петък, 7 октомври 2011 г.

917. ДНЕВНИК -. 27, 28,29,30 СЕПТ., 1, 2 ОКТ. /Бумерангът на ВЪЗМЕЗДИЕТО/



---------------------------------МЕДИТАЦИЯ-------------------------

МАРИ ХИГЕЛС -
МЕДИТАЦИЯТА Е КЛЮЧ КЪМ ПОДСЪЗНАНИЕТО НИ!
НАЙ-ГОРЕЩО ВИ Я ПРЕПОРЪЧВАМ, ПРИЯТЕЛИ!
Благодаря на моя син за тази ценна публикация
от Флоренция - от града, в който живее!
ФЛОРЕНЦИЯ
От Борислав Стоилков
    • МАРИ ХИГЕЛС -
      МЕДИТАЦИЯТА е безценно нещо! Владея я от много години. Още при първите си три медитирания получих НЕВЕРОЯТНО СИЛНИ ЦВЕТНИ ВИДЕНИЯ. Първо беше в къщи. Както си лежах и се реех в пространството, освободена от тежестта на живота, пред мен на 2 метра се появи ОБРАЗ НА ТЪМНОКОС МЪЖ,ОТ КОЙТО КАТО ЧЕ ЛИ СТРУАХА ПОТОЦИ ОТ ЛЪЧИ. Приличаше на испанец,или на индиец, имаше черна доста къдрава коса и черна брада като йогите. Леко ми се усмихваше, а в очите му - обич и бащинско покровителствено изражение. БЕШЕ КАТО ЖИВ И ЛЕКО ТРЕПТЕШЕ НА ФОНА НА БЕЖОВИЯ ГАРДЕРОБ. Затварям очи - той е там. Отварям ги - пак се усмихва насреща ми. Така разбрах, че е видение. Цялото ми същество се преизпълни с НЕВЕРОЯТНО БЛАЖЕНСТВО. Не ми се искаше да се прекъсне това чудно състояние. Но...Мъжът-слънце ИЗВЕДНЪЖ ТРЕПНА В ПРОСТРАНСТВОТО И ЗАПОЧНА ДА СЕ ОТДАЛЕЧАВА В ПРАВА ЛИНИЯ КЪМ ПРОЗОРЕЦА ВДЯСНО И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАМАЛЯВАШЕ, НАМАЛЯВАШЕ, ДОКАТО СЕ ПРЕВЪРНА В ТОЧКА, КОЯТО ИЗЧЕЗАНА.
      02 октомври в 06:55 ·

    • мари хигелс
      Най-интересното идва след това мое видение. Между впрочем, бях убедена, че ми се е явил моят незрим учител, който очевидно е бил в някой от животите си ЙОГА- МЪДРЕЦ, ДОСТИГНАЛ ДО НИРВАНА. Годината беше 1988 - ГОДИНА НА ЗЛАТНИЯ ДРАКОН/символ за Бог/, а аз съм родена под знака на ДРАКОН. Заедно с моя хор, в който пеех тогава, ръководен от диригента Валентин Бобевски, отидохме в Мидълсбро, Англия и спечелихме на световен фестивал за хоровата песен три златни и няколко сребърни медала /хората в залата плачеха - англичани, пък бяха разтърсени, особено от нашата ДЕЛЮ ХАЙДУТИН и от Еврейския хор от Набуко. Имахме страхотни солисти /.
      На връщане се отбихме във Венеция. Както се разхождах сама из града, стигнах до една катедрална църква и влязох - августовската жега остана навън. И КАКВО ДА ВИДЯ!!!
      По стените огромни стенописи изобразяваха цялата ГОЛГОТСКА ИСТОРИЯ...А ХРИСТОС БЕШЕ С ОБРАЗА НА "ЙОГАТА" ОТ МОЕТО ПЪРВО ВИДЕНИЕ!!! Никога дотогава не бях виждала тъмнокос Христос - винаги го знаех като рус.
      Тръгнах към едно място, където видях скулптурата от бял мрамор на Микеланджело/ разбира се- копие/ ПИЕТА. Там се вижда как Света Богородица държи в прегръдките си смъкнатия от Кръста Христос. Между впрочем, нямаше жива душа наоколо - бях напълно сама.
      Посягам да взема една огромна бяла свещ /около 40 см./ като преди това пуснах някакви стотинки - не беше поставена цена за дарението, а по желание се плаща и... КАКВО ДА ВИДЯ!
      Една мъжка ръка иззад мен също посяга и взема свещ. Обръщам се рязко И ГЛЕДАМ - ЙОСИФ - ЗАМЕСТНИК ДИРИГЕНТА НА МОЯ ХОР...Възкликнах: "ЙОСИ?!..." . А той прошепна: "ТИХО, МАРИЯ"...
      И ДВАМАТА ЗАЕДНО, КАТО ДИРИЖИРАНИ СВИШЕ, ПОСТАВИХМЕ СВОИТЕ СВЕЩИ ПРЕД МЪРТВОТО ТЯЛО НА ХРИСТОС.
      И сега... Как са се казвали родителите на ГОЛГОТСКИЯ МЪЧЕНИК? - ЙОСИФ И МАРИЯ. А кой ми се усмихваше бащински в моето видение? - Христос...
      Пропуснах да кажа нещо изключително важна - ЛИТЕРАТУРАТА ЗА МЕДИТАЦИЯ ми беше дал именно Йосиф и за броени минути се научих да медитирам. Като че винаги съм го владеела.
      Сега ще направя едно много важно допълнение. ВЪПРОСНИЯ ОБРАЗ НА ХРИСТОС, КОЙТО СЕ Е ЗАПЕЧАТАЛ В МЕН ЗАВИНАГИ,СРЕЩНАХ НА ЖИВО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ, НО ВЕЧЕ БЕЗ БРАДА. ТОВА БЕШЕ УЧИТЕЛЯТ МИ ПО САЛСА - ВАНГЕЛ. От няколко месеца не посещавам танците, защото нямам време нито достатъчно финанси, но с него контактувам телепатично. От друга страна го имам в профила си, както и в моя блог. В блога ми на стр.196 съм му посветила много силно стихотворение-МАНТРА. Казва се "ПРЕИЗПЪЛНЕН С БОЖЕСТВЕН ЗАРЯД" - Препоръчвам ви да го намерите и да го прочетете. Ще си говорим после какви усещания сте имали.
      И не забравяйте - КОЙТО ИСКРЕНО, А НЕ РАБОЛЕПНО СИ КАЗВА МНЕНИЕТО ПОД МОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ, ПОЛУЧАВА МНОГО ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ ОТ НИРВАНА, Т.Е. СПУСНАТА СВИШЕ. Не случайно искам да ви приуча да си казвате мнението - ТОВА Е ЗА ВАШЕ ДОБРО...Четеш дадено стихотворение или проза, публикувани от мен и разказваш точно кое те е впечатлило. Не е нужно да пишеш:МНОГО МИ ХАРЕСА...или : БРАВО, ЧУДЕСНО, МАРИ!...Целта е да се научите да изваждате от сърцето си своите вълнения, точно както сте ги усетили. Тогава идва и наградата за вашето тяло - ЖИВАТА ВОДА НА НИРВАНА.
      02 октомври в 07:41 ·

    • ГАЛЯ Я.
      Винаги, когато чета твоите публикации сякаш някаква невидима сила ми вдъхва живот, сякаш започвам да се чувствам по-силна и едновременно с това по-спокойна. Така се чувствам и в момента, когато чета това. Всичко, което ме е притеснявало си е отишло в миг и зная, че нищо лошо няма да ми се случи.
      03 октомври в 12:28 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Галче, миличка, толкова е трогателно, че споделяш с всички нас тези свои емоции. Мисля, че точно това е пътят, който ни учи да бъдем спонтанно искрени - ИСТИНАТА, КОЯТА ВСЕКИ СЕ СТРЕМИ ДА ИЗГОВАРЯ ВЪВ ФЕЙСБУК /а и не само тук/ ЕЖЕДНЕВНО, ОТКЛЮЧВА НЕ САМО ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНОТО В НЕГО ПОЗИТИВНО ИЗЛЪЧВАНЕ, НО ОТКЛЮЧВА И ПИСАТЕЛСКАТА МУ ДАРБА, наследена от минал живот. Защото при теб точно това се е получило на практика. Ти си родена поетеса - толкова голям талант прозира зад думите ти, толкова силно ме развълнува!...Целувам те, скъпа! Виждам, че
      няколкогодишните ни контакти не са били напразни. Пък и салсата, която ни срещна преди 3 години, както и нашият учител ВАНГЕЛ с неговия мощен духовен заряд - всичко това ни се е отразило и на двете благотворно. Благодаря на небето, че ни преплете пътищата...
      03 октомври в 12:40 ·

    • ГАЛЯ Я.
      Благодаря на Бога, че те има Мари....... Толкова близка те чувствам, че ме е страх да не те загубя......
      03 октомври в 13:00 ·


    • МАРИ ХИГЕЛС
      Никога ! Това просто няма как да се случи, Галче! Когато някой като теб е спечелил сърцето ми със своята добродетелна природа, това е за всички времена. Ще наблюдавам с трепет и с искрена радост твоето по-нататъшно развитие. И ще се гордея с теб, и ще ти помагам в трудни моменти. Защото това е заложено в основите на моята същност.
      l
      03 октомври в 13:20 ·

    • ГАЛЯ Я.
      Благодаря, благодаря, благодаря.............


      -----------------
      МАРИ ХИГЕЛС чрез ИЛИЯНА В.
      БРАВО НА ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА!
      БРАВО И НА ТРЕНЬОРКАТА ИМ - ДОСТА БЪБРИВАТА
      И ДОСТА СУЕТНАТА, НО БЕЗКРАЙНО
      ТАЛАНТЛИВАТА ИЛИЯНА РАЕВА!



Момичетата на Илияна Раева взривиха залата в Монпелие

youtube.com

  • ВАЛЯ БР.
    Слава Богу, че има и такива, които ни правят горди, че сме Българи!!!!!!!!
    • 01 октомври в 12:44 ·
    • МАРИ ХИГЕЛС
      Абсолютно!
      01 октомври в 13:42 ·
      ----------
      КРАСИМИРА Н.
      ДОБРО УТРО
    • МАРИ ХИГЕЛС
      ДОБРО УТРО И ОТ МЕН, КРАСИ!
      Като видях, че музикалният поздрав е подходящ повод за утринно кафе, спрях клипа в началото, веднага си направих кафе "3 в 1" и сега с удоволствие отпивам, докато се наслаждавам на тази отдавна станала класически хит забавна музика. Благодаря ти - настроението няма как да не вдигне градусите си, след като чувстваш приятелското озарение отсреща.
      Нека днес денят ти да бъде едно приказно видение, където да си истински щастлива - съдбата ще се погрижи за хубавите сюрпризи, които вярвам, че ще дойдат.
      01 октомври в 11:32 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      Благодаря, Мари! Вярвам, че и твоят ден ще бъде щастлив и ползотворен и ти го пожелавам от сърце!

      -------
      МАРИ ХИГЕЛС -
      ЕДНА ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ
      НА ПЛАНЕТАТА...

      ОТ БОРИСЛАВ СТОИЛКОВ

        • ВИОЛЕТА Д.
          И АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ!!!

          --------

          163. ДО БОЛКА СВИДЕН /11-ти октомври/


          Роден от мъдростта на самотата,
          си стигнал на Нирвана до предела.
          Не е ли любовта ни слънце свято,
          с което висините са се слели?
          Не ме ли позова телепатично
          към върхове, с достойнство заредени?
          Безмълвно ме научи да обичам,
          повярвала в нетленните ти гени.
          На всичкото отгоре ме закриляш,
          тъй както се закриля крехко цвете,
          заплашвано от студоносни сили
          и удряно от зависти проклети.
          Сполай ти за доброто, мухикане!
          Затуй, че имаш рицарска нагласа.
          Затуй, че можеш огнен меч да станеш,
          подгонил мрака - леден и опасен.
          Роден си с благослова на Темида,
          създала твоята неземна същност.
          Не си ли оня лъч, до болка свиден,
          чрез който светлината ме прегръща?

          11.10.2006, 11 ч.40 мин.

          162. КАКВО ВЕЩАЯТ МЕСЕЦИТЕ? /20-ти октомври/


          Октомври е голямото начало.
          А ноември от самотност оскотя.
          Декември пак е пленник на скандали.
          Януари мрази звездните цветя.
          Февруари удря с лед кармичен.
          Март е блясък в изворни очи.
          През април съдбата ни обича.
          Май във "Фуги"-те на Бах звучи.
          Юни пък е зов с горещи длани.
          Юли е копнеж с неземен глас.
          Август с гръм закриля любовта ни.
          А септември е мъдрецът в нас.

          20.10.2006, 18 ч.25 мин.
          ------------

          МАРИ ХИГЕЛС
          ТОВА Е РАДО, КОЙТО ЗАЕДНО С МАРГИ ХРАНОВА ИЗПЯ ПЕСЕНТА "САМОТА"/КЛИПЪТ Е ПО-ДОЛУ/.
          • ВИОЛЕТА Д. харесва това.

            МАРИ ХИГЕЛС -
            ОЩЕ ЕДНА СНИМКА НА ТОЗИ ПЕВЕЦ, С КОГОТО ОТДАВНА НЕ КОНТАКТУВАМ, НО СЪМ МУ БЛАГОДАРНА, ЧЕ ДОБРЕ ИЗПЯ ПЕСЕНТА МИ "САМОТА".
            НА МАРГИ ХРАНОВА - СЪЩО БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ.

            РАДО с Каролина
            • ВИОЛЕТА Д. харесва това.

              -----------------
              МАРИ ХИГЕЛС -
              ТЕКСТЪТ НА ТАЗИ ПЕСЕН ГО НАПИСАХ НА ЕДИН ДЪХ.
              ОРИГИНАЛЪТ Е НА ЕЛТЪН ДЖОН - Сори симс ту би...

              /КЛИКНИ ТУК/
              www.vbox7.com
              Лорадо и Маргарита Хранова

С А М О Т А
бълг.текст - М.Хигелс
изп. ДУЕТ - Марги Хранова и Радослав Иванов

--------

157. ДОВЕРИЕТО В ЛЮБОВТА и

157-А БУМЕРАНГ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО!



Съмнения прииждат на пълчища,
нападат ме с окървавени нокти.
Решили любовта ми да разнищят,
се впиват злобно в мойта вяра кротка.
Рисуват ми картини на измама,
на изневяра, съскаща във мрака.
Но аз съм силна - вече съм голяма!
Не бих могла да бъда стих разплакан..
Доверието ми към теб е свято,
а коренът му - мощен и огромен.
Така да знае ведата, която
подмолно те омайва с флирт и спомен...
Пречистих се от ревността горчива,
затуй се чувствам свише извисена!
А злото просто се самоубива,
като изпраща копия по мене.
С ответен бумеранг го спирам днеска -
светкавиците с гръм ще го настигнат.
Прокоба черна скоро ще го тресне
с невиждан смерч, описан в древни книги.
Опасно е за земните отрепки,
към светлината удари да пращат.
Дошло е време, в ужас да се сепнат!
Божествената кротост става страшна,
ако се вкопчи някой в любовта ù
и иска в рухнал храм да я превърне.
Ще сгърчи тялото му болест тайна!
Небесен огън дните му ще пърли!
Гладувах, плаках, лъгана с години...
Но вече аз диктувам правилата!
От този свят злините ще изрина
чрез бумеранг, закрилящ всичко свято!

24.10.2006, 5 ч.31 мин.
----------------------------------------------------
157-А : БУМЕРАНГ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО!


------------------------------------------БУМЕРАНГ------------------------------------


Принципът на "ВЪЗМЕЗДНИЯ БУМЕРАНГ" е залегнал в основата на СТРАШНИЯ СЪД,
който не е измислено понятие. Като орган за САМОНАКАЗАНИЕ, той съвсем реално е пуснат в действие. Неговата сила и бърз ответен удар се определят от това, до каква степен са израснали ДУХОВНИТЕ ХОРА В ОБЩЕСТВОТО, т.е. колко мощно е тяхното позитивно излъчване. Един духовен човек е очевиден източник на невидима светлина, за което говорят многото добродетели в характера му. Той фактически е обграден със солиден, плътен слой от ФОТОНИ /градивните частици на светлината/, наречен ЕНЕРГИЕН ЩИТ. Такъв човек се нарича ЗАРЕВО.
Щом СТУДОНОСНИТЕ ХОРА, сеещи смърт /независимо дали са роднини на заревото или не/, почувстват, че срещу тях стои някой с извисен дух, започват да го нападат чрез ИНТРИГИ, ЧРЕЗ ДУМИ, ПЪЛНИ С ОМРАЗА, ЧРЕЗ СЪБЛАЗНЯВАНЕ /въвличат го в изневяра/, ЧРЕЗ ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ и пр.

В момента на сблъсъка, заревото по интуиция знае, че трябва да запази самообладание и да приеме без ропот ударите на противника. Именно тогава, когато не сме отговорили на омразата с омраза, т.е. сме се оставили да ни бъде ударена "и другата буза", се задейства БУМЕРАНГЪТ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО.

Огромните потоци студ, идващи откъм ЧОВЕКА-СТУД , УДРЯТ ЩИТА ОТ СВЕТЛИНА НА ДУХОВНИЯ ЧОВЕК и, увеличени стократно, а понякога дори хилядократно, се връщат към тялото на нападателя. Ако сблъсъкът е особено мощен, връщането му може да насочи смъртоносен студ и към най-близките хора на нападателя. Този, опасен за плътта на злонамерения човек ОТРАЗЕН СТУД, се натрупва в костно-хрущялната му система и чака своето време за разрушително изригване.
След още няколко такива БУМЕРАНГОВИ ВЪЗМЕЗДНИ УДАРИ телата, претоварени

със студ започват да изнемогват. И ЗА ХОРАТА С ПОЧТИ НУЛЕВО ДУХОВНО РАЗВИТИЕ /наричани още кухи тела и гноми/, за ХОРАТА, СЕЕЩИ СМЪРТ чрез нервните си крясъци, чрез ревността си, чрез деспотичния си характер и т.н., идват ГОЛЕМИТЕ НАКАЗАТЕЛНИ УДАРИ, следствие на собствения им СТУДОНОСЕН НЕГАТИВИЗЪМ, насочен срещу духовните същества. В даден момент за злия човек настъпват дни на катастрофи, на тежки болести, на финансов крах, на физическа и психическа агония и т.н.

Така, че нека да се знае - ВЕЧЕ СЕ НАМИРАМЕ В ЕРАТА НА НЕБЕСНИТЕ ПРИСЪДИ!
Дойде времето на БУМЕРАНГОВОТО ВЪЗМЕЗДИЕ!

Не е нужно някой друг да определя кой е грешен и кой безгрешен. Щом боледуваш често, щом те морù опасна болест, щом преживяваш катастрофи, кражби и пр. - причината се крие в теб самия, в твоите родители, или в останалите ти близки роднини, с техните лоши характери и тежки грехове спрямо духовни хора.

НЕ БОГ НИ НАКАЗВА, А НИЕ СЕ САМОНАКАЗВАМЕ!
Може преди години да сме НАПАДНАЛИ С ОМРАЗА НЯКОЙ ЧОВЕК-ЗАРЕВО, без да знаем колко силен щит от светлина притежава той, а възмездието чак днес да се е проявило. Защото, ако удареният не е с достатъчно израснал щит от светлина, възмездието се отлага във времето. Но то винаги идва!
Казвам ви истината, не за да ви плаша, а за да се обърнете назад и да потърсите логическите потвърждения за бумеранга в собственото си минало. И да се замислите за себе си, за това, че е крайно наложително да започнете с извайването на характера и добродетелите си.
----------------------------------------------

  • ВИОЛЕТА Д.
    TТОЛКОВА МНОГО СЪМ ВЪЗХИТЕНА !!!! МНОГО, МНОГО МИ ХАРЕСВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ЦЕЛУВКИ!!!
    • 27 септември в 07:58 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      ВИЖДАШ ЛИ, МИЛИЧКА -ТАКА ЗВУЧИ МОЕТО "ДОБРО УТРО"?...ОБЛЕЧЕНО В ЛЪЧИТЕ НА ПОЕЗИЯ, КОЯТО ВСЪЩНОСТ Е НЕБЕСНА МИЛУВКА...ПРЕКРАСЕН ДЕН ТИ ПОЖЕЛАВАМ, ВИЛИ! НЕКА ЛЮБОВТА ДА ТЕ ЦЕЛУНЕ И ДА ТЕ НАПРАВИ ЩАСТЛИВА!
      27 септември в 08:02 ·

    • ВИОЛЕТА Д.
      МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ, МАРИ!!! ЖЕЛАЯ СЪЩОТО И НА ТЕБ!!!!
      27 септември в 08:51 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      ИСТИНА Е ВСИЧКО НАПИСАНО ОТ МАРИ,тук! Всичко това съм го преживяла, като човек, който е нападан и обиждан безпричинно! Всъщност, единствената причина е била нежеланието ми да бъда зла, а благородството е качество, което вбесява нисшите духом! По-късно видях с очите си "възнаграждението", което получиха моите тормозители.
      27 септември в 09:32 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Толкова си ми скъпа, Краси! Толкова обичам светлината, която излъчваш и искам да ти кажа, че НИКОГА НЕ БИХ СЕ ОТКАЗАЛА ОТ НАШЕТО БЕЗЦЕННО ПРИЯТЕЛСТВО!!!
      Благодарение на твоята поява в живота ми, се убедих, че ненапразно съм живяла повече от три години В МАЗЕ, в стаичка без вода, без тоалетна, без ток за отопление/използвах леген и шишета за питейна вода - така се миех сутрин, а замърсената вода изсипвах в буркани с капачки на винт, които изхвърлях при една дворна чешма наблизо/...Тогава напълно се изолирах от света, като имах само две-три приятелки, където се къпех и перях, където се чувствах като "бял човек", а в замяна им подарявах ЗДРАВЕ ЗА ТЯХ И ЗА СЕМЕЙСТВАТА ИМ. Тези мъки и лишения бяха в името на това, днес да съм много силна и полезна на огромен брой хора. А като награда - получих жилище от Съвета /бях регистрирана като крайно нуждаеща се, дойде комисия и така нататък/...
      Както вече всички сте забелязали, не желая да имам в моя списък от приятели повече от 35 или 40. Защото чрез ЦИФРИТЕ на тези, с които контактувам най-много, водена от много силна духовна обич, ИЗПРАЩАМ ПОТОЦИ ФОТОНИ НА ЦЯЛА МРЕЖА ОТ ХОРА СЪС СЪЩИТЕ ЦИФРИ, ПРЪСНАТИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ТЕ ПЪК ЗАРЕЖДАТ С ФОТОНИ СВОИТЕ БЛИЗКИ, ПО ПОДОБИЕ НА ЯДРЕНИЯ ПРИНЦИП ЗА ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИЗТЕГЛЯМ ОТ ТЕЛАТА ИМ НЕРОНИТЕ, ПРЕЧЕЩИ НА ПОЗИТИВНОТО ИМ ИЗЛЪЧВАНЕ.
      КРАСИ, ВСИЧКО, КОЕТО АДРЕСИРАМ ТУК ДО ТЕБ, Е ВСЪЩНОСТ ВАЖНА ЗА ТЯЛОТО ТИ И ЗА СЕМЕЙСТВОТО ТИ ПОЗИТИВНА МАНТРА.
      ТЯ ПОМАГА И НА ВСЕКИ, КОЙТО Я ЧЕТЕ, КОЙТО СЪЩО ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ СЪС СВОЕ ИЗКАЗВАНЕ, НО ТОЧНО КЪМ ТЕБ Е НАСОЧЕН ОСНОВНИЯ ПОТОК ОТ ФОТОНИ.
      ТЕЗИ ДИСТАНЦИОННИ СЕАНСИ ЧРЕЗ СЛОВО, ЗАРЕДЕНО С ОБИЧ, СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ И ДАВАТ НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ.
      В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ УБЕДИШ, ЧЕ Е ТАКА.
      27 септември в 11:44 ·

    • ВИОЛЕТА Д.
      ПРЕКРАСНА СИ, МАРИ.... !!!
      27 септември в 12:37 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Как си, Вили?
      27 септември в 12:46 ·


    • ВИОЛЕТА Д.
      Добре съм, работя :)
      27 септември в 12:47 ·

    • ВИОЛЕТА Д.
      Ти как си? :)
      27 септември в 12:59 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Р А Б О Т Я до бездъх.
      27 септември в 14:00 ·

    • ВИОЛЕТА Д.
      AKO MOЖЕХ ДА ТИ ПОМОГНА .....
      27 септември в 14:06 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Ти ми помагаш в момента - чрез разговорите си с теб подавам фотони на страшно много хора, КОИТО ИМАТ ТВОИТЕ ЦИФРИ НА ИМЕТО НА РОЖДЕНАТА ДАТА и пр. Цифрите на един човек са със стотици комбинации и съответно са свързани с комбинациите на стотици милиони хора. Цифрите са енергийни канали за дистанционно подаване на позитивни вибрации към телата и за изтегляне на нерони от тях, които дълги часове наред РАЗГРАЖДАМ, превръщайки ги в позитивни потоци.
      Нали знаеш, че ВИОЛЕТА=65=ИСУС ? Освен това 65 е свързана с датата 6.05, т.е. 6 май, Гергьовден /ден на възмездието, когато Св.Георги убива ЗМЕЯ - звяра в човешката плът. Представяш ли си с колко хора е свързана вибрацията на твоето име ВИОЛЕТА?
      27 септември в 14:17 ·

    • ВИОЛЕТА Д.
      ДА, УНИКАЛНО МНОГО!!!! TOВА Е НАИСТИНА ФЕНОМЕНАЛНО!!!! РАДВАМ СЕ ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ ТИ ПОМАГАМ, ДОРИ И ДА Е МЪНИЧКО!!! НО Е ОТ ЦЯЛОТО МИ СЪРЦЕ!!!
      27 септември в 14:25 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      И аз се радвам! Благодаря ти.
      27 септември в 14:52 ·

    • МАРИЯ С.
      Да навярно в нещо съм съгрешила. Бях развила моите добродетели, но в определен момент прекъснах... Сега наново се боря за тях. Благодаря от все сърце.
      27 септември в 15:39 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Добродетелите няма как да се изгубят, когато човек има голям позитивен заряд в себе си. Ти си ТЪРПЕЛИВА, МЪДРА, ПЪЛНА С ЛЮБОВ И ДОБРОТА, МОРАЛНА СИ, ГРИЖИШ СЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО И МУ ОСИГУРЯВАШ СПОКОЙСТВИЕ, НЕ СИ ИЗБУХЛИВА И ЗЛА, ПОМАГАШ НА ПО-СЛАБИТЕ И БЕЗЗАЩИТНИТЕ , ИМАШ БЛАГОРОДНО СЪРЦЕ И ДЕЦАТА ГО УСЕЩАТ, ЗАТОВА ТЕ ПРИЕМАТ С ОБИЧ И ДОВЕРИЕ...Мери, това са твоите добродетели, които отдавна съм прозряла в теб. Имаш и други, но сега не бих могла да изброя всичките. Вярвай в себе си и продължавай да се самораздаваш, както досега. Целувки!
      27 септември в 16:37 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      Целувки и от мен, Мари! Безценна си ни!
      27 септември в 19:17

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Ти видя ли последната ми публикация?

      27 септември в 19:19 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      Мари, сега сядам на компютъра. Ще прегледам последната ти публикация и ще ти пиша!

      27 септември в 19:21 ·


    • МАРИЯ С.
      Мери, благодаря ти, ти ме завръщаш от времето от което се познаваме. Ще гледам напред и работя усърдно за децата.
      28 септември в 14:28 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      Мари, не знам, каква е била причината, за да живееш в мазе при жестоките условия, които описваш! Доплака ми се, не съм вярвала, че човек може да бъде подложен на подобни мъки и изпитания в наше време! Представям си, какво си изживявала в тези нечовешки условия, но също знам, че мъките, които ни се дават, ни помагат да се определим, като личности, да осъзнаем, кои сме и да решим дали можем да се справим! Справим ли се, излизаме пречистени и по-духовни, но винаги възнаградени за търпението ни! Казано е, че в страданието човек израства!
      28 септември в 14:50 ·


    • МАРИ ХИГЕЛС
      Причините са няколко - и те са кармични. Но, знаеш ли, че В МАЗЕТАТА СЕ ВИХРЯТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СТУДОНОСНИТЕ ЕНЕРГИИ, с които водех големи битки денонощно - разграждах ги нон-стоп и ги превръщах в светлина. Така растях. И станах много силна.
      Често пъти плачех от отчаяние, но преглъщах сълзите и продължавах почти като робот да работя. В същото време си имах хубави дрехи и навън излизах като ПЕПЕЛЯШКА, ОБЛЕЧЕНА ЕЛЕГЯНТНО - С ДЪЛГА ПОЛА И КРАСИВА БЛУЗКА...Имах приятел - певец /той е на клипа с песента ми "ЗВЕЗДНИ СТЪПКИ" /- много суетен, но в същото време много талантлив и добър човек, който с присъствието си ми даваше кураж - така издържах тези 3 години на страшни изпитания. Идваше всяка вечер - правехме песни, говорехме... Беше ми благодарен, че съм му подарила песента и клипа си. Никога не ме остави сама и затова небето му направи щедър жест. Преди година се задомил /не знам имат ли брак/ за чудесно момиче, родило им се бебе, купили си мерцедес и пр.
      А и аз ПОЛУЧИХ НАГРАДА СВИШЕ за търпението ми и за смелостта с която отстоявах себе си. Оказа се, че докато съм израствала като духовност в мазето, два-три етажа над мен е живеел моя ТИМ СКАЙЛЕР, с когото след време се запознахме НАЙ-СЛУЧАЙНО. Трябвало е да обработя неговата негативност от дистанция в продължение на 3 години - но без да го знаем и двамата.
      28 септември в 15:03
      ·
    • МАРИ ХИГЕЛС
      Звучи като в приказка, нали? Но е факт!!!
      28 септември в 15:03


МАРИ ХИГЕЛС

Според мен ние тук не вършим нищо нередно като си казваме открито мнението какво харесваме и какво не харесваме. Да не сме шушумиги или заговорници, носители на метежни злонамерени действия, за да си крием мнението по миши дупки?! Крайно време е да се научим да сме силни и доблестни личности, да не страдаме от страхове и компклекси. Постинги от този род не възприемам. Нямам намерение да се опълчвам срещу законите, нямам намерение да съм терорист, но нямам намерение и да се скатавам, да не смея да си казвам мнението по каквито и да било въпроси ОТКРИТО И ЯСНО. Защото МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВАТ само публикации, свързани с културата, както и това България да се развива като една нормална европейска държава. И тъй като съм убедена, че точно днешното правителство ще ни изведе от калта, където ни захвърлиха всички останали политици през годините, НЕ СЕ НУЖДАЯ ОТ СЪВЕТИ КАТО ТОЗИ, КОЙТО ИСКАТ НЯКОИ ХОРА ДА МИ ВНУШАТ ЧРЕЗ ПОСТИНГИТЕ СИ.
ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ И СВЕТЛИНА В СЪРЦЕТО СИ - САМО ТАКА МОЖЕ ДА ВЗИМА СВОИТЕ ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ И ТО НАПЪЛНО САМОСТОЯТЕЛНО. ЗАЩОТО АЗ ОБИЧАМ ДА СЕ ЧУВСТВАМ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА.
БИЛО СКЪПО ПО МАГАЗИНИТЕ? - СПИРАМ ДА СЕ ХРАНЯ, КАКТО ПО-РАНО И ПОЧТИ НИЩО НЕ КУПУВАМ. ТАКА КРИЗАТА НЕ Я ЧУВСТВАМ. ПЪК И КОГАТО НЕ СЕ ХРАНИШ С МЕСО, С МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ И С ХЛЯБ, КОГАТО НЕ СИ СМЕНЯШ НОВИТЕ ДРЕХИ НЕПРЕКЪСНАТО - ДРЕХИ, ИМПРЕГНИРАНИ С ОТРОВНИ БОИ И ХИМИКАЛИ - ТИ ПРОСТО НЕ БОЛЕДУВАШ И СТАВАШ НЕЗАВИСИМ ОТ МЕДИЦИНАТА.
ЩОМ ЧОВЕК ОГРАНИЧИ ХРАНЕНЕТО СИ ДО САЛАТИ И ПЛОДОВЕ, ДО ВАРЕНИ КАРТОФИ И ОРИЗ, ТОЙ СЕ ОСВОБОЖДАВА НАПЪЛНО ОТ НЕРВНИТЕ СИ ИЗБЛИЦИ И ОТ ОМРАЗАТА В СЕБЕ СИ, КОЯТО ГО КАРА ДА ТИЧА ПО ПЛОЩАДИТЕ, ЗА ДА ДЕМОНСТРИРА, ЧЕ НЕНАВИЖДА НЯКОГО, КОЙТО УЖ БИЛ ВИНОВЕН ЗА КРИЗАТА В БЪЛГАРИЯ. ДА, ИМА И ХОРА, ДОБРИНЕСЛИ СЕРИОЗНО ЗА СРИВА В ДЪРЖАВАТА НИ, НО ВИ ПИТАМ - ЗАЩО АЗ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ СРИНАТА И БЕЗПОМОЩНА ЗАРАДИ РУХНАЛАТА ИКОНОМИКА, ЗАРАДИ РУХНАЛОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЗАРАДИ РУХНАЛАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА В МНОЖЕСТВОТО ХОРА С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ?
НИКОЙ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН - ТИ САМ СИ СИ ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКИТЕ ТИ НЕПРИЯТНОСТИ И ГРИЖИ. ПРЕВЪРНАЛ СИ СЕ В НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРЕН ЕГОИСТИЧНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК С ОГРАНИЧЕН КРЪГОЗОР, КОЙТО УМИШЛЕНО СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ ДУХОВНОТО ПОЗНАНИЕ. ПРЕВЪРНАЛ СИ СЕ В КОНСУМАТОР НА ОТРОВИ, ИМАШ ЛОШО ИЗЛЪЧВАНЕ, КОЕТО КАТО МАГНИТ ПРИВЛИЧА ЗЛОТО В ТВОЯ ЖИВОТ И, РАЗБИРА СЕ, ЗАПОЧВАТ ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ НЕПРИЯТНОСТИ ОТ ВСЯКАКЪВ КАЛИБЪР.
ТАКА ЧЕ МОЛЯ ДА НЕ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ НА ПОДОБНИ ПОСТИНГИ. ТЕ УБИВАТ ЧУВСТВОТО ЗА СВОБОДА В ЧОВЕКА.
МОЛЯ ВСЕКИ ЩО-ГОДЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК ДА СЕ ЗАМИСЛИ ВЪРХУ ТОВА - ПО КАКЪВ НАЧИН ЖИВЕЕ И НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПРОМЕНИ КОРЕННО ВСИЧКИТЕ СИ ПРИВИЧКИ И НАЧИН НА МИСЛЕНЕ. ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ СЛУЧАЙНО БЪЛГАРИЯ СЕ НАМИРА В ТОВА СЪСТОЯНИЕ? ТО Е, ЗА ДА СЕ СТРЕСНЕМ И ДА НАСОЧИМ ПОГЛЕДА СИ НАВЪТРЕ КЪМ СЕБЕ СИ - КАК СЕ ХРАНИМ, С КОГО КОНТАКТУВАМЕ, ЗАЩО БОЛЕДУВАМЕ, ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА СРЕЩНЕМ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ...КОЙ Е ПРИЧИНАТА ЗА КРИЗАТА В ДУШИТЕ И В ПЛЪТТА НИ - КОМУНИСТИТЕ? ИЛИ ПЪК БОЙКО БОРИСОВ? ИМА ВЪРХУ КАКВО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НЕ ТЪРСИМ ПРИЧИНАТА ИЗВЪН НАС, В НЯКОЙ ДРУГ. ВИНОВНИЦИ ЗА ЖИВОТА СИ В ЛИЧЕН И В ОБЩЕСТВЕН ПЛАН СМЕ СИ ЛИЧНО НИЕ. АКО ВСЕКИ ПОДОБРИ СОБСТВЕНОТО СИ ИЗЛЪЧВАНЕ, ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ПОЗИТИВНОТО НИВО И НА ЦЯЛАТА СТРАНА. ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИ НАЧИНА НИ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ В ГЛОБАЛЕН ПЛАН. ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ КРИЗАТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ДУХОВНА КРИЗА. МАТЕРИАЛНАТА Е СЛЕДСТВИЕ.
ПРЕДЛОЖИЛА СЪМ ВИ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО БЛОГ, ПЪЛЕН С ОТГОВОРИТЕ, КОИТО ТЪРСИТЕ В СВОЯ ЖИВОТ. НО ВИЕ СТЕ КАТО КОНЕ С КАПАЦИ - НЕ ИСКАТЕ ДА ВИ СЕ ПОМОГНЕ. ДАВАМ ВИ СДЪВКАНА ХРАНА, НО СТИСКАТЕ УСТИТЕ И НЕ ЩЕТЕ ДА ВИ СЕ ПОМОГНЕ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЗАГИВАТЕ ОТ ДУХОВЕН ГЛАД. ВАША СИ РАБОТА. ЧЕТЕТЕ ПОСТИНГИТЕ НА ЗЛОТО, РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ГИ И СЕ ПИТАЙТЕ КОЙ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ, ЗАЩО БОГ БИЛ ДАЛЕЧЕ И СИ ЗАТВАРЯЛ ОЧИТЕ ЗА ВАШИТЕ НЕЩАСТИЯ...А ТОЙ СЕ МЪЧИ, ГОРКИЯ, ЧРЕЗ ТАКИВА КАТО МЕН ДА ВИ ПРАЩА ПОСЛАНИЯ И СЪВЕТИ. НО КОЙ ДА ГО ЧУЕ?!
ПРИЯТНО ХЛЕНЧЕНЕ!!!!!!
30 септември в 04:25 ·

--------
МАРИ ХИГЕЛС -
ПЕСЕН, КОЯТО ТЕ ПРЕОБРАЗЯВА...
СЛУШАШ И ДОСТИГАШ ДО ГЛЪБИНИТЕ НА
ЛЮБОВТА - ВЕЧНО РАЗТРЕВОЖЕНАТА,
ВЕЧНО УДРЯНАТА ОТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА
СВЕТЛИНАТА...
НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ - НЕПОБЕДИМАТА И ОРЕОЛНА
В ТЪГАТА СИ ЛЮБОВ!
ЕДНА ГОЛЯМА ЛЮБОВ--------------------------------------------------КЛИКНИ
Джани Моранди
www.dailymotion.com/.../x6fyti_yyyy-yyyyyy-yyyyy-yyy...
------
МАРИ ХИГЕЛС -
АВТОР НА ТЕКСТА НА "РОМАНТИЧНИ НАСТРОЕНИЯ"
Е НИКОЛАЙ РАЙКОВ - ПИСАТЕЛ И ХУДОЖНИК.
ПРЕКРАСНА ВИДЕО-ПРОДУКЦИЯ.
ПРЕПИСАХ ТЕКСТА ОТ ФИЛМЧЕТО - ПО-ДОЛУ Е.



/КЛИКНЍ ТУК/
Романтични настроения [HQ]
Продължителност: ‎7:13

  • ВИОЛЕТА Д.
    • Прекрасна е!!!
      30 септември в 08:48 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      Много ми харесаха и текстовете!
      30 септември в 09:05 ·
    • МАРИ ХИГЕЛС
      ЕТО ТЕКСТА НА "РОМАНТИЧНИ НАСТРОЕНИЯ" ОТ ВИДЕОТО С АВТОР - НИКОЛАЙ РАЙКОВ /току-що го свалих на листове/.

      ГАРА ЗА ДВАМА.
      --------------------
      Влакове! Едни идват, други заминават.
      Обикновена гара. Невзрачна спирка за пътуващата любов.
      А те бяха там и всеки се питаше за другия дали е пристигнал, или заминава.
      Защото все още не знаеха, че не в пътуването се намира това, което търсим: "ТО Е В НАЧИНА НА ПЪТУВАНЕ".
      Една съвсем обикновена гара. Спирка, на която всички пристигат, а не слиза и не тръгва почти никой.

      СЪРЦЕ ЗА ДВАМА
      ----------------------
      И се превърнал ЗЕВС в лебед. И полетял към ЛЕДА, защото я харесвал и искал да се потопят в обятията на сладкия грях.
      Вечността загадъчно им се усмихнала, но щракнал капанът на любовта.
      ТОЙ вече не чувал ударите на собственото си сърце. А
      ТЯ досущ заприличала на него.
      Затова, когато, поради някаква причина, единият от лебедите отлети към Царството на сенките, след него тръгва и другият.
      Защото имат едно общо сърце!

      ПЕСЕНТА НА СИРЕНИТЕ
      -----------------------------
      Омайна лунна нощ...Разхождаме се по брега на морето, а оттам се лее вълшебна песен.
      - Това са сестрите ми - говори ТЯ - морските сирени. И, понеже им е мъчно, че съм с теб, а не при тях, се опитват да те омагьосат и отвлекат. Ревнуват и ме наказват...Какво? Нямало морски сирени? Разбира се, че ги има!
      Нали ме виждаш? Нали си с мен? Лъжат тези, които казват НЕ!

      РИЦАР
      --------
      "СТРЕЛА СЪРЦЕТО МУ ПРОНИЗА -ЗЛАТНА СЪС ЗЕЛЕНО ОСТРИЕ."
      Беше яхнал един толкова вълшебен кон, че той дори нямаше нужда от броня.
      Обикаляше по целия свят, за да Я търси. Защото му се струваше, че перата на шлема му започваха да се превръщат в ледени кристали от отношението на самотата към него.
      "Моля те, кажи ДА. - шепнеха напуканите му устни. - И развали магията, защото конят ми се умори да броди из безкрайните полета на желанието."
      Той криеше нещо в дясната ръка зад себе си. Искаше да бъде тайна само за НЕЯ.
      А слънцето го галеше и позлатяваше бронята на таланта му, обвиваше го със златните си лъчи и го караше да върви напред.
      Разкриваше му все нови и нови хоризонти. Отваряше прозорци към бъдещето и му помагаше по трудния път към съвършенството.
      Но двамата бяха два различни миража, които времето и пространството рядко позволяваха да се видят един до друг.

      ПОРЪЧКА:
      ------------
      "Моля те, ХУДОЖНИКО! Нарисувай ми банкнота. Вълшебна...
      Еквивалент на унижения и нищета, на гордост и самота.
      Дори като я взема, да се чувствам пак жена..."
      Но ХУДОЖНИКА знаел, че парите покваряват...особено ЧОВЕКА.
      Затова Ѝ дал една ЯБЪЛКА и я изпратил по живо по здраво.

      БОГОРАВЕН
      ---------------
      А ЗМИЯТА на върха на славата си падна толкова, че вече можеше само да пълзи.ЗАЩОТО БОГ Ѝ ОТНЕ КРИЛЕТЕ.
      Наказа я, затова, че помогна на ЧОВЕКА.
      Започна той да се страхува и да бяга от нея. Обичаше да му помагат, но знаеше, че, който му помага, е по-силен. И, понеже беше създаден по образ и подобие...той нямаше страх. Затова ѝ обърна гръб. Но остана САМ.

      ИНФАРКТ
      -----------
      Тръгнало едно сърце да се бунтува, защото не всичко му било ясно. То туптяло нагоре и надолу., напред и назад...Туптяло. Лутало се и обикаляло живота. А после...После сключило брак.

      СИНЬО ВЪОБРАЖЕНИЕ
      ----------------------------
      Обущар бях...А трябваше да стана мореплавател. Но не защото исках - жена ми беше решила така.
      И ме вкарваше в ежедневие, което ме убиваше - за да плува тя после сама.
      От мен моряк не стана. Но може би тя сега пътува към вас...

      ПЕСИМИЗЪМ
      ----------------
      Животът ми върти се като на рулетка. Понякога не знам дали участвам в играта.
      Смъртта е седнала до крупието,
      а печалбата е пак ПРОПУСНАТ ШАНС.

      СЪНИЩА
      -----------
      Дълго търсих една детелина. Четирилистна...Рових се из безкрайни зелени полета и изгарях от завист, че други я намират, а аз не...
      И се виждах как се моля на Господ, а Той ми казва: "ПОТЪРСИ В СЪРЦЕТО. МОЖЕ БИ Я НОСИШ В СЕБЕ СИ".
      Отворих очи и я видях.
      Но ме беше страх да я откъсна.
      ---------
      Песента е енергийно активирана от ХИПЕРСЕНСА
      Митко Парашкевов.

      30 септември в 14:21 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Краси, аз редактирам подреждането на материалите от Ф.Б. в тези 40 страници на блога. Първите 14 стр. са вече готови - като се започва от 897 надолу. Те могат да се четат, но другите ще е трудно, защото краят на изреченията е отрязан на някои пасажи. В черновата е добре, но в публичната част на блога има дефекти, които отстранявам като подреждам наново нещата..
      30 септември в 19:53 ·
      -------
      МАРИ ХИГЕЛС

      1. КОТКА СВИРИ НА ПИАНО
      2. ПАПАГАЛИ ПЕЯТ ОПЕРНИ АРИИ И ПЕСНИ

      Кликни върху линка под картинката.

        • КРАСИМИРА Н.
          Гениален папагал !:)))
          29 септември в 15:39
        • КРАСИМИРА Н.
          Смея се от сърце, Мари!
          29 септември в 15:40 ·

        • МАРИ ХИГЕЛС
          Аз съм на седмото небе от удоволствие като слушам тия сладурковци...Имам слабост към папагалите.
          29 септември в 18:06 ·

        • МАРИ ХИГЕЛС
          След номера на котката-пианистка, започват да ПЕЯТ ПАПАГАЛИТЕ.
          29 септември в 18:17 ·

        • КРАСИМИРА Н.
          Да, изгледах котката и, колкото и да не ги обичам тези животинки, се прехласнах, защото музиката беше вълшебна, а звуците, които произвеждаше котката, натискайки клавишите на пианото от време на време, така са адаптирани към мелодията, че се е получило страхотно, а мацата направо изглежда гений!:)))
          29 септември в 18:24

        • КРАСИМИРА Н.
          Папагалите не ми са слабост, макар, че им се възхищавам на умението да имитират. Тези тук са истински таланти.
          29 септември в 18:26 ·

        • МАРИ ХИГЕЛС
          Ох, аз цяла нощ и цял ден смъквам целия си профил във Фейсбук в Блога ми - почти приключих, но ми се разказа играта. Можеш да влезеш в последните десетина страници и да видиш каква грандиозна работа беше. Сега лягам, да се разтоварвам, защото се чувствам ужасно. Целувки...
          29 септември в 18:32

        • КРАСИМИРА Н.
          Спокойна нощ, Мари!
          29 септември в 20:16 ·

        • МАРИ ХИГЕЛС
          И на теб, мила!...
          29 септември в 20:56 ·
        • КРАСИМИРА Н. харесва това.

          • КРАСИМИРА Н.
            Браво, Мари ! Едно към едно. Познавам такива жени и се чувствам ужасно в компанията им, защото те са еднакво зли навсякъде и за всички!
            28 септември в 08:20 ·
          • КРАСИМИРА Н.
            Но има и такива мъже.
            28 септември в 08:21 ·
          • МАРИ ХИГЕЛС
            Напълно съм съгласна с теб, Краси. Има такива ужасни жени и ужасни мъже, които сеят отровни мисли и думи, които са изтъкани от завист и омраза към всичко живо, което щедро разпръсква лъчите на своята вътрешна красота, на своята добродетелна същност. Посветила съм живота си на това ТЕЗИ СЪЩЕСТВА СЪС ЗМИЙСКА ПРИРОДА ДА БЪДАТ НЕУТРАЛИЗИРАНИ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ УБИВАТ НИКОГО С ОТРОВНИТЕ ОТКРОВЕНИЯ ДОРИ САМО НА СВОЯ ПОГЛЕД, НА СТУДОНОСНИТЕ СИ МИСЛИ И ЧУВСТВА.
            28 септември в 10:42 ·

          • ВАЛЯ БР.
            Агресивноста и желанието за разрушение са толкова разпространени у нас..... "Звездите" ни в момента са подобни същества и медийното ни пространство се пълни с тяхната възхвала, за съжаление... За мъжете да не говорим...
            28 септември в 12:46 ·

          • МАРИ ХИГЕЛС
            Убедена съм, че съвсем скоро - до две-тригодини, нещата коренно ще се променят. И псевдо-културата с нейната досадна СУЕТА и ЖЕЛАНИЕ ДА ВЛАСТВАТ, без да влагат любов в творбите си /просто не могат да обличат истински/ - всички те ще бъдат заменени от НОВИТЕ ТВОРЧЕСКИ СЪЗДАНИЯ,КОИТО ПРЕЛИВАТ ОТ ЖИВА ВОДА И ОТ ПРЕКРАСНИ КАЧЕСТВА НА ЛИЧНОСТТА.
            Ето, ние с вас двете днес правим точно това - помагаме на НОВАТА ГЕНЕРАЦИЯ "ЗВЕЗДИ" чрез позитивните си думи и споделени мисли тук, във Фейсбук. Защото нашите изказвания са МНОГО СИЛНИ МАНТРИ, КОИТО КАТО ОГНЕН ВИХЪР ПОМИТА СТУДОНОСНАТА СУЕТА ОТ ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ.
            Колкото по-силно се вълнуваме от тези огромни проблеми на днешното време, колкото по-смело се изказваме от тази трибуна, толкова РЕТРОГРАДНОТО, КИЧОЗНОТО И ГРОЗНОТО ОТСТЪПВА МЯСТО НА СВЕТЛИНАТА В ИСТИНСКОТО, В БОЖЕСТВЕНОТО ТВОРЧЕСТВО. А ХОРАТА БЪРЗО ЗАПОЧВАТ ДА ДОБИВАТ ОБРАЗ НА ОДУХОТВОРЕНИ И ЛЮБЯЩИ СЪЩЕСТВА.
            28 септември в 14:15 ·
            ----------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар