неделя, 5 януари 2014 г.

1216. ЧЕРНОГЛЕДСТВОТО Е БИЧ ЗА НАШАТА ВЯРА В ПОБЕДАТА


Една пишман-приятелка във фейса ме взриви с грешните си разсъждения относно политиката в страната ни днес. И не знам защо се сетих за Хайтов - ако беше жив, щеше добре да я насоли...
ДА СЕ ВГЛЕДАМЕ ВНИМАТЕЛНО В ЖИВОТА С ПОГЛЕДА НА МЪДРОСТТА СИ...
В момента сме в духовен възход и в период на масово проглеждане, благодарение на това ретроградно орешарово  пишман-правителство, което активизира мисленето и протеста в душите на прогледналите. Доказателство за твърдението ми са тия над 200 мирни, но упорити бунтовни прояви по площадите в София, които не дават мира на Триглавата ламя чрез виковете си за ОСТАВКА. Свидетели сме на един безпрецедентен случай в световната история - протести в нашата малка, но изключително борбена България, мирни протести, продължителни и издигнали лозунги от истини, които доказват колко непримирим към лъжите и гаврите на злото е пробуденият човешки дух.
Разбирате ли какво се случва всъщност - българите дават урок на ЦЕЛИЯ СВЯТ- урок по  борбена упоритост, разобличаваща гнилата същност на политиците с грабливи червени същности! Всички народи попиват поуките от нашите протестни действия, които нямат намерение да превият гръб пред политическите действия на масово крадене на нацията. И това се случва точно в нашата изтерзана татковина, точно с българската прочута с търпението си народна същност. Не можем да искаме от всички хора да са еднакво извисени - винаги е имало и ще има слепци. Но те тепърва ще бъдат разтърсвани от промените, които са се задали, същите онези промени в морала на гражданското ни общество, способни да погребат силата на безкрупулната граблива червена птица на смъртта, развихрила се от години именно у нас, в България. Ония от нацията, които са неуки и са преизпълнени с клоака не биха прогледнали и след пет живота. Затова са се самообрекли на загиване като дават политическия си глас на своите гробокопачи - те са инсектите, нападащи с болести и разпад организма на обществото, инсектите, постепенно но задължително загиващи. А че ще се самоунищожат, то е ясно и за това ще спомогне мощният оздравителен импулс на новопробудената светлина в душите на всички останали.
А, колкото до черногледството на някои анализатори у нас, то наистина е опасен съветник, който вижда калта, но не вдига поглед нагоре, там където вече се е развихрила мощността на слънцето, сложило намордник на озъбените ледени облаци.

5.01.2014 /по повод едно изказване на изпаднала в черногледство приятелка от фейса/

Няма коментари:

Публикуване на коментар