понеделник, 27 януари 2014 г.

1234. АКО ИСКАМЕ ДА ПОБЕДИМ ЗЛОТО, НЕ БИВА ДА СЕЕМ ЗЛИ ДУМИ...



ВЪВ ФЕЙСА ТРЪГНА ЕДНА КАРТИНКА НА ОЗЪБЕН КОТАРАК, ИЗПРАВЕН НА ЗАДНИТЕ СИ КРАКА...ИМА НАДПИС: "Зорът е, докато откачиш...После става лесно!"
----
ФЕЙС-ИЗКАЗВАНИЯ ПОД ТАЗИ СНИМКА В МОЯ ДНЕВНИК:
Дани Хр. С.:
Сидеров...Бареков......"Краставите магарета през девет баира се подушват " е казал народът български...

Мари Хигелс:
Именно това е принципът, според който ако  излъчваш в публичното пространство дива, необуздана, лудостна омраза и сееш думи, които са зли: клетви, псувни, долнопробни обиди, непременно твоят гигантски енергиен  студ се привлича със студа на противниковия лагер. И по този начин САТАНИНСКОТО МНОЖЕСТВО, КОЕТО НЕНАВИЖДА БОЙКО БОРИСОВ, А И ВСЕКИ ДРУГ  ЗАЩИТНИК НА ПРАВДАТА, СЕ УВЕЛИЧАВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ.
Ето така нашата неовладяна от самите нас негативна енергия ПРЕЧИ НА ГЕРБ и му удря нож в гърба.
Колкото сме по-мъдри и мотивирани в изказванията си тук, във Фейсбук, колкото сме по-разобличителни спрямо безобразията на нашите студоносни врагове, но без да използваме КАРУЦАРСКИЯ ЕЗИК ЗА ОБИДИ, толкова по-голям шанс имаме за бърза победа над ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ, узурпирала властта.
Всичко може да се каже в една НЕПРИМИРИМА КЪМ НЕПРАВДАТА КРИТИКА, но е важно с какъв речник се казва. Мъдрите думи и мотивирани с истини изказвания са огнен меч срещу злите сили у нас. Езикът на омразата и пуснатите на свобода БЕСОВЕ тип "Болен Лидеров" са ледени виелици, погубващи здравето, живота и вярата на нашия ГЕНЕРАЛ - вярата му в крайната победа.
Да сте чули Борисови Цветанов да кълнат, да наричат някого "идиот, простак, дивак, тиквар, л...но/ ? Няма и да ги чуете, въпреки, че тези прекрасни оратори, защитници на истината, не по-малко от нас ненавиждат общия ни враг, лъжлив и в червата. Но те, воюващи всеки божи ден срещу злото в родината ни, притежават прекрасна етика на водене на двубои с противника. Нека да вземаме пример от тях!
Колкото повече слагаме юзди на грозните обиди в своите изказвания, толкова повече позитивна енергия излъчваме и растем духовно. Което прави ГЕРБ невероятно силна и неуязвима. Така победата ще дойде бързо!

Няма коментари:

Публикуване на коментар