четвъртък, 6 октомври 2011 г.

913. ДНЕВНИК - 6 ОКТОМВРИ /с.33 и с.35 - УВОД на ПРЕРОДЕНА ОТ СВЕТЛИНА /




Специален поздрав за моите скъпи приятелки от Фейсбук, с които контактуваме много активно чрез публикации и споделени коментари. Благодаря на: Краси Н., Виолета, Краси В., Валя Бр. и на всички останали, които по-рядко се включват,но...
---------

33. ПРЕРОДЕНА В СВЕТЛИНА /езотерика/


УВОД /втора част/
към книгата ми, която разказва за една моя реинкарнация през 19 век.



/продължава от стр.32/

АВТОБИОГРАФИЯ
НА ЕДНО ПОДСЪЗНАТЕЛНО ПРОБУЖДАНЕ
-------------------------------------

ГЛАСЪТ НА ИСТИНАТА

ДА ВИ СЕ ПРЕДСТАВЯ...

Казвам се Мари Хигелс - инирмено зарево, или, казано по друг начин - духовна енергия, носител на космическа информация, любов и добродетели, адресирани до всички, които са жертва на мрака и неговите клонинги.Изпратена бях на Земята от най-високо място преди много, много години, когато хората току-що бяха създадени и не само техните тела, но и условията на живот коренно се различаваха от днешния си вид, изградил общоприетите човешки представи за реалност.Имах специална мисия, която се подчиняваше на закона за прераждането.За да стигна до последните четири свои реинкарнации и, съответно до последния си живот,когато заревото ми е вече в най-силната си фаза /апогей/, трябваше да премина през доста голям брой прераждания, сред които се открояват четирите най-важни.Във всяка своя реинкарнация чрез постоянни кармични сблъсъци и борба за оцеляване, на стъпала се отключваше позитивното ми излъчване през вековете. Така станах по-силна от болестите, стареенето и смъртта.Вече съм осъзнала, на базата на реални метаморфози с плътта ми, че единствената сила, която може да спаси човека от физическо и духовно загиване, това е невидимата СВЕТЛИНА /инирма/ в тялото му, която носи подсъзнателна информация, изкуствено "приспана" от враговете на светлината. Това се прави с цел, всеки един от нас да се превърне в манипулирано, "сляпо" и безпомощно същество,не знаещо истината за себе си, заради лъжите, които от памтивек му се поднасят.Истината е източник на светлина. Лъжата носи студ и мрак.Лъжата е смърт.Колкото по-малко знаеш, толкова повече студ се вихри в плътта ти.А той е причина за всичките ти нещастия и катаклизми.Такъв човек няма големи цели, няма и добродетели в характера си. Той се смъква до нивото на животинския инстинкт,на егоизма и на всички пороци. Ако светлината в тялото ти се пробужда, ти проглеждаш и започваш да се бориш срещу невидимите си поробители - студоносните енергии.Студът в тялото ударно може да се прогони с помощта на ИСТИНАТА. Затова дойде времето, когато ще научите, как са ви заблуждавали през годините на вашето духовно съзряване.
Преди милиони години, мили хора, Земята бе нападната и завладяна от най-ужасните същества, създадени от мрака -ЗЯМИТЕ. Това са недоловими за вашата сетивност космически чудовища с леденото излъчване на квазари. Змийските им тела имат много малка молекулярна плътност и затова са в невидимия спектър. Те носят мощен заряд от студ - отрицателно заредени частици, които ние долавяме при контакт с човек, който се е превърнал в леговище на зями.Има хора, изцяло обладани от змиевидните студоносни твари, затова имат много болести. А при гняв се вижда колко са зли и отмъстителни по характер.Зямите правят хората садистични и ги тласкат към седемте смъртни гряха.
Но нашият общ създател си е поставил за цел да озапти космическите убийци, превзели и унищожили населението на още много други планети.Подготвил им е огнени "вериги". За тази цел, изпрати на Земята нас, заревата, с тежката задача да реализираме изчислената от него планетарна програма срещу набезите на зямите.А сега няколко думи за хората, излъчващи светлина в огромни количества.
ЗАРЕВОТО е преди всичко любов. То притежава много от най-силните добродетели на характера.Заревото-мъж си има енергийна половина /сродна душа/. И тя е зарево-жена. Мъжа, към когото съм се стремила да стигна във всичките си животи, за да се слеят духовните ни същности и да бъдем силни срещу зямите, се нарича Тим Скайлер.
Общата инирма на всички зарева днес излиза извън параметрите на телата им, защото в последната им реинкарнация количеството й е повече от огромно. Потоците от Фотони, които вулканично изригват от нас, са разпределени в пространството така, че да се увеличава светлинният слой около всяко човешко тяло - това на практика представлява огънят на Страшния съд!Той стопява "леда" в плътта /наказание за студоносните змии/ и на човек започват да му изчезват болестите. Характерът му се проявява в нова светлина - чрез благородни черти. На първо място хората стават по-търпеливи и вслушани във вътрешния си глас-гласът на интуицията им. По-малко лакоми са, по-малко лъжливи и егоистични.Но нека да поговорим за прочистването на едно зарево, което би ви дало много чрез примера си.
Обикновено ударно се разтоварвам от натрупаните в костите ми химии с помощта на гладуването, като едновременно изгарям зямите и шлаките в своето тяло с излъчване, идващо от пръстите ми.И така - поемам от околността големи количества зями, трупам ги в костно-хрущялната си система и като провеждам абсолютен глад за различен период от време/не го препоръчвам на никого!/, изгарям отрицателните енергийни частици и отпадъчните продукти в мен.След всяко поредно гладуване получавам прозрения - информация, идваща от освободеното подсъзнание.Така се пробудиха всичките мои дарби от миналия ми живот в Мичиганл /тук съм го нарекла Милисбърг/. В същото време ръката ми автоматично започна да изписва потоци поезия, притежаваща силна мощ на плодотворно въздействие върху хората.Стиховете-мантри могат да помагат и без пряк контакт. Творчеството на заревата, техните ежедневни контакти,думите им - всичко това е източник на потоци фотони, помагащи за изпълнението на общата ни мисия - унищожението на зямите.
Няколко думи за поезията.Едва ли някой вас се досеща, че когато стихотворните форми се подредят от подсъзнанието така, че да се стигне до максимална хармония между ЧУВСТВО,МЕЛОДИКА и СМИСЛОВО СЪДЪРЖАНИЕ на текста, се получава ефектът ЕНЕРГИЕН ЕКСПЛОЗИВ. Това е моментът, при който написаното слово освобождава свръхмощна светлина, прочистваща тялото на читателя от натрупания студ.Закодираната в неговото подсъзнание информация се освобождава и той изведнъж открива, че е започнал да си обяснява довчера необясними неща.Интуицията му дотолкова се е активизирала, че всяка опасност за живота на духовно прогледналия вече се преодолява с лекота.
Ефектът на словесното въздействие е доказано огромен. Студоносният творец /или политик/ акцентира главно върху външната красота на речта, на рисунката, на песента. С творческата си изява той не може да пробуди нежност и огромно вълнение в публиката, защото вместо огнена същност, притежава студ, суета, алчност. Липсват добродетелите му,извисеният дух. Чувствата му са фалшиви и пресметливи. Затова творбите му имат разрушителна мощ. Те убиват.Ако си политик без идеали и любов към ближния, можеш да загробиш цялата държава. Докато творческите изяви на заревата обжарват злото и прочистват душите, облагородяват ги.
Искам да завърша казаното до тук с едно спонтанно излияние, което да погали и да доведе до просветление вашите тревожни мисли и объркани светогледи.

ЗА ДА ПРЕКРАЧИМ ПРАГА НА МЪДРОСТТА...

Да можеш да обичаш така, както умее да обича светлината,
значи да си се научил да виждаш незримото.
Да можеш да прощаваш грешките на ближния,
това е знак, че идва златната река в любовта ти.
Да можеш да се гордееш с мъката
и с разочарованията си,това е вече мъдрост.
Разбрах, че днес съм по-добра от вчера,
защото повече не се страхувам
от самотното бъдеще
и от тъгата, която ти би ми донесъл.
Приемам раздялата,ако тя ще научи другите,
да осъзнаят градивната същност на очакването.
Приемам сълзите,
защото те са част от времето, в което си се родил ти.
За да прекрачим прага на мъдростта,
е нужно да забравим кои сме сега,
много пъти да си припомняме кои сме били
и винаги да вярваме кои ще бъдем.
Никоя любов не бива да започва с лъжа.
Защото любовта е цъфтене.
А кое цвете обича тъмнината?
Ако се обречеш на едно нежно покълване,
сигурно ще научиш много за тайните на себераздаването.
ОБИЧАЙ МЕ!
И няма никога повече да ти позволя
да се съмняваш в чувствата на тревата,
когато я стъпкваш в своята слепота.
ОБИЧАЙ МЕ!
За да разбереш, зашо бях така упорита,
докато те търсех в света на дивите цветя и треви.
ОБИЧАЙ МЕ!
За да узнаеш, как една среднощна мичиганска трагедия
може да се превърне в прошка.

Аз не съм жена. Птица съм -
бяла и свободна.
И не обичам сенките от миналото.
Но вместо да се страхувам от тях,
ги обвивам в сияния.
Защото всеки страх е колебание,
а колебанието е нож за любовта.

Най-сетне видях невидимото в теб
и се превърнах в лотос!

19.12.1990,Берлин.
Рожден ден на Хендел.

/следва на стр.35/
--------

35. ПРЕРОДЕНА В СВЕТЛИНА /езотерика/


УВОД /трета част/
към книгата ми, продиктувана от Нирвана, в която ще прочетете за времето на първата среща между мен и ТИМ СКАЙЛЕР.





/продължава от стр.33/
--------
АВТОБИОГРАФИЯ
НА ЕДНО ПОДСЪЗНАТЕЛНО ПРОБУЖДАНЕ
--------

ГЛАСЪТ НА СВЕТЛИНАТА

ДА ВИ СЕ ПРЕДСТАВЯ И АЗ - ТИМ СКАЙЛЕР...

Този разказ на нашето общо зарево - моето и на Мари- е адресиран до онези от вас, които желаят да научат истината за живота на малката розовееща се сред космическия мрак планета Земя.Нека не се обръща внимание на факта, че няма да цитираме дати и години от прастарите времена, наречени от човешкия разум праистория. Естествено,вие ще искате да узнаете и най-малките подробности, които биха осветлили колкото се може повече неизвестни моменти от далечното ви минало. Но трябва да ни разберете - просто нямаме физическа възможност, да ви дадем очакваната обширна информация за човешкото развитие, дори това да се отнася само за една единствена цивилизация, например тази от Ноевия потоп до сегашния голям духовен катаклизъм на ПЛАНЕТАТА НА ДРАКОНИТЕ,както ние, заревата от Меркуриева сянка, наричаме Земята /някои от наименованията тук са заменени с псевдоними/.

Нямаме право да ви съобщаваме за неприятни предстоящи събития, застрашаващи живота на цели нации, защото сме наясно колко опасен е стресът, удрящ кръвоносната система на ИНИРМЕНИТЕ ПОПУЛАТИВНИ ПРИРОДИ, каквито сте вие, хората. В същото време си даваме сметка, че сме длъжни да осветлим колкото може по-голямо количество от сивите или напълно празни страници, препълващи вашата Книга на познанието. Ето защо се заричаме, винаги да се движим в посоката, обозначена върху плочата на вкаменяващото се духовно съвремие - там, където стрелката се върти от черния изгрев на егоизма към кървавия залез на материалистическото мислене.
Бихме се радвали, ако повярвате на твърдението ни, че общата светлина на всички зарева на Земята /а това включва и нас с Мари/ в най-трудните ви дни изпълнява мисията на ваш СПАСИТЕЛ. Ще направим всичко възможно, за да ви убедим в искреното звучене на информацията, която ви даваме, въпреки че много не ви се иска, да се вслушвате в гласа,идващ от горе. Особено ако той е пределно ясен в осъждането на вашата духовна деградация. Съгласете се, че е глупост да се страхувате от доброжелателната критика, дори ако понякога се налага, тя да влезе в ролята на хирургически скалпел за премахването на гангрената в организма. Бъдете сигурни, че нито едно молекулярно зарево, изпратено на вашата планета от грижовния КОСМИЧЕСКИ РОДИТЕЛ СИЛА, не е програмирано да причинява зло на човечеството. Наясно сме, че не сте в състояние да обхванете всичко, което бихме адресирали до ограничените мозъчни коридори на вашия разум. Знаем и това, колко би ви било трудно да преодолеете дългогодишното си принудително тъпчене на едно място в информационен план. Даваме си ясна сметка и за ниското духовно ниво на повечето от вас, което е причина, много мъчно да се разруши ЦИТАДЕЛАТА НА ЛЪЖАТА, издигната във всяка човешка душа от нейните погубители - НЕВИДИМИТЕ КВАЗАРНИ ПРИШЪЛЦИ, превзели вашите тела ЗЯМИТЕ.
Но ние, заревата, сме изключително търпеливи. И, държа да подчертая - сме изтъкани от любов, която ни прави убедителни и искрени, докато докосваме колебливите струни на вашата вяра в доброто.

Преди да нагазим в по-дълбоките води на подсъзнателните истини, искаме да ви съобщим, че хората представляват ДВУЕНЕРГИЙНИ СЪЩЕСТВА. Техните тела са изчислени така, че да бъде възможно в тях да съжителстват носителите на смърт - зямите /злото/ и носителите на живот - фотоните /доброто/. Тук ще вметна, че всеки фотон представлява материална градивна частица на светлината. При постоянния сблъсък между доброто и злото в телесната ни обвивка, в зависимост от силата, взела надмощие в даден момент, се стига до едно от всички състояния на организма: болест-здраве, стареене-подмладяване, смърт-отдалечаване от смъртта. А при пълно унищожение на зямите /нещо, което не е невъзможно!/, се стига до вечен живот на плътта, която вече ще бъде променена до нова материална субстанция.
В крайна сметка, квазарните същества вътре в човека / Христос ги наричаше БЕСОВЕ/, тъй като са постоянен източник на студ, през всичкото съществуване на хората са побеждавали при вътрешноклетъчната битка- битката за физическо оцеляване на индивида. Процесът на загиване се движи по общоизвестния ред: боледуване, стареене и смърт. Стигне ли се до унищожение на зямите, плътта на точно определени хора, в чиито тела фотоните са в огромно количество, ще бъде спасена от загиване. И тогава ще настъпи краят на смъртта. Но, нека да повторя - това е възможно да се случи само при най-духовните сред вас, наречени ХОРА-ЗАРЕВА.Тяхната ИНИРМА /светлина/ става толкова мощна, че се превръща в ангел-пазител на хиляди и милиони мъченици, жертва на зямите.
В нашия разказ ще се постараем да осветлим познанието ви, за да научите, колко дълго се намирате под робство. И в същото време, да ви вдъхнем вяра, че вече сте на много малко разстояние от онзи момент, когато отново ще се почувствате свободни и щастливи - такива, каквито бяхте в началото на земните си дни, преди да ви завладеят най-жестоките, най-бруталните,най-коварните, най-садистичните, най-алчните и лакоми егоистични студоносни същности на космоса - МОЛЕКУЛЯРНИТЕ МОДУЛИ НА МРАКА- ЗЯМИТЕ,които унищожиха във времето много планети като вашата, населени с инирмени същества.

ПЪРВИТЕ ХОРА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА

Когато хората бяха създадени и заселиха Земята, не съществуваха нито злобата, нито егоса, нито убийствата, нито болестите, нито стареенето, нито смъртта. Защото тогавашното човешко тяло имаше силна МОЛЕКУЛЯРНА ЗИЛА/връзка/ за пряк инирмен контакт със своя създател. В онова време всички хора бяха зарева.Тяхната светлина предварително бе изчислена така, че не само да активизира кръвообръщението, затварящо всички телесни енергийни вериги, но и да дава духовни напътствия на индивида за неговата творческа дейност. С една дума, животът на първите земни жители зависеше единствено от мощната им позитивна излъчвателност. Тя служи за съзидателна творческа дейност, която увеличава инирмената мощ на организма. Този начин на самозареждане на тялото с фотони превръщаше първите жители на Земята във вечен биодвигател, в ПЕРПЕТУУМ МОБИЛЕ.

Заревата са част от светлинната същност на вече споменатия космически родител СИЛА. Знаят се неговите усилия, да създава нови и нови енергийни същества със строго специфична материална обвивка и жизнено реализиране. Иска ни се да ви уверим, че този молекулярен гигант, когото вие не можете да доловите в пространството с несъвършените си сетива и техники, е изтъкан само от благородни чувства и хуманни дела.Дошло е времето, когато изчислената от Сила МАЩАБНА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА ЗА ОЗАПТЯВАНЕ НА ЗЯМИТЕ е в своя последен етап. Дошло е времето на равносметката, когато вселенският създател ще потърси отговорност от безотговорните носители на смърт и душевна пустота, същите, които са преки виновници за гигантските планетарни катаклизми тук, включително и за потопа от времето на Ной.
Те отдавна бяха предупредени,че скоро ще удари часът на Страшния съд за тях.Бяха предупредени,че ГОНГЪТ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО започна да отмерва стъпките на развръзката. На Земята вече са изпратени тримата безпощадни съдии и изпълнители на присъдите. Светлината на възкръсналия Христос ще блесне над главите на неговите погубители с цялото си величие и със своя укор. Тя добре знае кои са те. Нищо че са скрили своето преродено мракобесие зад маската на днешния хитрец, с неговата разплута плът от преяждане, зад бюрото на лъженауката, зад безочието на лъжеполитиката, зад лицемерното расо на идолопоклонниците и зад развихрените наглости на разврата.

След емоционалното напомняне, че все пак възмездие има, дойдохме до оня момент, когато най-сетне ще ви запознаем по-отблизо с първите заселници на вашата приказна Земя. Няма да се спираме подробно върху фактите за това, как точно живееха потомците на Адам и Ева, преди да бъдат поробени от змиите на планетата Изидора.Само че ще бъде нечестно, ако поне бегло не ви опишем, какво кристално чисто състояние на духа притежаваха те, което им осигуряваше едно спонтанно съществуване, озарено от творчески прозрения и себеотдаен труд.
И сега,след като са се изнизали толкова много епохи и мащабни събития от онова време, спомените ни твърдят, че всичко преживяно от нас чрез тогавашните ни тела е било по-скоро един красив, неземно красив сън, отколкото реалност.От къде ли точно да започнем?...Може би от външния вид на дедите ви? Те имаха средно-високи и грациозни тела, с ясно зрим ореол около главите. Лицата им, от които струеше сияние, винаги поразяваха с една, изплувала от глъбините на същността им усмивка, която омайваше околните. А меката пластика на техните черти удивително напомняше усещането, че си погален от ангелски полъх, слязъл от ренесансовите икони на бъдещето.
И всички те притежаваха творчески дарби с различни насоки и нюанси на проявление, които те издигат на по-високо духовно ниво, там, където се наслаждаваш на левитацията и телепортацията при пътуването между световете. Говорим ви за времена, в които хората не използваха храна в общоприетия днес смисъл, като изключим малкото горски плодове с тяхното специално влияние върху медитациите на духа. Хубаво е да знаете, че човешкото тяло не е създадено да живее благодарение на храната, а само и единствено благодерение на своето инирмено лъчение, чиито две най-важни негови функции са, да задвижва кръвта и да прави клетките вечни.

Когато зямите нахлуха в плътта на хората, ги научиха да зареждат своя организъм с всякакви вкусни храни, източници на гнилостни вещества и отрови. Защото квазарните змии консумират точно това - остатъчни газови продукти /излъчващи студ/, които се получават от химически съединения между разлагащите се физически материи в стомаха и червата. Тук е мястото да отбележим, че първите хора, които се радваха на първите изгреви на вашата планета, имаха особено устройство на физиката си, коренно различно от вашето и всички те определено не боравеха с понятия като кости и мускули.Телата им просто не притежаваха такива елементи, защото не се нуждаеха от тях. Функционално ги заместваше лимфната течност. Тя имаше свойството да се втвърдява до определени граници на пластичност и това се осъществяваше по под въздействие на инирмата по интуитивно мисловен път. По този начин във всеки един момент на движение тялото приемаше необходимата форма и изглеждаше красиво до съвършенство, което в разликата си със своя днешен вариант бе на светлинни години разстояние. Гъвкавостта на фигурата създаваше впечатление, виждаш същество, което плува, задвижвано от ласките на неземни звучения. Ако наблюдаваш отстрани група хора в тяхното ежедневие, ще се уловиш, че изпадаш в мечтателен унес, защото движенията им представляваха по-скоро един импровизиран балет, отколкото обикновени молекулярни взаимности.Такива бяха те -ВЛЮБЕНИТЕ В ЗОРАТА НА ЖИВОТА.Танцуващи, огряни от добротата си, те никога не се гневяха, защото нямаха тази способност. Къпеха се в изворите на духовното изобилие от добродетели, без дори да подозират, че ще дойде време, когато ще се появи егоизмът - едно от най-калните господстващи понятия от бъдещето, което ще се старае с векове да черни душите и характерите им. Но въпросните изродени времена и нрави бяха все още далечна реалност.Засега първите хора бяха още съвсем, съвсем в началото - при своите розови изживявания. Те не умееха да се вглеждат с критични очи в грозотата, защото не познаваха понятието "грозно". Тази категория просто нямаше от какво да се роди. В ония години човекът.зарево създаваше красота и се радваше на радостта на околните. Признавам, че сега, когато ви разказвам за някогашните любимци на живота, сълзите на носталгията ме карат спонтанно да извикам:Хора, гордейте се, че сте потомци на едно такова приказно родословие!...
Днес всеки от вас също притежава светлина. Но в огромната си част тя е блокирана от зямите, които с помощта на химията в организма, активизират тимусната жлеза /жлезата на растежа/. Тя създава хрущялни клетки и така се затрупват със слоеве химизиран хрущял инирмените центрове на подсъзнанието, разположени по цялото тяло. Този процес се нарича "ЗАКЛЮЧВАНЕ НА СВЕТЛИНАТА" В ПЛЪТТА. а стопяването на излъчващия студ хрущял всъщност отключва светлината, инирмата,интуицията. По същество тези три понятия са едно и също нещо. Те са подсъзнанието на човека. Вътрешният ни глас, който учи как да се предотвратяват опасностите в индивидуалния ни живот, това е гласът на нашето подсъзнание, на нашата светлина.Той ни дава напътствия, от кои зли хора да се стои настрана,за да не се влиза в сблъсък с квазарни същества-убийци. Вътрешният глас учи хората да разгръщат творческите си способности, да активизират в характера си добродетелни качества.
Няма ли най-сетне да се запитате, откъде е дошъл у вас този глас, наречен от мъжете на красноречието ИНТУИЦИЯ? Или може би от всичко прочетено до тук, сте в състояние сами да си дадете отговор?Ще бъде чудесно, ако вече сте израснали до там, че да признаете наличието на телепатична връзка между човека и космоса, в лицето на неговия създател. Става дума за една незрима, но вечно съществуваща връзка /зила/, която през годините бе сковавана от студа на зямите. По този начин силите на мрака имаха възможност с лекота да манипулират съзнанието на човека. Непрекъснато му се внушава, че той е сам във вселената, за да се убие желанието му да търси истината за космическия ред и за себе си като елемент на космическите общества.
Като че ли настъпи моментът, да съсредоточим вашето внимание върху ИНИРМЕНОТО ЛЪЧЕНИЕ на хората-зарева. Инирмата генетично е закодирана в плътта посредством някои хромозомни схеми в спиралообразните вибрации на ДНК /дезоксирибонуклеиновата киселина/. Енергийните центрове на инирмата /подсъзнанието/ са разположени по цялото тяло и се наричат
ЦЕНТРОВЕ НА ПОДСЪЗНАНИЕТО.
Някои от най-възловите по важност центрове са известни още от древността - това са 7-те ЧАКРИ. Но,за останалите, които никак не са малко, хората нямат каквито и да било сведения. И добре,че е така. Защото ГЕНЕТИЧНИТЕ ОПИТИ, КОИТО УЧЕНИТЕ ОТДАВНА ПРАВЯТ С ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА /ПОД ХИПНОТИЧНОТО РЪКОВОДСТВО НА ЗЯМИТЕ/ В СПЕЦИАЛНО ОБОРУДВАНИ ЗА ЦЕЛТА СЕКРЕТНИ ПОДЗЕМНИ ГРАДОВЕ-ЛАБОРАТОРИИ,биха достигнали до невъобразимо страшни и неуправляеми извращения с телата и психиките на земните жители.
------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар