четвъртък, 23 януари 2014 г.

1228. БЪЛГАРИЯ- ИЗТОЧНИК НА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ! - КАЗВАТ УЧЕНИТЕ В САЩ.



ЕТО, ЧЕТЕТЕ:
"Америкаризиран учен на име Нам Джин Пайк обявява по американска телевизия, че енергията която човечеството произвежда е фактора който показва великата нация.И за това когато въглищата са били тази енергия, примерно Франция е била водеща. После другата енергия електрическата, а от друга страна атомната енергия сега. Съединените Щати са водещи и т.н. Докато прави тази таблица Нам Джун Пайк обявява, че през 22 век, ВЕЛИКАТА НАЦИЯ КОЯТО ЩЕ ДОМИНИРА НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ ! Това хвърля в шок и ужас всички присъстващи. Той се обосновава със факта, че България притежава най - комуникативната енергия и психическата енергия. Тя е заредена с тази психическа енергия
най - много от всички страни във света."

Мари Хигелс:
Нали ви казвам - духовната ми енергия, която всеки ден расте с огромни темпове, поддържа температурата в жилището ми на 21, 22 или 23 градуса, без да включвам НИКАКВО отопление през последните две зими - зимата на 2014 и 2015г. Пак да ви напомня, че прозорецът у дома е ДЕНОНОЩНО леко отворен, а в хола ми топлото е винаги с висок градус.  Твърдя, че съм духовен човек, посветил себе си на човешкото добруване и по тази причина денонощно работя за увеличаване на моята позитивна енергия, която притежава чудотворни свойства, доказани през годините многократно. Тялото ми е генератор, който произвежда топли потоци от фотони и загрява личното ми пространство, като от разстояние зарежда телата на много хора със здравословна енергия, насочвана свише към онези сред вас, които са развили своите добродетели и са се освободили от веригите на егоизма си. Същото ще се случи с телата на всеки един от най-извисените българи сред вас, ако отключвате ежедневно своята духовна същност, своите  ДОБРОДЕТЕЛИ, ако овладявате отрицателните си емоции, ако вашият божествен дух расте, ако  сте оптимисти, вярващи в победата на доброто над злото в света, ако отричате  кръвопролитията и омразата между хората. Колкото повече станат духовните хора у нас, толкова по-луди ще стават алчните и егоистични управляващи, а падането им от власт ще стане с намесата на Европейския съюз, които няма да се съгласят да ни управляват ИСТИНСКИ ПСИХО-БОЛНИ, гробокопачи на нашата богопосочена специална нация.
Вярвайте в силата на българските гени, които са най-специалните и неповторими гени - няма друга национална общност като тази, която е родила своя Васил Левски. България е богоизбрана, за да поведе всички нации към истинската демокрация, в която няма овълчени милиардери и милионери, в която няма  вълци с овча кожа, каквито са комунистите, атакистите и депесарите. Който има силна духовна енергия, само той няма да боледува и да умира бързо, само той няма да изпада в лудостни кризи, само той ще живее нормално закрилян свише. Всички останали са обречени на САМОунищожение, благодарение на злото в себе си. Лошото е, че те удрят с леденото си излъчване и родните си деца, като ги унищожават, а най-нахално обвиняват Бог за смъртта им.

24.01.2014
и
3.03.2015г.

1 коментар:

  1. Бедните хора често си измислят качества, които са така велики, че да балансират мизерността им, за да не са много тежко болни. Възможно е дори да престанат да завиждат, но това е рядко срещано.

    ОтговорИзтриване