петък, 7 октомври 2011 г.

918. ДНЕВНИК - 25, 26, 27 СЕПТ./КОЙ ПРИЧИНЯВА КАТАКЛИЗМИТЕ?/





ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОТКИТЕ ВАМПИРИ, ВЗЕТА ОТ ГУГЪЛ.
-----------------------


      КРАСИМИРА Н.
      Аз да си призная, изобщо не изпитвам симпатии към котките! Поводът е, че във входа, в който живея, една възрастна жена отглежда много котки и постоянно ги размножава. Прави им къщички от кашони отстрани на блоковете наоколо и ги храни с всякакви боклуци! В гарсониерата си пък винаги държи по 20 котки, които уринират и се изхождат на воля и входът ни вони от далече. Нямам думи, с които да опиша тази постоянна смрад, която се носи целогодишно, а бълхите са навсякъде около нас. Този тормоз продължава вече 30 години, а органите на реда вдигат рамене. Самата жена, която ги размножава е същински вампир - физиономията и е злобна и отблъскваща, а езикът й ужасно хаплив. Кълне и псува, щом някой дръзне да проговори за проблема. А котките й, също като нея, са агресивни и зли. Какво добро да кажа за тях и стопанката им!?
      26 септември в 12:08 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      ЗНАМ, МИЛИЧКА - ТИ ВЕДНЪЖ НЯКЪДЕ ПИСА ЗА ТАЗИ УЖАСНА ЕНЕРГИЙНА ВАМПИРКА И ЗА НЕЙНИТЕ СЕБЕПОДОБНИ, КОИТО КОЛЕКТИВНО ИЗМЪЧВАТ ВСИЧКИ ХОРА ОТ ТВОЯ ВХОД С ВОНЯТА И С ПРИСЪСТВИЕТО СИ.
      В моя вход имаше абсолютно същата жена, която беше клошарка и развъждаше в гарсониерата си котки. Живееше точно срещу стълбището на етажа под моя - вонята беше неописуема, както и чувството, че си се озовал на крачка от самия ад - не мога да опиша грозната картинка наоколо. Това мъчение продължи с години. Миех коридора ни с химии, за да надвия зловонието, което властваше по нашите близки до гарсониерата ѝ етажи. Но само след половин час всичко си беше по старому. От Общината бяха безпомощни - тя не си плащаше входната такса, нито наема, но те не я гонеха. Нещо НЕВИДИМО ГИ ВЪЗПИРАШЕ - ТОВА Е ЗАКОНЪТ НА КАРМАТА, СПОРЕД КОЙТО СЪБИТИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИЯТ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ, ВОДЕНИ ОТ ЕНЕРГИИТЕ НА ВСИЧКИ ХОРА, ЖИВЕЕЩИ ВЪВ ВХОДА.
      Накрая ГОСПОД НИ ОТЪРВА ОТ ТОВА ИЗЧАДИЕ - внуши на общинарите да я изхвърлят заради неплатени наеми. В стаята открили умрели плъхове, тонове хлебарки и цял вагон събрани гнусотии от кофите за боклук. Някакви наети мъже изхвърлиха всичко навън - на боклука. После в жилището настаниха семейство, което направи ремонт и - КРАЙ С МЪЧЕНИЕТО НИ!
      Мисля, че всичко е КАРМА - тя продължава дотогава, докато напълно се неутрализира ЛОШОТО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ВЪПРОСНАТА ВЕЩИЦА. Чрез контактите ти с мен, Краси, непрекъснато побеждаваме тази ЖЕНА-ВАМПИР, а след като се завърнах от своя ПОХОД СРЕЩУ ЗЛИЯ ДУХ В ПРОВИНЦИЯТА, ВЕЧЕ СЪМ ПОНЕ С ПЕТДЕСЕТ ЕТАЖА ПО-ВИСОКО В ЕНЕРГИЙНОТО СИ РАЗВИТИЕ. Сега вече следва развръзката в случая с тази зла особа и съвсем скоро всички от твоя вход ще си отдъхнете. УБЕДЕНА СЪМ В ТОВА.
      26 септември в 14:53 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      Милата ми Мари, знаеш ли колко голяма утеха ми даде !? Толкова лошотия е събрана в това същество, че наистина, целият квартал ще си отдъхне, когато нея вече няма да я има тук. Много се радвам за твоето развитие, защото всички имаме нужда от извисени и светли хора, като теб. Познавам те вече и съм сигурна, че където и да си била, с когото и до си се срещала - ти си помогнала на хората и си избавила някого от беда. В последните дни, около Пловдив наистина витаеше злото, което взе своите жертви - две млади момчета! Дано виновникът не намери покой, дано бъде въдворен и прибран там, където му е мястото.
      26 септември в 16:45

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Ще наблюдаваме и ще видим как ще се развие тази ужасна за цяла България КАРМА, свързана с мургавите ни сънародници, които са свързани със студа, излизащ от КОТЕШКОТО "ЦАРСТВО" в ежедневието на разни ЗЛИ СЪЩЕСТВА.
      Никога не бива да се забравя, че ЧЕРНАТА КОТКА винаги е съпътствала някогашните МАГЬОСНИЦИ, КОИТО СА ПРАВИЛИ ВУДУ-МАГИИ, източник на БОЛЕСТИ И НА СМЪРТ.
      Историята посочва една от тези зловещи старици, живяла по времето на АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ - ЯМБА. Тя е живеела в колиба насред голямо блато, а около нея са се разхождали черни котки, отровни змии, паяци, скорпиони и пр. Ямба е била близка приятелка на ОЛИМПИАДА - майката на великия пълководец и я научила да прави опасни вуду-магии. Направила такава на брат си, за да умре и да не седне на престола на баща им. Но братът се досетил на какво се дължат нечовешките му болки в лявото бедро и в цялото тяло. Затова наредил да се изгори колибата на ЯМБА, любимата приятелка на червенокосата му доста злобна и властна сестра. Още докато горяло убежището на магьосницата, болките му рязко изчезнали /можете да прочетете повече за това в биографичната книга "АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ"/.
      26 септември в 17:05 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      Аз пък мислех, че вуду се е практикувало само на Карибите, от където всъщност произлиза! Четох, обаче, че тази зловеща магия се правила и по цял свят! Възможно ли е да се вярва на подобни неща изобщо - вуду, зомбита, и всякакви подобни легенди? През месец май, тази година ходих до Каймански острови, на Карибите и стоях там около месец. Направи ми впечатление, че хората там са поамериканчени, по обноски култура и начин на мислене. И няма, как да е различно, понеже са много близо до Америка, а много от богатите американци имат къщи на този красив остров, където не се произвежда нищо и всичко се внася от Америка. Освен това, понеже е туристическо място, всеки ден пристигат огромни кораби с туристи и островът е доста цивилизовано място! Хората - половината бели, другата половина - цветни, си живеят спокоен и нормален живот. Там дори престъпност няма и никой не е войнствено настроен. В представите ми, преди няколко години, този остров изглеждаше див и далечен, където се разхождат зомбита по улиците, а магьосниците дебнат от всеки ъгъл! Бях удивена от действителността, обаче и признавам си - малко гузна! Не знам и до днес дали да се плаша от евентуалното съществуване на магии, но съм чела, че всеки човек, който притежава силна положителна енергия, може да попречи на опита да му се навреди по подобен начин. А, дали е така, Мари!??
      26 септември в 17:46 ·

    • МАРИ ХИГЕЛС
      Преди години, докато за пореден път правех енергийни сеанси за стабилизиране на имунните защити на болни в Германия, попаднах на следния случай. Доведоха ми жена на средна възраст, изключително фин и интелигентен човек, неизлечимо болна от рак, с много разсейки. Имам навика никога предварително да НЕ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ ПРЕБОРЯ БОЛЕСТТА ОКОНЧАТЕЛНО. Защото степента на лечение зависи от това какво количество позитивна енергия притежаваш /макар и пасивна, т.е. блокирана от многото нерони в организма/. Ако в теб е генетично заложена ГОЛЯМА позитивна излъчвателност, имаш шанс дори да видиш как чрез чудо изчезва болестта ти, колкото и тежка да е тя.
      Изтеглям ударно големи дози от отрицателните ти частици и така се активизират собствените ти блокирани дотогава фотони, които премахват болестта. Винаги съм казвала на болния, че ВСЪЩНОСТ АЗ ПРАВЯ ЕКСПЕРИМЕНТ, ПРОБВАМ ДА ПОМОГНА НА ОРГАНИЗМА МУ ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ САМОЛЕКУВА.
      ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПОДХОДИХ В ОБЯСНЕНИЯТА СИ И КЪМ ЖЕНАТА, БОЛНА ОТ РАК. Но изведнъж започнах да ѝ говоря, че тя има в дома си много МАСКИ, НАПРАВЕНИ ОТ НЕГРИ И ЗАКУПЕНИ ОТ ЕКЗОТИЧНИТЕ ОСТРОВИ. Тя много развълнувано потвърди.Разказа ми, че мъжът ѝ бил дипломат, та затова е живяла в градове, чиито пазари предлагали такива маски и скулптури - тя се изкушавала и накупила толкова много, че къщата ѝ била пълна с такива сувенири.
      Казах, че не е бивало да го прави. Защото ПОДОБНИ МАСКИ И ДЪРВЕНИ ФИГУРИ СЕ ИЗРАБОТВАТ ОТ НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНИ, КОИТО ВЯРВАТ, ЧЕ ВГРАЖДАТ БОЛЕСТТА СИ В ПАРЧЕТО ДЪРВО. ПО ТОЗИ НАЧИН ОЗДРАВЯВАТ ИЛИ ПОНЕ БОЛЕДУВАНЕТО ИМ ПРОТИЧА ПО-ЛЕКО, ПО-БЕЗБОЛЕЗНЕНО. ВЪПРОСНИТЕ ТВОРБИ СЕ ИЗРАБОТВАЛИ под напътствието на МЕСТНИТЕ ЧЕРНИ ШАМАНИ, КОИТО БАБУВАЛИ НА ГОТОВАТА ТВОРБА С НЯКАКВИ ТАЙНСТВЕНИ ЗАКЛИНАНИЯ /ЧЕРНИ МАНТРИ/.
      ВПРОЧЕМ, ЦЯЛАТА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Я ИЗГОВОРИХ НА ЕДИН ДЪХ, БЕЗ ДА СЪМ Я ЧЕЛА НЯКЪДЕ, БЕЗ ДА СЪМ Я ЧУЛА ОТ НЯКОГО.
      НИРВАНА ТОГАВА ПРОСТО МЕ ШОКИРА, КОГАТО ИЗГОВАРЯХ ВСИЧКО, СВЪРЗАНО С МАСКИТЕ И С ВГРАДЕНИТЕ БОЛЕСТИ.
      Направих два сеанса на жената само за да облекча състоянието ѝ, но повече нямаше смисъл да продължавам - ВЪПРОСНИТЕ ВУДУ-МАГИИ НА НЕЙНИТЕ СУВЕНИРИ БЯХА ПРЕКАЛЕНО МОЩНИ И ВЕЧЕ СИ БЯХА СВЪРШИЛИ РАЗРУШИТЕЛНАТА РАБОТА. ЖЕНАТА ИЗЛЪЧВАШЕ НЕВЕРОЯТЕН СТУД...
      Е, СЛЕД ТЕЗИ МОИ ПРАКТИЧЕСКИ СБЛЪСКВАНИЯ С КУКЛИТЕ НА ВУДУ-МАГЬОСНИЦИТЕ, КУКЛИ, КОИТО УБИВАТ, НЯМА КАК ДА НЕ ПОВЯРВАМ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ ЧЕРНИ МАГИИ И ЧЕРНИ ШАМАНИ-УБИЙЦИ НА ТУРИСТИ, КОИТО ЛЕКОВЕРНО КУПУВАТ ТЕХНИТЕ ТВОРБИ - ЕНЕРГИЙНИ БОМБИ ЗА ЧОВЕШКИТЕ ОРГАНИЗМИ.
      26 септември в 18:53 ·

    • КРАСИМИРА Н.
      Да, права си! Ти си се сблъскала с тези случаи и няма, как да сгрешиш! Какво ли няма по света? Жалко, че съществуват подобни хора, вибриращи на толкова ниско ниво!
      ---------

      153. ЗАКРИЛЯНА ОТ ТЕБ! /27 - ми октомври/

      ТОВА СА ИЗОБРАЖЕНИЯТА НА ЖАР-ПТИЦА И НА ЗЛАТНИЯ
      ДРАКОН, КОИТО СИМВОЛИЗИРАТ БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ.

      --------
      Любов, любов, неземните ти длани
      така копнежно галят!
      Душата ти, добра, но неразбрана,
      обсипва ме с опали.
      Тигрица ставаш ти, за скок готова,
      когато се наложи.
      Спасяваш ме от бури и отрови,
      от вълци с овчи кожи.
      До гроб мъстùш на вещици изкусни,
      заложили ми мрежи.
      В изригнал кратер можеш да се спуснеш,
      щом то е неизбежно.
      Внушаваш на заканите стаени,
      че съм жената-чудо.
      Така се стряскат хищните хиени
      и смерчовете луди.
      Във паника превърна скорпиона,
      че гробно ме полази.
      С неистов гняв към бездната подгони
      най-грозните омрази.
      Любов, любов, във битките калена,
      взривила злия кикот...
      От истините, скрити в твойте гени,
      безсмъртни струи бликат!

      27.10.2006, 3 ч.51 мин.
      -------
      Рожден ден на една смъртоносна жена-СКОРПИОН,
      моя черна двойница, която съм неутрализирала - М.КОСТОВА.
      ---------
        • МАРИ ХИГЕЛС
          Краси, слънчице - благодаря ти за подкрепата!!! Имам нужда от приятелско рамо, защото в последно време се води доста решителна, доста остра СМЪРТОНОСНА БИТКА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО В ПЛЪТТА НА ХОРАТА. Когато четеш публикуваните на стената ми откъси от блога, всъщност се превръщаш в мой надежден тил. Тези дни всички заедно нанасяме СВРЪХ СИЛЕН УДАР СРЕЩУ НАЙ-ОПАСНАТА СТУДОНОСНА ЕНЕРГИЯ, ИДВАЩА ОТ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗЛИ ХОРА, в които според езотериката живее ЗЪЛ ДУХ. ЗЛИЯТ ДУХ ПРЕДСТАВЛЯВА ОГРОМНА МАСА ОТ нерони с мощни ледени вибрации, които ежедневно убиват най-добронамерените същества сред нас.
          Злият дух в народното творчество на различните народи е представен като СЪЩЕСТВО С ТЯЛО НА СЛАСТОЛЮБИВА ГОЛА КРАСАВИЦА И С ГЛАВА НА ОЗЪБЕНА КОТКА, от муцуната и от ноктите на която се стича кръвта на нейните ЖЕРТВИ.
          Този символичен образ съм виждала в стенописите на една художничка от Берлин. При китайците се нарича КОТКАТА ВАМПИР - невидимо енергийно чудовище, което нощем напада спящите хора, в това число и деца, унищожавайки тяхната имунна защита.Тя живее, както в човешки тела, така и в тела на котки. А в съответната къща има голяма вероятност да се ПРОЯВИ НОЩЕМ, А И ДЕНЕМ ПОНЯКОГА ПОД ФОРМАТА НА НАХАЛЕН ПОЛТЪРГАЙСТ. Когато гост, преспиващ в този дом, бъде стреснат от остри шумове, тропот, движещи се предмети, той изживява СТРЕС и точно това е необходимо на енергийния вампир, за да ти изсмуква топлинната енергия и да те зареди стабилно с ледени нерони. От страх много хора заболяват, а има и случаи на смърт.
          ЗЛИЯТ ДУХ всъщност е енергията на самата СМЪРТ, идваща от мъртви роднини, обитавали някога този дом.
          Хората, в чиято плът живее ЗЪЛ ДУХ, са много хитри, лицемерни, лъжливи, господарски властват над околните, манипулират ги...Но ако ги предизвикаш, стават изключително ЗЛИ И НАПАДАТЕЛНИ към съседи, към приятели, към всички, които са носители на ценни добродетели.
          Винаги съм знаела, че КОТКИТЕ са главен носител на тази ОПАСНА ЗА ЖИВОТА И ЗДА ЗДРАВЕТО НИ енергия. Винаги съм знаела и друго - че котките са скачени енергийни съдове с циганите, а кучетата - с арабско-турските излъчвания. Това е ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, ДОШЛА У МЕН ОТ НИРВАНА още преди 20 години. Но не съм расист, а просто помагам от разстояние на всички хора, които са носители и съответно - жертви на тези излъчвания.
          Интересен факт е, че тия дни бях заобиколена от КОТКА И НЯКОЛКО КОТЕНЦА, които снимахме в двора на една къща, която е убежище на ПОЛТЪРГАЙСТ. Както вече знаете, имам способността да извличам тези негативни излъчвания и след това да ги разграждам. Така въпросният полтъргайст се подвизаваше само две нощи, защото работех за неутрализирането му дълги часове, докато всички в къщата спяха. През последната нощ той повече не се обади.
          26 септември в 11:34 ·

        • МАРИЯ С.
          Това, което прочетох ми дава много обяснения. Затова трябва да се справя с предизвикателствата. Благодаря ти Мери , че си моята духовна подкрепа.
          26 септември в 17:02 ·

        • МАРИ ХИГЕЛС
          Продължавай все така да преодоляваш препятствията, миличка. Ти си силна - ще се справиш с всичко! Целувки!
          26 септември в 17:09
          ·
      • 152. ТИ ИЗРАСНА МНОГО! /29 - ти октомври/


        Прииждат новости. Земята тръпне.
        Вълнувам се, защото
        от две години с устремени стъпки
        обхождаме живота.
        Изгаряме от радости и ласки,
        препълнени с надежди.
        Воюваме с влечуги най-опасни,
        дошли от мрак наежен.
        Дали да си направим равносметка
        на всичко преживяно?
        Съзирам в тебе добрини несметни
        и куп кармични рани.
        Щастлива съм, че си израснал много
        за времето, когато
        ми даде вяра, тук-тамè тревоги
        и звездни благодати.
        Щом завъртим на дните колелото,
        ще стане интересно.
        В душата ти ще видя храм голготен,
        величествено блеснал.
        Ще имаш всичко , стига да поискаш,
        защото заслужаваш.
        Вълшебства ще ти пращат мойте мисли,
        по-жарки от жарава.
        Животът вихрено ще те променя,
        повярвал в любовта ни.
        Небесна ще е общата ни сцена,
        а хората - огряни.
        Ще гледаш вдъхновен, ще левитираш,
        нов стимул ще те грабва.
        Да бъдем сила огнена, кумире -
        това сега ни трябва!

        29.10.2006, 1 ч. през нощта.
        ----

          • ВИОЛЕТА Д.
            И това ми стана любимо :)
            26 септември в 12:50 ·

          • МАРИ ХИГЕЛС
            Отново го прочетох, този път през твоите очи, Вили. И усетих какво си почувствала. Радвам се, че си ми приятелка!
            26 септември в 14:19 ·

          • ВИОЛЕТА Д.
            Taka e Mari!!! :))) Знаеш колко искрени са чувствата
            миi!!! Много целувкиi!!!
            26 септември в 15:37 ·

          • МАРИ ХИГЕЛС
            И от мен, слънце!
            26 септември в 16:29 ·

          • МАРИЯ С.
            Чудесно Мери, Отразяваш цялата истина за света. Чета всеки ден. Но не знам как мога да напиша най-отдолу където има място за коментар. Пробвах два-три пъти, но май нищо не излезе. Затова сега тук пиша.
            26 септември в 16:56 ·

          • МАРИ ХИГЕЛС
            И аз не знам как се пише коментар в блога. Питай своя син - той сигурно е наясно.
            -------

            151. СПАСИТЕЛНА РЪКА /30 - ти октомври/




            Благодаря ти, Боже,
            че ме напътстваш със грижовна длан,
            че вече е възможно,
            звезда да съм за рицаря огрян!
            Суетен и безбожен
            бе двойникът му - демон оскотял -
            навлякъл змийска кожа,
            с душа, оваляна в леплùва кал.
            Реших във миг особен,
            ръка спасителна да му подам.
            Но, свил очи от злоба,
            той ме нападна с вой, без капка срам.
            Добър урок му дадох -
            с верига към смъртта го приковах!
            Каква велика радост -
            да видиш вързан дяволския грях!
            Благодаря ти, Боже,
            че звездна сила щедро си ми дал,
            че вече е възможно,
            с лъчи да следвам своя рицар бял!

            30.10.2006, 19 ч.05 мин.
            • Вие, Violeta D. и Krasimira N. харесвате това.

              • ВИОЛЕТА Д.
                Страхотно е !!!
                26 септември в 12:51 ·

              • МАРИ ХИГЕЛС
                Дааа... С лъчи да следвам своя рицар бял...

                26 септември в 14:21
                ·

              • ВИОЛЕТА Д.
                Да, да, да...

                -----------------

                150. ЗАРАДИ ТЕБ ЩЕ СТАНА

                СЪВЪРШЕНА!



                Не ти е лесно, знам. На мене - също.
                Но трудно кармите се побеждават.
                Живеем в свят, опасен и намръщен,
                където господар е вълкодàвът.
                Мислù си, че на крачка съм от тебе,
                че с утринна целувка те събуждам.
                Мисли си, че смъртта със студ ме дебне,
                затуй от огъня ти имам нужда.
                А аз след ден, след два, ще съм торнадо,
                за да разпръсна сенките себични,
                които светлината с хъс нападат,
                като ù пречат свише да обича.
                Ще се заключа с десет катинара -
                от хорската суетност ще се скрия.
                И кармите без милост ще изгарям
                с лъчите на божествена магия.
                Заради теб ще стана съвършена -
                изваяна, блестяща, несравнима!
                А ти, ако повярваш силно в мене,
                невиждана в света любов ще имаш!

                31.10.2006, 8 ч.
                ---

                149. ТЪРПЕНИЕТО Е ВЕЛИКО НЕЩО! /1- ви ноември/



                На кармичния Тим - преодолял мрака в себе си!
                ------------------------------------------
                Не бива да си зимно угнетèн.
                Стегни се малко! Чу ли, командоре?
                Скала си ти! Титан си! Супермен,
                за свойта малка фея отговорен!
                Не се съмнявай в жарките звезди,
                които любовта за тебе пали.
                Чрез техните лъчи ще победиш
                озъбените вълци и чакали.
                За мене си един незрим вулкан -
                неповторим, туптящ, взривен от страсти.
                Копнежът ти, от висш морал огрян,
                не би могъл банално да угасне.
                Задали са се окрилени дни!
                Най-злите карми почват да измират!
                Макар съдбата да ни осланù,
                очакват ни тържествени шпалири.
                Затуй, недей да си обезверèн.
                Търпението е велико нещо!
                То в зной превръща ледения ден,
                а дланите -във нежности горещи!

                1.11.2006, 23 ч.30 мин.
                ----


                  • КРАСИМИРА Н.
                    Много силно и много красиво! Всяка дума е на мястото си и тежи
                    с истината си!

                    ----

                    148. ВГРАДИЛА СЪМ ЖИВОТА СИ В КУПЛЕТИ /2- ри ноември/


                    След изповед пред погледа ти светва.
                    Подобно нещо случва се и с мене.
                    Вградила съм живота си в куплети -
                    във изповед, дълбоко откровена.

                    Но думите не искам да са скрити
                    в изповедалния сумрàк на храма.
                    С крила небесни ги родих - да литнат,
                    за да прославят любовта голяма.

                    Пред цялата вселена ще говоря!
                    Посланието ми е с поглед ясен.-
                    Не страдайте за грешките си, хора!
                    Доброто в нас чрез грешките израства!

                    Не пòгвайте с тамяни бесовете,
                    а с огъня на звездната си същност!
                    Ще ви помагам. - В мрака ще ви светя
                    и с òбични лъчи ще ви прегръщам!

                    КАКВОТО И ДА ПРАВЯ, Е ЗА ВСИЧКИ,
                    КОИТО СА ПОВЯРВАЛИ ВЪВ МЕНЕ!
                    ЩОМ НЯКОЙ С ОРЕОЛНА ЖАР ОБИЧА,
                    ТОЙ ВИНАГИ Е ЩЕДРОСТ И ГОРЕНЕ!

                    ЗАТУЙ ВИ ДАВАМ ВИСИНА ПРЕКРАСНА,
                    СЪС ИСТИНИТЕ, БЛЕСНАЛИ ВЪВ НЕЯ.
                    СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЗАЩО ИЗРАСНАХ? -
                    ЧРЕЗ ЛЮБОВТА ОСМИСЛЕНО ЖИВЕЯ!

                    2.11. 2006, 11 ч.11 мин.


                      • ВИОЛЕТА Д.
                        ПРЕКРАСНА СИ, МАРИ!!!
                        26 септември в 12:54 ·


                      • МАРИ ХИГЕЛС
                        Не аз, Вили - Нирвана е написала
                        тези перфектни стихотворни мантри...

                        КАКВОТО И ДА ПРАВЯ, Е ЗА ВСИЧКИ,
                        КОИТО СА ПОВЯРВАЛИ ВЪВ МЕНЕ!
                        ЩОМ НЯКОЙ С ОРЕОЛНА ЖАР ОБИЧА,
                        ТОЙ ВИНАГИ Е ЩЕДРОСТ И ГОРЕНЕ!...
                        26 септември в 14:31 ·

                      • КРАСИМИРА Н.
                        Това се лее, като песен, Мари,
                        прекрасно звучи!
                        27 септември в 23:06 ·
                      • МАРИ ХИГЕЛС
                        Ами да - слагаш му позната мелодия и става
                        още по-силно въздействащо. Аз така правя с някои от
                        стиховете.

                              • 147. ТЯ ЩЕ ПОБЕДИ ЗИМАТА!

                                КОЙ ПРИЧИНЯВА

                                КАТАКЛИЗМИТЕ

                                ОКОЛО НАС И В НАС?




                                ВАЖНО ПОСЛАНИЕ ОТ НИРВАНА!
                                --------

                                СНЕГЪТ ДОЙДЕ. Зли сили ни го пращат.
                                Безумен, оскотял - студът свисти.
                                Нахвърлям се вгорчена , по хлапашки,
                                да ритам трона му непоклатим.
                                СНЕГЪТ ДОЙДЕ. Ужасно е! Жестоко!
                                Призлява ми от тая белота.
                                Смразяващо напомня кръволòка,
                                след който ято прилепи летят.
                                СНЕГЪТ ДОЙДЕ. Ще трябва да се стегнем!
                                Със теб не сме кои да è - нали?
                                Нарекли са ни алфа и омега!
                                Нарекли са ни огнени скали!
                                СНЕГЪТ ДОЙДЕ. Взривете се, вулкани!
                                Сразете го с огньовете без дим!
                                Не бива да сме зимно изиграни,
                                пленени от студа непоносим!
                                СНЕГЪТ ДОЙДЕ. Но знам, че ще изчезне. -
                                Отвъдното ми прати ясен знак.
                                Насън изритах дявола оплèзен
                                и вдън-земята го изпратих чак!
                                СНЕГЪТ ДОЙДЕ. Но чака го блокада.
                                Ще ревне чудо с огнени гърди.
                                То носи лава - мощна, безпощадна,
                                готова зимата да победи!


                                3.11.2006, 5 ч.34 мин.
                                ------
                                КОЙ ПРИЧИНЯВА КАТАКЛИЗМИТЕ ОКОЛО НАС
                                И В НАС?
                                КОИ СА ИЗТОЧНИЦИТЕ НА СТУД В ЖИВОТА НИ?
                                ----------------------------------------------
                                ХОРАТА ВИНАГИ СА СЕ ПИТАЛИ, КОЙ
                                ПРИЧИНЯВА НАШИТЕ НЕЩАСТИЯ И
                                ПРИРОДНИТЕ КАТАКЛИЗМИ?
                                Отговорът според Нирвана е един -единствен :
                                ПРИЧИНАТА СЕ КРИЕ В СИЛНОТО
                                ОТРИЦАТЕЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ НА МОЖЕСТВОТО
                                ЧОВЕШКИ ТЕЛА,
                                в които живеят студоносни квазарни чудовища,
                                невидими за нас, дошли от космоса.Тези
                                енергийни змии се наричат ЗЯМИ.
                                Зямите преминават от плътта на хората, жители
                                на дадена държава, в енергийните центрове на
                                нейната земна територия,
                                като ги зареждат със студ. Именно това
                                причинява КАТАКЛИЗМИТЕ И БЕДСТВИЯТА.
                                Колкото една нация е по-елементарно мислеща,
                                колкото по-лакомо
                                се храни със силно химизирана храна, колкото
                                е по-войнствена,
                                колкото мощната ù икономика я прави
                                диктатор, който се намесва
                                във вътрешните работи на други държави,
                                колкото по-разюздана е
                                в сексуално отношение,
                                ТОЛКОВА ПО-ГОЛЕМИ КАТАКЛИЗМИ И
                                БЕДСТВИЯ Я ОЧАКВАТ.
                                За своите лични и държавни катаклизми сме си
                                виновни сами!
                                Не е нужно да се обвинява Бог!

                                Не случайно думите ВУЛКАН и ЛАВА се използват
                                твърде често в поезията на Нирвана. Те
                                символизират
                                възмездието, символизират хората-зарева,
                                изпратени на Земята,
                                за да спасят живота ù от убийствените удари
                                на космическия студ на ЗЯМИТЕ.
                                Хората с квàзарно излъчване обичат студа,
                                защото той
                                е в синхрон със собствената им същност.
                                Те обожават снежната зимна картина, благоговеят
                                пред нейната опасна
                                за човешкото тяло красота. Не ги интересува,
                                че снеговете
                                и ледовете са източник на болести и смърт.
                                За разлика от квазарните носители, всички
                                останали хора излъчват светлина и, напътствани
                                от нея, подсъзнателно се борят срещу студа и
                                неговите източници.
                                Те обичат само топлите сезони и са наясно, че
                                истинска красота
                                е духовната красота, онази, която не убива, а
                                дава топлина, дава живот!
                                Още веднъж да го кажем - на белия зимен пейзаж
                                се радват само онези, чиято същност е източник
                                на студ.
                                Това е първият белег, по който ще ги познаете.
                                Друг белег за ориентация е тяхната фалшива
                                доброта. Пишат се за състрадателни и благородни,
                                но ако им настъпите интереса на типични егоисти,
                                ще се превърнат в озъбени хиени. Защото зямите
                                ги правят такива.
                                Скрити зад маската на всеотдайна човечност,
                                във всеки един момент могат да си покажат
                                образ на нервни, злобни, яростни и отмъстителни
                                в гнева си нападатели. Особено лесно
                                им пада фасадната добронамереност при сблъсък
                                с духовен човек.
                                Сблъсък, който преднамерено предизвикват,
                                водени от желанието,
                                в ролята си на вампири, да "изсмукват" чуждите
                                жизнени сили.
                                Колкото по-силно си развълнуван в момент на стрес
                                /или при секс/,
                                толкова по-лесно и ударно ти изтегля топлината
                                онзи, който те е възпламенил.
                                ХОРАТА-ВАМПИРИ ТИ ОТНЕМАТ ТОПЛИНАТА,
                                А В ЗАМЯНА ТЕ ЗАРЕЖДАТ СЪС СТУД.
                                По този начин след известно време рухва имунната
                                ти защита.
                                Нека мъжете, чиито жени често предизвикват
                                скандали или са вечно разголени, за да ги възбуждат,
                                имат предвид казаното дотук.
                                А жените, чиито мъже практикуват изневярата
                                като спорт,
                                или подлагат семейството си на всякакъв друг
                                тормоз,е добре да си припомнят отвреме навреме,
                                че съществуват енергийни вампири. Това са
                                студоносните хора, които твърде често, живеейки
                                с нас, превръщат живота ни в ад.

                                ИЗТОЧНИЦИ НА ЗДРАВОСЛОВНА ЗА ЖИВОТА
                                НИ ТОПЛИНА СА ДОБРОДЕТЕЛНИТЕ ХОРА.
                                ТЪРПЕНИЕТО Е НАЙ-ВИСШАТА ИМ ДОБРОДЕТЕЛ.
                                Ставаме мъдри и търпеливи при условие, сме се
                                пречистили от химията в тялото си, която е мощен
                                източник на студ.
                                Когато човекът срещу нас е спокоен и търпелив,
                                когато никога не избухва, когато не ни изневерява
                                и е рицарски загрижен за живота ни,без да иска
                                ревниво да ни обсебва, това е знак,
                                че можем изцяло да му се доверим!
                                -----------------------------------------------------------

                                МАРИ -
                                НЯМАМ ДУМИ- СУПЕР ТАНЦ!
                                ВИЖТЕ ТОЗИ КЛИП, ПРИЯТЕЛИ!
                                / ЛИНК/
                                vbox7.com

                                  • МАРИ ХИГЕЛС
                                    Толкова прекрасна САЛСА,
                                    че дъхът ми секна, а краката ми
                                    сами заиграха!...
                                    МИЛА КРАСИ, БЛАГОДАРЯ ТИ
                                    С ЦЯЛАТА РАДОСТ И ОБИЧ,
                                    КОИТО ИЗПИТАХ, ОМАЯНА
                                    ОТ ТАЗИ ТЕМПЕРАМЕНТНА
                                    ПЕСЕН-ПОДАРЪК ОТ ТЕБ!
                                    КОЛКО Е ХУБАВО ДА СЕ
                                    ПРИБЕРЕШ ОТ ДЪЛГО
                                    ПЪТУВАНЕ И ДА ОТКРИЕШ,
                                    ЧЕ В КЪЩИ ТЕ ОЧАКВА
                                    ТАКЪВ СУПЕР КРАСИВ,
                                    ТАКЪВ ПРЕКРАСЕН
                                    ДЕНС-СЮРПРИЗ!!!
                                    25 септември в 15:46 ·

                                  • КРАСИМИРА Н.
                                    Добре дошла, Мари!
                                    Щастлива
                                    съм, че съм успяла
                                    да те зарадвам!
                                    25 септември в 15:48 ·

                                  • МАРИ ХИГЕЛС
                                    Добре заварила,
                                    миличка! Наистина ме
                                    зарадва, както никой друг...
                                    Ако знаеш как обичам такива
                                    латино-песни, които
                                    се танцуват!
                                    25 септември в 15:51 ·
                                  • ВИОЛЕТА Д.
                                    Добре дошла:) Усещах липсата ти :)
                                    25 септември в 17:20 ·

                                  • МАРИ ХИГЕЛС
                                    Добре заварила,
                                    Вилка! И аз усещах празнина
                                    без теб, без всички тук, които
                                    обичам...
                                    Толкова работа свърших,
                                    толкова полезна бях
                                    за много хора,
                                    че умората е като прашинка -
                                    почти не я усещам.
                                    Защото съм щастлива,
                                    когато помагам.
                                    25 септември в 18:15 ·

                                  • КРАСИМИРА Н.
                                    Не те питам, къде си била, Мари,
                                    но знам със сигурност, че
                                    си правила добро!
                                    25 септември в 18:18 ·

                                  • ВИОЛЕТА Д.
                                    И АЗ СЪМ УВЕРЕНА В ТОВА!!! :)
                                    MНOOOOOOOOOOOГO ЦЕЛУВКИ
                                    ОТ МЕН !!! :)
                                    25 септември в 18:25

                                  • МАРИ ХИГЕЛС
                                    Краси, утре ще ви
                                    разкажа - много е
                                    интересно и ще обясни много
                                    неща, случващи се в
                                    живота на всички ви. Но сега
                                    трябва да работя с тялото си.
                                    ЛЕКА ВЕЧЕР ВИ ПОЖЕЛАВАМ И
                                    ХУБАВИ ЕМОЦИИ,
                                    ПОД СЪПРОВОДА НА ЩУРЧЕТАТА,
                                    КОИТО СЕ УБИВАТ ДА НИ ПРАВЯТ
                                    СЕРЕНАДА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ
                                    С ЮЛСКИ ЕНТУСИАЗЪМ...
                                    25 септември в 19:12 ·

                                  • КРАСИМИРА Н.
                                    Лека и спокойна вечер
                                    и на теб, Мари!

                                    25 септември в 19:14 ·
                                    ---------------------------


1 коментар:

  1. Мила ми Мари,изпращам ти цялата си обич и от сърце ти благодаря за този блог,който ме зарежда!От мига в който се открихме тук до днес аз чета от блога ти и съм изчела много(имам още)Всичко написано е с такъв заряд,че просто се усеща веднага като почна да чета.Още веднъж БЛАГОДАРЯ!Любов и Светлина по пътя!

    ОтговорИзтриване