понеделник, 11 ноември 2013 г.

1174. ПОБЕДАТА Е НАША!...ЧУХТЕ ЛИ, ИЗЧАДИЯ НА МРАКА? /12.11.2013/


Мили хора, страдащи и онеправдани, вярващи в силата на правдата...Усещате ли как все по-учестено пулсира нашето време? Как онези, самодоволните до вчера, оядените и нагли властници, масово лудват и страдат от мания за преследване, как ги обсебват фобии на страх и ужас от определени публични личности с позитивни нагласи? Вече наясно ли сте, че точно ние, хората с потъпканите през годините свободи, здраво сме сграбчили трона на наглото политическо крадливо  всевластие и го клатим земетръсно чрез заряда на нашите разобличителни истини?
Пред прага сме на велики преобразувания, скъпи мои, както  в материалната, така и в духовната сфера.
Съвсем скоро очаквайте окончателното рухване на ретроградната партийна политика в целия свят. Съвсем скоро ще се случи дългоочакваното - ХОРАТА НА КУЛТУРАТА ще хванат кормилото на всяко едно държавно управление. И това ще бъдат богопосочените хора: най-достойните, най-мъдрите, най-хуманните, най-искрените родолюбци и борци срещу разрушителните сили на алчността и на политическото самодоволство.
Какво се случва в този момент. Политиците от цял свят стават все по-неадекватни и неориентирани в бушуващите процеси на преустройството. Те все повече са обладани от паника и са неспособни да укриват повече своята гнила природа зад мазни усмивки и нагли лъжи. Няма как повече да скриеш факта, че получаваш една заплата,  живееш сред лукс за милиони и си обграден от вериги и от  полицейска защита, не е възможно да маскираш и с десет маски своята грабителска същност на вампир, изсмукващ жизнените сили на своя народ. Световните политици вече са разобличавани от своите събратя мафиотите  в голямото грабене. Вече се изнасят факти, че те са замесени в игри с фармацефтичната мафия на планетата и в името на съвместните им огромни печалби  разболяват от неизличими болести /те си знаят как/ хората от своите държави, защото, колкото си по-болен, толкова си по-лесно манипулиран и не се бунтуваш срещу властта. Гигантските манипулации на повечето от най-властните политици, както и всичките им антихуманни прегрешения спрямо човечеството, лъснаха и всеки божи ден  се разпространяват с бясна скорост из интернет-пространството. Забелязвате ли как  политиците във всички държави  започнаха много осезаемо да психясват и да вършат големи гафове, особено нашите, в България? Причината за тяхната напредваща с бързи крачки масова лудост е следната: Всеизвестно е, че  ИСТИНАТА има  огромен огнен заряд - смъртоносен за ледените души на нашите политици с големи грехове в биографиите им. Колкото повече се тиражират разобличаващи факти, толкова повече се възпламенява позитивното излъчване в душите на онеправданите. Именно този огън на бунта, който всъщност  стопявайки ледените буци в гърдите на политиците, ги довеждат до ЛУДОСТ. Те вече са в такава паника, че допускат още по-големи гафове и просто изтървават кормилото на своята грабителска  империя на злото. Така светът на самодоволните държавни управници  е обречен на сгромолясване и то в най-скоро време.
Какво ще се случи с най-честните, с напътстваните свише политици, такива като Бойко Борисов, родени, за да забият меча на правдата  в телесата на триглавата ламя на злото? Те, водени от своята свръх-интуиция се ориентират първи в ситуацията и първи ще направят стъпките за преминаване от управление на партиите, служещи да разделят хората чрез омраза помежду им,  към управление на Културата с нейните мъдри и проницателни стожери.
Запомнете това, което ви казвам - бъдещето вече не е мираж и напразни надежди. Много скоро България ще бъде управлявана от едно преходно правителство, начело с Бойко Борисов и Герб, заедно със СЪВЕТ НА МЪДРЕЦИТЕ, съставен от най-големите наши умствени капацитети с техните гениални прозрения и добродетелни същности. Ежедневните им контакти с новороденото ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ще им позволява да се вслушват в гласа на народа, за да не допускат груби грешки в управлението си.  Още от сега бих посочила две имена, които да се включат към този Съвет на мъдреците - Едвин Сугарев и Стефан Цанев. Останалите вие ще ги посочите, като изхождате от златните  плодове на техния житейски морал и  на творческия им труд.
Новият вид управление вече ще се изгражда върху един здрав принцип - повишаване на жизнения стандарт на нацията, както и преминаване към селскостопанско производство на биологично чисти продукти - основа за здравословния живот на българите и на освобождаването им от ярема на болестите.

12.11.2013., 7ч.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар