сряда, 1 януари 2014 г.

1213. ИСТИНАТА Е НАШЕТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ЗЛОТО /2.01.2014/



ЧЕСТО ПЪТИ МОЯТА СЪЩНОСТ СЕ ВЗРИВЯВА ОТ НАГЛОСТТА НА НЕПРАВДАТА И ТОВА МЕ КАРА ДА ИЗЛИВАМ В СЛОВЕСНИ ПОТОЦИ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ. Но, уверявам ви, при мен омраза никога няма. Горя от възмущение, горя от бунт срещу неправдата и лъжите, но омразата просто съм я блокирала, разграждам я, стопявам я от години и тя просто няма думата в моя живот. Не бих допуснала в мен да се вихри ОМРАЗА по никакъв повод, защото знам една безценна истина за най-върлите врагове на нашата нация, много от които са политици: ТЕ СА ОБСЕБЕНИ ОТ ЗВЯРА НА ОМРАЗАТА И НА ЗЛОТО, КОЙТО ИМ НОСИ БОЛЕСТИ И МНОГО НЕЩАСТИЯ - СЛЕДОВАТЕЛНО ЗЛИТЕ ХОРА ВСЪЩНОСТ СА МЪЧЕНИЦИ, неспособни да бъдат истински щастливи, независимо от своите богатства. Защото те са чужди на ЛЮБОВТА в духовната ù красива същност.
Всъщност, никой, абсолютно никой не е виновен, че злото е влязло в тялото му и е поробило душата му, прогонвайки неговата способност да развива добродетелите си. Никой не е виновен, че злото в него го превръща в робот, който няма духовна топлина, робот, на когото му се внушава дива омраза към всеки позитивен и истински мъдър човек, разобличаващ лъжите на злото чрез любовта си към истината.
Не е нужно да мразим враговете на нашата родина, с които водим непрекъснати битки, както и враговете ни в личен план. Важно е другото - да работим непрекъснато чрез разгромяващата сила на ПУБЛИКУВАНИТЕ ОТ НАС ФАКТИ да разпространяваме ОГЪНЯ НА ИСТИНАТА. Важно е да разобличаваме злите хора и по този начин да унищожаваме ЗВЯРА В ДУШИТЕ ИМ, който убива не само беззащитните сред нас, но разболява и убива тях самите. Който успее да прогледне духовно, добре. Но който си остава зареден с ледено излъчване от главата до петите, той просто се е самообрекъл на загиване - убива го неговата собствена омраза.
Наскоро бях споменала, но да повторя - спомнете си как в приказките ЩОМ ГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ каже ИСТИНАТА в лицето на ЗЛАТА ВЕЩИЦА/ омразата/, тя започва да грачи от ужас и да се стопява като лед, превръщайки се на едно мокро петно.
ТОВА Е ПЪТЯТ НА НАШАТА БОРБА, ПРИЯТЕЛИ - ПУБЛИКУВАНЕ НА ИСТИНАТА, КОЯТО ЩЕ БЛОКИРА ЗЛОТО В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ ОТ ВЕРИГИТЕ НА ЛЪЖИТЕ, НА ИНТРИГИТЕ, НА ПОЛИТИЦИТЕ-МАРОДЕРИ, НА УБИЙСТВЕНАТА ОМРАЗА В ДУШИТЕ.
Новата 2014-та година носи в себе си мощен позитивен заряд, за разлика от 2013-та и това ни дава шанс да победим във всеобщата ни борба за едно нормално човешко съществуване. Аз вярвам, че тази година ще ни донесе невероятни победи на фронта срещу червената чума в България, която сее лъжи, злоба и омраза. Слънцето на духовните хора ще победи и непременно ще се стигне до бумеранга на възмездието, задействан от небето срещу всички зли хора, независимо коя партия защитават. Защото те еднакво силно стрелят смъртоносно в гърдите на нашата нашата родина - любима дъщеря на Бог.

2.01.2014

Няма коментари:

Публикуване на коментар