИНИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА УСПЕХ.
Така че не бива всички хора от една социална група  да се слагат под общ знаменател. Полицаите са едно общество, пълно и с добродетелни личности, които слушат нашия ХИМН с насълзени очи и сърца. Но има и ЗВЕРОВЕ, които се радват да видят как назряват конфликти, за да имат повод да ритат, да бият,  да псуват невинните протестиращи. Дори ги затварят в камионите си и садистично ги наказват, само заради това, че са си позволили да се бунтуват срещу властта и им нарушават спокойствието.
Ще дойде време и добрите полицаи, които са стотици, дори хиляди, ще се обърнат кръгом и ще застанат на страната на онеправданите, ще защитят  невинните младежи, излязли да скандират справедливите си искания срещу правителството на ужасната Тройна коалиция с нейните неадекватни начини на управление, която вместо да изважда България от тинята, я натиква по-надълбоко..

Няма коментари:

Публикуване на коментар